Orijinalini görmek için tıklayınız : PC Sorun (Acer Aspire 5739G)
saygılı sevgili pc den anlayan arkadaşlar :D arkadasımın bilgisayarı recover icin aldım.pc acerken (her sefer değil) kafasına göre şöle deli gibi ötüyo buda videosu nedir bunun sıkıntısı :D
http://s217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/?action=view¤t=Video-0001.mp4
bu bariz hardware hata... garantisi devam ediyor mu
Var daha 3-5 aylık pc
atıorm int. ex acılıo arkadasın milyonlarca acılıyo belgelerim acıosn arkasndan milyonlarca acılıo bunuda kafasına estiginde yapıodu :D recover denim dedim sorun daha büyük galiba
servise götr abi. software bi problem dğeil bu açılıştaki ses.
bende de acer var.Ramlerini değiştirdikten sonra pc kıpırdadığı an aynı sesi yapıyordu.Sabitken hiç bi problem yok.Daha sonra düzeldi ramler yuvalarına uyum sağladı sanırım :D Ramla ilgili bişey olabilir mi?
Ertug_T.
11-06-2010, 00:26
aynı model acer ı kullanıyorum 5739g ama hiç öle bi sorunum olmadı maşallah :S servise götürmek en mantıklısı...bu arada benzer problemi bi kere yaşadım..onunda kaynağı eski sürümlü kaspersky virüs programı yüklememdendi..onu sildik recovery yaptık geçti..
içine bişey kaçmış olabilir mi :D
HardWare oldunğunu düşünüyorum bende.Servise götürün acil.
Ben videoyu açamadım. Ama bir ses geliorsa hardware'dir. Software saçma sapır olmadıkça ses yaratmaz diye biliorum
bende de acer var.Ramlerini değiştirdikten sonra pc kıpırdadığı an aynı sesi yapıyordu.Sabitken hiç bi problem yok.Daha sonra düzeldi ramler yuvalarına uyum sağladı sanırım :D Ramla ilgili bişey olabilir mi?
RAM rodajı. Segmanları tam otursun bak o zaman yakıt pardon elektrik sarfiyatıda düşecek. :D