Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 Gti Arayanlar Baksın
Arkadaslar gezınırken buldum benım ılgımı ceken bı arac degıl ama cok temız tamponlardakı bantlar bıle anlatıyor aracı ilgilenen olursa baksın derim yanlıs anlamıyorum bı cıkarım yok sahıbını bıle tanımam:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-83000-km-de-1999-model-balkopugu-renkli-167-beygir-peugeot-306-g/detay?source=promotion_hpva
redlinemst
08-06-2010, 22:55
evet bende bi kaç gündür takıldım bu arabaya bi abim durumunu düzeltse aldırtcam bunuda ahh ulan paraa ahh :D
14 etmez o kdr diyeyim
fiyat ıcın yorum yapamam bılmem etmem piyasasını :)
fiyat ıcın yorum yapamam bılmem etmem piyasasını :)
temizleri 15 den başlar biz baktık araça pazar günü o bakımdan 14 etmez dedim benim gözümde
ilk sahibinden bide iyimis aslında
temız degılmı yanı arac:s
Up306Gti
08-06-2010, 23:01
airbag ler açılmış serviste yapılmış bilimum değişmiş parçası var.
arka camurluk değişik solmu sağmı hatırlamıyorum bagaj altı değişik kaplar değişmiş ön çamurluklar değişmiş tampon ön değişmiş radiyötör değişmiş (1.6 306 nınkini koymuşlar) hava yastıkları açılmış yeterlimi
yetkili servisde değişti diyor sahibi ama nekdr doğru ne kdr yalan bilemiyoruz
ama içi çok temiz araçın bu bi gerçek koltuklar ilk günkü gibi duruyor
Low-Rider
08-06-2010, 23:07
koltuklarda değişmiş olmasın:D
:D:D:D okdr da değildir yaww :D
çağlarcoskun
08-06-2010, 23:08
tam yazılıyordumki ... :D:D
hahaha:icon_tup:
bu sıteyı sevıyorum yaaa google gıbı:F
redlinemst
08-06-2010, 23:26
bu sıteyı sevıyorum yaaa google gıbı:F
valla soğudum arabadan :D
14e alınır en azındna kötü durmuyor , kazasının durumunu öğrendikten sonra tabiki. İçi falan resimlerde de bakımlı duruyor gidip bakan kişi dahi belirtmiş bunu . 14bin bence iyi eğer ilk sahibiyse geçmişiyle ilgili kesin bilgi vermeli tabi .
resımlerden bellı oluyor ne oldugu... bencede kötü... parca parca boya farklılıkları ve parca acıklıkları var...
:) bana temız gelmıs demek anlamadıgım ıcın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-siiibeeeeeeeeeeeelllllll/detay
bu da cok ıyı duruo ama fıyat yuksek
Ludacris
09-06-2010, 00:09
orj. koltuklu m3 verelim :D
kuzen biz 10 liraya kadar araba bakalım bence :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-siiibeeeeeeeeeeeelllllll/detay
bu da cok ıyı duruo ama fıyat yuksek
vti fiyatları bu 306ya da yansımış :hahaha:
kuzen biz 10 liraya kadar araba bakalım bence :)
Si diyorum ozaman sonrada bı swap :D
bence en mantıklısı eğer 306 alıncaksa bizim erel in 306 yı almak
erel 15 cıvarı olması lazım ilanlarda var
ben 106 dıorum ama sen bılın
106 saxo olmaz ufak kalıo :)
redlinemst
09-06-2010, 00:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-seytan-kirmizi-98-ph2-165-km-bakimli-saglikli/detay erel abinin araba
StyleALP
09-06-2010, 10:03
vti fiyatları bu 306ya da yansımış :hahaha:
Vuahahaha. :D:D 20.000 TL vay anasını. :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-306-seytan-kirmizi-98-ph2-165-km-bakimli-saglikli/detay erel abinin araba
Aralarından en iyisi ve fiyatını hakedeni bu araç. Sahibide aramızda. ;)
bu gti'ın kafalıkları neden süt dökmüş kedi gibi bakıyo :D
Up306Gti
09-06-2010, 10:48
bu gti'ın kafalıkları neden süt dökmüş kedi gibi bakıyo :D
dik kötü duryorda ondan işi bilen yatıryor
bal kopugu 306 gti de degisen bicok parca var ve komple olmasada bicok yeri boyali.resimlerdeki goruntusu ilk sahibinden olmasi icinin temiz gorunmesi kilometresi ilk bakista insani heyecanlandiriyo ama oyle degil durum.yinede 13-14 gibi rakamlara alinir bu araba. sibelllll diye ilan olan arabada o ilan nekadar sacma ve komik ilginc komik ilanlar listesinde olmali bence.
Ludacris
11-06-2010, 10:44
36 mı yoksa :D
tabiki başka m3 mü var :D
tabiki başka m3 mü var :D
pm attım :):)
BudaCris
11-06-2010, 11:04
Allah piem geldi mesaj kutum tekrar doluyor:hahaha:
Ludacris
11-06-2010, 11:05
sen Buda yı aldırma :hehe:
Murat Süslü
11-06-2010, 11:08
bu arabada gerçekten bişey var km si iyi olabilir ama bu fiyata bu araba kesin bişey var ki bu fiyata satılıyo yani ;)
sbl yi dün karşıda gördüm,güzel temiz ama o fiyat nedir öyle :)
Murat Süslü
11-06-2010, 11:20
dik kötü duryorda ondan işi bilen yatıryor
işte 306 gti cı konuşuyo yaaaa :)
306 gti güzeldir aslında tabi vtec mi 306 gti mi kıyaslaması yapmıycam ama sedan kırmızı vti ve beyaz 306 gti dan şaşmam :D
sbl yi dün karşıda gördüm,güzel temiz ama o fiyat nedir öyle :)
aynen dün karşıda bende gördüm gayet güzel duruo araba ama fiyat çok çok yüksek
Satıldı araç dün karşıya misafirliğe geldğim mahallede ozan diye bi abi almışş ( kartal u.mumcu mah)
tampondaki çitalar çakma ötesi:D odillde değişmeyen tek parça değişimin kendisi:D:D
hadi oda değil bir erelin ciyer,bir emre'nin ciyer birde benim ciyerden öte GTİ gördüğsem gözlerim açık gidecek:)
tampondaki çitalar çakma ötesi:D odillde değişmeyen tek parça değişimin kendisi:D:D
hadi oda değil bir erelin ciyer,bir emre'nin ciyer birde benim ciyerden öte GTİ gördüğsem gözlerim açık gidecek:)
ts 306 unutmamak gerekli :D
ts 306 unutmamak gerekli :D
2'side kanka zaten uahsda:D
Up306Gti
11-06-2010, 13:34
Satıldı araç dün karşıya misafirliğe geldğim mahallede ozan diye bi abi almışş ( kartal u.mumcu mah)
balköpüğü olan mı hani uk plakalı?
balköpüğü olan mı hani uk plakalı?
evet abi dediğin ilk mesajda ilanı olan
Up306Gti
11-06-2010, 13:47
evet abi dediğin ilk mesajda ilanı olan
Hayırlı olsun diyelim.
Up306Gti
11-06-2010, 13:49
arka camurluk değişik solmu sağmı hatırlamıyorum bagaj altı değişik kaplar değişmiş ön çamurluklar değişmiş tampon ön değişmiş radiyötör değişmiş (1.6 306 nınkini koymuşlar) hava yastıkları açılmış yeterlimi
yetkili servisde değişti diyor sahibi ama nekdr doğru ne kdr yalan bilemiyoruz
bu arabada gerçekten bişey var km si iyi olabilir ama bu fiyata bu araba kesin bişey var ki bu fiyata satılıyo yani ;)
sebebini melih açıklamış
Değişmeyen birşey kalmamış :)