Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic VTİ HB Sorunsalı
Jön Türk
15-06-2010, 23:23
Öncelikle iyi akşamlar.
Klasik cümleler evet ama bu siteden başka bir yerde bu olay yok malesef.
Arabanın evveliyatı neyse expertiz raporu şeklinde veriliyor :)
Araç istanbuldan 97 vti gri.
nasip olurda alırsak Antalya'ya getiricez.
Araç hakkında bilgisi olanlardan bilgileri almak isterim :rolleyes:
İlgili ilan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-honda-vti-1998/detay
araçta kaza olduğu kesin. güzelim vti'yi makyajlı kasaya çevirmişler. yani kaput çamurluklar ön panel panjur tampon değişmesi demek oluyor bu :D
Murat Süslü
15-06-2010, 23:36
kafadan kazalı bu araba yaaa kapılar çamurluklara göre daha içerde duruyo + 16000 tl ye kazasız vti çok zor :D
Jön Türk
15-06-2010, 23:38
kafadan kazalı bu araba yaaa kapılar çamurluklara göre daha içerde duruyo + 16000 tl ye kazasız vti çok zor :D
Hacıdan hocadan emsalsiz bir araba olmadığını biliyorum.
ufak tefek kaza olabilirde feleğin çemberinden taklalarla geçmişmidir o lazım :D
Murat Süslü
15-06-2010, 23:40
ufak tefek kaza olabilirde feleğin çemberinden taklalarla geçmişmidir o lazım :D
feleğin çemberi ufak gelip araba tost olmuştur belki :D olur mu olur :D
bende düşünebilirim fiyatı makul geldi :)
Murat Süslü
15-06-2010, 23:44
sırf motoru vtec motoru diye alırım heeee :D 1.6 ies parası ztn :D
Jön Türk
15-06-2010, 23:51
o paraya burda ies bile vermiyorlar.
Murat Süslü
15-06-2010, 23:54
o paraya burda ies bile vermiyorlar.
burdada öyle geleceği parlak bi 1.6ies alamıyosun zaten :)
kimseyi anlayamiyrum 98 97 model hala kazasiz aramak nedir yahu araba guzel toplanmissa alinir neden alinmasin az bi maddiyatla kral yaparsin al bence baktir
Jön Türk
15-06-2010, 23:58
kimseyi anlayamiyrum 98 97 model hala kazasiz aramak nedir yahu araba guzel toplanmissa alinir neden alinmasin az bi maddiyatla kral yaparsin al bence baktir
Kaza tabi önemli değil güzel toplanırsa eğer sorun sıkıntı yok.
Ama kola tenekesi gibi önü ile arkası yapışmış bir arabayada para vermem.
EfeTopcu
16-06-2010, 00:03
kesinlike katılıyorum HJU abime :)
ama bu araba normal değil ya bi cins duruyo ama çözemedim :D
kesinlike katılıyorum HJU abime :)
ama bu araba normal değil ya bi cins duruyo ama çözemedim :D
bu araba icin konusmadim efecim:)genel diyorum
cembozbey
16-06-2010, 00:13
yabmayın ya duyanda 2jz sanıcak :D
ekmek köfte ilişkisi bikac degişen ufak tefek kazalr varsa alınabilir.
EfeTopcu
16-06-2010, 01:08
bu araba icin konusmadim efecim:)genel diyorum
yok abicim ilk cümle genel , 2.si kendi düşüncem :D
Cimmeria
16-06-2010, 07:38
97-98 olacak, kazasız olacak, boyasız olacak ama pırıl pırıl parlayacak, motoru sağlam olacak 16 lira olacak :)
timucintt
16-06-2010, 07:50
yahu 16 liralık 97 model 99 facelifted civic işte... illa darbenin kralını aramaya gerek yok bir çok kişi 99 a çeviriyor aracını kaza görmeden... 99 yapılmış diye illaki takla patlama yarılma aramaya gerek yok... bende 92 tamponu takacağım aracıma ne yani arabam önden kazalımı oluyor bu durumda ? alacaksan o fiyata git bir baktır şaselerinde tavanında oynama yarılma kaynak yoksa al derim ben... paneli değişmiş çamurluğu şusu busu değişmiş çokta sorun değil orijinallerle değiştiği ve temiz işcilikle toplanmışsa sorun yok bana göre...
Boost Up
16-06-2010, 08:01
Bu araba eskiden TurboVtecti. Sahibi ile çok haşır neşirim. Araba turbo iyi ayna mahrutini ayırmıştık, arabayla daha uğraşamam diyip turbo parçalarını satıp tekrardan atmosferiğe döndü. Üstünde turbodan çıkma olduğu için atmosferiğe yarayan bi sürü parçası var. Aracın yeni sahibi arabadan ciddi anlamda pek anlamıyor. Arabanın tipine bakıyor sadece. Arabanın bir kaç eksiği gediği var, eğer onlar yapılırsa ciddi anlamda en iyi atmosferik VTI lardan biri olabilir. Son 2 sahibinde hiç kaza görmemiştir, ama bir önceki sahibin sol önden kazası vardır. Bu arada arabanın şasesi 180.000 de olduğu doğrudur, biz verdiğimizde 162-5.000 de idi:).
Boost Up
16-06-2010, 08:05
Bu arada ön taraf kazadan dolayı değiştirilmedi makyajlı kasaya, bunu çok iyi biliyorum.. Araba benim tanıdığımda iken 2 kere boyanmıştır. İlk alındığında kaput siyah gerisi griydi, sonra değişikliok olsun diye tavan, direkler ve kapı kollarının hizasına kadar siyah gerisi griye boyalıydı. O da polisin dikkatini çok çekiyor diye full gri araba. Ama bildiğim kadarı ile ruhsatta siyah-gri diye geçiyor olması lazım..
Cimmeria
16-06-2010, 08:08
Bu araba eskiden TurboVtecti. Sahibi ile çok haşır neşirim. Araba turbo iyi ayna mahrutini ayırmıştık, arabayla daha uğraşamam diyip turbo parçalarını satıp tekrardan atmosferiğe döndü. Üstünde turbodan çıkma olduğu için atmosferiğe yarayan bi sürü parçası var. Aracın yeni sahibi arabadan ciddi anlamda pek anlamıyor. Arabanın tipine bakıyor sadece. Arabanın bir kaç eksiği gediği var, eğer onlar yapılırsa ciddi anlamda en iyi atmosferik VTI lardan biri olabilir. Son 2 sahibinde hiç kaza görmemiştir, ama bir önceki sahibin sol önden kazası vardır. Bu arada arabanın şasesi 180.000 de olduğu doğrudur, biz verdiğimizde 162-5.000 de idi:).
turbodan dönerken onu en iyi atmosferik vtilardan biri yapacak hangi parçalar kaldı ?
Boost Up
16-06-2010, 08:12
turbodan dönerken onu en iyi atmosferik vtilardan biri yapacak hangi parçalar kaldı ?
Tam olarak aklımda değil ama egzantrik vardı aem ems vardı, benim parça olarak tam aklıma gelmiyori o konularda biraz zayıfım ama, ne gerekiyorsa var atmosferik için:D:D.
valla arabanın kazası varsa bile hatları resimlerden düzgün duruyor.
motoruna baktırırsın komprasyon ölçtürürsün, elektrik tesisatına bakarsın ( geçmişi ile ilgili çok iyi şeyler anlatır )
çıkarsın yola bırakırsın direksiyonu düz gidiyorsa hayırlı olsun dersin :D
Boost Up
16-06-2010, 08:26
valla arabanın kazası varsa bile hatları resimlerden düzgün duruyor.
motoruna baktırırsın komprasyon ölçtürürsün, elektrik tesisatına bakarsın ( geçmişi ile ilgili çok iyi şeyler anlatır )
çıkarsın yola bırakırsın direksiyonu düz gidiyorsa hayırlı olsun dersin :D
Abi vallahi ne var ne yok söyledim:D:D. Sahibi roll ile falan filan işi yok diye biliyorum. Arabanın tipiyle ilgilenir. Yürütmesinden pek anlamaz işte:).
Jön Türk
17-06-2010, 09:43
Teşekkür ederim Boost Up ;)
nicomedia
17-06-2010, 23:21
araçta kaza olduğu kesin. güzelim vti'yi makyajlı kasaya çevirmişler. yani kaput çamurluklar ön panel panjur tampon değişmesi demek oluyor bu :D
niye öle diyosun benim araçta 96 bende makyajlıya çevirdim.. orjinal camurluklarım da duruyo hepsi duruyo ; illa kaza yapması mı gerekiyo (bu araç için demiyorum) hem panel felan da deişmiyo makyajlıya cevirmek için sadece tampon ayaklarını az oynatıyosun okadar...
makyajlanmış civiclere yapılan önyargı nedir anlamıyorum
ERkut 205
18-06-2010, 00:17
Kapılar aşağı düşük duruyor. Resimler telefon ile çekilmiş yakından bakılsa daha da hatalar belirgin olur.
Eyer dijital makine ile motor içi alt şase bağlantıları ve amortisör kafa çevreleri yakından kaliteli bir görüntü ile resimleri atabilirsen(Orjinal çekomastiklerin çekili olduğu bölgelerin)
Yardımcı olunabilir kaza vs.. varmı yokmu diye...
Uzun süreli binicekseniz al sat yapmıyacaksanız hobi için alıyorsanız ana şaside işlem görmemiş arabalar tercih edin özellikle bu tarz spor araçlarda.