PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Persons Unknown

Mehmet Gazihan
09-06-2010, 23:41
bu dizinin hikayesini bilen varmı ?

bir lost dahamı başlıyor acaba..

http://diziport.com/persons_unknown_1_sezon-izle/1_bolum/

Onuralp
21-06-2010, 10:44
Buradan devam edelim yau, 2.bölüm güzeldi. 3'ü de sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Sonu Lost gibi olmaz inşallah.

tool
21-06-2010, 10:46
oyuncular bayıcı ama hikaye fena degil

hddsheriff
21-06-2010, 10:46
13 bölümlük bir dizi olacak ilk 2 bölüm güzeldi lost değil de prisoner gibi bir dizi bu :)

Mehmet Gazihan
21-06-2010, 10:49
valla 2. bolumu beklerken 4400 e kapıldım..gozum baska bisi gormuo :D

hddsheriff
21-06-2010, 10:52
valla 2. bolumu beklerken 4400 e kapıldım..gozum baska bisi gormuo :D

çok olmuş o başlayalı :D ben nip tuck takılıyorum bu aralar kan tutmuyorsa tavsiye ederim :D

MKT
21-06-2010, 10:57
flash forward izlemeyen varsa.diğer dizilerin güncel bölümünü beklerken bu diziyi kaçırmayın derim.sürüklüyor...

oxygen
21-06-2010, 10:57
Ben pek dizi takip etmiyorum ama Lost Room diye 5 bölümlük bir dizi var,farklı bi konu işlemiş adamlar baya keyifli..Tavsiye ediyorum dizi izleyen arkadaşlara.

Mehmet Gazihan
21-06-2010, 11:04
onu izle bunu izle ne zmn uyucas iş yapıcaz

hddsheriff
21-06-2010, 11:05
Ben tv yerine dizi seyrediyorum :) daha mantıklı geliyor bana

doush
21-06-2010, 11:13
çok olmuş o başlayalı :D ben nip tuck takılıyorum bu aralar kan tutmuyorsa tavsiye ederim :D

Kan demişken, Dexter :D Her bölümünü tekrar tekrar izlesem bile zevk alıyorum :D

Karakterle kafa yapım çok uyuşuyor belki ondandır :)

timucintt
21-06-2010, 11:15
House tek başına alayına gider :D :D

hddsheriff
21-06-2010, 11:19
bende bütün diziler mevcut :) sırayla izliyorum :D

tool
21-06-2010, 11:20
House tek başına alayına gider :D :D

doktormu olcan sanki :D

timucintt
21-06-2010, 11:21
doktormu olcan sanki :D

doktor olmam ama kıl olurum hahhaa :D

hddsheriff
21-06-2010, 11:22
Nip tuck ı izleseniz hepiniz christian troy olmak isteyeceksiniz :D Adam estetik cerrah ne uçan kurtulabiliyor ne kaçan :D

timucintt
21-06-2010, 11:26
Nip tuck ı izleseniz hepiniz christian troy olmak isteyeceksiniz :D Adam estetik cerrah ne uçan kurtulabiliyor ne kaçan :D

nip tuckta bir bölüm vardı hiç unutmam ortaığla ayrılıyor sonra kendi kendine iş yapıyor eleman sonra arızlaı bir karı kedi olmak istiyor onu kediye felan çeviriyor o bölümü izledikce gülme krizi geliyor bana :D :D

tool
21-06-2010, 11:29
nip tuckta bir bölüm vardı hiç unutmam ortaığla ayrılıyor sonra kendi kendine iş yapıyor eleman sonra arızlaı bir karı kedi olmak istiyor onu kediye felan çeviriyor o bölümü izledikce gülme krizi geliyor bana :D :D

varsa episode numarasi pls :D

hddsheriff
21-06-2010, 11:29

öyle bir sürü örnek mevcut :D

Maxiboost
21-06-2010, 11:32
Chuck :D yvonne yeter

Onuralp
21-06-2010, 13:09
Ben tv yerine dizi seyrediyorum :) daha mantıklı geliyor bana

Aynen... :icon_tup:

Gazeteyi de internetten. :icon_tup:

B.Aktepe
21-06-2010, 13:27
nip/tuck ta kese kağıdı hadisesi gerçekleşmişti :D fena bir bölümdü :D

http://fxniptuck.blogspot.com/2005/11/christian-troy-first-put-paper-bag.html

hddsheriff
21-06-2010, 13:53
nip/tuck ta kese kağıdı hadisesi gerçekleşmişti :D fena bir bölümdü :D

http://fxniptuck.blogspot.com/2005/11/christian-troy-first-put-paper-bag.html

kadının hoşuna gitmiş, kese kağıdıyla gelip durmuştu :D

SONE-R
21-06-2010, 13:56
ben de Ispartaküs'ü izlemeye başladım.. 300 Spartan tarzında bir görüntü teknolojisi kullanılmış...

hddsheriff
22-06-2010, 14:57
3. bölüm alt yazısıyla yayında

c@n
22-06-2010, 14:58
dexter ı izleyen var mı?tavsiye ederim

Onuralp
22-06-2010, 16:27

Hastasıyız.

SONE-R
22-06-2010, 16:30

dexter'ın konusu nedir? ilginç gelirse onu da izlemeye başlayayım.. :)

Onuralp
22-06-2010, 17:15

İyi kalpli seri katil seri katili. :D Biraz erotik biraz vahşi, öyle bir dizi işte. :cool:
Arkadaş erotik olmayan Pushing Daisies vardı o da çizgi roman oldu artık. :D

doush
22-06-2010, 17:17

Dünyanın en sevilen seri katili derler ;) :)

Bunun dışında bir şey araştırmayın sadece diziye başlayın izlemek istiyorsanız ve sürpriz olsun her şey çok zevkli öyle.

Antalyalogy
22-06-2010, 18:00
lost room ..

3 bölümlük mini bir dizi.DVD den syretmiştim ama bitirmeden kalkamadım..

2. sezon falan da yok...

Eğer izleyip beğenmezseniz bir şey demiyorum..

THE LOST ROOM TANITIM

The Lost Room, Amerikan Science Fiction Televizyonu’nda (Sci-Fi Channel) yayınlanan 6 bölümlük bir mini dizidir.

Dizi bir motel odası, bu odayı açan bir anahtar ve Dedektif Joe Miller arasında geçer. Sıradan gözüken bu anahtar her kapıyı Sunshine motelin 10 numaralı odasına açar. Gizemli olan sadece bu değildir, bu odaya ait olan tüm eşyalarında ayrı bir gücü ve gizemi vardır. Anahtarın Joe Miller’ın eline geçmesiyle tehlikeli olaylar başlar.

The Lost Room, Sci-Fi Channel’ın yayınladığı en iyi mini dizilerden biri olarak gösteriliyor.

Tür
Bilimkurgu, Gizem
THE LOST ROOM HAKKINDA

Bir dükkanda oldukça gerilimli bir takas sahnesiyle başlıyor. Takas edilen şeyler ise bir anahtar ve buna karşlık tam tamına 2 Milyon dolar. İşte burada başarılı ve hırslı bir dedektif olan Joe Miller (Peter Krause) ve ortağı Karl Kreutzfeld’ın (Chris Bauer) başına büyük ve tehlikeli işler açacak olan meşhur gizemli anahtar ortaya çıkıyor. Bu anahtar zor da olsa J. Miller eline geçiyor. Miller bu sırrı sadece kendisinin bildiğini zannetmekte fakat ufak kızı Anna (Elle Fanning) anahtarı bir şekilde bulup, bir odayı açıyor. Ve sonrasında J. Miller’ın canı gibi sevdiği kızı ortadan kayboluyor. Bu olaydan sonra J. Miller ve ortağının başına bir takım olaylar geliyor ve Miller kızını bulmak için bu anahtarın gizemini çözmeye çalışıyor. Fakat bu anahtar ile sadece problemi olan sadece Miller değil! Anahtarın peşinde başkaları da var: Jennifer Bloom (Julianna Margulies), Howard “The Weasel” Montague (Roger Bart) ve Karl Kreutzfeld (Kevin Pollak). Bolca merak unsuru barındıran ve seyrederken “Bu da nerden çıktı” lafını sıkça tekrar ettireceği aşikâr olan “The Lost Room” bu ana konu üzerinde şekillenmekte. Dizide bunlara ek olarak dinsel unsurlar da dikkatinizi çekecek. Birtakım doğaüstü ve garip olaylara şahit olacaksınız.

Gizem… gizem… gizem… Nereye kadar gizem olacak dizide henüz belli değil tabi ki. Fakat üç bölüm sonra bu anahtar-oda arasındaki ilişkiyi ve Miller’ın kızını bulabilecek mi sorularının cevaplarını bulabileceğiz.
OTELDEKİ BAZI EŞYALARIN ÖZELLİKLERİ

* Anahtar: Her kapıyı açar ve otel kapısını ve çıkarken hayal ettiğiniz kapıdan çıkarsınız.
* Otobüs Bileti: New Mexico – Gallup dışında bir otobana atar.
* Kol Saati: İçine konan yumurtayı pişir.
* Tırnak Törpüsü: Bakan kişi kısa süreli derin bir uykuya yatırıyor.
* Şemsiye: Taşıyan kişiyi tanınmış biri gibi düşünmesini sağlıyor.
* Kurşun Kalem: Sert bir nesneye vurduğunuzda 10 peni düşürüyor.
* Tükenmez Kalem: Değdiği herşeyi mikrodalga ile anında pişiriyor.
* Tarak: Saçtan geçirildiği zaman en fazla 10 saniyeliğine zamanı durdurabiliyor. Mide bulantısı yapıyor. Sadece kullanan kişi hareket edebiliyor.
* Cam Göz: Canlı dokuyu iyileştirme ya da yoketme gücü bulunmakta.
* İçki Şişesi: Kapağı açılınca, hedef alınan kişinin havasız kalmasına neden oluyor.
* Makas: Objelerin yerini değiştiriyor, objeleri döndürüyor.
* Kol Düğmeleri: Takan kişinin kan basıncını düşürüyor.
* İskambil destesi: Bakan kişinin çeşitli görüntüler görmesine neden oluyor ki etkileri yıkıcı derecede güçlü oluyor. kartları kullanan kişilerin de , kartı üzerinde kullandığı kişinin yalan söyleyip söylemediğini anlamasına neden oluyor.
* Çeyreklik : Yutulduğunda anıları geri getiriyor.
* Gözlük: Takan kişinin etrafındaki küçük bir alandaki yanma, ateşleme vb. eylemlerin gerçekleşmesini engelliyor.
* Paloroid resim : 1961’deki olayın gerçekleşmesinden hemen önce, odanın son durumunun görülmesini sağlıyor.
* Saat: Pirinç maddesinin katı halden gaz haline geçmesine neden oluyor.
* Saat kutusu: 10 metrelik bir alandaki entropi (evrendeki düzensizlik) ’yi azaltıyor.
* Ustura: Dokunduğu cam yüzeyi parçalıyor.
* Radyo: Doğru istasyon açıldığında, kişinin boyunu 7-8 cm uzatıyor.
* Occupant: Esas nesne nesneleri kendinden uzak tutabiliyor. Odaya girip odayı resetlerse diğer nesnelerin yanına gidiyor. Oda dışında hiçbirşey etki etmiyor.

Kombinasyonlar:

* Kol saati + Bıçak: Kişinin telepati kurmasını sağlıyor.
* Anahtar + Saat kutusu + Tarak: 10 numaralı odadaki alternatif boyuta kısa bir süreliğine girilebilmesini sağlıyor.
* Küllük + Saat + Anahtar + Tırnak makası + Diş fırçası + Saat kutusu + Sigara paketi : conroy deneyinde kullanılan kombinasyon olup, gerçeklikte bir yırtık açılmasına sebep oluyor, kapının kapatılması (ve genelde anahtar ile kapıyı açan kişinin odanın içinde kalması) ile yırtık kapatılıyor.

IMDb notu :

OverviewUser Rating:8.4/10

http://www.filmdiziseyret.com/category/yabanci-dizi/the-lost-room-yabanci-dizi

Onuralp
22-06-2010, 19:14
Film olarak Cube'da tavsiye ederim... Yine bu tarzdır.

http://www.imdb.com/find?s=all&q=cube

Persons Unknown 3.bölüm özet;

The Way Through adlı bölümde mahkumların üzerinde bir helikopter gözükür fakat bunun onlara bir kutu vermek için olduğu anlaşılır. Kutuda üç gaz maskesi vardır fakat yedi mahkum vardır. Bu sırada Renbe tekrar Janet'in davasını alır fakat Edick onu uyarır.

c@n
22-06-2010, 19:16

arkadaşların dedği gibi seri katillerin seri katili:Dharika bi dizi.bence bi ara bak derim:icon_tup:

tool
22-06-2010, 23:25

sezon 5 bolum12 sanirim
:confused:

Film olarak Cube'da tavsiye ederim... Yine bu tarzdır.

http://www.imdb.com/find?s=all&q=cube

Persons Unknown 3.bölüm özet;

The Way Through adlı bölümde mahkumların üzerinde bir helikopter gözükür fakat bunun onlara bir kutu vermek için olduğu anlaşılır. Kutuda üç gaz maskesi vardır fakat yedi mahkum vardır. Bu sırada Renbe tekrar Janet'in davasını alır fakat Edick onu uyarır.

kafa yoran film olarak bunuda tavsiye ederim
http://yucitek.blogspot.com/2010/03/aronofsky-filmografisi-1-pi.html

http://www.imdb.com/title/tt0138704/

CTG
22-06-2010, 23:34
dexter in jenerigi muhtesem sirf onun icin bile izlenir :)

lost room icin illegal yoldan indirebilecegimiz linkler var mi :D

doush
22-06-2010, 23:43
dexter in jenerigi muhtesem sirf onun icin bile izlenir :)

acıkıyorum her izlediğimde hahaha

Onuralp
22-06-2010, 23:48
sezon 5 bolum12 sanirim
:confused:

kafa yoran film olarak bunuda tavsiye ederim
http://yucitek.blogspot.com/2010/03/aronofsky-filmografisi-1-pi.html

http://www.imdb.com/title/tt0138704/

Pi'de iyidir ama beni çok sarmıyor ya siyah beyaz falan, oldschool severim ama o kadar da değil. :D

Tuner
22-06-2010, 23:49
Kan demişken, Dexter :D Her bölümünü tekrar tekrar izlesem bile zevk alıyorum :D

Karakterle kafa yapım çok uyuşuyor belki ondandır :)

Hemşehrim sorun memlekette sanırım :D

tool
23-06-2010, 02:47
3.bolum baydi beni uyucaktim nerdeyse

hddsheriff
23-06-2010, 03:01

yokluktan idare ediyorum bende yoksa işim olmaz. Allahtan 13 bölümde bitecek.

M_PROJECT
23-06-2010, 06:50

tiksindim bi anda janet karisindan . cocugunuda al git ulan

Antalyalogy
23-06-2010, 07:16

pm attım..

tool
23-06-2010, 21:24
cin lokantasinda yemekten geri zekalilik basladi kesin bunlarda, resepsiyondaki zibidi kacti ve kalkani kaldirdilar ama nedense adama iskence yapmak isteyen kimse yok nedense :D

alpeRS
25-06-2010, 00:17
bana göre ilk 3 bölüm akıcıydı 4. bölümü iple çekiyorum....

hddsheriff
25-06-2010, 00:18
içlerinden birisi hain ama kim :D

Buğra A.
25-06-2010, 00:27
ABC'nin yeni sezon dizilerini bekleyin derim ben.

hddsheriff
25-06-2010, 00:28
ABC'nin yeni sezon dizilerini bekleyin derim ben.

bu dizi 13 bölüm buğra :) beklerken vakit geçiriyoruz :D

alpeRS
25-06-2010, 11:49
içlerinden birisi hain ama kim :D

isimleri aklıma gelmiyorda bi kız vardı babasi elçi olan ona sataşan bi herif vardi bence onda bişeyler var....

hddsheriff
25-06-2010, 12:09
isimleri aklıma gelmiyorda bi kız vardı babasi elçi olan ona sataşan bi herif vardi bence onda bişeyler var....

ben moira dan ( deli kadın) şüpheleniyorum

hddsheriff
30-06-2010, 01:54
4. bölüm yayınlandı çok sıkıcı bir bölümdü son sahnesi kafa karıştırdı yine :) kimin hain olduğunu gördük :D