Orijinalini görmek için tıklayınız : UH 4311 vs YG 106 ?
-HAKTAN-
13-06-2010, 12:11
CZT vs 106 GTİ ?
akucukdogan
13-06-2010, 12:14
Bu konu geçende yokmuydu ?
Bu konu geçende yokmuydu ?
Vardı şimdi Farklı bir czt :)
specleride yazsaydın keşke hakan ;)
-HAKTAN-
13-06-2010, 12:54
-UH 4311 CZT
-Büyük İntercooler
-PS Chip Tuning
-Komple Egzos
-Downpipe
Araç muhtemelen p.tesi akşamı bitiyor.
1.2 Peak 0.95 cont.gibi olacak muhtemelen
------------------------------------------
-YG 106 GTİ
-14.60 kısa şanzuman
-ince conta
-düz boru sebring egzoz
-timing
serhat306
13-06-2010, 13:06
bu czt ye savas usta downpipe yapıyordu cumartesı gunu:D
bu czt ye savas usta downpipe yapıyordu cumartesı gunu:D
Yok bu czt bize şaka yapar belli maksat muhabbet olsun pazartesi bende devir teslim ediyorum müsait birgün buluşup deniyelim dedik bakalım :icon_tup:
YG 106 Czt lerin hedefi oldu :D:D brawo
-HAKTAN-
13-06-2010, 13:15
Yok bu czt bize şaka yapar belli maksat muhabbet olsun pazartesi bende devir teslim ediyorum müsait birgün buluşup deniyelim dedik bakalım :icon_tup:
Gönüller bir olsun yaşar !!!
yg106 ile moda oldu konu :D
YG 106 Czt lerin hedefi oldu :D:D brawo
Yok kardeşim estağfurullah maksadımızı bazen aşmış gibi görünüyoruz ama tanıyanlar bilir bizim içimizi dışımızı :icon_tup:
Hakan ile ne olacagı zaten belli konuşmaya bile gerek yok onun muadili AC :)
abi samimiyetiniz yeter başarılar :)
-HAKTAN-
13-06-2010, 13:44
Mami AC'yi ayarlarım demişti bakalım belki o gün AC'de olur.
Mami AC'yi ayarlarım demişti bakalım belki o gün AC'de olur.
O zaman şimdiden soralım AC mi CZT mi :)
-HAKTAN-
13-06-2010, 13:54
Eyvah mı desem?
-HAKTAN-
13-06-2010, 13:55
abi samimiyetiniz yeter başarılar :)
Eyv___FRK___
typer la tarafsız cam car lık yaparız ıstersenız ;)
Eyvah mı desem?
Valla bence çok çekişmeli olur eğer yazdıgın şeyler güzel yapıldıysa fevkinin şevkinde mükemmel güzel deneme olur .
-HAKTAN-
13-06-2010, 14:01
Valla bence çok çekişmeli olur eğer yazdıgın şeyler güzel yapıldıysa fevkinin şevkinde mükemmel güzel deneme olur .
Gayet iyi yapıldığına eminim.Son noktayıda Barbaros abi koyucak.Mami önce JCW sonra AC ile deneyelim diyor.Camcar olayını size bırakıyorum.
Gayet iyi yapıldığına eminim.Son noktayıda Barbaros abi koyucak.Mami önce JCW sonra AC ile deneyelim diyor.Camcar olayını size bırakıyorum.
Hadi hayırlısı mcs deneyemez mami zannedersem aracı saatı çünkü :(
sen aracının işlemlerini tamamen bitir Camcar olurum ben AC ile ciddi anlamda güzel ve zevkli bir deneme olur
Yaşar abi nedir Cztlerle Yg nin alıp veremediği:) dün tanıştık senlede memnun oldum :) Yg 106da ordaydı maşallah yaşar abi gerekeni söylemiş zaten iki araç içinde hayırlısı olsun diyelim :)
Yaşar abi nedir Cztlerle Yg nin alıp veremediği:) dün tanıştık senlede memnun oldum :) Yg 106da ordaydı maşallah yaşar abi gerekeni söylemiş zaten iki araç içinde hayırlısı olsun diyelim :)
Senin avatarın üstündeki kasklar neden mavi nerden aldın onları ? bende istiyorum kaç paraysa veririm :)
Senin avatarın üstündeki kasklar neden mavi nerden aldın onları ? bende istiyorum kaç paraysa veririm :)
ahahaha :D abi mesaj sayısından heralde bende bilmiyorum :D
Hakan bu arada senin aracın şu anda hesapladıgınız hp nedir ? aşagı yukarı bellidir yapılacak işlemlerle .
-HAKTAN-
13-06-2010, 15:33
Hadi hayırlısı mcs deneyemez mami zannedersem aracı saatı çünkü :(
sen aracının işlemlerini tamamen bitir Camcar olurum ben AC ile ciddi anlamda güzel ve zevkli bir deneme olur
Ortaya karışık birşeyler yaparız.
-HAKTAN-
13-06-2010, 15:37
Hakan bu arada senin aracın şu anda hesapladıgınız hp nedir ? aşagı yukarı bellidir yapılacak işlemlerle .
Sağlıklı bir şekilde 230hp gibi geliyor bana ama Barbaros abi sadece setup'ı kafamda toparladım sürpriz dedi.:Deli:
Sağlıklı bir şekilde 230hp gibi geliyor bana ama Barbaros abi sadece setup'ı kafamda toparladım sürpriz dedi.:Deli:
Üstadım işine karışmak gibi olmasın ama yapılan yazılım araç için ekonomik amaçlı yapılmasın dikkat et :)
-HAKTAN-
13-06-2010, 15:53
Şu an üzerinde kullanılan eco ama yarın yapılan işlemlere göre yeni setup yapılacak.Zaten dyno verisi olacak
Ahmet_28
13-06-2010, 16:24
Üstadım işine karışmak gibi olmasın ama yapılan yazılım araç için ekonomik amaçlı yapılmasın dikkat et :)
nedir laf sokma çabaların anlamadım.çok merak ediyorsan gider fatih abiyle konuşursun yazılımı kendisi yaptırdı dükkanıda biliyosun;)
illede denemek istiyorsanız hafta sonu kısmetse ecutek yazılım yapılacak deneriz görürüz daha önceki yazılım ile arasında ne fark var
Ek.Civic_Spoon
13-06-2010, 19:46
-UH 4311 CZT
-Büyük İntercooler
-PS Chip Tuning
-Komple Egzos
-Downpipe
Araç muhtemelen p.tesi akşamı bitiyor.
1.2 Peak 0.95 cont.gibi olacak muhtemelen
------------------------------------------
-YG 106 GTİ
-14.60 kısa şanzuman
-ince conta
-düz boru sebring egzoz
-timing
106 ile ne olur bilemem ama filtre egzos clio rs ile denemek isteriz bu czt yi
-HAKTAN-
14-06-2010, 08:12
Olur deneriz.
106 ile ne olur bilemem ama filtre egzos clio rs ile denemek isteriz bu czt yi
106 ile ne olur bilemem derken kardeşim ? Daha önce hiç denemişmiydin 106 ile ?
Bu akşam denedik czt ile ayagına sağlık,bizi beklediği için ayrıca teşekkür ederim sağolasın . . .
YG nasıl begendinmi ?
nedir laf sokma çabaların anlamadım.çok merak ediyorsan gider fatih abiyle konuşursun yazılımı kendisi yaptırdı dükkanıda biliyosun;)
illede denemek istiyorsanız hafta sonu kısmetse ecutek yazılım yapılacak deneriz görürüz daha önceki yazılım ile arasında ne fark var
Ahmet ben laf sokmak için çaba sarfetmem sokmak istersem sokarım :icon_tup:benim seninle alakalı yazım bile yok sen neden üstüne aldın :beuj:
Sen yaptır yazılımını ben sana bir telefon kadar yakınım ben yoksam hakan var biliyorsun ayrı gayrı yok, teke tek deneriz .
bahsedilen czt barbaros abidekinin dükkandaki siyah czt mi
Evet hayırdır arif çok stresli gördüm seni :)
senin arabanın son duyumlarını aldım patlatırım burdan bombaları :D
yaşar abi dükkan ne oldu senin ? geldim yoktun
-HAKTAN-
16-06-2010, 11:23
Aynen öyle:D
-HAKTAN-
16-06-2010, 11:26
Ahmet ben laf sokmak için çaba sarfetmem sokmak istersem sokarım :icon_tup:benim seninle alakalı yazım bile yok sen neden üstüne aldın :beuj:
Sen yaptır yazılımını ben sana bir telefon kadar yakınım ben yoksam hakan var biliyorsun ayrı gayrı yok, teke tek deneriz .
CZT'leri denesek güzel olur.
-HAKTAN-
16-06-2010, 11:51
Bu akşam denedik czt ile ayagına sağlık,bizi beklediği için ayrıca teşekkür ederim sağolasın . . .
YG nasıl begendinmi ?[/QUOTE]
Sende sağol yaşar ne demek her zaman gayet zevkli bir denemeydi.YG'de gayet başarılı bir 106 GTİ.
seyfi_pol
16-06-2010, 13:54
YG 106 görünüşe göre cigerli araba.. nede olsa o bir 106 :) 1 sene binebildim.. tadı damagımda kalan arabalardan birtanesi. Fakaz czt'De hafife alınacak arabalar değil.. hiç binmedim ama yürüyüşünü gördüm. allah hiç bi arkadaşımıza kaza bela vermesin..
YG 106 görünüşe göre cigerli araba.. nede olsa o bir 106 :) 1 sene binebildim.. tadı damagımda kalan arabalardan birtanesi. Fakaz czt'De hafife alınacak arabalar değil.. hiç binmedim ama yürüyüşünü gördüm. allah hiç bi arkadaşımıza kaza bela vermesin..
Eyvallah sağolasın iyi dileklerin için .
Evet hayırdır arif çok stresli gördüm seni :)
senin arabanın son duyumlarını aldım patlatırım burdan bombaları :D
gizlim saklım yok abi niye stresli oliyim .. aslan besleyen yemini düşünmez :p :p
benim stresim sana veya abi dediklerime olurmu hiç :):)
Aynen öyle:D
maşallah güzel aracınız var .. ahmetle egt ve wideband sensörlerine yer yaptırmak için egzoscuya giderken binmiştim... :) açıklıyorum çok gazladık :p
şaka bi yana tekrar maşallah hocam
gizlim saklım yok abi niye stresli oliyim .. aslan besleyen yemini düşünmez :p :p
maşallah güzel aracınız var .. ahmetle egt ve wideband sensörlerine yer yaptırmak için egzoscuya giderken binmiştim... :) açıklıyorum çok gazladık :p
Kardeşim msn adresini verirmisin yada eklermisin ? özelden mesaj yazarsan sevinirim :icon_tup:
Seni gidi matçıı seniiiii :D
tamamdır attım abi .. kızdın mı msnden titreşimle dövücekmisin , sarsıcakmısın beni abi hayırdır :D
tamamdır attım abi .. kızdın mı msnden titreşimle dövücekmisin , sarsıcakmısın beni abi hayırdır :D
Yok be kardeşim ne titretmesi sana bir kaç video atarım :)
abi bende ekledim ama bi action yok hala :S çevrim dışı olarak listemde görünüyorsun o kadar
-HAKTAN-
16-06-2010, 17:55
Sen ilk halinde kullanmışın daha maslak savaştan sonra kullansaydın keşke :D
Diğer czt lerde ayar için bekliyorlar yapıldıklarında neler olur bilinmez fena bir rolll gecesi olacak anlaşılan :)
hakan pazartesi ayar için haber verecekler bir dahaki hafta inşallah biterde hep beraber deneriz .
mitsubishi_boy
19-06-2010, 14:19
Önceki rollerin sonuçları noldu. Bu konuda bişi bulamadım
Önceki rollerin sonuçları noldu. Bu konuda bişi bulamadım
Geçmişi boş verdik geleceğe bakıyoruz :)
Belli olan birşey yok hakanla denedigimizde trafik yogundu birşey anlayamadık diğer czt lerinde işi bittiginde işte o zaman anlayacağız arayada 1-2 106 gti sıkıştırırsak dondurmalı kadayıf olur :)
mitsubishi_boy
19-06-2010, 15:35
Çok açıklayıcı oldu:)
Bekliyorum yeni denemeleri
Çok açıklayıcı oldu:)
Bekliyorum yeni denemeleri
Rica ederim lakin bir teşekkürü çokmu gördün ? :)
mitsubishi_boy
19-06-2010, 23:56
Unutmuşum ya:)
Teşekkürler açıklama için:)
Ahmet ne oldu bir ayar yaptıracaktın halen olmadımı yaptır şu ayarını artık bitsin bu hasret :)
-HAKTAN-
27-06-2010, 16:37
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii