Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo tjet Sport (150) vs Clio RS mk1
flexamin
15-06-2010, 15:06
Yakında böle bir deneme yapabiliriz . şimdiden fikirlerinizi alalım dedik. :)
Bravo : 76 downpipe , 70 lik borular + 70 lik egzoz + green filtre + Yazılım
Clio rs : bildiğimiz kadarıyla stock
ogunozcan
15-06-2010, 15:08
bravo alması lazım eger rs stohh sa
MuratGürakan
15-06-2010, 15:41
rs stoksa sport geçiyor. Ama rs doluysa çok feci geçer. Yaşanmış şeyler yaa. Videolarıda mevcut. Fikir yürütmeye gerek yok bu konuda daha doğrus 150 lik sport bravo olan herhangi br konuda. :D
RS le bravo mu?
kafa mı buluyosunuz :)
bravo ile vtec, 306 gti vs bunları geçiyorsunuz yani? :)
MuratGürakan
15-06-2010, 17:07
KAfa bulacak ne denmiş????
O specteki araba ile çok deneme yaptım. Stok vteci geçer, stok rsi geçer... Ancak dereceli, egzoz filtre yazılım olan rs tır boyları kadar açıyor uzunda.
Öyle sallamsyon bişey demiyorum.Yaşanmış şeyleri söylüyorum.
Adam gıbı yuruyen utkunun bakım lıstesınden nasıbını almıs b ares hıc bır sekılde gecılmez bu speclerde b bravoya
Stock RS diye enkaz görmüşsünüz siz bence.. yanlış anlama da hayal görüyorsunuz :)
Stok Okan spec Stoksa Bravoyu donunda sallar :D
MuratGürakan
15-06-2010, 17:14
hee evet arkadaşlar. Bizim denediğimiz araçlar çürük arabalar ne yapcan. Bir tek sizin araçlarınız iyi. Yada geçtiysek kesina arabada bir sorun vardır. İyi gidemez. 150 hp turbo bir araç. egzoz yazılım ile 180 minimum alıyor ama rs 172 liğe her türlü geçilir. Ne diyimki. Biz denedik gördük diyoruz siz neler diyorsunuz.
-----
Video çekilir inşallah. Bide rs inşallah stoktur. O zaman konuşuruz tekrar.
atladığınız şey şu;
RS 1035 kg,
sizin araç 1200+ :)
hee evet arkadaşlar. Bizim denediğimiz araçlar çürük arabalar ne yapcan. Bir tek sizin araçlarınız iyi. Yada geçtiysek kesina arabada bir sorun vardır. İyi gidemez. 150 hp turbo bir araç. egzoz yazılım ile 180 minimum alıyor ama rs 172 liğe her türlü geçilir. Ne diyimki. Biz denedik gördük diyoruz siz neler diyorsunuz.
-----
Video çekilir inşallah. Bide rs inşallah stoktur. O zaman konuşuruz tekrar.
Bu arada denediğiniz dereceli egzantrikli tır boyu açan RS hangi RS? Tahmin ettiğim RS mi acep :soru:
MuratGürakan
15-06-2010, 17:21
baturalp in arabASI
stock RS ile batunun denemesi var bende, videolu..
batu geçiyor tabi de.. arada 1 tır yok, siz tırlar boyu diyorsunuz ;)
size şunu da söyleyeyim ankarada yapılmış turbo vs atmosferik araç denemesinde turbo araç çok avantajlı.. ankarada denk giden turbo vs atmosferik araç aynı speclerle istanbulda denense atmosferik bariz geçer..
turbo 1 bar bassa, ankarada ortalama 900 mbar, toplam 1.9 bar, istanbulda olsa 2 bar, %5 fark :)
atmosferik araba ankarada 900mbar, istanbulda 1000 mbar.. %10 fark :)
MuratGürakan
15-06-2010, 17:33
AYNI dezavantajı turboda yaşıyor tabikide atmosferik kadar değil ancak genede fark ediyor. Arkadaşlar ankarada denem yapıldı önceden benim eski arabamda aynı speclerde. stok rs i geçtim. Şimdi madem konuyu açmış arkadaşlar demekki araba buldular deniycekler. Bakalım stoksa eğer görecekseniz ne demek istediğimi.
turbo arabanın ortalama %5, atmosferiğin %10 fark yaşadığını zaten yazdım okuduysan anlamışsındır..
ben stock halde full yapılı RS le yürüyordum mesela..
stock da bi ölçüt değil, nihayetinde sizin arabaların en eskisi 2-3 senelik, km düşük, motor randımanlı,
RS ler öyle değil, baksan hepsi çalışıyor ama randımanı ne muamma..
Ek.Civic_Spoon
15-06-2010, 17:46
İstanbulda varsa bu speclerde bravo hemen Okan ın SS ile denetelim :) (filtre,egzoz)
Merak ettim nasıl geçiyorlarmış
RottingChrist
15-06-2010, 18:08
SI var bende gapışak mı? :D altınızdan geçip üstünüzden zıplayayım birazcık. Şaka bir yana baya iddalı bir kapışma olcak. Ama benim favorim RS..
Ankara'nın basınc muhabbetine hastayım ya. Napalım yani araba turbo die deniz kenarına mı inip deneyelim. Allahtan Türkiye'nin denize kıyısı var, olmasa muhabbet ne haller alırdı kimbilir :)
Çok aman aman bi fark olmasa da bravo gececektir bence.
stock fakat yurürü düzgün bi rs bravonun kocası olur ;)
RottingChrist
15-06-2010, 19:03
ilk çocuk benim olsun. çok kapışkan bir araç çıkar ortaya :p
bence rs te gerçektende hiç bişi yoksa tamamen standartsa 200+ hızlara geçilmedikce bravonun şansı var ,,sonrasında nolur belli olmaz,,,,muratın denediği rs neyse ne adam geçmiş mi geçmiş bu kadar basit bi konu,, başka standart rs i geçerdi geçemezdi bunlar göreceli ve değişken kavramlar,,,sizinde dediğiniz gibi rs lerde artık yaşlandı km lerine kullanımlarına bakımlarına göre büyük farklılıklar göstercektir .............
ogunozcan
15-06-2010, 19:06
neysmıs la bu rs ler boleeee.
JapanVsGermany
15-06-2010, 19:29
RS de bariz bir ağırlık avantajı war.
Zewkli bir deneme olur diye düşünüyorum,deneyip görmek lazım
RS düzgün bişeyse, 50de 2. vites için bravo açar sürat arttıkça RS kapatıp geçer diye düşünüyorum. RS, u rs gibi yürüyosa bravodaki kameraya dürbün lazım:P
atladığınız şey şu;
RS 1035 kg,
sizin araç 1200+ :)
torku kaç?
murat rs en baba araba bilmiyormusun rs geçer :) stock rs i bilmem ama o bravoyu biliyorum yazılımdan önceki halini.eğer bravo geçerse rs i benim 1.4 turbo a3 te bi ihtimal geçebilir :) stock olan rs le bende denemeyi isterim.145-150 bg arası 1.4 turbo a3 um var kilosuda ağır bakalım nasıl gidecekler :confused:
RottingChrist
15-06-2010, 20:43
hadi artık deneme yapılsın da sonuca göre biz de sıraya girelim...
torku kaç?
murat rs en baba araba bilmiyormusun rs geçer :) stock rs i bilmem ama o bravoyu biliyorum yazılımdan önceki halini.eğer bravo geçerse rs i benim 1.4 turbo a3 te bi ihtimal geçebilir :) stock olan rs le bende denemeyi isterim.145-150 bg arası 1.4 turbo a3 um var kilosuda ağır bakalım nasıl gidecekler :confused:
senin araç stock 125 değilmiydi?
ogunozcan
15-06-2010, 21:19
torku kaç?
150 hp a3 t bence rs stohh da deneme bosa benzın yakarsın:D
flexamin
15-06-2010, 21:28
hadi artık deneme yapılsın da sonuca göre biz de sıraya girelim...
ankara ya gel bekleriz kim kimin üstünden atlar.. ?
konu RS ile Bravo için. burada polemik yaratmak için konuşmaya gerek yok konuyu sapıttırma.. madem öle iddaa lısın gel ankaraya deneyelim kim kime saplıor. bakalım ..
ayrıca denemek için çıtırdan yüklü vtec varsa onla da deneriz. bakalım sonuçlar nasıl olcak diye.. maksat muhabbet
SercanTurkoz
15-06-2010, 21:28
ne bravoymuş be , dizel rs varsa ben denerim :D
ogunozcan
15-06-2010, 21:31
ne bravoymuş be , dizel rs varsa ben denerim :D
yakında ızonun rs ı dcı yapıcaz:D
senin araç stock 125 değilmiydi?
stocktu videolardada stocktu.o videolardan 1 gun sonra remap yapıldı.4 gün oldu :)
RS vs bravo denemesi zevkli olur ama RS açısından :D (not her iki arac icin de hosaf spec olmamaları sartını gozonunde bulundurarak tabıkı)
torku kaç?
tork kaç diyorsun da, tork ve beygir bağıntısını biliyor muydun?
tork = moment.
beygir momenti ne kadar kullanabildiğin.. yani o momenti üreterek ne kadar devir dönebildiğin..
7000 deviri dolu dönebilen 200nm torklu bir makina 350 nm'lik 3500 deviri dolu dönebilen bir arabadan tork olarak hiç bir şartta zayıf kalmaz ;) keza bunun bir de ağırlık faktörü var, şanzıman oranları var..
1.9 tdi 215hp 440 nm ibiza cupra tdi stock bi RS ile çok yakın..
215 hp 440 nm den fazla mısınız?
RS neymiş bee dediğiniz araç type-r üretilene kadar en hızlı 2 litre hothatch..
önce astra gsi, civic vti vs bunları geçin derim.. stock RS'i geçiyorsanız zaten type-rdan da yavaş değilsinizdir :)
rs içinden geçer diyorum ben.....
tork kaç diyorsun da, tork ve beygir bağıntısını biliyor muydun?
tork = moment.
beygir momenti ne kadar kullanabildiğin.. yani o momenti üreterek ne kadar devir dönebildiğin..
7000 deviri dolu dönebilen 200nm torklu bir makina 350 nm'lik 3500 deviri dolu dönebilen bir arabadan tork olarak hiç bir şartta zayıf kalmaz ;) keza bunun bir de ağırlık faktörü var, şanzıman oranları var..
1.9 tdi 215hp 440 nm ibiza cupra tdi stock bi RS ile çok yakın..
215 hp 440 nm den fazla mısınız?
RS neymiş bee dediğiniz araç type-r üretilene kadar en hızlı 2 litre hothatch..
önce astra gsi, civic vti vs bunları geçin derim.. stock RS'i geçiyorsanız zaten type-rdan da yavaş değilsinizdir :)
biliyorum biliyorum moment kanununu.fanatiklik yapmadan zır stock bir rs bulup denemek lazım en kısası yoksa bu iş uzar.dediğin cupra ne kadar 215 440 nm kadar yürüyor orasını bilemem.mesela a6 3.0tdi quattro 1900 kg gelen bir araçtı aşşağı yukarı aynı güçlerde ama cupradan çok ağır.225 e 450 nm.madem öyle stock rs 180 den sonra kafa tutsun hatta bırak tutunabilsin.kendi araçlarımızdandı oradan biliyorum.
muhabbet stock rs üzerine dönerse sevinirim ;)
biliyorum biliyorum moment kanununu.fanatiklik yapmadan zır stock bir rs bulup denemek lazım en kısası yoksa bu iş uzar.dediğin cupra ne kadar 215 440 nm kadar yürüyor orasını bilemem.mesela a6 3.0tdi quattro 1900 kg gelen bir araçtı aşşağı yukarı aynı güçlerde ama cupradan çok ağır.225 e 450 nm.madem öyle stock rs 180 den sonra kafa tutsun hatta bırak tutunabilsin.kendi araçlarımızdandı oradan biliyorum.
muhabbet stock rs üzerine dönerse sevinirim ;)
Rs de bızımdı Cupra hala bızım ıkısının de yururu gayet ıyı merak etme:)
zaten hothatch dediğin şey top speed yapma makinası değildir.. 200 km'ye kadar ivmesini kaybetmeden çıkmaktır amaç... hotlap, drag bunlara uygundur..
RS 180'e 200'e kadar düşündüğünüzden çok daha iyi gidiyor..
arabanız iyi güzel hoş.. eminim iyi de gidiyordur.. ama abartıyorsunuz.. :)
ogunozcan
15-06-2010, 22:37
stohhh rs tdı sport 190 hp gecermıkı?
BlackStone
15-06-2010, 22:38
RS hafife alınacak bi makine değil. Bence 2.0 hacimi hiçbir şekilde dezavantaj olmayan tek araç zira birçok araçta 2.0 hacim alt devirlerde, ara hızlanmalarda ve total ağılıkta handikap. Bravo 180+hp lerde olduğu için güzel bi deneme olabilir ama yine de RS her türlü alacaktır.
http://www.youtube.com/watch?v=yJIxuVh5fMI
alın size a8 olsun benden a6 yerine :)
4.2L 335 hp :)
geçmeye başladığı sürat 200'e ramak kala ;)
he diyebilirsiniz ki videodaki clio yeni kasa..
RS'in en eskisi en hızlısı.. üzerinde biraz modifiye olmayan 197 zaten 172 kadar gitmiyor bile..
http://www.youtube.com/watch?v=k8_xGqV6aEg&feature=related
alt süratlerde hothatch ile a6 5.30 falan kıyaslanmaz.. bir örnek daha..
uyanın ya bunun üzerine daha neler yazılmış yaw :D:D
alper1001
15-06-2010, 22:46
rs nere bravo nere, 1275kg ve 180ps le , 1035kg 172ps bir aracı geçmek pek kolay olmasa gerek, ki yürüdüğünü kanıtlayan bir araç rs, typer ların ağırlık ve güç avantajına rağmen, çok uzun soluklu direnebiliyor rsler, ha aşırı besleme deniyosa, typer da bi çok aşırı beslemeli araçla muhadil yürüyor, 1210kg ve 190ps le benim rs e karşı daha iddaalı olmam gerekir ama, beni bile denemeye gerek duymuyorum, aktarmam başarısız çünkü, bide ***** rs, vtec, ctr gibi araçların hepsi aynı yürümüyo(aynı durumda olsalar bile), onun için vtec geçmek, her zaman geçebileceğin anlamına gelmediği gibi , bence rs te öyle, bende 2 tane vtec geçtim, geçerim gibime geliyo ama, hiçte belli olmuyo, bir gün çokta üzebilir bi vtec çıkıp
http://www.youtube.com/watch?v=k8_xGqV6aEg&feature=related
alt süratlerde hothatch ile a6 5.30 falan kıyaslanmaz.. bir örnek daha..
180 ve üzeri demiştim ama?alt süratte zaten kıyaslamıyorum yani gerçekçi olmak gerekirse clio hafif bir araç.altlarda güzel gider ona laf etmiyorum.
@kurtbil
merakım filan yok olsa alırdım bi cupra,bana başkasının arabasıyla konuşma lütfen.bilmediğim araba hakkında konuşmadım zaten.
---
ben bravonun stock rs karşısında 2 de 40 veya 50 rollde bir yere kadar tutunabileceğini düşünüyorum.murat aynı speclerde stock rs i geçtiğini söylüyor.
videodaki a8 i filan bilmem ben zaten açılmıyor :) .225 lik a6 karşısında uzunda şansı yok maalesef,stock rsin son hızı nedir?,225 liğin tiptroniği 243 km.daha bunun 233 ve 240, 500 nm olanları var.220 km yapıyormuş öyle yazıyor.daha uzunda a6 yla neyi tartışıyoruz.ne yazıkki göremez bile.
ogunozcan
15-06-2010, 23:03
clıo da 4 bıter roll bıter :D
4'ün 200de bittiği düşünülürse, dediğim hesaba çıkıyor ;)
hala uzunda a6 ile RS kıyaslayan sensin.. ama merakını gidereyim stock RS kadranda 250yi görüyor.. tabi kendisinden aerodinamik olarak çok daha üstün ve daha kuvvetli olan a6 kadar çabuk görmesi mümkün olmaz..
falan filan..
deneyin görün, eğlenin :)
bravonun basınc tutamama sıkıntısı çözülmedikce rsi geçemez..
4'ün 200de bittiği düşünülürse, dediğim hesaba çıkıyor ;)
hala uzunda a6 ile RS kıyaslayan sensin.. ama merakını gidereyim stock RS kadranda 250yi görüyor.. tabi kendisinden aerodinamik olarak çok daha üstün ve daha kuvvetli olan a6 kadar çabuk görmesi mümkün olmaz..
falan filan..
deneyin görün, eğlenin :)
biz anlaşıyoruz zaten :) .ben bir derece tutunabilir diyorum en azından roll başlar öne çıkabilir yani :)
Ek.Civic_Spoon
15-06-2010, 23:45
bu hafta sonu istanbulda denemek isteyen varsa rs var :)
http://www.youtube.com/watch?v=yJIxuVh5fMI
alın size a8 olsun benden a6 yerine :)
4.2L 335 hp :)
geçmeye başladığı sürat 200'e ramak kala ;)
he diyebilirsiniz ki videodaki clio yeni kasa..
RS'in en eskisi en hızlısı.. üzerinde biraz modifiye olmayan 197 zaten 172 kadar gitmiyor bile..
bu elemanın araba ıı gıdıo ama butun vıdeolarını ızledım, egsoz caılı s2k ıle yuruo eleman arabası boş deıl ztn:)
hem tek kısı rs neden onu koyuon:p şaka şakada a8le cok ıı gıtmıs, 740da 220de ne gelıo yahu:hahaha:
dısel a6yı normal bı rollde cok fena uzer rs maalesf 220den oncede kesınlıkle gecırtmez.. 140 160larda baslasalar bıle rs alır:rolleyes:
MuratGürakan
16-06-2010, 08:25
Atış serbest....
Denensinde eğer gerçekten stok rs ise o zaman detaylı konışulur. Haa şuda var bravo geçerse kesinnnn hoşaf rs diyceksiniz :D . Ankarada bildiğiniz iyi giden stok ama ciyerli rs biliyorsanız onunla denensinde sonra gereksiz muabbetler olmasın bence. Çünkü eğer bravo geçerse kesin şu muabbet olcak " o araba hoşaf, o arabada sorun var söfor pilotajı kötüdür " ...
banada rs gecer gibi geliyor zevkli bi deneme olur
bravo hgt
16-06-2010, 09:35
Clio rs 2.0 motor hacmi ve bravodan daha hafif kilosuyla bencede bir adım önde görünüyor ama kıyaslamada adı geçen tjet çok güzel yürüyen bir araba canlı canlı gördük ki son hali dahada canlanmış t jet bence okadarda hafife alınmaması lazım extralarıyla gayet iyi yürüyebilen bi araç deneme günü haber verilirse bizim t4 üde getiririz çok keyifli bi deneme olur ;)
Bende geleymmi izlemeye :) t4,tjet sport konusu geçiyor benim 125 likte blki yuruyebilir
Kaa scirocco
16-06-2010, 09:57
deneyin gorelıimm bnde merak ettim :)
tork oyunu bozabılır bravonun speclerı+tork bence rs i üzer
bravo hgt
16-06-2010, 10:00
Bende geleymmi izlemeye :) t4,tjet sport konusu geçiyor benim 125 likte blki yuruyebilir
Onur zaten böle bi gece gerçekleşirse illaki sende gelirsin kanbersin düğün olmaz izleyenler açısından çok keyifli bi gece olacak gibi (a3 dahada hızlanmış duydum):)
Ben izlesem daha iyi yada 2 ye 2 denemelerde yana binerim.vites atamiyorumda
:D
bravo hgt
16-06-2010, 10:09
Ben izlesem daha iyi yada 2 ye 2 denemelerde yana binerim.vites atamiyorumda
:D
Dertettiğin şeye bak bende görkem gibi atamıyom :D
Güzel deneme olur. Merakla bekliyorum. Bu arada Ankarada Sonerin RS var zır stock. Kız oğlan kız. Onunla deneyebilirsiniz.
MuratGürakan
16-06-2010, 10:50
Ankarada ciddi anlamda iyi yürüyen stok rs varsa eğer bana pm atın haberleşelim ben çağırayım kendisini. Bu akşam ararım büyük ihtimalle.
Güzel deneme olur. Merakla bekliyorum. Bu arada Ankarada Sonerin RS var zır stock. Kız oğlan kız. Onunla deneyebilirsiniz.
konusu geçen RS benim zaten :hahaha: ama bu hafta sonuna stok'luk bitebilir..
MuratGürakan
16-06-2010, 10:55
Bu gece büyük ihtimal çıkıcaz. Eğer sport bravoda gelirse haberleşelim. Siz pm den telefon nonuzu atın bana. Eğer müsait olursnız gelirsiniz. Gelmessenizde canınız saolsun :D
manifoldu taktnz mı?
manifoldu taktnz mı?
yok manifold değil izo.. egzoz gelmiş ist'da, cuma egzozu alırsam ctesi günü ara boru ve egzoz montajı yapılır.. hıdırı da sararım güzelce..
yok manifold değil izo.. egzoz gelmiş ist'da, cuma egzozu alırsam ctesi günü ara boru ve egzoz montajı yapılır.. hıdırı da sararım güzelce..
Akşam deneyin olmazsa eğer işin yoksa.
CeM öZeR
16-06-2010, 11:02
Rs var rs var bence bravo speclerine göre başarılı yürüyecektir ama sonucu RS'in ciğeri ortaya koyacaktır. Rs'in gerçekten diri yürüyenini gözümle görmedim ama burda bi tane var gerçekten yıkık bir araç ve specleri gerçekten basit şeyler olan bir çok 106 bile dediğim RS'e çakıp gidiyormuş.Duyduğumu söylüyorum...
hadi bakalım inşallah, manifold da çok deiştirir, bndeki superchip i sana atalım abi olmazsa bnde işe yaramıyo nasıl olsa:D
Akşam deneyin olmazsa eğer işin yoksa.
kanka o arkadaşlar bana uzaklar sanırım.. yozgat bulvarına gelebilirlerse deneriz..
hadi bakalım inşallah, manifold da çok deiştirir, bndeki superchip i sana atalım abi olmazsa bnde işe yaramıyo nasıl olsa:D
wimmer atalım.. süpercipis'i ise çöpe atalım :D sen custom yazılım yaptırsana..
inşallaaaaaahhh :D
chiefkadir
16-06-2010, 11:25
Atış serbest....
Denensinde eğer gerçekten stok rs ise o zaman detaylı konışulur. Haa şuda var bravo geçerse kesinnnn hoşaf rs diyceksiniz :D . Ankarada bildiğiniz iyi giden stok ama ciyerli rs biliyorsanız onunla denensinde sonra gereksiz muabbetler olmasın bence. Çünkü eğer bravo geçerse kesin şu muabbet olcak " o araba hoşaf, o arabada sorun var söfor pilotajı kötüdür " ...Pazar gündüz 4,5 gibi Rs hazır bro ;)
Egsoz var cai yok uyarmı;)
MuratGürakan
16-06-2010, 11:26
Çayyolu tarafında stok ama iyi yürüyen rs varsa haber versin. Sonra gereksiz çürük rs muabbetleri olmasın hiç.
inşallaaaaaahhh :D
bitti mi sakal traşı :p
MuratGürakan
16-06-2010, 11:27
Pazar gündüz 4,5 gibi Rs hazır bro ;)
Egsoz var cai yok uyarmı;)
Kadir abim gel sen yeterki yaa:icon_tup: Öylede denenir ne olcak banane benzin parasını ben vermicem nasılsa sport sahibi düşünsün. :hahaha:
chiefkadir
16-06-2010, 11:34
Çayyolu tarafında stok ama iyi yürüyen rs varsa haber versin. Sonra gereksiz çürük rs muabbetleri olmasın hiç.Rs te duymassın çürüktü çarıktı,bravo iyi gidiyosa gelin yoksa boşa benzin yakmasın:)
chiefkadir
16-06-2010, 11:35
Kadir abim gel sen yeterki yaa:icon_tup: Öylede denenir ne olcak banane benzin parasını ben vermicem nasılsa sport sahibi düşünsün. :hahaha:Ulen bende diyom bu ne comboluk Rs çürük çarık vs :) Bizden gelen araba kötü olmaz:hahaha:
flexamin
16-06-2010, 11:38
ulen bi konu açtık neler oldu :)
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 11:45
gereksiz bir konu
chipli bir bravodan bahsediyorsunuz 7 saniyenin altında 100 e çıkıyormu bir chip ile ?
typer ile kıyaslanacak durumamı geldi bir chip ile bu bravo ?
çünkü sağlam bir stock rs in neler yaptığını az çok gördü herkes
gerek typer ile gerek diğer araçlar ile yürüründen yürüyen rs lerin neler yaptıklarını videolar bölümünden izleyin kendinizce kıyaslayın mantıklı geliyorsa bişi demiyorum ben
ulen bi konu açtık neler oldu :)
Kanka senin Focus ne durumda? Yükleyecem filan diyodun ne oldu yaptın mı bişeyler?
flexamin
16-06-2010, 11:48
Kanka senin Focus ne durumda? Yükleyecem filan diyodun ne oldu yaptın mı bişeyler?
yaptım boşalttım kanka
zaten yakında kore'ye geri döncem bakalım belki satıcam arbaayı
flexamin
16-06-2010, 11:51
gereksiz bir konu
chipli bir bravodan bahsediyorsunuz 7 saniyenin altında 100 e çıkıyormu bir chip ile ?
typer ile kıyaslanacak durumamı geldi bir chip ile bu bravo ?
çünkü sağlam bir stock rs in neler yaptığını az çok gördü herkes
gerek typer ile gerek diğer araçlar ile yürüründen yürüyen rs lerin neler yaptıklarını videolar bölümünden izleyin kendinizce kıyaslayın mantıklı geliyorsa bişi demiyorum ben
ortada bir iddaa yok zaten zaten çipten sonra aracımız nasıl oldu onu görmek istyoruz. bundada bir saçmalık yok .. zoruna mı gitti de böle konuşuyorsun onu anlamadım bende.. sonuçta biz herhafta buluşup muhabbet ediruz. cnmz isterse de deneme yapıyoruz. bunda bir saçmalık yok. isteyen istediği ile dener . ister tayyar la ister rs le ister m3 le. ben bunda bir sorun görmüyorum..
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 11:54
ben denemenize birşey dedimmi ?
istersen ferari ile dene sne konu açmışsın sormuşsun bende cevap veriyorum
sen neden bu kadar alınıyorsun karşılaştırma konusu açıyorsan yorumlara açık olman gerekir
yada konu açmadan özelden haberleş bir rs çi ile deneyin görün
flexamin
16-06-2010, 11:57
kendi msj ını ii oku ?
"chipli bir bravodan bahsediyorsunuz 7 saniyenin altında 100 e çıkıyormu bir chip ile ?
typer ile kıyaslanacak durumamı geldi bir chip ile bu bravo ?"
msj ında kötülemişsin de ondan dolayı öle söledim.
ya millet nekadar salça olmayı seviyor. tamam eleştiri yapılırda yerici eleştiriler olursa karşıdaki insan bozulur tabi..
biz sadece aracımızın çipten sonra nasıl yürüdüğünü görmek i. çünkü çipten sonra daha yürütmedik araçlarla . sadece kendi başımıza sıktık ve bize bayaaa bi fark ettiğini gösterdi. bunu deneyerek görmek için zaten deneme yapıcaz
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 12:00
iyide chipin etkisini görmek istiyorsan daha önce denediğiniz araçlarla deneyip farkı göreceksiniz
rs ile deneyip neyi anlayacaksınız ?
bu konu bildiğin chipli bravo ile rs karşılaştırması değilmi bende ona göre yorum yaptım bravoyu kötülediğim yok sadece bir chip rs le yürüyecek konuma getiriyorsa o aracı helal olsun başka birşey demiyorum
flexamin
16-06-2010, 12:02
çipsiz ken rs in ne kadar fark atacağını az çok biliyoruz zaten. diğer araçlarla da denicez zaten . ;)
bravo hgt
16-06-2010, 12:02
Milleti iyice meraklandırdın serdar :) akşam deneyinde gelelim seyredelim bizde :D
flexamin
16-06-2010, 12:03
Milleti iyice meraklandırdın serdar :) akşam deneyinde gelelim seyredelim bizde :D
kanka bizim ortaklarla konuşalım da bakalım olmadı yrn akşam falan deneriz. tabi rs ci arkadaşla da konuşayım
flexamin
16-06-2010, 12:13
eğer bugün denemek isteyen rs , vti vs vs warsa bana pm yoluyla ulaşşsın.
Not : Soner nerdesin layn telin kapalı...
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 12:19
bugün değilde c.tesi ss rs gelicek ist. bildiğim kadarıyla onunla denersiniz isterseniz..
flexamin
16-06-2010, 12:21
onla da deneriz. akşam saat 8 de buluşuyoruz. gelmek isteyen pm atsın
flexamin
16-06-2010, 12:27
bu arada şunuda belirlelim de sonradan millet abuk sabuk konuşmasın.
denemelerimizin hiçbirinde iddaa mız yok . sadece araçlarımızın nasıl yürüdüğünü görmek ve hoş sohbet için buluşuyoruz.. sonuçta 4 civata geçmek geçilmek önemli değil..
bu arada şunuda belirlelim de sonradan millet abuk sabuk konuşmasın.
denemelerimizin hiçbirinde iddaa mız yok . sadece araçlarımızın nasıl yürüdüğünü görmek ve hoş sohbet için buluşuyoruz.. sonuçta 4 civata geçmek geçilmek önemli değil..
heh işte bunu hiçbir zaman unutmayın ;)
MuratGürakan
16-06-2010, 12:35
chipli bravo 7 sn altına 0-100 olmuyor evet ama 7.3 oluyor ;)
Bi deneme olsunda bakalım ne olcak. O kadar sabit fikirlisinizki ve o kadar iddialısınızki stok rs neler neler yapabilceğine. Umarım yanılmazsınız ne diyim.
Denesinlerde görelim bakalım.
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 12:43
chipli bravo 7 sn altına 0-100 olmuyor evet ama 7.3 oluyor ;)
Bi deneme olsunda bakalım ne olcak. O kadar sabit fikirlisinizki ve o kadar iddialısınızki stok rs neler neler yapabilceğine. Umarım yanılmazsınız ne diyim.
Denesinlerde görelim bakalım.
evet hesap çok basit o araç rs i bir chip ile geçiyorsa typer danda geri kalmaz diyorum 2+2=4 gibi bişey bu anladın
MuratGürakan
16-06-2010, 12:47
Aksam 8 aynı yerdemi?
Haber veririz sana eğer olursa merak etme.
evet hesap çok basit o araç rs i bir chip ile geçiyorsa typer danda geri kalmaz diyorum 2+2=4 gibi bişey bu anladın
Takma kafana böyle şeyleri sen
----
BAkalım denenir görürüz bende çok merak ediyorum. Söylenene göre bu araba benim sporttan daha canlı olmuş hepinizden çok ben merak ediyorum bakıcaz.
Gercekten stock rs bulmak lazım önemli olan o bence
Alicanrs
16-06-2010, 12:50
:bu konuyu yeni gördüm :D:D baya tartışılmış 180 hp bravo ise clio rs çırılcıplaksa filtre egsoz yazılım herhangi bişi yoksa hiç bişi bravo önce olr die düşünüorm ama 140 lardan sora herhalde direk atak yapamaz ztn .. kullanıcı farkıda var bora abiye ver uçursun:p:p
bugün değilde c.tesi ss rs gelicek ist. bildiğim kadarıyla onunla denersiniz isterseniz..
Adamlar Ankaradalar Ankarada araç arıyorlar sen hala İstanbula gelince denersiniz diyorsun. Acaba ben mi yanlış okuyorum yoksa sen mi bir türlü anlamıyorsun:soru:
:bu konuyu yeni gördüm :D:D baya tartışılmış 180 hp bravo ise clio rs çırılcıplaksa filtre egsoz yazılım herhangi bişi yoksa hiç bişi bravo önce olr die düşünüorm ama 140 lardan sora herhalde direk atak yapamaz ztn .. kullanıcı farkıda var bora abiye ver uçursun:p:p
Bulutların üstünde uçururum sizi :hehe:
Ek.Civic_Spoon
16-06-2010, 12:55
Adamlar Ankaradalar Ankarada araç arıyorlar sen hala İstanbula gelince denersiniz diyorsun. Acaba ben mi yanlış okuyorum yoksa sen mi bir türlü anlamıyorsun:soru:
bende sonradan farkettim. sıkıntı yok BORARS..
flexamin
16-06-2010, 13:01
Aksam 8 aynı yerdemi?
aynı yerde değil.. pm yoluyla yeri atarım sana
chiefkadir
16-06-2010, 13:02
Rs'cilerle abanta buluşalım ankaradan 5 rs garanti gelir :)
Alicanrs
16-06-2010, 13:05
Rs'cilerle abanta buluşalım ankaradan 5 rs garanti gelir :)
tüm rs'leri toplasak çok fena olr kadir abide zor :D herkes uzak birbirine :D
seyfi_pol
16-06-2010, 13:06
Rs bence bravodan 1 adım geride kalır eğer stock ise. fakat Rs yüklü ise bravonun kesinlikle şansı yok..
chiefkadir
16-06-2010, 13:18
tüm rs'leri toplasak çok fena olr kadir abide zor :D herkes uzak birbirine :DTümü zorda ist-ank olar ;)
Alicanrs
16-06-2010, 13:22
Tümü zorda ist-ank olar ;)
10-13 tane olur aslında güzel olur:)
Kaa scirocco
16-06-2010, 13:26
deneme oldumu nolduu :) rsciler dokulmuşş millet bu rslerii çoookk hafife alıo da
alınıcak bir araba gdill mermii gibi rsler war piyasada hafifte araba :)
Alicanrs
16-06-2010, 13:29
deneme oldumu nolduu :) rsciler dokulmuşş millet bu rslerii çoookk hafife alıo da
alınıcak bir araba gdill mermii gibi rsler war piyasada hafifte araba :)
çıkıozmu bu gece kanka :D:D
chiefkadir
16-06-2010, 13:31
10-13 tane olur aslında güzel olur:)Sen bi tarih yoklaması yap :) 4 temmuz pazardan başla :)
Abantta Sebahattin ustanın güzel mekan var orda yaparız sonra roll :)
forum da bı arkadas var hanı su rolllıng ıstıyorum konusunu acan sercan dıye onda chıplı bravo var skate sen bı denesene ya neymış bu bravolar bole walla merak ettım
Alicanrs
16-06-2010, 13:36
forum da bı arkadas var hanı su rolllıng ıstıyorum konusunu acan sercan dıye onda chıplı bravo var skate sen bı denesene ya neymış bu bravolar bole walla merak ettım
makaramı yapıosn kanka :D dizel onunki :D
10-13 tane olur aslında güzel olur:)
Araya sportlar da kaynasa daha da güzel olur :p :D
makaramı yapıosn kanka :D dizel onunki :D
pardon kanka :D:D:D bravocuların yazdıklarını okumak benıde bozdu
Alicanrs
16-06-2010, 13:39
pardon kanka :D:D:D bravocuların yazdıklarını okumak benıde bozdu
senle denicem bu gece gel :D:D:D
senle denicem bu gece gel :D:D:D
:D:D olur moruk
hangısıyle ıstersın 406 ep3 :D:D
Alicanrs
16-06-2010, 13:42
:D:D olur moruk
hangısıyle ıstersın 406 ep3 :D:D
ep3 ede buluruz bi araç :D 406 ile gel :D:D bana gelmez o VB :D:D
ep3 ede buluruz bi araç :D 406 ile gel :D:D bana gelmez o VB :D:D
:D:D ok haberleşelım bı kısa fılm festıvalı yapalım :D:D şimdi bi geç de bak bu ay sonuna kadar satılmaz turbolıcam 406 yı ;) sonra ruyalarına gırıcem :D:D
Alicanrs
16-06-2010, 13:46
:D:D ok haberleşelım bı kısa fılm festıvalı yapalım :D:D şimdi bi geç de bak bu ay sonuna kadar satılmaz turbolıcam 406 yı ;) sonra ruyalarına gırıcem :D:D
:D:D:D dikkt et bende yapmıyım :D
:D:D:D dikkt et bende yapmıyım :D
oooh ne guzel ne guzel :D:D havalar ısındımı ınsanın kanı kaynıyor yaa :D:D organızasyon sende ok. ;) vb ye de bı koca - karı bıseyler ayarlarsın telım var dımı sende
rs de arabamı benm 1.4 palio ile saplarım ama ankarada olursa belli olmaz nem meselesi:D:D
rs de arabamı benm 1.4 palio ile saplarım ama ankarada olursa belli olmaz nem meselesi:D:D
:hahaha: eveeet işte mevzu bu :D:D:D:D
by_BuRoCk
16-06-2010, 14:50
sanırım bu deneme bu gece olacak bizde belki orda oluruz
benim tahminim bravo alır bildigim kadarıyla rs stock oglu stock
flexamin
16-06-2010, 15:15
biz hiç kimseye saplıcaz demedik sadece aracımızı görmek istiyoruz konuyu nerelere çekiyorsunuz.
neyse ya artık deneyip görcez... maksat hoş sohbet
videoları sabırsızlıkla bekliyoruz
flexamin
16-06-2010, 19:13
bugün kü deneme iptal olmuştur (rs ci kardeşimin işi çıkmış.) en yakın zmn da denicez.
tender06
16-06-2010, 19:21
sen cuma günü gel ben senin dişine göre vtı da bulacam gtı da rs te ies de :D
flexamin
16-06-2010, 19:23
kanka artık haftaya .. yrn kardeşimiz kayseri ye gidio. işleri war orda
tender06
16-06-2010, 19:24
kanka artık haftaya .. yrn kardeşimiz kayseri ye gidio. işleri war orda
haftayada ben yokum ama siz vtı la deneyin geçerseniz bende denerim :D :D
flexamin
16-06-2010, 19:28
haftayada ben yokum ama siz vtı la deneyin geçerseniz bende denerim :D :D
yok öle gerçeseniz falan :D
t4 le denetelim o zaman rs stockken.haftasonu bişeyler yapılacaktı rs e?
caner8958
16-06-2010, 21:17
bence bu sacma bı konu yanlış anlaşılma olmasın lutfn arabasına kımsenın bısey demek degıl amacım.ki benım aracımda cok ıyı degıl ancak 1.6 vtec sport = 4.1 dc headers aem fıltre kıtı ve nanocharger var aracımda.gcen gun 1.4 tsı golf we tjet bravo ıle kakltık yaklaşık 200 metrede 2 boy fark attım.yanı rs ın alacagını dusunuyorum.
caner8958
16-06-2010, 21:21
biraz eskı bı konuymuş yenı okudum galıba yaw :D:D
bence bu sacma bı konu yanlış anlaşılma olmasın lutfn arabasına kımsenın bısey demek degıl amacım.ki benım aracımda cok ıyı degıl ancak 1.6 vtec sport = 4.1 dc headers aem fıltre kıtı ve nanocharger var aracımda.gcen gun 1.4 tsı golf we tjet bravo ıle kakltık yaklaşık 200 metrede 2 boy fark attım.yanı rs ın alacagını dusunuyorum.
sıralama nasıl oldu?golf bravo 2 boy arkanda aynı sen ondemıydın :)
flexamin
16-06-2010, 22:20
valla garip. öle diosan tebrikler sana
Atış serbest....
Denensinde eğer gerçekten stok rs ise o zaman detaylı konışulur. Haa şuda var bravo geçerse kesinnnn hoşaf rs diyceksiniz :D . Ankarada bildiğiniz iyi giden stok ama ciyerli rs biliyorsanız onunla denensinde sonra gereksiz muabbetler olmasın bence. Çünkü eğer bravo geçerse kesin şu muabbet olcak " o araba hoşaf, o arabada sorun var söfor pilotajı kötüdür " ...
var ama şu an askerde :)
tender06
16-06-2010, 23:57
ben okurken o askerdeydi benim okul bitti askerde bitti o hayla asker ne askerlikmiş arkadaş bi gelsede benimde bi rövanşım var onla :D
chiefkadir
17-06-2010, 00:00
ben okurken o askerdeydi benim okul bitti askerde bitti o hayla asker ne askerlikmiş arkadaş bi gelsede benimde bi rövanşım var onla :Dmuadılı var az bekle rodajı bıtsın denerız bro:)
caner8958
17-06-2010, 01:12
sıralama nasıl oldu?golf bravo 2 boy arkanda aynı sen ondemıydın :)
yanı 2 boy arkamdalardı ama onların sıralamasına dıkkat etme geregı duymadım :heyoo:
caner8958
17-06-2010, 01:15
valla garip. öle diosan tebrikler sana
yani yalan soyleyecek halım yok dostum...
Stockta olsa RS var, RS var.Sofor var sofor var.Bikac deneme videosunda aracin durumu ve soforun iyi/kotu olusuna gore karar verilcek.istanbula gelip stock bikac rs le denemeden karar vermeyin derim :)
(Sahsi gorusum; RS ölü degilse gecer.)
sonerdeki sport olmazmi :D
askerde derken ibodan bahsediyosunuz heralde.. ibonun rs te standartsa ben hiç modifiyeli araba görmedim.. abartmayalım arkadaslar komik oluyor..
ben okurken o askerdeydi benim okul bitti askerde bitti o hayla asker ne askerlikmiş arkadaş bi gelsede benimde bi rövanşım var onla :D
benim bahsettiğim arkadaş ibo değil, erhan, kısa dönem :)
gelir yakındır :D
sonerdeki sport olmazmi :D
soner abinin aracı bilemiyorum nasıldır..
bi de madara olmak var :D :D
buarada bravo stock rs i gecerse stock ep3 le yuruyebilir ozaman
benim bahsettiğim arkadaş ibo değil, erhan, kısa dönem :)
gelir yakındır :D
soner abinin aracı bilemiyorum nasıldır..
bi de madara olmak var :D :D
erhanla dün konuştum listeyi yapıyorum gelince denersin dedim :) onun aracıda bizim stock kavramımıza uymaz ama stock a en yakın arabalardan biri hemde ciğerlisinden ;) ,,filitresine susturucusuna kadar orjinalse bi araba stocktur benim için,,,hadi yaşından km sinden dolayı kat ı iptal olsun :D
erhanla dün konuştum listeyi yapıyorum gelince denersin dedim :) onun aracıda bizim stock kavramımıza uymaz ama stock a en yakın arabalardan biri hemde ciğerlisinden ;) ,,filitresine susturucusuna kadar orjinalse bi araba stocktur benim için,,,hadi yaşından km sinden dolayı kat ı iptal olsun :D
evet erhanın arabasının gidişini gördüm, gayet iyi ;)
biz de konuştuk çok özlemiş muhabbetleri :) :)
deneme olacakmı yoksa iptalmi?
ee arkadaslar 8 sayfaz yazı ve son yok :) site genelinde böyle galiba bir konu acılıyor sonra kopuk ucurtma sonlandıralım bunları :D:D