Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekomdan Aranan ?

By_KA
10-06-2010, 16:28
Arkadaşlar bu gün bizi TTnet den aradılar bu güne kadar hiçbir kampanyadan yararlanmadınız 7 ay boyunca 12tl ve 2 yıl boyunca 8mbit hız vs kampanyasını kullanmak istermisiniz filan dediler başta olabilir dedim ama sonradan neden 6 ay gibi yuvarlak bi hesap değilde 7 ay ve neden 9,99tl değilde 12 tl filan dedi diyodum kendi kendime ama telefondaki kişi net abimin adına abimin iş adresini işe gittiği saati filan sorunca ben şüpelendim bilgileri vermeden biz sonra tt ye uğrarız filan dedim acaba gerçektende öyle bişiy varmıydı yoksa son günlerde olan bir çok olaydan bizim başımızadamı gelecekti?

fatih(fb)
10-06-2010, 16:29
bu devirde hiç kimseye bir bilgi vermeyin millet şaşırmış durumda

Frid
10-06-2010, 16:46
ilginç gerçekten gittigi geldigi saati neden sorsun ki ttnet

MiaMi
10-06-2010, 16:47
Geçenlerde bizi aradılar 6 ay 49 tl 8 mbit'e geçince falan fıstık iyi tamam dedik 8 mbit oldu internetimiz. Ama öyle isim cisim falan sormadılar.

UgR_CşGn
10-06-2010, 16:51
arkadasım ben turktelekomda calısıyorum o arıyan kısı ttnet ten degıldır sanmıyorum cunku hıcbır ttnet satıcısı abının işe gelış gıdıs saatlerını sormaz

By_KA
10-06-2010, 17:05
arkadasım ben turktelekomda calısıyorum o arıyan kısı ttnet ten degıldır sanmıyorum cunku hıcbır ttnet satıcısı abının işe gelış gıdıs saatlerını sormaz

Gelip görüşeceklermiş güya.

EREN34
10-06-2010, 17:11
Bugün beni bilmem ne firmasının call center'ından aradılar.Adımı soyadımı biliyorlar.Kız zorla birşeyler anlatıp bana anket yapıp 200 tl değeri olan bir paket hediye etmek istiyor.Bende inatla istemiyorum diyorum.En sonunda canıma tak etti.Dedim adımı soyadımı biliyorsunuz peki kafam atarsa neler yapabileceğimden haberiniz var mı dedim?İyi günler dedi kapadı :D

Oytun
10-06-2010, 17:11
ayda 12 lira verin diyemi gelip görüşceklermiş? :) senin işte başka bi mevzu var

ZeoN
10-06-2010, 17:12
Yaklaşık 3 seneye yakındırki 3 sene önce 2 senelik sözleşmeyle yeni adresime bağlatmıştım.. 2 gb limitsiz kullanıyorum..

Sözleşme bittiğinden beri (Ki tam ne zaman bitti bilmiyorum ama baya oldu) ne arayan var, ne soran..

Zaten bugün Superonline Fiber İnternete sokağıma getirmeleri için zehir zemberek bir mail atmış bulunuyorum :)

EREN34
10-06-2010, 17:14
Varan2: şimdi 0262lü bir numaradan arandım.Mediha kız yurdumu diyor telefondaki kadın.Bu sefer ki masum belli ama koptum yani üst üste olunca :D :D :D

By_KA
10-06-2010, 17:20
Valla bizimde adımızı soy adımızı hangi semtte oturduğumuzu biliyolar.

Oytun
10-06-2010, 17:21
Yaklaşık 3 seneye yakındırki 3 sene önce 2 senelik sözleşmeyle yeni adresime bağlatmıştım.. 2 gb limitsiz kullanıyorum..

Sözleşme bittiğinden beri (Ki tam ne zaman bitti bilmiyorum ama baya oldu) ne arayan var, ne soran..

Zaten bugün Superonline Fiber İnternete sokağıma getirmeleri için zehir zemberek bir mail atmış bulunuyorum :)

site olmadığı sürece sokağa mahalleye gelmez fiber ;)

fiber maliyetli iş

olcay_bora
10-06-2010, 18:04
bana onla ilgili mail geldi sakın bilgi vermeyin detayları şuan yazamıorum maildeki çıkıcam hemen

ZeoN
10-06-2010, 18:12
site olmadığı sürece sokağa mahalleye gelmez fiber ;)

fiber maliyetli iş

Fiberin maliyetli bir iş olduğunu ve Superonline'ın altyapısını kendisinin sıfırdan oluşturduğunu bununda ne kadar maliyetli olduğunu biliyorum..

Ancak; Superonline sitelere yakın alanlarda sokak ve mahallerede hizmet veriyor hali hazırda örnekleri var duyduğum ve müşteri hizmetlerine sorduğumda da emin olmak adına doğruladılar..

Nitekim evime yakın etrafımda çok fazla site var zaten.. Yeni güncellemişler, Üsküdar ve Acıbademde katıldığı içinde bende m.temsilcisi ile konuştuktan sonra maili döşedim.. Buda tamamen m.temsilcisinin yönlendirmesi sonrası meydana geldi zaten :)