Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbolarin günü...
Aslinda baya bir vidyo cektim ama cektigimz arabalar o kadar hizliydilarki adam gibi 2 tane vidyo kaldi elimde o gün telefonla fln cekmis olanlarda varsa vidyolari beklerim...
Tubo Saxo vs Turbo 106
http://www.youtube.com/watch?v=Qogfb6E7C5I
Turbo Saxo vs Turbo Vti
http://www.youtube.com/watch?v=hKon6m14kTY
Tubo 106 vs Turbo Vti
http://www.youtube.com/watch?v=1g1EUjHg97Y
Turbo saxo vs Turbo VTi YENi :D
http://www.youtube.com/watch?v=emtW_kvCB2I
Bir video daha benden burdada pek anlasilmiyo inadina bizi gorunce frenliyolar galiba :)
http://www.youtube.com/watch?v=-ZwrL2Abr_o
deathofacar
20-02-2007, 13:37
meğer her şey yalanmış
teoman_rpm
20-02-2007, 14:01
simdi soncular ne peki ? burda 106 gecilmiş gibi gozukuo ama bana 106nın gectini solediler ve vtecinde gectini solediler yanlıs biliosam pardon :S
2. videoda kim gecti anlamadım....
Vts_Power
20-02-2007, 14:14
kim söyledi? proshopla denedik ve geçtim yolda bi kaç kere daha denedik ama evc olduğunu hepimiz biliyoruz o arabada, hırslanıp ne kadar bar basarsan o kadar yürürsün.ben 0,8 le yürüdüm baştada sondada.vtecle denedik çoğu kafa kafayaydı bi kaçında öne çıktım duyulduğu gibi 3 kornada denenmiş önde bitirdim.
kornayı hangi araba çaldı merak ettim.....ikinci ve üçüncü kornalar çok yakın olmuş...dışarıdan bile zor ayırt ediliyor....o gürültüde duyulmamış olması çok olası....muhtemelen kornayı çalan araçtır öndeki... doğrumu?
allah kazadan beladan saklasın....süpper yürümüş turbolar.....ses süpper :)
106 ile vti n 1 vidyosunu daha upload ettim onay beklio... Bu arada o 106 o gece nos lamadigi sürece gecebilecegi araba yoktu kalkan araçlar arasinda vti da saxo da gayet acik acik geciodu o arabayi ... ama vti ve saxo hakkinda bisi diyemicem hep hizliydilar ve gözden uzaktilar... Ahmet abiyide Gokhanida tebrik ediyorum. Elinize saglik
deathofacar
20-02-2007, 15:06
bu ne yaw ankara dan hiç atmosferik sesi çıkmıo artık .
Vts_Power
20-02-2007, 15:10
fazla harnes işe yaramamış
bu nedemek??? bence gökhanın arabası güzel yürüyo tebrikler
deathofacar
20-02-2007, 15:23
herkes elindeki imkanlar dahilinde bişeyler yapamaya çalışıyor. bu kadar çok uğraşan insan olması hepimiz için bir şans. bundan sadece3-4 sene önce böyle videolar çok nadirdi. arkadaşlarımızın bu şekilde harcadıkları emeklerle ortaya güzel ürünler çıkıyor. yorum yaparken kimseyi rencide etmeden emeklerine saygı gösterelim. bugün bizim arabamız geçer yarın başkasının arabası. önemli olan ortada arabalarımızı deneyecek insanlar olması.
soylenelere bakmamak lazım...
herkesın bellı bır emegı var onemlı olan sey bıseylerı paylasmaktır...
yalnız vıdeolardada goruldugu gıbı olay gayet acıktır...
tum araclar gayet gusel yuruyor...hepsını tebrık etmek lazım..
Istilldo
20-02-2007, 18:55
güzel geceydi, herkesi tebrik etmek gerek
ama ahmet abiyi ayrıca tebrik ediyorum:D
teoman_rpm
20-02-2007, 18:58
valla bana hilmi abi kendisi soyledi bende videoyu goruncer sasırdım tebrik ederim saxo cok gusel yuruyo zaten vteci ii bilirim cok emek harcandı ama bana hilmi abi kendisi soledi 2 boy fln gectim dedi...ben sadece bana deneni diorum ;)
Vts_Power
20-02-2007, 19:08
valla bana hilmi abi kendisi soyledi bende videoyu goruncer sasırdım tebrik ederim saxo cok gusel yuruyo zaten vteci ii bilirim cok emek harcandı ama bana hilmi abi kendisi soledi 2 boy fln gectim dedi...ben sadece bana deneni diorum ;)
hilminin geçtim demesi yanlış olmuş... otobanda kalmasına bar basıp deneyeksek ben onada varım :) demekki 106 şanzumnı o barlara dayanmıyomuş, otobanda o kaldı biz garajımıza gitik ;)
komık olmus...
Elinde harness manuel leri olanlar varmı
teoman_rpm
21-02-2007, 00:18
simdi hilmi abilerle beraberdik konustuk fln bu muhabbetide yani cok sasırdı bole demenize ben gormedim bilmiorum gercekten neoldunu ama cok sinirlendi cok ciddi anlamda cunku en az 4-5 boy geciorum ya bunlar nası bole diolar dedi baya bi sinirlendi hatta nos var fln die yazmıssınız foruma cok agır konustu....egerki nezaman isterseniz isterseniz hemen yarın arabaları deneyelim ama gercekten videoya cekerek 2 3 tane kameradan millet gercekleri gorsun ??? kendide aynen bole soledi hatta nos var fln diosunuz sole bişi teklif etti arabaları deneriz videoya cekeriz ben gene gectikten sora ustalasrı kimse gelsin hemen orada ister motoru soksun baksın ister istedi yeri arasın bole terbiyesizlik yapmasınlar dedi...isterseniz yarın hemen ayarlıyalım gercek kameralarla cekerek gercekleri ortaya cıkaralım ???
serhatayasli
21-02-2007, 00:28
bugun hilmiciiiimin arabasına bindim :) fena gidiyor fenaaaa tebrik ettim kendisini 106ları saxoları böyle turbolu görmek keyif veriyor. birde ufak bir deneme yaptık bizim evo9la 106yı, 2. vites rolling 220kmye kdr. sonuc; 3ün ortalarına kdr yanyana gidiolar daha soora 106 2 boy kdr acıyor arayı... şimdi soranlar olur peşin peşin yazayım evoda neler oldunu, apexi filtre kiti, benzin pompası,evc6,safc,komple hks egzos sistemi vs vs...1.4 1.5 cont giden 380hp vermiş ciddi bir arabadır...
teoman_rpm
21-02-2007, 00:29
bu videonunda otobanda pes pese giderlerken cekilmiş oldunu soledi kısacası hodrimeydan gelin deneyelim kameraya cekelim ne oldugu ortaya cıksın nos var diolarsada kimi isterlerse arabaya baktırtsınlar hemen arasınlar dedi ....
teoman_rpm
21-02-2007, 00:31
bugun hilmiciiiimin arabasına bindim :) fena gidiyor fenaaaa tebrik ettim kendisini 106ları saxoları böyle turbolu görmek keyif veriyor. birde ufak bir deneme yaptık bizim evo9la 106yı, 2. vites rolling 220kmye kdr. sonuc; 3ün ortalarına kdr yanyana gidiolar daha soora 106 2 boy kdr acıyor arayı... şimdi soranlar olur peşin peşin yazayım evoda neler oldunu, apexi filtre kiti, benzin pompası,evc6,safc,komple hks egzos sistemi vs vs...1.4 1.5 cont giden 380hp vermiş ciddi bir arabadır...
ben hala inanamıorum arkadan gelip gecmesine videosuda var koyarız onuda helal olsun turbo saxolarada helal olsun vteclerede bole yurumeleri cok gusel:icon_tup:
ne güzeldenemeler bunlar ya bende denemek çok isterdim orda olup maşllah hepsine
ama kavga çıkmaz dimi bu konunu sonunda :) kitlemeyelim mecbur kalıp:)
teoman_rpm
21-02-2007, 00:40
yok cnm nie kavga cıksın tekrar denerler isterlerse videolar konur kim gecmiş gecilmiz bizde goruruz :)
ama sen gelme ankaraya kotu gecerler seni eueheueh :P saka tabyki...
serhatayasli
21-02-2007, 00:40
video isteniyormu?
yok cnm nie kavga cıksın tekrar denerler isterlerse videolar konur kim gecmiş gecilmiz bizde goruruz :)
ama sen gelme ankaraya kotu gecerler seni eueheueh :P saka tabyki...
ben anlamam standart bi vtec im var sadece denemek amaç :) 1 1- 2 2 - 3 2- 4 4-5 5
onlar ne deme boşver sölemem
:D
simdi hilmi abilerle beraberdik konustuk fln bu muhabbetide yani cok sasırdı bole demenize ben gormedim bilmiorum gercekten neoldunu ama cok sinirlendi cok ciddi anlamda cunku en az 4-5 boy geciorum ya bunlar nası bole diolar dedi baya bi sinirlendi hatta nos var fln die yazmıssınız foruma cok agır konustu....egerki nezaman isterseniz isterseniz hemen yarın arabaları deneyelim ama gercekten videoya cekerek 2 3 tane kameradan millet gercekleri gorsun ??? kendide aynen bole soledi hatta nos var fln diosunuz sole bişi teklif etti arabaları deneriz videoya cekeriz ben gene gectikten sora ustalasrı kimse gelsin hemen orada ister motoru soksun baksın ister istedi yeri arasın bole terbiyesizlik yapmasınlar dedi...isterseniz yarın hemen ayarlıyalım gercek kameralarla cekerek gercekleri ortaya cıkaralım ???
Simdi nos kelimesini ben yazdim... Dikkatini cektiyse nos basti demedim... "Bu arada o 106 o gece nos lamadigi sürece gecebilecegi araba yoktu kalkan araçlar arasinda vti da saxo da gayet acik acik geciodu o arabayi " demisim ...Ben disardan gordügümü söylüyorum... Ne saxo daydim nede vti da ama yanimizdan kaç kez geçtilersede hiç o 106 yi dier 2 arabaninda önünde görmedm... Biz görmeden geçtiysede bilmiyorum. Ben gördügümü söyledm... Geçiyorsada helal olsun... Tebrik etmesinide biliriz ;) Ellerine saglik o zmn Hilmininde
teoman_rpm
21-02-2007, 00:56
ok sendende bole bi cvp belerdim zaten ne tartısılcak bi konu var nede kavga edilicek ama hani hilmi abi denemek istio videoya cekelim kimin gectigi gorulsun dio isterlerse denerler zaten ama bugun bizim ewoyu gecti ewo9u ki cok ciddi olan bi ewo9 dur arkadan gelip gecti serhatta koyar videoyu cok basarılı bole turbo arabaları gormek cok zewkli;)
teoman_rpm
21-02-2007, 00:57
ben anlamam standart bi vtec im var sadece denemek amaç :) 1 1- 2 2 - 3 2- 4 4-5 5
eheheh anlamıcam seyleri yazıosunki arabanın yurumedini goriyim die :P valla gel bnm tuplu arabamla deneyelim yiyosa :)
eheheh anlamıcam seyleri yazıosunki arabanın yurumedini goriyim die :P valla gel bnm tuplu arabamla deneyelim yiyosa :)
geliodun yalan oldun :)
teo Cuma günü konuşuruz :)
Sinan'S2k
21-02-2007, 01:54
Ahmet araba çok güsel yürüo, deneme olcaksa da arkadaşlar tekrardan, seviyeli ve zevkli olmasını dilerin ii geceler :)
Biz denedik özgünle geçen gün ben gördüm o '' 1 1- 2 2 - 3 2- 4 4-5 5'' nedemekmiş :D hahahahaha
Ulen lag sandım töleransmış :D sevindim öle olduğuna :D
1 1- 2 2 - 3 2- 4 4-5 5
bunlar ne ya lost sayıları gibin :D
164dk da bir sayıları giriolar ozaman can :D
Tebrikler bu arada araçlar çok güzel gidior bol bol turbo görmek güzel :)
M_PROJECT
21-02-2007, 05:06
yenı moda bu :D numaralar konusur :D
gusel denemeler olmus kazasız belasız
yanlıs anlaşılmalar olmus galiba...bidaha deneyin gorelim adam gibi sonucu başlangıc anı ve bitiş anı kamerayla cekilirse kimse yorum yapamaz su sunu gecti diye...
endgarage
21-02-2007, 08:23
benım ızledıgım vıdeoların hepsınde ahmet abı onde...yoksa benım gozum mu bozuk anlamadım.... ama hepsı kusel yuruyo arabaların masallah....
Vts_Power
21-02-2007, 08:46
..................................................
teoman_rpm
21-02-2007, 09:20
.....................
Vts_Power
21-02-2007, 09:25
..................................
Vts_Power
21-02-2007, 09:37
uygun zamanda denenir vidyoları buraya koyarız.
geçilip geçtim dieni otobanda arabasını kırana kadar bar basanı görecez bakalım
teoman_rpm
21-02-2007, 10:04
.....................................
Istilldo
21-02-2007, 11:32
benim kendi gözümle gördüğümde de ahmet abinin saxo hep öneydi, gökhan da turbo vtecle proshopun 106'yı geçti, +yan yana gitmiyolardı gayet basıyolardı. videolarda da herşey açık bence. herkes geçilebilir önemli olan bunu kabül etmek bence. Bi hafta geçilirsin araban istediğin gibi yürümez tebrik edersin denediğin kişiyi bidaha istiyorsan çağırırsın yine denersin. önemli olan belli bir saygı çerçevesinde geçmeyide geçilmeyide kabüllenmek.
bi video da ben koyayım koray editleyip başa eklersin video yu
bi video da ben koyayım koray editleyip başa eklersin video yu
Koydum ilk posta hatta bir vidyo daha ekledim ama ordada tam yanimizda ayaklarini gazdan cekiolar gene bisi anlasilmiyor.
abi bu videodaki butun arabalar asagı yukarı aynı gidiyor ;)
bişi merak ettım topluca yurudugunuz vıdeoda kamerayla ceken aracın markası nedır buarada ahmet abı ıyı yurumuşsun maşaallah:)
teoman_rpm
22-02-2007, 16:14
14 snde top speed yani :icon_wack
ben bilmem haftaya ordayım istiosan tuplu arabamla deneriz :hahaha: