Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 Turbo Ankara
coolvtec
30-10-2013, 21:59
1.4 bar bir kez 290 lara çıktım. Stabilite çok iyiydi. Gözüm biraz kara olsa 335 son hızı görebilirim hatta. O kadar iyi stabilite ama tabii asfaltta yanal eğim, girinti çıkıntı olmayacak yoksa şans yok gibi. Turboda tek sıkıntı tutunma. Tutunma sorunu hallolsa ki ben bir nebze hallettim gibi. Ama şehir için yollar sıkıntı. Ancak 0.7barda 430-440 hp de gazlayabiliyorum. o da bazen %50 throttle ile ki şu an 275 taban drag radial var araçta. Jant işini halledebilirsem 315 taban koymak istiyorum :)
315 mis olur. maşallah, kazasız belasız tekrar sinan (karıştırmışım pardon sinan) :icon_tup:
Sinan'S2k
30-10-2013, 22:06
Benım turbo 6266 journal bn 3.9 taktım ama yıne 3 ncu viteste baslıyorum 4 195 gibi bitio 5 e atıyorum mecbur orjinal ebat lastik kullanıyorum abi spacerda var bende patinaj problemim benimde yok bu guclerde
Arabayı bitirmeden once bnde 5.0 cıkarırım diyordum ama hiçte kolay olmadığını gördüm 1.7 fln basıp nos basarsam 5.0 4.9 vs gorulur diye dusunuyorm
Kantara eski aracımı cıkarmıstım 1280 1300 arası bişeydi diye hatırlıyorum bunu cıkarmadım abi cıkarırsam solerim
Yuksek basıncta sanmıyorum senin sanzumana diff e bişe olsun bn hala oem sanzuman oem diff dewam sadece fd var senin yerinse olsam enjektor alıp 2 bar acardım :)
Valla Arda sana 3.90 dan daha uzun bir son dişli lazım kesinlikle. Anladığım gene 2 vites atıyorsun. Tek vitese düşürmen şart. 3. vites 100km de kaç oluyor devrin? Devir yükseltemeyeceğine göre lastik çapı genişleticeksin. Bence mugenlerin ET değerleri çok iyi. Bence tam tersine spacerları sök jant içeri girsin daha iyi tutunursun. 275 tabanda sürtme problemide yaşamazsın. Belki 4 de 200 olur hızın o zaman.
Tabii ki kolay değil 5 sn yapmak ama imkansızda değil. Tutunma sorunu olmadımı olur bence. Ben 97 ile 1.8-1.9 ları görünce nerelerde olduğumu göreceğim bakalım.
Senin turboyla 1.7 üstüne 100 shot mı basacaksın? Dayanır mı şanzıman sence?
Sen arabayı satıyorsan parçalarına talibim Arda :) Enjektör, Ethanol analyzer ını istiyorum :)
Sinan'S2k
30-10-2013, 22:10
315 mis olur. maşallah, kazasız belasız tekrar arda :icon_tup:
Valla abi jant yok işte. Jant genişletme işini bile düşünmüyor değilim. Ne kadar sağlıklı olur orada soru işaretleri var ama. Yurtdışında s2000 lerde yapan insanlar var. Araç üstündeki 8.5 jantları 10.5 yapsam 315 al tak süper olur.
Valla abi jant yok işte. Jant genişletme işini bile düşünmüyor değilim. Ne kadar sağlıklı olur orada soru işaretleri var ama. Yurtdışında s2000 lerde yapan insanlar var. Araç üstündeki 8.5 jantları 10.5 yapsam 315 al tak süper olur.
Lastik model ve marka nedir?
295 ile 315 den daha iyi tutunduğumuz söylesem?
lastik marka, ebat, jant genişliği.
amortisör yay nedir?
Bunlara göre bir fikir, dilim döndüğünce, vermeye gayret edeceğim.
Sinan'S2k
30-10-2013, 23:15
Lastik model ve marka nedir?
295 ile 315 den daha iyi tutunduğumuz söylesem?
lastik marka, ebat, jant genişliği.
amortisör yay nedir?
Bunlara göre bir fikir, dilim döndüğünce, vermeye gayret edeceğim.
Abi Şu an jant genişliğim 8.5'' ,lastiğim Nitto NT05R Drag Radial, lastik ölçüm 275/40/17. Lastik basıncım 18psi tahminim basarken az ısınsa 20 psi görüyordur.
Amortisör yay H&R coilover var.
Abi Şu an jant genişliğim 8.5'' ,lastiğim Nitto NT05R Drag Radial, lastik ölçüm 275/40/17. Lastik basıncım 18psi tahminim basarken az ısınsa 20 psi görüyordur.
Amortisör yay H&R coilover var.
1- Aynı ebatta Hoosier R6 denemelisin. Muhteşem tutuyor.
Lastik soğuk basınç hesap ederken:
(Araç ağırlık + sürücü ağırlık ) LBS olarak / 100 = lastik basıncı PSI olarak.
Örnek:
S2000 1369 kg = 3015 lbs
+
sürücü 82 kg = 180 lbs
toplam 3195 lbs / 100 = 32 psi soğuk basınç
Bundan daha düşük basınç lastik tutuşu kötüleştirir.
2- mümkün ise 275-40-17 jantları daha geniş lastiğe takmak fayda sağlayacak.
9,5 x 17 bulabilir misin? veya 10 x 17?
3- H&R coil over settinglerin nedir? amortisörler ön / arka tam sert mi tam yumuşak mı?
4- yaylar kaç LB?
Bu yazdıklarım ile 275 ler ile çok iyi süre alabilirsin.
NOT:
275-40-17 taban genişliği, thread width = 10,5"
295-30-18 taban genişliği, thread width = 10,4"
Soru: 295-30-18 takabileceğin jantın var mı?
Sinan'S2k
31-10-2013, 09:16
1- Aynı ebatta Hoosier R6 denemelisin. Muhteşem tutuyor.
Lastik soğuk basınç hesap ederken:
(Araç ağırlık + sürücü ağırlık ) LBS olarak / 100 = lastik basıncı PSI olarak.
Örnek:
S2000 1369 kg = 3015 lbs
+
sürücü 82 kg = 180 lbs
toplam 3195 lbs / 100 = 32 psi soğuk basınç
Bundan daha düşük basınç lastik tutuşu kötüleştirir.
2- mümkün ise 275-40-17 jantları daha geniş lastiğe takmak fayda sağlayacak.
9,5 x 17 bulabilir misin? veya 10 x 17?
3- H&R coil over settinglerin nedir? amortisörler ön / arka tam sert mi tam yumuşak mı?
4- yaylar kaç LB?
Bu yazdıklarım ile 275 ler ile çok iyi süre alabilirsin.
NOT:
275-40-17 taban genişliği, thread width = 10,5"
295-30-18 taban genişliği, thread width = 10,4"
Soru: 295-30-18 takabileceğin jantın var mı?
Hoosier R6 yı ben girip çıktığım yerlerde parçalarım abi. Pek dayanıklı bir lastik değilmiş sanırım anladığım. Türkiye yol şartlarına uygun bir lastik olsa daha iyi olur. Şu an üstündeki lastiklerden çok memnunum zaten. 30 psida ne olacağını bilmiyorum tabii. Bu lastiğin daha geniş tabanı olsa yeter bana. Lastik basıncı konusunda benim lastiklerim drag radial ve birçok yazı ve kullanıcı yorumu okudum. En iyi tutuşun 18-20. Ciddi süre için 16 larda olması gerektiği ile ilgili bahsettiğim 3000lbs üstü ama dragta tabii. Ama bu en iyi tutuş içinde değerlerin o civarda olması gerektiğini gösteriyor. Zaten pistte girdiğim fln da yok. Düz yol tutuşu önemli bana. Sen m3 te kaç psi basıyorsun?
Bunları geçersek benim asıl sorunum jant. S2000'e göre benim istediğim ET ve Offsette jant hiçbir marka üretmiyor. Bir ara 17x10 ET72 bir marka üretti onlarda üretimi durdurdu. Onun için jant genişletmekten bahsediyorum. Yok çünkü istediğim gibi jant. En yapabileceğim iş 15x9 ET65 alıp 275/50/15 takmak. O da bir nebze iyileştirir belki tutuşu. Çamurluğu genişletmek en son isteyeceğim şey. Boyasız çamurluklarıma dokunmakta istemiyorum açıkcası. Ayrıca aralığı açarsam tutuş zayıflar zaten. Yani bana min. 17x9.5 ET65 üstü jant lazım. Fiyatıda uçuk olmayacak tabii.
H&R coilovers spring rates
Fr: 345(6.16) - Rr: 345(6.16)
Değerler bunlar. Amortisör sertlik ayarı yok standart.
maşallah sinan, sonuçları almaya başladın emeklerinin dahada iyi olacaktır, bigün Ankaraya gelsemde binsem, çok merak ediyorum M yürüyenden sonraki halini
ardacngns
31-10-2013, 10:06
Valla Arda sana 3.90 dan daha uzun bir son dişli lazım kesinlikle. Anladığım gene 2 vites atıyorsun. Tek vitese düşürmen şart. 3. vites 100km de kaç oluyor devrin? Devir yükseltemeyeceğine göre lastik çapı genişleticeksin. Bence mugenlerin ET değerleri çok iyi. Bence tam tersine spacerları sök jant içeri girsin daha iyi tutunursun. 275 tabanda sürtme problemide yaşamazsın. Belki 4 de 200 olur hızın o zaman.
Tabii ki kolay değil 5 sn yapmak ama imkansızda değil. Tutunma sorunu olmadımı olur bence. Ben 97 ile 1.8-1.9 ları görünce nerelerde olduğumu göreceğim bakalım.
Senin turboyla 1.7 üstüne 100 shot mı basacaksın? Dayanır mı şanzıman sence?
Sen arabayı satıyorsan parçalarına talibim Arda :) Enjektör, Ethanol analyzer ını istiyorum :)
3.90 dan uzun fd yoktu özel yaptırmak lazım sadece uzatmakla yetmıcek basınc acarsak oem sanzuman vs de dayanmayabılır ben 5.0 sn cıkarmak için 1.7 100 shot nos fln basmak lazım dedim
ben basamam abi :) basılır ama risk hep sanzuman dayanmayabılır diff dayanmayabilir
ben bu jant et siymis vs hıc anlamıyorum abi arka spacer ları sokerım onde spacer olması lastik izi acısından sıkıntı olur mu bılmıyorum
arka spacer ı sokup 275 tak dıosn sen anladıgım kadarıyla ozaman camurluga surtme yapmaz mı sence ole bi olcu lastık takarsam 4 uncu vıteste belki 200 km hızı gorebılırız
beni biliosn abi yapıorm satıyorum hep o yuzden su an masraf yapmak ıstemıyorum
okadar emek verıyoruz dunya para harcıyoruz aracıma ıstedıgım para komık ona uzuluyorum aslında cok kafam atarsa satmam :)
sana da enjektor analyzer sıparıs verelım abi basınclar acılsın artık :)
Sinan, memnun kalanlar otobanda mı yoksa pistte mi memnun kalıyor?
Jant ve taban ile bence uğraşma. Farklı hamurlar dene, aynı ebat ama hamur farkı.
Yurt dışında X275 diye bir klasman var, 275 taban ama vht li pistte süper süreler alıyorlar. 275 dar değil, iyi tutan bir ebat, hamur ve amortisör yay ile oynamak gerekir.
Amortisörler OEM mi?
Sinan'S2k
31-10-2013, 12:38
maşallah sinan, sonuçları almaya başladın emeklerinin dahada iyi olacaktır, bigün Ankaraya gelsemde binsem, çok merak ediyorum M yürüyenden sonraki halini
Sağol Şafak Ankaraya gelirsen tabii beklerim. İlk izlenimin amma uzun vites araları olacaktır. :)
Jant genişletme konusunda ivedik organize de Mekan jant var oldukça profosyoneller görüşüp fikir alabilirsin. eğer düşünürsen adres bilgisi verebilirim.
Sinan'S2k
31-10-2013, 13:06
3.90 dan uzun fd yoktu özel yaptırmak lazım sadece uzatmakla yetmıcek basınc acarsak oem sanzuman vs de dayanmayabılır ben 5.0 sn cıkarmak için 1.7 100 shot nos fln basmak lazım dedim
ben basamam abi :) basılır ama risk hep sanzuman dayanmayabılır diff dayanmayabilir
ben bu jant et siymis vs hıc anlamıyorum abi arka spacer ları sokerım onde spacer olması lastik izi acısından sıkıntı olur mu bılmıyorum
arka spacer ı sokup 275 tak dıosn sen anladıgım kadarıyla ozaman camurluga surtme yapmaz mı sence ole bi olcu lastık takarsam 4 uncu vıteste belki 200 km hızı gorebılırız
beni biliosn abi yapıorm satıyorum hep o yuzden su an masraf yapmak ıstemıyorum
okadar emek verıyoruz dunya para harcıyoruz aracıma ıstedıgım para komık ona uzuluyorum aslında cok kafam atarsa satmam :)
sana da enjektor analyzer sıparıs verelım abi basınclar acılsın artık :)
3.90 dan uzun yok evet o yüzden en iyisi lastik. 245 tabanla 275 taban arasında 5 mil oynar sanırım 4. viteste. Ön arka spacerları sök Arda tabii piste girmiyorsan. Düz yol stabiliteni etkilemez. Arka jant ETlerin 59 o yüzden jant içeri girecek. 275 taban drag radial takarsanda cuk olur sürtme yapmaz. Bence birşey kaybetmezsin bir 275 bul tak dene. Sonra drag radial alırsın ancak arka biraz balonumsu olur söyleyim. Drag radialde sıkıntı değilde normal yol lastiği görüntüsü nasıl olur bilemiyorum.
Sen neden yapıp satıyorsun zaten anlamış değilim. Bu kadar para harcayıp anlamsız paralara satmak nasıl bir zevk bilemedim. :D Sen bin bin boşver. Hiçbir arabanın verdiği zevki vermez s2000 turbo ;)
O kadar para veresim hiç yok şu an. 2014 olur artık onlar :)
Sinan'S2k
31-10-2013, 13:23
Sinan, memnun kalanlar otobanda mı yoksa pistte mi memnun kalıyor?
Jant ve taban ile bence uğraşma. Farklı hamurlar dene, aynı ebat ama hamur farkı.
Yurt dışında X275 diye bir klasman var, 275 taban ama vht li pistte süper süreler alıyorlar. 275 dar değil, iyi tutan bir ebat, hamur ve amortisör yay ile oynamak gerekir.
Amortisörler OEM mi?
Memnun kalanlar Drag pisti ve otoban düz hızlanmada memnun kalıyorlar abi. Pistte o kadar az basınç sorun zaten.
Abi ben olayı şöyle düşünüyorum. Mesela örnek porsche gt2rs de arkalarda 325 taban michelin pilot cup lastik var. 612hp de semi-slick 325 lastik gerekiyor demektir bu. Benim arabayı da rahat kullanabileceğim seviyeye getirmek istiyorum.
Amortisörler Bilstein yani H&R Bilstein kullanıyor. Yay değeri yukarıda vermiştim zaten. Çöpe attığın r6 oldu mu?
Birde senle sanırım ayni diferansiyeli kullanıyoruz. Kilit markan ne abi?
Elinde fazla kilit var mı? O da biraz tutunmamı iyileştirir sanırım.
Sinan'S2k
31-10-2013, 13:25
Jant genişletme konusunda ivedik organize de Mekan jant var oldukça profosyoneller görüşüp fikir alabilirsin. eğer düşünürsen adres bilgisi verebilirim.
Valla sevinirim adres bilgisini verirseniz. Jant genişletme sorunsuz oluyorsa düşünebilirim.
Memnun kalanlar Drag pisti ve otoban düz hızlanmada memnun kalıyorlar abi. Pistte o kadar az basınç sorun zaten.
Abi ben olayı şöyle düşünüyorum. Mesela örnek porsche gt2rs de arkalarda 325 taban michelin pilot cup lastik var. 612hp de semi-slick 325 lastik gerekiyor demektir bu. Benim arabayı da rahat kullanabileceğim seviyeye getirmek istiyorum.
Amortisörler Bilstein yani H&R Bilstein kullanıyor. Yay değeri yukarıda vermiştim zaten. Çöpe attığın r6 oldu mu?
Birde senle sanırım ayni diferansiyeli kullanıyoruz. Kilit markan ne abi?
Elinde fazla kilit var mı? O da biraz tutunmamı iyileştirir sanırım.
Sinan,
Porsche motor arkada direkt lastiğe yük biniyor.
Sende ve bende arka taraf boşta kalıyor.
Porsche bizim için doğru kıyas değil.
Elimde 2.el 295-30-18 Hoosier var, 275 ile aynı tabana sahipler, aynı genişlikte.
9,5 x 18 jant bulmalısın. 9,5 dan dar janta olmaz.
Kilit hem OEM kullanıyorum hem de OS Giken. OEM daha iyi tutuyor.
OEM LSD balatalarım var, istersen konuşuruz. bendeki 210 mm yani 3,2L M3 e ait balatalar, sendeki eğer 3,0L M3 e ait diff ise 186 mm demektir. 210 mm LSD balatalar 186 mm ye uyar mı bilmiyorum.
Sinan'S2k
31-10-2013, 14:07
Sinan,
Porsche motor arkada direkt lastiğe yük biniyor.
Sende ve bende arka taraf boşta kalıyor.
Porsche bizim için doğru kıyas değil.
Elimde 2.el 295-30-18 Hoosier var, 275 ile aynı tabana sahipler, aynı genişlikte.
9,5 x 18 jant bulmalısın. 9,5 dan dar janta olmaz.
Kilit hem OEM kullanıyorum hem de OS Giken. OEM daha iyi tutuyor.
OEM LSD balatalarım var, istersen konuşuruz. bendeki 210 mm yani 3,2L M3 e ait balatalar, sendeki eğer 3,0L M3 e ait diff ise 186 mm demektir. 210 mm LSD balatalar 186 mm ye uyar mı bilmiyorum.
Demek istediğim benim arabanın güçlerinde araçlar 300 taban üstü semi slickler takıyorlar. Hoosier iyiymiş abi ama 9.5x18 bana uygun ET li bir jant yok abi yeryüzünde. Jant genişletme işine girersem 295/35/17 düşünebilirim abi, hatta 315/35/17. Neyse basınç açayım 28-29 psi da neler oluyor görelim ona göre lastik, jant işine bakacağım abi.
Benim diff sendekinden abi 3.2 m3 3.23 oranlı. Senin oran farklıdır tabii. OS Giken iyi değilse Oem devam o zaman :).
Senin şu an viteslere göre son hızların nasıl abi? Devir ne dönüyorsun?
Demek istediğim benim arabanın güçlerinde araçlar 300 taban üstü semi slickler takıyorlar. Hoosier iyiymiş abi ama 9.5x18 bana uygun ET li bir jant yok abi yeryüzünde. Jant genişletme işine girersem 295/35/17 düşünebilirim abi, hatta 315/35/17. Neyse basınç açayım 28-29 psi da neler oluyor görelim ona göre lastik, jant işine bakacağım abi.
Benim diff sendekinden abi 3.2 m3 3.23 oranlı. Senin oran farklıdır tabii. OS Giken iyi değilse Oem devam o zaman :).
Senin şu an viteslere göre son hızların nasıl abi? Devir ne dönüyorsun?
mevcut jant genişliğin kaç inç? ET ne? Flanş var mı?
2,93-3,23. İki M3 farklı oranları kullanıyor.
8800-9200 dönüyorum.
Sinan'S2k
31-10-2013, 15:37
Mevcut olan 17x8.5 ET48. Flanş yok.
100-200 sürelerini 3. viteste alıyorsun sanırım? 3. viteste devirin kaç oluyor 2 m3 te de? 3. vites kaç km yapıyorsun?
Mevcut olan 17x8.5 ET48. Flanş yok.
100-200 sürelerini 3. viteste alıyorsun sanırım? 3. viteste devirin kaç oluyor 2 m3 te de? 3. vites kaç km yapıyorsun?
3,61 E46 M3
3,85 E36 M3
Bu süreler 3.viteste alındı, 2 sene önce. 3.vites + / - 220 km/h görüyordu.
Bugün iki vites gidiyorum.
Valla sevinirim adres bilgisini verirseniz. Jant genişletme sorunsuz oluyorsa düşünebilirim.
MEKAN JANT-TORNA
ivedik organize hasemek san.sit.24.cadde no:57
(patlayan dükkanlar vardı yıllar önce bilirmisin bilmiyorum tan karşısı)
TEL:394 36 77
GSM:532 344 69 38
MEKAN JANT-TORNA
ivedik organize hasemek san.sit.24.cadde no:57
(patlayan dükkanlar vardı yıllar önce bilirmisin bilmiyorum tan karşısı)
TEL:394 36 77
GSM:532 344 69 38
yol tarıfı guzelmıs :)
aynen jant genısletmeyı Belkıde Tr de en ıyı yapabılecek dukkan burası
Sinan'S2k
27-02-2014, 10:39
Utku kardeşim çıkıp süre almış sağolsun wg hortumu çıktığı için devam edememiş.
Eğim -3.10, 2 kişi, 97 oktan yakıt, 1.7 bar basınç.
http://i.hizliresim.com/KdEBXX.jpg (http://hizliresim.com/KdEBXX)
-3 ün üstünde bir eğimde 5.4'ün altına inmeye çalışacağız mevcut setup ile.
ID2000 enjektörlerimi taktım. Bir çift aem etanol pompası aldığımdaysa etanol basıp süreyi 5'in altına indirmeye çalışacağız. Eline sağlık Utku :)
turbogsi
27-02-2014, 10:50
Maşşallah gerçekden çok güzel süre,
ölçümü tam olarak ne tarafda yapdınız -3 eğim olan
maşallah sinan dahası var diyorsun,merakla bekliyoruz...utkununda ellerine sağlık :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 10:53
Maşşallah gerçekden çok güzel süre,
ölçümü tam olarak ne tarafda yapdınız -3 eğim olan
Utku'da araba o çıktı ayara. Ben yoktum o yüzden nerede süre yaptığını bilemiyorum ne yazıkki
Sinan'S2k
27-02-2014, 10:56
maşallah sinan dahası var diyorsun,merakla bekliyoruz...utkununda ellerine sağlık :)
Sağol abi teşekkür ederim. m3 yürüyeni bu iş için yapmıştım ancak zamanım olmadığı için ne yazıkki süreler yeni yeni geliyor. Dediğim gibi etanolle 50-60hp daha alırım herhalde 1.7 barda. O zaman daha iyi sürelerde gelir inşallah herhangi biryerden su koymazsa araç
ardacngns
27-02-2014, 10:57
tebrıkler sinan abi çift pompa şart yakında bozulur tek pompa :) ethanol saolsun
100-200 5sn li rakamlar gayet güzel
çok iyi olmuş Sinan, maşallah:) belliydi zaten:)
Sinan'S2k
27-02-2014, 11:01
tebrıkler sinan abi çift pompa şart yakında bozulur tek pompa :) ethanol saolsun
100-200 5sn li rakamlar gayet güzel
Sağol Arda. Zaten şu an çift walbro var 255 liklerden full blown kit var araçta.
Etanol uyumlu 2 pompa almam lazım. Sonra senin gibi e70 ile başlarım yakıt serüvenine. Sence motorda 1.7 barda 60hp alırmıyız güç?
Sinan'S2k
27-02-2014, 11:02
çok iyi olmuş Sinan, maşallah:) belliydi zaten:)
Sağol Tünay. Vakit bulabilirsem gene bir otoban yapmak lazım seninle :D
Sağol Tünay. Vakit bulabilirsem gene bir otoban yapmak lazım seninle :D
ayarla gidelim, arayı uzatmayalım bu sefer:)
Maşallah Sinan çok iyi süre :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 12:44
ayarla gidelim, arayı uzatmayalım bu sefer:)
Müsait olursam ararım :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 12:45
Maşallah Sinan çok iyi süre :)
Sağol Koray ;)
Sinancım Tebrik ederim mukemmel süre
Artık önden çeker hondaya rakip bir arkadan iter honda çıktı :)
Aracada,süreyede maşallah abi:)
Bu arada şuanki internaller ve yürüyen ile 1.7 bar limitmidir yoksa sarmamak için mi bu basınçta yürüyorsunuz ?
cok guzel sure sınan masallah.
Ahmet
Maşallah dün akşam uğradım haberimiz yoktu akşam face de gördüm çok çok iyi Allah kaza bela vermesin süre daha iyi olarak gelecektir :)
tebrikler güzel süre maşallah..
Güzel süre sinan dahada iyi olur inşallah
Masallah Sinan gusel sure :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 14:15
Sinancım Tebrik ederim mukemmel süre
Artık önden çeker hondaya rakip bir arkadan iter honda çıktı :)
Saol Hilmi teşekkür ediyorum. Nihayet sizin k20lere rakip olunabilecek sürelere inebildik. Kg ve aktarma kaybı dezavantajını, tutunma ile çözersem daha da iyi süreler gelecek inşallah. M3 yürüyen cidden işimi fazlasıyla gördü :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 14:24
Aracada,süreyede maşallah abi:)
Bu arada şuanki internaller ve yürüyen ile 1.7 bar limitmidir yoksa sarmamak için mi bu basınçta yürüyorsunuz ?
Çok teşekkürler.
Şu anki internalla yurtdışında 2.5 barda basıyorlar bu turbolarla. Ancak mekanik sporda hiçbir zaman ne olacağı belli olmuyor. İnşallah bir aksilikle karşılaşmam.
Yürüyen, zaten Türkiye ve özellikle Almanya'da 1000hp lerin üzerinde bile sıkıntı yaşatmayacak bir yürüyen. Ondan yana sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
1.7'den fazla basınç şu an basamıyorum. blow off yayından dolayı mı açık kalıyor yoksa wg deki 0.7barlık yaydan mı sıkıntı çıkıyor çözemedik henüz. Evc'den açsakda 1.7 üstünü göremedik henüz.
Sarma konusunda çok bir sıkıntım yok. Nitto NT05R lar kesinlikle çok başarılı lastikler. Herkese tavsiye edebilirim.
Sinan'S2k
27-02-2014, 14:27
cok guzel sure sınan masallah.
Ahmet
Çok teşekkür ederim Ahmet :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 14:29
Maşallah dün akşam uğradım haberimiz yoktu akşam face de gördüm çok çok iyi Allah kaza bela vermesin süre daha iyi olarak gelecektir :)
Teşekkür ederim. İnşallah daha iyi sürelerde gelecek. :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 14:30
tebrikler güzel süre maşallah..
Teşekkür ediyorum.
Güzel süre sinan dahada iyi olur inşallah
Teşekkür ederim Cenk abi. İnşallah.
Masallah Sinan gusel sure :)
Sağol Şafak
Burak Kasim
27-02-2014, 15:07
Cok iyi sure Sinan, bende facete gorunce Mustafa yapti sanmistim sureyi heralde seninkiydi.
Tebrikler, daha iyisi gelir isallah.
Sinan'S2k
27-02-2014, 15:59
Cok iyi sure Sinan, bende facete gorunce Mustafa yapti sanmistim sureyi heralde seninkiydi.
Tebrikler, daha iyisi gelir isallah.
Teşekkür ederim. İnşallah.
Mustafa'nın da twin plate'i gelmiş o da bu sürelere inecek inşallah.
ghibli06
27-02-2014, 19:40
tebrik ederim çok çok iyi, Allah kaza bela vermesin...
Saol Hilmi teşekkür ediyorum. Nihayet sizin k20lere rakip olunabilecek sürelere inebildik. Kg ve aktarma kaybı dezavantajını, tutunma ile çözersem daha da iyi süreler gelecek inşallah. M3 yürüyen cidden işimi fazlasıyla gördü :)
alla moruk ben EG coupeye geçirdim herşeyi araba full takılı benle beraber 1200 kg den aşşa olucağını sanmam
kg yi değilde aktarmayı kafaya tak sen boşver kg yi :)
Çok teşekkürler.
Şu anki internalla yurtdışında 2.5 barda basıyorlar bu turbolarla. Ancak mekanik sporda hiçbir zaman ne olacağı belli olmuyor. İnşallah bir aksilikle karşılaşmam.
Yürüyen, zaten Türkiye ve özellikle Almanya'da 1000hp lerin üzerinde bile sıkıntı yaşatmayacak bir yürüyen. Ondan yana sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
1.7'den fazla basınç şu an basamıyorum. blow off yayından dolayı mı açık kalıyor yoksa wg deki 0.7barlık yaydan mı sıkıntı çıkıyor çözemedik henüz. Evc'den açsakda 1.7 üstünü göremedik henüz.
Sarma konusunda çok bir sıkıntım yok. Nitto NT05R lar kesinlikle çok başarılı lastikler. Herkese tavsiye edebilirim.
0.7 bar yay ile maks 1.7 iyi bile görüyorsun
büyük mavi takarsan 32psi kadar açabilirsin tecrübe ile sabittir
büyük kırmızı var sanırsam sende
şayet bov yayının sertini bulamıyorsan içine ince 5mm sac plaka koyuver gitsin
adım adım gayet guzel ılerlıyor
yavas yapıyorsun ama artık saglam yapıyorsun sınan
gercekten guzel bır sure cıkmıs
utkunun emeklerıne senınde kesene bereket :)
Maşallah Sinan,
Çok güzel gelişme
Darısı başıma
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:14
tebrik ederim çok çok iyi, Allah kaza bela vermesin...
Tebrikler ...
Teşekkür ederim ikinizede
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:18
alla moruk ben EG coupeye geçirdim herşeyi araba full takılı benle beraber 1200 kg den aşşa olucağını sanmam
kg yi değilde aktarmayı kafaya tak sen boşver kg yi :)
Aktarmada şuan bir problem yok az sararak süre çıkıyor. Güç artınca ne olacak onu merak ediyorum. Göreceğiz yavaş yavaş :)
tebrikler çok güzel süre dahada gelişeceginede eminim.
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:23
0.7 bar yay ile maks 1.7 iyi bile görüyorsun
büyük mavi takarsan 32psi kadar açabilirsin tecrübe ile sabittir
büyük kırmızı var sanırsam sende
şayet bov yayının sertini bulamıyorsan içine ince 5mm sac plaka koyuver gitsin
Wg yayının daha sertini takmak istemiyordum aslında. Evc kapalı şehiriçi biraz kullanabiliyordum aslında. Değiştirmek şart doğru diyorsun... Bov için dediğinide deneyeceğim :)
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:27
adım adım gayet guzel ılerlıyor
yavas yapıyorsun ama artık saglam yapıyorsun sınan
gercekten guzel bır sure cıkmıs
utkunun emeklerıne senınde kesene bereket :)
Teşekkür ederim Mertcan. Seninde bu araba üstünde emeğin az değil seninde ellerine sağlık
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:33
Maşallah Sinan,
Çok güzel gelişme
Darısı başıma
Darısı başına Mustafa sendende güzel süreler gelecek eminim
Sinan'S2k
27-02-2014, 21:35
tebrikler çok güzel süre dahada gelişeceginede eminim.
Teşekkür ederim. K24 üde zevkle takip ediyoruz :)
Tebrikler abi, çok çok iyi süre :)
ardacngns
27-02-2014, 22:44
Benm şahsi fikrim aynı basıncta e70 e gecince 60 hp farketmez dyno olcumun varsa sende tecrubeni paylasırsın sinan abi
Ars2000 de ne ethanol vardı ne fd vardı karadayı ile 5.9 cıkarttım ars ile 5.7 buna dayanarak bnce okdr hp farketmez ethanol olunca egt m cıkmadı avans acabıldk vs artık e70 ten sonra fikrini merak edıyorum sinan abi
Sinan'S2k
28-02-2014, 09:10
Tebrikler abi, çok çok iyi süre :)
Sağol Levent :)
Sinan'S2k
28-02-2014, 09:20
Benm şahsi fikrim aynı basıncta e70 e gecince 60 hp farketmez dyno olcumun varsa sende tecrubeni paylasırsın sinan abi
Ars2000 de ne ethanol vardı ne fd vardı karadayı ile 5.9 cıkarttım ars ile 5.7 buna dayanarak bnce okdr hp farketmez ethanol olunca egt m cıkmadı avans acabıldk vs artık e70 ten sonra fikrini merak edıyorum sinan abi
Utku 50-60 alırız dedi bende merak ettim. Sen karadayı ile ars yi mukayese etme. Ars başka yürüyordu bana göre. Arabadan arabaya fark kesinlikle oluyor buna çok şahit oldum. Ha Ars ye ethanol koyduğunda daha iyi yürüyeceğininde garantisi olmazdı ama. Bu sefer fazla güçte problem çıkarabilir. Karadayı'nın turbosu büyüktü birde daha fazla sarmış olabilirsin belkide. Çok küçük farklar 5.xx li saniyelerde çok fark oluşturuyor.
Aslında karadayının önce 97 ile sonra e70 ile süresini çıkartsan daha doğru sonuç alabilirdik.
Ama bu kadar etanol kullanan insan var, birşey katmasa kimse kullanmazdı.
Ars ve karadayı'da da 100-200 için 2 vites atıyordun di mi? Belki vites atılan yerler ars de daha uygundu o da etkilemiştir belki. Ama baş etki kesinlikle araba farkı derim ben.
Dediğin gibi etanolle avans açıyoruz güç almamak gibi bir durum söz konusu olamaz bence. Ne alacağımız önemli tabi ;)
Armageddon
28-02-2014, 12:10
Süper süre maşallah Sinan :)
Sinan'S2k
28-02-2014, 15:19
Süper süre maşallah Sinan :)
Teşekkürler Armağan
_muhaRRem
28-02-2014, 15:23
çok iyi süre valla.. benimde şimdiki hedefim 3076 ile 6.xx onu aşarsam bende aynen turboyu büyütüp ıd 2000 e geçmeyi düşünüorm..
bu süre beni bayağı gaza getirdi açıkcası :)
Sinan'S2k
28-02-2014, 15:32
çok iyi süre valla.. benimde şimdiki hedefim 3076 ile 6.xx onu aşarsam bende aynen turboyu büyütüp ıd 2000 e geçmeyi düşünüorm..
bu süre beni bayağı gaza getirdi açıkcası :)
Teşekkürler Muharrem. 3076 ile 1.4-1.5 barda alırsın bence 7 altı.
masallah sinan, cok iyi sure. Daha da altina inersen cok buyuk basari olur. Dunya'da bask var mi M3 yuruyeni takan, merak ettim?
süre çok iyi sinan maşşallah
Sinan'S2k
28-02-2014, 15:52
masallah sinan, cok iyi sure. Daha da altina inersen cok buyuk basari olur. Dunya'da bask var mi M3 yuruyeni takan, merak ettim?
Teşekkürler İzzet. 5 altı hedefim. Bakalım yapabiliyormuyuz göreceğiz. M3 yürüyen yok başka ama çok soran oldu s2ki de.
Sinan'S2k
28-02-2014, 15:57
süre çok iyi sinan maşşallah
Sağol Fatihcim :)
M_PROJECT
28-02-2014, 16:40
maşallah sinan kazasız belasız
Sinan'S2k
28-02-2014, 16:58
Sağol Mustafa
Mustafa Toprak
28-02-2014, 22:52
Masallah abi kazasız belasız
firat_07
28-02-2014, 22:53
sinan başkan maşallah inşallah daha iyi süreler yakalıcaksın
Sinan'S2k
01-03-2014, 17:25
Masallah abi kazasız belasız
Teşekkürler
sinan başkan maşallah inşallah daha iyi süreler yakalıcaksın
Sağol Fırat inşallah
Maşallah araç güzel olmuş.
rolling yapmayı düşündüğünüz araçlar varmı
Sinan'S2k
06-03-2014, 10:21
Maşallah araç güzel olmuş.
rolling yapmayı düşündüğünüz araçlar varmı
Teşekkür ediyorum.
Şu an için rolling yapmaya pek vaktim yok. 1 aydır arabaya bakmaya bile gidemedim Utku'nun yanına :)
Ankara'da bu setuplarda araçlar mevcut ama, mutlaka bir gün denenir. Şu an amacım süremi 5'in altına indirmek. :)
MuratGürakan
06-03-2014, 15:31
Maşallah allah kaza bela vermesin inşallah :)
Bizde uğraşalım duralım 10 sn'nin altına düşmeye.
Sinan'S2k
06-03-2014, 15:45
Maşallah allah kaza bela vermesin inşallah :)
Bizde uğraşalım duralım 10 sn'nin altına düşmeye.
Sağolasın. Sizinde süreniz 1.4lt için çok başarılı tebrik ederim.
ahmetuzun
06-03-2014, 15:56
tebrıkler süre cok iyi, Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
Sinan'S2k
06-03-2014, 16:31
tebrıkler süre cok iyi, Rabbım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
Teşekkür ederim. Amin hepimize
Sinan'S2k
08-11-2014, 00:18
http://i.hizliresim.com/8Eyqvd.jpg (http://hizliresim.com/8Eyqvd)
Aylar olmuş güncellemeyeli.
Yakıta geçme zamanı geldi. O yüzden Zeitronix'in ECA-2 sinden ve 2 adet Aem'in Ethanol pompalarından aldım.
Şanzımandan dolayı da Hız kadranım doğru çalışmıyordu. Onun için Healtech'in speedohealer kalibrasyon cihazı aldım.
onursoytam
08-11-2014, 00:32
inşallah daya iyi sürelere ;)
Vay vay vay güzel parçalar
sen nereye gıdıem boyle cok merak edıyorum cok ıs basardın guncel sure beklerız vıdeolu olsun ama tadına varalım
konu her güncellendiğinde,daha iyi bir süre,parça vs geldi diyorum :) maşallah sinan,kesene bereket kardeşim
kaçla gittiğimizi görelim abi :) hayırlı olsun
guzel parcalar Sınan
kadranın calısacagına en cok ben sevınecgım herhalde :)
Maşallah maşallah çıta yükseliyor
Sinan'S2k
09-11-2014, 01:10
Öncelikle parçaların tedariğini sağlayan Batıkan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum :)
inşallah daya iyi sürelere ;)
Teşekkürler Onur amacım başındanda söylediğim gibi 5 altına inebilmek. İnşallah başarıcaz Utkuyla birlikte :)
Vay vay vay güzel parçalar
Sağol Hilmi. Tek eksik ateşleme kaldı. Onuda araştırıyorum ne yapabilirim diye.
sen nereye gıdıem boyle cok merak edıyorum cok ıs basardın guncel sure beklerız vıdeolu olsun ama tadına varalım
Sağol Orçun. 5 altına ineyim hele sırada drag var gibi geliyor bana :) Gopro hazır bu sefer videolu 100-200 yapılacak :)
konu her güncellendiğinde,daha iyi bir süre,parça vs geldi diyorum :) maşallah sinan,kesene bereket kardeşim
Sağol abi. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum :)
kaçla gittiğimizi görelim abi :) hayırlı olsun
Teşekkür ederim Altuğ :)
guzel parcalar Sınan
kadranın calısacagına en cok ben sevınecgım herhalde :)
Sağol Mertcan. Hızı gps ten ayarlayacağımız için hatasız göstermeside güzel olacak..
Maşallah maşallah çıta yükseliyor
Teşekkür ederim :)
MaslakWarehouse
09-11-2014, 07:20
Öncelikle parçaların tedariğini sağlayan Batıkan kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum :)
teşekkürler. inşallah kısa zamanda biter süre çıkarmaya başlar araba.
bu arada ateşleme için yapılacaklar az çok belli.
aslında JMS Powermax V2 takarak hallolabilir bu iş, ama garantiye almakta fayda var. Bence M&W Pro14 ve CBR Bobin takalım. Zaten S2000 için daha güçlü bi ateşleme setup ı yok
Sinan'S2k
30-01-2015, 17:34
Son güncellemeler.
2. vites senkromeçi ve maşonunu sert vites atmaktan bozunca ve düzgün veya sıfırını bulamayınca yeni şanzıman aldık taktık. Eskisi yedek parça artık.
http://i.hizliresim.com/jLzp7L.jpg (http://hizliresim.com/jLzp7L)
http://i.hizliresim.com/MX92nk.jpg (http://hizliresim.com/MX92nk)
http://i.hizliresim.com/rjYpqz.jpg (http://hizliresim.com/rjYpqz)
http://i.hizliresim.com/pjvVmL.jpg (http://hizliresim.com/pjvVmL)
Yakıt pompalarımı AEM ethanol pompalarıyla değiştirdik.
http://i.hizliresim.com/N3YJgO.jpg (http://hizliresim.com/N3YJgO)
http://i.hizliresim.com/QJ1GQy.jpg (http://hizliresim.com/QJ1GQy)
http://i.hizliresim.com/gnjR9N.jpg (http://hizliresim.com/gnjR9N)
http://i.hizliresim.com/pjvVVN.jpg (http://hizliresim.com/pjvVVN)
http://i.hizliresim.com/W4WR32.jpg (http://hizliresim.com/W4WR32)
Sinan'S2k
30-01-2015, 17:41
Moderatörlerden ricam konunun adını ''Ms2k - S2000 Turbo'' olarak değiştirebilirsek çok sevinirim.
bu konuya girince ellerim buz kesiyo korkuyorum heyecanlanıyorum :D güzel günlerde yürütün
Baya baya başarılı ve sabır emek ısteyen ıs.
masalllah cok ıyı bır set up ve kolay gele...
ozyt1000
12-02-2015, 07:33
Maşallah setup çok iyi, s2k larda tek rakibiniz THY olmuş :) merak ettiği bir iki konu var, bu güçlerde tutunmak için özel bir lastik kullanıyormusunuz ? Ethanol pompalarından sonra yakıt oranınız ne olacak ? e85 gibi oranlara çıkarsanız standart yakıt deposu dayanıyormu ? yoksa özel plastik depomu kullanmak lazım
ali bodrumlu
12-02-2015, 10:54
maşşallah cok başarılı proje allah utandırmasın keyifli gazlamalarr .....
maşallah sinan sende arabanda övgüyü hakediyorsunuz.
daha önce yakıt olarak ne kullanıyordun şimdi ne kullanmayı düşünüyorsun?
Sinan'S2k
12-02-2015, 12:17
Maşallah setup çok iyi, s2k larda tek rakibiniz THY olmuş :) merak ettiği bir iki konu var, bu güçlerde tutunmak için özel bir lastik kullanıyormusunuz ? Ethanol pompalarından sonra yakıt oranınız ne olacak ? e85 gibi oranlara çıkarsanız standart yakıt deposu dayanıyormu ? yoksa özel plastik depomu kullanmak lazım
Teşekkür ederim :) Şu an arkalarda 275/40/17 Nitto NT05R Drag Radial var. Tutunma sorunumu çoğunlukla çözdü diyebilirim. Yakıt oranım e50 ila e70 arası oynayacak gibi. Benim bildiğim uzun süre bekletilmez ise depoda sorun olmuyor. Çok kişi standart depo ile etanol kullanıyor.
Sinan'S2k
12-02-2015, 12:21
maşallah sinan sende arabanda övgüyü hakediyorsunuz.
daha önce yakıt olarak ne kullanıyordun şimdi ne kullanmayı düşünüyorsun?
Teşekkür ederim Ümit. Şu ana kadar shell 97 ile emmeden metanol/su karışımı basıyordum. Şimdi Aem kiti iptal edip sadece etanol kullanacağım. Sanırım e50 ile başlarız gibime geliyor.
Ancak Utku'ya gidebilirsem Mustang Dyno'da şu anki gücünü ölçmek istiyorum. Daha sonra da etanol ile bir dyno ölçümü daha yapacağız.
Sinan'S2k
28-10-2015, 11:38
Ms2k'in yeni jantlarla ilk fotoğrafları
Jantlar Buddy Club P1 QF.
En güzel yanı toplamda 12 kg ağırlık tasarrufu yaptım.
Ön jantların tanesi 6 arka jant ise 6.5 kg.
http://i.hizliresim.com/AgzYYp.jpg (http://hizliresim.com/AgzYYp)
http://i.hizliresim.com/MWDlPQ.jpg (http://hizliresim.com/MWDlPQ)
http://i.hizliresim.com/gy6LnR.png (http://hizliresim.com/gy6LnR)
alperkirman
28-10-2015, 12:06
maaşallah üstad
çift aem pompa için depo içinde kullanılcak aparatı kendinizmi yaptınız yoksa hazırmı aldınız ?
Yeni jantlar güzel olmuş ağırlıkta nerdeyse yok.
Jantlar harıka olmuş Sinan gule gule kullan ınsallah kazasız belasız :)
Şanslı s2000 :) jantlar çok başarılı hem işlevsel hem görsel açıdan.
aramulusoy
28-10-2015, 17:24
çok yakışıklı ;) kazasız belasız
MaslakWarehouse
28-10-2015, 18:41
maaşallah üstad
çift aem pompa için depo içinde kullanılcak aparatı kendinizmi yaptınız yoksa hazırmı aldınız ?
FullBlown Motorsports un çift pompa kiti alındı
http://fullblownmotorsports.com/honda-s2000-full-blown-dual-pump-hanger
jantlar rengine de aracin tipine de cok yakismis, masallah
Sinan'cım her şeyi ile 10 numara Maşallah.
Sinan'S2k
31-10-2015, 12:18
maaşallah üstad
Teşekkür ederim. Aparat, Batıkan'ın dediği gibi full-blown un ürünü
Yeni jantlar güzel olmuş ağırlıkta nerdeyse yok.
Teşekkürler. Ağırlık yanında yeni jantların ölçüleri 275 lastiklerime de uygun
Jantlar harıka olmuş Sinan gule gule kullan ınsallah kazasız belasız :)
Sağol Mertcan, senin arabayı da merakla görmeyi bekliyorum. Sende güle güle kullan :)
Şanslı s2000 :) jantlar çok başarılı hem işlevsel hem görsel açıdan.
Teşekkür ederim
çok yakışıklı ;) kazasız belasız
Teşekkür ederim
Batıkan sana da teşekkür ederim. Arabayı bu hale getirmemde çok yardımcı oldun. Sağolasın
Sinan'S2k
31-10-2015, 12:20
jantlar rengine de aracin tipine de cok yakismis, masallah
Teşekkür ederim sizin s2000 in gidişatını da merakla takip ediyorum.
Sinan'cım her şeyi ile 10 numara Maşallah.
Sağolasın abi.
alperkirman
31-10-2015, 15:03
resmen ayrımcılık bu :D
1.8t için neden böyle parçalar yok :D
MaslakWarehouse
31-10-2015, 15:59
resmen ayrımcılık bu :D
1.8t için neden böyle parçalar yok :D
sister çok basit
kendiniz burda da rahatlıkla yapabilirsiniz
suskunkral_21
05-11-2015, 09:44
Resimler gozukmuyor
-Murat Özcan-
06-11-2015, 01:21
Araçta ciddi anlamda emek var,yolda nasıl tutabileceksiniz bu canavarı çok merak ediyorum :)
Sinan'S2k
06-11-2015, 15:28
Resimler gozukmuyor
Resimlerde bir sıkıntı olmaması gerekiyor.
Sinan'S2k
06-11-2015, 16:03
Araçta ciddi anlamda emek var,yolda nasıl tutabileceksiniz bu canavarı çok merak ediyorum :)
Teşekkür ederim.
Aracın gücüyle ve tutunmasıyla ilgili birkaç video var. Onları paylaşayım.
https://www.youtube.com/watch?v=kjv8eVLc9U0
https://www.youtube.com/watch?v=sk15HD7DJoo
https://www.youtube.com/watch?v=sBh8vSZ9hEQ
Thejustice
09-11-2015, 15:54
Teşekkür ederim.
Aracın gücüyle ve tutunmasıyla ilgili birkaç video var. Onları paylaşayım.
https://www.youtube.com/watch?v=kjv8eVLc9U0
https://www.youtube.com/watch?v=sk15HD7DJoo
https://www.youtube.com/watch?v=sBh8vSZ9hEQ
helal olsun vallahi :) çok güzel bir araba olmuş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsni.
MertSerhanÖ.
09-11-2015, 17:08
Acceleration videosu ezmiş :) Kazasız belasız inşallah :)
Sinan'S2k
11-11-2015, 09:04
Masallah kazasiz belasiz
Teşekkür ederim
helal olsun vallahi :) çok güzel bir araba olmuş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsni.
Teşekkür ederim
Acceleration videosu ezmiş :) Kazasız belasız inşallah :)
Teşekkür ederim
Sinan'S2k
11-11-2015, 09:09
Bu arada konumda dyno verilerimin olmadığını gördüm onuda ekleyim.
http://i.hizliresim.com/m5DVWY.png (http://hizliresim.com/m5DVWY)
http://i.hizliresim.com/B4dV5V.png (http://hizliresim.com/B4dV5V)
F22, sc6265spr turbo, 1.75 bar turbo basıncı, inlinepro intake manifold
562 rwhp, yaklaşık motor gücü ise 690-695 hp
614 nm tork aldık.
Değerler mayıs ayında alındı.
Utku (USperformance) kardeşimin ellerine sağlık tekrardan.
Bolkar1st
13-11-2015, 18:17
hay maşallah....
ghibli06
13-11-2015, 18:55
maşallah çok çok iyi ;)
F.Soyhan
14-11-2015, 00:39
Değerler de proje de efsane maşallah
Sinan selam , 695 hp az olmamış mı :)
Kazasız belasız maşallah
Tolga
alperkirman
20-11-2015, 11:52
562 tekerdemi kranktamı üstad ? tekerdeyse ordaki 522 nedir anlayamadım
Emegine sabrına ve kesene maşallah :)
Sinan'S2k
20-11-2015, 16:30
Sinan selam , 695 hp az olmamış mı :)
Kazasız belasız maşallah
Tolga
Teşekkür ederim Tolga abi. Senin s2000 duruyor değil mi?
Sinan'S2k
20-11-2015, 16:32
562 tekerdemi kranktamı üstad ? tekerdeyse ordaki 522 nedir anlayamadım
562 tekerde güç, motorda 690-695 hp civarı güç.
522, 562 farkı yanılmıyorsam atmosfer basıncı etkisi, yani Utku bana öyle açıklamıştı. 562 geçerli olan değer.
Nightfish
24-11-2015, 06:38
s2000 motoru 1996 yılın aracı maxima ile aynı mühendise aittir...
Tamam anladık Maxima'n var da baydı cidden. Forum arama kısmına Maxima yazıp çıkan her konuya Maxima şöyle böyle yazmanın anlamı yok.
kgunaydin
07-12-2015, 16:22
maşallah kazasız belasız
kazım2002
12-12-2015, 18:33
Bu araç nerde şu an duruyormu güzel olmuş masallah
ghibli06
12-12-2015, 21:09
duruyor neden durmasın :)
Sinan'S2k
16-12-2015, 09:11
Bu araç nerde şu an duruyormu güzel olmuş masallah
Teşekkür ederim. Aynen araç duruyor, Ankara soğuğunda pek dışarı çıkaramıyorum sadece
ali bodrumlu
16-12-2015, 10:18
SİNAN maşşallah cok güzel olmuş emegıne saglık kazaasız bellasız kullan ...
kazım2002
19-12-2015, 22:05
Teşekkür ederim. Aynen araç duruyor, Ankara soğuğunda pek dışarı çıkaramıyorum sadece
Allah kaza bela vermesin bende yapıyorum turbo kısmet olursa
Sinan'S2k
22-12-2015, 09:46
Allah kaza bela vermesin bende yapıyorum turbo kısmet olursa
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun öncelikle. İstediğiniz gibi olur umarım :)
Sinan güle güle kullan istikrarına sabrına hayranım maşallah :)
Thejustice
22-12-2015, 22:58
hocam beni bir tur bindirsene :) bende ankaradayım :)
Araba degil uçak.
Allah tabanini duz bastirsin Sinan kardesim.
Sinan'S2k
27-12-2015, 12:47
SİNAN maşşallah cok güzel olmuş emegıne saglık kazaasız bellasız kullan ...
Teşekkür ederim Ali
Sinan güle güle kullan istikrarına sabrına hayranım maşallah :)
Çok sağol teşekkürler
hocam beni bir tur bindirsene :) bende ankaradayım :)
Şu an slickler ile bu soğuk kombinasyonu uygun değil. Bahara neden olmasın :)
Araba degil uçak.
Allah tabanini duz bastirsin Sinan kardesim.
Evrencim sağolasın. Sende bahsettiğin aracı alda onu kurcalayalım :)
coolvtec
27-12-2015, 13:59
Çekici ile gönder biz İzmir güneşinde gazlarız, canı sıkılmasın :)
Evrencim sağolasın. Sende bahsettiğin aracı alda onu kurcalayalım :)
haberdar edeceğim seni. :)
Sinan'S2k
29-12-2015, 10:42
Çekici ile gönder biz İzmir güneşinde gazlarız, canı sıkılmasın :)
Abi sana gönderirsem sen bunu temelli alırsın söyleyim. Bağımlılık yapar s2000 :)
coolvtec
29-12-2015, 15:36
Abi sana gönderirsem sen bunu temelli alırsın söyleyim. Bağımlılık yapar s2000 :)
Korkmadan, hakkını vererek kullanabileceğimi bilsem alarım ama kendime güvenemiyorum. Bizim asvalt kalitesi de ***** :(
Teşekkür ederim Tolga abi. Senin s2000 duruyor değil mi?
Duruyor Sinancığım hızlandı kendisi tamponundan gelir :)
Sinan'S2k
07-01-2016, 09:09
Duruyor Sinancığım hızlandı kendisi tamponundan gelir :)
Sc fln mı yaptın abi? Senin oynamam dediğini hatırlıyor gibiyim de :)
Sinan'S2k
20-12-2016, 23:50
Konuyu güncelleyelim.
Batıkan sağolsun hızlıca teminini sağladı.
Pistonlarımız CP 87.5mm 9.0.1 sıkıştırma
Subaplarımız Ferrea Competition Plus
http://i.hizliresim.com/g22dBL.jpg (http://hizliresim.com/g22dBL)
http://i.hizliresim.com/Yqqn7D.jpg (http://hizliresim.com/Yqqn7D)
http://i.hizliresim.com/0llvoV.jpg (http://hizliresim.com/0llvoV)
http://i.hizliresim.com/yNNYrM.jpg (http://hizliresim.com/yNNYrM)
Hey maşallah , darısı en kısa zamanda rödajına :)
hadi hayırlısı kanka devam :) :)
Mr.Bilal
16-01-2017, 13:34
Bitemeyen rodajları ile ünlü S2000 değil mi bu :) Maşallah ı eksik olmasın
hep aklıma iskenderin dükkan geliyo :):)
Sinan'S2k
16-01-2017, 17:19
Bitemeyen rodajları ile ünlü S2000 değil mi bu :) Maşallah ı eksik olmasın
Bitemeyen rodaj derken?
Mr.Bilal
16-01-2017, 18:25
Bitemeyen rodaj derken?
Konuyu baştan sonra okudum birkaç yıl önce hava koşulları ve zamansızlıktan dolayı arabanın rodajını tamamlayamamışsız :) daha doğrusu geç olmuş. Birkaç kişide rodajı ne yaptın diye sorup sizde daha bitmedi demiş olmanızdan dolayı böyle birşey yazdım. Yanlış anladınız sanırım beni. Ortada troll felan yok :)
Sinan'S2k
17-01-2017, 09:50
Konuyu baştan sonra okudum birkaç yıl önce hava koşulları ve zamansızlıktan dolayı arabanın rodajını tamamlayamamışsız :) daha doğrusu geç olmuş. Birkaç kişide rodajı ne yaptın diye sorup sizde daha bitmedi demiş olmanızdan dolayı böyle birşey yazdım. Yanlış anladınız sanırım beni. Ortada troll felan yok :)
Bitemeyen rodajları ile ünlü garip bir açıklama olmuş sadece. Neyse sorun yok. Bahsettiğiniz olayın üstünden 5-6 sene geçtide o garibime gitti. Dikkat ederseniz konu 10 senelik.
Sinan abi, araça bu kadar sene emek verdigin için tebrik ederim ayrı bi sevgin var s2000 üstünde :) Yeni setup'ında hayırlı olsun.
Sinan şaka maka harbi 10 yıllıkmış konu :)
Vafc bagladıgımız gunler geldı aklıma nerede nereye
yenı setup harıka olacak ınsallah yaza guzel sureler gelır :)
Sinan'S2k
17-01-2017, 13:51
Sinan şaka maka harbi 10 yıllıkmış konu :)
Vafc bagladıgımız gunler geldı aklıma nerede nereye
yenı setup harıka olacak ınsallah yaza guzel sureler gelır :)
Valla zaman hızlı geçiyor Mertcan. Yeni setup ile 5'in altına ineceğiz inşallah :)
Valla zaman hızlı geçiyor Mertcan. Yeni setup ile 5'in altına ineceğiz inşallah :)
sanızımanı degısmeden zor kanka takalım sana t5 tko tek vıtes 100 200 devam
Sinan'S2k
17-01-2017, 14:34
sanızımanı degısmeden zor kanka takalım sana t5 tko tek vıtes 100 200 devam
Gerek yok kanka. 5 altı gelir sen merak etme. :)
Gerek yok kanka. 5 altı gelir sen merak etme. :)
hadı hayırlısı ınsallah kardesım cok sevınırım
cihan240
18-01-2017, 10:20
kazazsız belasız maşallah
Sinan'S2k
11-02-2017, 22:43
http://i.hizliresim.com/Jq0bvE.jpg (http://hizliresim.com/Jq0bvE) motorumuz hazır. 1 hafta 10 güne rodaja başlarım diye umuyorum
Çoktandır okuyamadım , en kısa zamanda hayırlısı ile kullanman dileğiyle.
Turbo yu netleştirdin mi
Bir de araçta stroker mı var
Sinan'S2k
11-02-2017, 23:25
Çoktandır okuyamadım , en kısa zamanda hayırlısı ile kullanman dileğiyle.
Turbo yu netleştirdin mi
Bir de araçta stroker mı var
Teşekkür ederim.
Üzerindeki turbo ile devam edeceğiz. Ustam durumunun iyi olduğunu söyledi.
Araç 2.2lt. f22 krank var.
ghibli06
11-02-2017, 23:38
inşallah istediğin gibi olu Sinan , summer is coming :D
Sinan'S2k
21-02-2017, 00:39
http://i.hizliresim.com/P03999.jpg (http://hizliresim.com/P03999)
Aracı yarın öbür gün çıkaracağım :)
Mr.Bilal
21-02-2017, 08:23
Hadi hayırlı olsun :) umarım sorunsuz ilerler herşey
yusufcan_k
21-02-2017, 08:33
http://i.hizliresim.com/P03999.jpg (http://hizliresim.com/P03999)
Aracı yarın öbür gün çıkaracağım :)
picassonun hardcore u olmuş bu :) maşallah kazasız belasız
alperkirman
21-02-2017, 11:58
motor içi panayır yeri gibi maaşallah :D
setupta değişen ne oldu?
turbo aynı kalıyor demişsiniz basınclamı güç almayı düşünüyorsunuz?
maşallah dertsiz tasasız olur umarım.
Sinan'S2k
21-02-2017, 22:07
setupta değişen ne oldu?
turbo aynı kalıyor demişsiniz basınclamı güç almayı düşünüyorsunuz?
maşallah dertsiz tasasız olur umarım.
Teşekkürler.
1.8 bar basmıştık en fazla. 2 bar üstü ne olacak görelim istiyorum. 100-200 km 4.5 sn ana hedef.
ghibli06
21-02-2017, 22:09
Teşekkürler.
1.8 bar basmıştık en fazla. 2 bar üstü ne olacak görelim istiyorum. 100-200 km 4.5 sn ana hedef.
Sinan güle güle kullan, ölü sezonu iyi değerlendirmiş oldun en azından, yazın güzel ve sıcak geçecek ;)
Sinan'S2k
21-02-2017, 22:16
Sinan güle güle kullan, ölü sezonu iyi değerlendirmiş oldun en azından, yazın güzel ve sıcak geçecek ;)
Sağol abi. Martta rodajı bitirip direk süre almaya başlamak istiyorum. :)
ÖmerF.Bayar
25-03-2017, 23:30
Martta süre almaya başlarım demişsiniz, ne durumda suanda ? Test ettiniz veya süre aldınızmı ?
hayırlı olsun sınanım masallah :) rodaj ıcın yanına arkadas lagzımsa seve seve :)
Sinan 100-200 aldın mı hiç? Merak ettim.
Sinan'S2k
27-03-2017, 11:00
kazasız belasız maşallah
Sağolasın abi. Sen memnunmusun alıştın mı iyicene?
Martta süre almaya başlarım demişsiniz, ne durumda suanda ? Test ettiniz veya süre aldınızmı ?
Valla bu ara taşınma aşamasındayım. Ev işleriyle uğraşıyorum. Hergün 10-15 km binebiliyorum. 1 haftadırda yurtdışındaydım. Ne yazıkki rodaj daha bitemeyecek gibi.
hayırlı olsun sınanım masallah :) rodaj ıcın yanına arkadas lagzımsa seve seve :)
Sağolasın Mertcan gözü karartıp otoban turuna çıkarsam ararım kesinlikle :)
Sinan 100-200 aldın mı hiç? Merak ettim.
Daha rodaj bitmedi Evren 2014 Martta yaptığım 5.15 sn var en iyi sürem.
Zaten imzada yazıyormuş. Şimdi fark ettim. :)
Türkiye'deki en iyi sürelerden birisi herhalde.
Sinan'S2k
27-03-2017, 13:24
Zaten imzada yazıyormuş. Şimdi fark ettim. :)
Türkiye'deki en iyi sürelerden birisi herhalde.
Evet 2 çeker en iyi sürelerden biri. 5 altına bir türlü inemedim. Diff, aks, motor kıra kıra gittim. Şimdi olacak umarım.
Evet 2 çeker en iyi sürelerden biri. 5 altına bir türlü inemedim. Diff, aks, motor kıra kıra gittim. Şimdi olacak umarım.
Ne paralar döktün şu arabaya. Şimdiye kadar rahat bir tane 458 alırdın herhalde. :)
Sinan'S2k
27-03-2017, 14:26
Ne paralar döktün şu arabaya. Şimdiye kadar rahat bir tane 458 alırdın herhalde. :)
o kadar değildir sanırım ancak bir f430 alırdım biriktirsem :)
Bolkar1st
27-03-2017, 22:12
abi bitince satsana bunu bana :)
Mikrop_Ali
29-03-2017, 09:08
Dün havanın güzel olması bizi sanayiye çekti galiba bütün arabalara birşeyler yapıldı bi iki kare foto çekmiştim tekrar maaşallah Sinan abi emeğine kesene bereket.
http://i.hizliresim.com/vbp3gp.jpg
http://i.hizliresim.com/nRW4AR.jpg
Sinan'S2k
29-03-2017, 09:24
Dün havanın güzel olması bizi sanayiye çekti galiba bütün arabalara birşeyler yapıldı bi iki kare foto çekmiştim tekrar maaşallah Sinan abi emeğine kesene bereket.
http://i.hizliresim.com/vbp3gp.jpg
http://i.hizliresim.com/nRW4AR.jpg
Sağolasın Orhan. Anlaşmış gibi buluştuk valla iyi olmuş özlemişim hepinizi :)
Epey alıştım Sinan ....:o
3 setup ayarladık evc s ile pistte 0,9 günlük 1,1 race mode otoban 1,3 basıyorum... ayarı octanium lu ayarladık , her depoda octanium koyuyorum. 17 mugen gp ler için bbk arıyorum , ölçülerde zorlandık ... Sonraki aşamada şaft ve diferansiyal akslarını güçlendireceğim... Birde tek egzosa geçmem gerekecek üst basınçlara çıkmak için :D
En yakın zamanda buluşmak üzere :)
Sinan'S2k
01-04-2017, 21:50
Epey alıştım Sinan ....:o
3 setup ayarladık evc s ile pistte 0,9 günlük 1,1 race mode otoban 1,3 basıyorum... ayarı octanium lu ayarladık , her depoda octanium koyuyorum. 17 mugen gp ler için bbk arıyorum , ölçülerde zorlandık ... Sonraki aşamada şaft ve diferansiyal akslarını güçlendireceğim... Birde tek egzosa geçmem gerekecek üst basınçlara çıkmak için :D
En yakın zamanda buluşmak üzere :)
Güzel gidiyorsun abi. Ellerine sağlık. Mugen gp için bbk yı ancak spacerla takabilirsin. Spoon kaliper bile alsan sığmaz diye biliyorum. Bende 17x8 jant olmasına rağmen ben bile 3mm spacer kullanıyorum. Egzozu kesin teke çevir rahatlatırsın aracı. Güle güle kullan. :)
Sinan'S2k
04-04-2017, 15:28
http://i.hizliresim.com/M0D0Oa.jpg (http://hizliresim.com/M0D0Oa)
http://i.hizliresim.com/qbvb5W.jpg (http://hizliresim.com/qbvb5W)
http://i.hizliresim.com/9QNQnQ.jpg (http://hizliresim.com/9QNQnQ)
http://i.hizliresim.com/Qa2a6V.jpg (http://hizliresim.com/Qa2a6V)
ghibli06
04-04-2017, 21:38
son foto çok anlamlı :)
Kara şimşek.
Yeni dereceler de bekliyoruz. :)
Sinan'S2k
08-06-2017, 10:52
Rodajımız bitti 1 ay evvel. 2 hafta öncede önce 20 psi da 95 oktan ile ayar yaptık. Sonra Sadece 95 oktan ile gündelik 20 psi da yürütmenin mantıklı olmadığına karar verdik Utku kardeşimle. Şu an araç 15 psi da gayet güzel başladım gazlamaya. En az E70 ile 2 bar dyno ayarı için işlerimin azalmasını bekliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=q7bIyVoYd98
Ms2k 15psi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=q7bIyVoYd98)
Sinan'S2k
08-06-2017, 11:07
https://i.hizliresim.com/gW4jJ5.jpg (https://hizliresim.com/gW4jJ5)
https://i.hizliresim.com/okYnR9.jpg (https://hizliresim.com/okYnR9)
https://i.hizliresim.com/1g2jlN.jpg (https://hizliresim.com/1g2jlN)
https://i.hizliresim.com/vpQYv4.jpg (https://hizliresim.com/vpQYv4)
https://i.hizliresim.com/PrYvZ5.jpg (https://hizliresim.com/PrYvZ5)
https://i.hizliresim.com/ZEA2PV.jpg (https://hizliresim.com/ZEA2PV)
https://i.hizliresim.com/lW0B6r.jpg (https://hizliresim.com/lW0B6r)
Mr.Bilal
08-06-2017, 11:23
Rodajımız bitti 1 ay evvel. 2 hafta öncede önce 20 psi da 95 oktan ile ayar yaptık. Sonra Sadece 95 oktan ile gündelik 20 psi da yürütmenin mantıklı olmadığına karar verdik Utku kardeşimle. Şu an araç 15 psi da gayet güzel başladım gazlamaya. En az E70 ile 2 bar dyno ayarı için işlerimin azalmasını bekliyorum
Maşallah. Tutunma problemini nasıl çözeceksiniz basınç açınca. Yoksa Mevcut yuruyen yeterli olacak mi
Sinan'S2k
08-06-2017, 11:41
Maşallah. Tutunma problemini nasıl çözeceksiniz basınç açınca. Yoksa Mevcut yuruyen yeterli olacak mi
Tutunma problemini çözmüştüm zaten. Mevcut yürüyen, m3 kilit ve 275 taban slickler iş görüyor. 1.8 bar da uzun süre kullandım.
Ms2k Turbo S2000 Dyno 562 rwhp - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=kjv8eVLc9U0)
Ms2k Turbo S2000 Drag - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sk15HD7DJoo)
Ms2k Acceleration - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sBh8vSZ9hEQ)
bunlar eski videolar
ghibli06
08-06-2017, 11:41
hayırlı olsun Sinan, hadi artık taşın da foto çektirelim :D
Sinan'S2k
08-06-2017, 12:07
hayırlı olsun Sinan, hadi artık taşın da foto çektirelim :D
Sağolasın abi. Temmuz sonuna doğru inşallah taşınacağım :)
güle güle kullan inşallah sorunsuz ilerler mermi gibi duruyor ankaradada gördüm çok başarılı allah kaza bela vermesin :)
Sinan'S2k
08-06-2017, 19:56
Teşekkür ederim. Çayyolundasınız sanırım. Bende sizin aracı merak ettim
Sinan'S2k çayyolunda abim oturuyor arada sırada geliyorum kendi evimiz yıldızevlerde buluşalım bi ara:)
Sinan'S2k
08-06-2017, 21:06
2 siyah güzel olur valla. Özelden telefon alışverişi yaparız.
Hocam 20psı dan vaz gecmenız vuruntu yuzunden mı oldu? Yoksa baska bır sebep mı var?
Kartal3urak
09-06-2017, 10:23
GRU yu görünce Bi Duygulandım.. Maaşallah Sinan Abi.. Övgü Abla'yla Mükemmel bi Çiftsiniz :D Hayranım Size
Sinan'S2k
09-06-2017, 11:59
Hocam 20psı dan vaz gecmenız vuruntu yuzunden mı oldu? Yoksa baska bır sebep mı var?
Motoru yeni yapınca insan titiz oluyor. Devamlı 1.4 barda kullanmak istemedim. Bazen benzinliklerde kötü benzin denk geliyor. Birde kullanım daha rahat olsun istedim.
Sinan'S2k
09-06-2017, 12:02
GRU yu görünce Bi Duygulandım.. Maaşallah Sinan Abi.. Övgü Abla'yla Mükemmel bi Çiftsiniz :D Hayranım Size
Eyvallah kardeşim sağolasın.
yıllar geçtikçe dahada güzelleşen bi araç maşallah emeklere
Sinan'S2k
11-06-2017, 00:16
yıllar geçtikçe dahada güzelleşen bi araç maşallah emeklere
Teşekkür ederim
-Murat Özcan-
13-06-2017, 21:54
Maşallah kazasız belasız güzel proje
Sinan'S2k
09-02-2018, 11:05
Bu fotoğrafları eklememişim onu farkettim.
https://i.hizliresim.com/JQq8Rj.jpg (https://hizliresim.com/JQq8Rj)
https://i.hizliresim.com/NZlN6k.jpg (https://hizliresim.com/NZlN6k)
https://i.hizliresim.com/nOj9vR.jpg (https://hizliresim.com/nOj9vR)
https://i.hizliresim.com/Z9Mjrk.jpg (https://hizliresim.com/Z9Mjrk)
https://i.hizliresim.com/kOGp3v.jpg (https://hizliresim.com/kOGp3v)
https://i.hizliresim.com/D7BmVy.jpg (https://hizliresim.com/D7BmVy)
https://i.hizliresim.com/D7BmXy.jpg (https://hizliresim.com/D7BmXy)
https://i.hizliresim.com/Z9MpNz.jpg (https://hizliresim.com/Z9MpNz)
https://i.hizliresim.com/767d8m.jpg (https://hizliresim.com/767d8m)
https://i.hizliresim.com/Mdo2l6.jpg (https://hizliresim.com/Mdo2l6)
brusshh hayvan dıyesım geldı :D masallah kanka
Sinan'S2k
09-02-2018, 12:29
brusshh hayvan dıyesım geldı :D masallah kanka
:) Sağolasın Selçuk.
AhmetKadir
09-02-2018, 15:17
yurtdısındakı araclar gıbı duruyor arkadan, lastıkler falan ben hayvanım dıyor :D
ahmetgurlek
12-02-2018, 10:34
maşallah ya, kaputun altı, üstü, sağı, solu, önü, arkası, hepsi efsane..
Maşallah süper görünüyor. Arka lastikler aracın havasına hava katmış. Kazasız belasız binin inşallah.
Sinan'S2k
18-02-2018, 17:31
yurtdısındakı araclar gıbı duruyor arkadan, lastıkler falan ben hayvanım dıyor :D
Eyvallah Ahmet. Bir ara gru ms2k fotoculuk yapsak ne dersin? :)
AhmetKadir
18-02-2018, 17:47
Eyvallah Ahmet. Bir ara gru ms2k fotoculuk yapsak ne dersin? :)
1 - 2 aya ankaraya gelicem ayarlayalım mutlaka ama bu sefer polisin yanına ozel harekattan falan da kacalım polis kesmıyor tek basına :D
Bazı sabahlar bizim sitenin orada görüyorum seni Sinan. Bağlıcaya mı taşındın?
ghibli06
18-02-2018, 23:12
aslında üçümüz de aynı yerdeyiz :)
Sinan'S2k
18-02-2018, 23:31
Aynen 2-3 ay evvel taşındım. Bu ara sabah akşam biniyorum S2000 e
ghibli06
18-02-2018, 23:34
Aynen 2-3 ay evvel taşındım. Bu ara sabah akşam biniyorum S2000 e
tam bizim sitenin önünden geçerken duyuyorum sesi :)
Sinan'S2k
19-02-2018, 10:12
tam bizim sitenin önünden geçerken duyuyorum sesi :)
Arada geçerken çatara patara yapıyorum sana mesaj mahiyetinde zaten. :)
Sinan'S2k
26-07-2018, 18:14
http://i.hizliresim.com/6NJXR7.jpg (http://hizliresim.com/6NJXR7)
http://i.hizliresim.com/WD7Q22.jpg (http://hizliresim.com/WD7Q22)
http://i.hizliresim.com/3zEq82.jpg (http://hizliresim.com/3zEq82)
http://i.hizliresim.com/RDnPy6.jpg (http://hizliresim.com/RDnPy6)
http://i.hizliresim.com/pn6W4m.jpg (http://hizliresim.com/pn6W4m)
http://i.hizliresim.com/k6OWrA.jpg (http://hizliresim.com/k6OWrA)
http://i.hizliresim.com/NDZ1V5.jpg (http://hizliresim.com/NDZ1V5)
http://i.hizliresim.com/aYzGq5.jpg (http://hizliresim.com/aYzGq5)
http://i.hizliresim.com/Y6gNPl.jpg (http://hizliresim.com/Y6gNPl)
http://i.hizliresim.com/8zYdnQ.jpg (http://hizliresim.com/8zYdnQ)
http://i.hizliresim.com/DD7dX6.jpg (http://hizliresim.com/DD7dX6)
Şu arabanın güzelliğini anlatacak 29 harf yok,maşallah sinan abi :) nice 56.000 km'lere
coolvtec
26-07-2018, 20:46
pek bi psikopat maşallah ;)
Cilacı al-satçı esnafa selam niteliğinde bir konu.:heyoo:
Apocaltique
29-07-2018, 13:05
Vay be, Maşallah :O
maşallah ,atmo mu turbo mu desem ? sanırım 2 halinide kullandınsen
bide bişey sorcam bu s2000 lerin arka stop grubunun başka rnk çeşidi yokmudur ?
S2000 sahip olanlar bile arabasından soğuyacak şekilde
11 yıllık mazisi olan bir konu
Maşallah
Geçenlerde eve yakın Koru tarafında gördüm, durur hali bile 200 km/h gibiydi :) maşallah
Diğer tüm s2000'ler bir yana bu araç bir yana. Maşallah mükemmel duruyor, özellikle yandan duruşu tam bir mermi.
Sinan'S2k
30-07-2018, 09:08
Teşekkürler. Her ikisininde kendine göre zevki farklı. Öncelikle S2000 zaten çok keyifli araçtır. Kullanmayanın pek bilme şansı yok nasıl olabileceğinin. Ben güç delisi olduğum için turboyu her zaman tercih ederim ama :) Stopların orijinali bu. Şu an aftermarket ledli versiyonlar çıktı. Baya başarılı gözüküyor. Türkiye'de de kullanan birkaç kişi var.
Sinan'S2k
30-07-2018, 09:18
Buddy Club ın bu modeli var mesela
http://i.hizliresim.com/g66q35.jpg (http://hizliresim.com/g66q35)
http://i.hizliresim.com/Z33ZbV.jpg (http://hizliresim.com/Z33ZbV)
ooo çok iyiymiş gerçekten arkası çok bed geliyodu bana ama tabi zevk meselesi araç sizin siz daha iyi bilirsiniz
Sinan Abim kocaman Maşallah alete. Senin gibi s2000 kullancıları olsa bu araba dahada ileriye yürür. Emeğine sağlık abi :)
uzun ömürlü olmaz boşa uğraş
Konu açılış yılı 2007
11 senedir biniyor Sinan hemde öyle böyle değil her türlü biniyor :)
Daha ne kadar uzun ömürlü olmalı sizce ?
Dynatech
08-10-2018, 09:55
Başkasının aracına *** atmayı boşver
Sen araba yapıyorum diyordun ondan haber ver hani nerde??????
bak sen.......
En azından bmw x5 e arkadan çekiş değil , itiş yapmaya kalkmamış :D
aklıma kazınan 3 tane s2000 var
mth - sinan s2k bir de doa
Hastayım sizin gibilere hala bu forumda kaldımı böyle tipler
biraderim sen çok yanlış gelmişsin facebookda Unal turan yaz onun safyasına git