Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 rc sorgusu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-207-aracim-1-6-175-turbo/detay
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar neyı var neyı yok bılgı verebılıcek olan varmıdır?
Ben bu araca baktım bakırkoydeydı uzun sure ınternette bekledı arac sonra sattı heralde 27 dıydı fıyatı peugeot un test aracı olarak kullanılmıstı sımdı yenı sahıbıde satıyo onermem benım fıkrım bu :)
Ben bu araca baktım bakırkoydeydı uzun sure ınternette bekledı arac sonra sattı heralde 27 dıydı fıyatı peugeot un test aracı olarak kullanılmıstı sımdı yenı sahıbıde satıyo onermem benım fıkrım bu :)
Teşekkurler başka bılgısı olan varmı arkadaşlar
test aracı olarak kullanıldı.. dergilerde falan..
:confused:Test aracı olduğunu biliyorum kazası var mı bilemem:confused:
qwertynord
16-06-2010, 00:57
kazası yok demiş ama karıştırmıyosam bagaj havuzu değişecek cinsten bi olay geçmişti başından
Araç jilet gibi duruyor fotolarda valla,zamanında test aracı olmasınında bir sakıncası yok bana göre.
Düzgün kullanıldıktan sonra,büyük kazası belası olmadıktan sonra alınır binilir.
test araciydi dergilerde ayni plakayla fotograflari var
yesilkoyden satilikti, 2 gun once bostanci sanayide gormustum, disaridan guzel duruyor
Antalyalogy
16-06-2010, 07:19
2008 lere bakın bence uygun fiyatlı bulursunuz...
bı arkadasımıza bakmıstık bakırkoydekı ılan zamanında (1 ay once) sahıbı arkadan bı aracın carptıgını bagaj havuzunn degıstını soylemıstı..
''aracımın kazası yoktur 4 lastik yeni değişmiştir''
Doğruyu söylemeyen adamdan araba alınmaz arkadaş . Varsa var diyeceksin .