Orijinalini görmek için tıklayınız : tek teker arif.. bu haberciler ne kadar yalancı ya
ALPER-VNS
19-02-2007, 01:05
kaza sırasında 230km hızla giden motor dio adam.. bide kazadan soora kullanılamaz hale gelmiş motor:ofk: motorda hiç bişii yok.. insanı salak yerine koyuyolar ya sinir oluyorm..
http://www.youtube.com/watch?v=ohd71vl0fj4&NR
Low-Rider
19-02-2007, 01:11
abartıcaklar ya işte
adamların işleri bu
Juggernaut
19-02-2007, 01:24
Spiker salak valla ya.Göz göre göre yalan söylüyor.
ahahaha hayatında hiç takla görmemiş heralde dayı :D yazık ya...
Maxiboost
19-02-2007, 01:44
ahhaahhah 230 :D manyakmıdır nedir :D
Aramızda medya mensubu varmıdır bilmiorum varsa kusura bakmasın. aslında baksada umrumda deil çünkü bizim medya kadar salak bi medya yoktur herhalde. yani şu anonsu yicek bi insan varmıdır abartılırda bukadarmı abartılır. Bi b.k bilmedikleri konularda sallarlar ufak şeyleri büyütürler. bunları o işlere alanın ben ... :D
hem 230 hem de takla :hahaha: Allah akıl,fikir versin.
serhatayasli
19-02-2007, 02:45
adı sanı duyulmamış yerel bi tv yapmış heralde haberi....
Konuşan ses hiç yabancı deil yerel bi kanal deil bence.
230 la vay be ulan 230 la o hareketi yapabilicek insa evladı varsa ayaklarını öpücem .....
fizk kurallarını bilmiyosun be metin yazarı madem bilmiyosun ayaktadurupta yürümüyomusun hiçmi koşarken düşmedin adam 1 tur döndü kalktı aslan gibi düştü ve bilgisini konuşturup kalktı sen bu anonsla rezil ettin adamı be Metin yazarı ahhh ahhh ....
Manimillion
19-02-2007, 05:37
mauhauhauhauha
spiker oldurdu. SESNA yi CHESNA yapti.
Bide bu Arif beyde hersey iyide, kask takmiyor o biraz mantar olmush.
Arif Abi Efsane Adam show Adamı maşallah Ben taktirle İzliyorum En son kötü bir Haberi geldi Ama halen Doğruluğuna İnanan Kimse yok burda ... Yeni videolarlada sanırım bu onaylanmış oluyor ....
delsolemrah
19-02-2007, 06:58
bendee yürürken 260 vuruyom heheeee:D
ya böle salakca şeyler yapıp insanların bütün güvenini kaybediyo bu insanlar.geçenlerdede ivedik sanayisinin arkasında iki aracı çekmişler adam haberde ankaranın en işlek caddesinden birinde diyo yok böle bişey