Orijinalini görmek için tıklayınız : Paspas
Arkadaşlar arabamdaki önceki sahibinden kalma halı paspaslar turşu kıvamına geldi.Hapşursan paspas katlanıyor.Kırıkları var yani.Her halı paspas bu duruma gelir mi? Aldıktan 6 ay sonra cacık olsun istemiyorum.
Aklımda 2 seçenek var paspas konusunda.İkiside artık klasikleşmiş marka ve model.
1)Momo-Tornado (bilindiği gibi halı)
2)Pufi classic (bilindiği gibi kauçuk)
2 aracımda pufi kullandım ve memnun kaldım açıkçası(ağırlık hariç)
Siz ne dersiniz? Hangisini almalı?
momo
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/9/2351.jpg
pufi
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/9/2322.jpg
kayaakin
09-06-2010, 13:19
ikiside cok cirkin :D
kipadan aldım ben bitane kalın halı simsiyah acayip memnunum. cok zor yıpranıyor ve işinide iyi yapıyor. 29 a almıstım 42 olmuş şimdi
Low-Rider
09-06-2010, 13:22
Kışın kauçuk yazın halı kullanıyorum.
Aksaraydan almıştım 2ay önce yarı kauçuk yarı halı memnunum seçenek çok oralarda bakabilirsin
ikiside cok cirkin :D
kipadan aldım ben bitane kalın halı simsiyah acayip memnunum. cok zor yıpranıyor ve işinide iyi yapıyor. 29 a almıstım 42 olmuş şimdi
:D :D
Gezip baktım.Piyasadaki halı paspasların çoğu kağıt gibi ve 6 ay sonra çöp olacağı halinden belli.Bir Kipa'ya bakam ben.Fikir fikirdir:)
Kışın kauçuk yazın halı kullanıyorum.
Aksaraydan almıştım 2ay önce yarı kauçuk yarı halı memnunum seçenek çok oralarda bakabilirsin
Yani yaz aylarında olduğumuzu düşünürsek(sel mel saymayalım :D )
halı almakta fayda var
kayaakin
09-06-2010, 13:25
:D :D
Gezip baktım.Piyasadaki halı paspasların çoğu kağıt gibi ve 6 ay sonra çöp olacağı halinden belli.Bir Kipa'ya bakam ben.Fikir fikirdir:)
tesco luxury diye geciyor :icon_tup:
tesco luxury diye geciyor :icon_tup:
Eyvallah :) Zaten topu topu 3 5 çeşit paspas vardır.Rahat bulurum herhalde
Yok mu momo yada pufi diyecek? ada başka fikri olan?
tender06
09-06-2010, 13:34
kesinlikle momo çok zengin duruyor çok hoş
devil_berk22
09-06-2010, 14:01
pufi nin bubble modelleri güzeldir.
Bubble modelinde çizgiler dairesel di yanlış hatırlamıyorsam?
honda araclarımıza gore kesımı aynı olan paspas nerden kımden alırız mıllett
98 hb cıvıc ıcın orjıne yakın olsun ıstıyorum
onursumer
09-06-2010, 14:06
kar lastiklerimi alırken michelinden hediye bir paspas geldi
inanılmaz güzel :D hala daha onu kullanııyorum
mümkünse kauçuk ama orta kısmı halı olan model bulmaya çalış yaz kış sorunsuz kullanırsın ;)
devil_berk22
09-06-2010, 14:08
Bubble modelinde çizgiler dairesel di yanlış hatırlamıyorsam?
Evet baloncuklar var üzerinde :icon_tup:
birde şu şekilde paspaslar var :D
http://www.kaganotomotiv.com/images/urun/8749a.jpg
kar lastiklerimi alırken michelinden hediye bir paspas geldi
inanılmaz güzel :D hala daha onu kullanııyorum
mümkünse kauçuk ama orta kısmı halı olan model bulmaya çalış yaz kış sorunsuz kullanırsın ;)
Yazın halı kışın kauçuk meselesi aklıma daha fazla yattı açıkçası.Olmadı Michelin'den tanıdık ayarlarız:)
Evet baloncuklar var üzerinde :icon_tup:
birde şu şekilde paspaslar var :D
http://www.kaganotomotiv.com/images/urun/8749a.jpg
Mavisini alırım ben.Araba mavi takım olsun :hahaha: :hahaha:
onursumer
09-06-2010, 14:12
kauçukta ayakkabının altı ıslak binince kayma veya ses yapma olayına sinir oluyorum o yüzden ortası halı bence en ideali :)
kauçukta ayakkabının altı ıslak binince kayma veya ses yapma olayına sinir oluyorum o yüzden ortası halı bence en ideali :)
Bende sese gıcıklık yokta kauçuk paspasın ağırlığına takığım:S Halı o yüzden daha cazip:) Kafa bulanık en iyisi birer tane almak sanırım:D
::ZaFeR::
09-06-2010, 14:16
Geçen sanayiye gittiğimde.Çift aplikasyonlu paspas gördüm.Hem halı olarak kullanabiliyorsun,halı kısımını çıkartıp öylede kullanma inkanım vardı.İnternette var mıdır bilemem :)
Geçen sanayiye gittiğimde.Çift aplikasyonlu paspas gördüm.Hem halı olarak kullanabiliyorsun,halı kısımını çıkartıp öylede kullanma inkanım vardı.İnternette var mıdır bilemem :)
Zafer'im bak bu değişik bir fikir:)
kayaakin
09-06-2010, 14:20
:D paspas üstüne tez yazılır bu konuda . sen en iyisi cık bi tane al gel. :D
:D paspas üstüne tez yazılır bu konuda . sen en iyisi cık bi tane al gel. :D
Aynen.Kafayı netleştirelim derken iyice bulandı kafa :D
::ZaFeR::
09-06-2010, 14:23
Zafer'im bak bu değişik bir fikir:)
İnternette bi gezineyim abi,belki karşıma çıkar : )
Edit:
http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=1906&kn=UN%DDVERSAL+PASPASLAR
Sanırım burada dediğimden var.
İnternette bi gezineyim abi,belki karşıma çıkar : )
Edit:
http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=1906&kn=UN%DDVERSAL+PASPASLAR
Sanırım burada dediğimden var.
Eyvallah hocam :) Bakınam bir
hacı yanlız alıcağın halı paspasın altına dıkkat et bazıları çok kayıyor ;) anladın ...
TolgaEsentepe
09-06-2010, 14:47
ben momu yu tercih ederdim. çok hoş duruyor araç içinde.
bencede kesinlikle momo, göresel olarakta harika
fsunnetci
09-06-2010, 15:04
Mercedes'in paspasları çok güzel oluyorlar imkanın varsa servisinden alabilirsin çok kaliteliler ama eğer görsellik arıyorsan Momo tabiki renkleri fln kımıl kımıl:rolleyes:
Görsellik ve kaymamazlık arıyorum açıkçası.
Daha önce momo tornado kullanan arkadaşlar bu kayma konusunda beni aydınlatabilir mi?
seyfi_pol
09-06-2010, 15:25
Pufi Bence.. Islak araca binildiğinde koku yapmaz
praktikerde 29tl ye halı paspas almıştım ef e çok güzeldi.altı cırtcırt lı yapışıyordu tabana.olun düşerse praktikere bi bak derim
praktikerde 29tl ye halı paspas almıştım ef e çok güzeldi.altı cırtcırt lı yapışıyordu tabana.olun düşerse praktikere bi bak derim
Cırt cırt olayı güzel olay aslında.Peki bu cırt cırt dediğin sanırım cırt cırtın sert plastik kıllı kısmı paspas altında oluyor ve direk taban halısına yapışıyor değil mi?
Cırt cırt olayı güzel olay aslında.Peki bu cırt cırt dediğin sanırım cırt cırtın sert plastik kıllı kısmı paspas altında oluyor ve direk taban halısına yapışıyor değil mi?
aynen öyle.çok kullanışlıydı.kalısı çok kalın değildi yıkadığında güneşe bırak 5dk da kuruyordu sen arabayı yıkayana kadar.kokuda yapmamıştı.
aynen öyle.çok kullanışlıydı.kalısı çok kalın değildi yıkadığında güneşe bırak 5dk da kuruyordu sen arabayı yıkayana kadar.kokuda yapmamıştı.
Teşekkürler bilgiler için.Baktım hiç olmuyor alır cırt cırtı kendim diktiririm terzide :)
Momo eski aracımda kullanıyordum. Gerçekten görüntüsü güzel. Fakat kalitesi biraz düşük. Yırtılma olmuştu bende sürücü paspasında. Yani erime olmuştu halısında. Ama onun dışında kesinlikle MOMO öneririm.
Edit: kayma konusunda problem yaşamadım. Ama olmadı 1 cırtcırt attırırsın altına :)
Momo eski aracımda kullanıyordum. Gerçekten görüntüsü güzel. Fakat kalitesi biraz düşük. Yırtılma olmuştu bende sürücü paspasında. Yani erime olmuştu halısında. Ama onun dışında kesinlikle MOMO öneririm.
Edit: kayma konusunda problem yaşamadım. Ama olmadı 1 cırtcırt attırırsın altına :)
Momo ya olan eğilimim artıyor diyelibilim :)
Momo ya olan eğilimim artıyor diyelibilim :)
:) yazın kumlu kumlu binmezsen kolay kolay da kirlenmiyor halı paspaslar.
:D
:) yazın kumlu kumlu binmezsen kolay kolay da kirlenmiyor halı paspaslar.
:D
Yarı ıslak şort yada kumlu binmek gibi kötü alışkanlıklarım yok :D
Bugün Carrefour'dan siyah&gri kırçıllı pufi marka halı paspas aldım.24TL altı kauçuk kayma kesinlikle yok.Ayrıyetten söför tarafınıda extradan cırt cırtlı yapmışlar iyice yapışıyor taban halısına.Tavsiyemdir
Ayrıca aklımdayken yazayım.
106lar için Carrefour özel halı paspas yapmış.Birebir sadece 106lar için gri renkte halı paspas.Koltuk kızaklarına denk gelen yerler vs ince.Tam cuk oturacak cinsten.20 TL de fiyatı vardı(Nautilus Carrefour'da gördüm)
Selcuk_RoL
14-06-2010, 20:56
momo al gitsin ya en azından marka!
momo al gitsin ya en azından marka!
Momo Maslak'ta vardı.Bu yakada bulamadım.Tornado alırım zaten alırsam onunda kırmızı çizgilisi olmadığını öğrenince dahada arayamadım gittim aldım açıkçası.Olacaksa Tornada kırmızı çizgili benim için ama olmadı :) Bu paspaslarıda beğendim açıkçası
edit:Gri kırçıllı olması komple içi gri olan arabada fena durmadı :)