Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online Alisveris Odeme ..

Pug
08-06-2010, 19:08
Arkadaslar konu ile ilgili bir fikrim olmadigi icin ve belki site bunyesinde ki uyelerden bilen olabilir dusuncesiyle sormak amaciyla actim konuyu. Turkiye bazli duyulmus bir online alisveris sitesinden birsey alacagim ve bu Turkiye'de ki adrese gidicek bu dert degil.Acaba benim burada bulunan Avusturalya bankasi hesabindan para tahsil edilebilirmi? Burada bir arkadasim Garanti bankasi kredi karti ile alisveris yapabiliyor.Fakat benimkisi hesap karti fakat uzerinde MasterCard yaziyor & internet bankaciligi ve internet alisveris'i icin kullanilabiliyor.Tek merak ettigim turk sirketinin yabanci bankadan parayi tahsil edipe edemeyecegi . Herhangi bir bilgisi olan varsa sevinirim ..

fatih(fb)
08-06-2010, 19:13
hocam paranın kokusunu alsınlar yeterki tahsil ederler onlar:D alışveriş sitesinin iletişim numarasına bağlanıp sorun bence

marines06
08-06-2010, 19:15
iban numarasından olabilir belki....

Pug
08-06-2010, 19:18
hepsiburada da email bile yok ki mail atamadim :confused::confused:

Low-Rider
08-06-2010, 19:20
hepsiburada da email bile yok ki mail atamadim :confused::confused:

Bize ulaşın kısmından soru sorabiliyorsun ama 1-2gün sürüyor geri dönmeleri

edit: benim sayfam'a tıkla sağ tarafta bize sorun kısmı var

marines06
08-06-2010, 19:20
http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx

bu link bi incele bize ulaşın kısmı var....

Pug
08-06-2010, 19:23
Valla arkadasim musteri hizmetlerini aramis telefona cikan yok .. O bize sorun kismina baktim ama genellikla S.S.S basligi altinda alisigelmis seylere yanit vermisler.

Low-Rider
08-06-2010, 19:24
Valla arkadasim musteri hizmetlerini aramis telefona cikan yok .. O bize sorun kismina baktim ama genellikla S.S.S basligi altinda alisigelmis seylere yanit vermisler.

Müşteri hizmetleri cevap veriyor en azından ben 2kere aradığımda muhatap bulmuştum.

S.S.S kısmından ziyade direk soru olarak soruyor olabilmen lazım