Orijinalini görmek için tıklayınız : MND czt, VB typer, BT cooper, GNS typer
ahmet3425
18-06-2010, 21:46
MND colt czt VS VB Typer
7moDkixj7Jw
MND colt czt VS VB Typer
Z6w_1wQA48Q
BT cooper vs MND colt
DmtcusaXWDU
BT cooper vs MND colt
NaFiNAhKrqo
MND colt czt vs GNS typer (2-2 tek video)
D1SN4rgKM3s
arac speclerini sahipleri yazar
bi kac da bonus yuklemeyi dusunuyorum duruma gore simdilik benden bu kadar iyi seyirler...
direct links
http://www.youtube.com/watch?v=7moDkixj7Jw
http://www.youtube.com/watch?v=Z6w_1wQA48Q
http://www.youtube.com/watch?v=D1SN4rgKM3s
http://www.youtube.com/watch?v=DmtcusaXWDU
http://www.youtube.com/watch?v=NaFiNAhKrqo
bunlarda bonuslar
YEtTCc5dGjs
l38hTa4fCPs
CW1tf9u36LE
XQI6tru30L0
PWU7oatP32A
h2bPJE8OYrM
hepsi bu kadar toplam 240 mb'lık video upload ettim herkese iyi seyirler...
hayatımdaki ilk rol ... heyecan endişe hafif tırsma ne ararsan var :)
way way waaay güzel denemelerdi vb hakkını verdi ;)
ahmet3425
18-06-2010, 21:58
hayatımdaki ilk rol ... heyecan endişe hafif tırsma ne ararsan var :)
daha iyi olacagına eminim arabanın masallahı var...
hakancool
18-06-2010, 21:58
gsl di de işte işin kötü yanı ben hep 2 kişiydim aracda donuste denedim tek basıma 1-2 aracda gayet basarili :) artık tek tabanca rollerde =))
Ek.Civic_Spoon
18-06-2010, 22:00
bu czt ile bu gece rs denesin şuan ataşehirdeler
daha iyi olacagına eminim arabanın masallahı var...
inşallah daha iyi olacağım araba gayet iyi sıkıntı yok, soförede 3-5 beygir daha yükledikmi ahada bitti
ahmet ya bırak bırak ya hemen ya oğlum bir sus ya adam nerede duracak bilir yaaaa şöför yaa allahım yaa :P :D:D:D:D
Ek.Civic_Spoon
18-06-2010, 22:07
ahmet ya bırak bırak ya hemen ya oğlum bir sus ya adam nerede duracak bilir yaaaa şöför yaa allahım yaa :P :D:D:D:D
bu gece gelcekmisiniz ataşehirde ss rs şuan
hakancool
18-06-2010, 22:09
bu czt ile bu gece rs denesin şuan ataşehirdeler
gsl diyosun da bu aksam malsf yokum:) bi dahaki sefere deneriz insallah
ahmet3425
18-06-2010, 22:13
siktir la:D ben olmasam simdiye dbs diye bisey kalmazdı olm:D:D coktan patlamıstın:D
siktir la:D ben olmasam simdiye dbs diye bisey kalmazdı olm:D:D coktan patlamıstın:D
de get....
ss rs hakanda para ... gibi olsa her akşam dener arabayı gırtlak yapar da malesef haftada bir kere sıkabilirik bizde böyle haftaya kumburgaz olsun pm olsun az araç çok iş olsun derim ben...
hakanım ne der bilemem yine dE :D
maşallah hepsı bırbırınden guzel kazasız belasız
Videoları Göremedim Bende mi sorun var kaldırıldımı ?
Edit: Videolar Düzeldi
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler Güzel Denemeler Olmuş
olivera7
18-06-2010, 23:10
ahmet abim ya beni hiç çekmedin dimni :( :D
uzun zamandır video çekimi yapmıyordu acemiliğine gelmiştir :D:D:D
vtecmaniaa
18-06-2010, 23:21
güzel videolar
kardeşim bu videolarda ben nıye yokum ha çıktı ha çıkacak arkadan gelen kımsenın umrunda degıl :ofk::ofk: :D:D
czt nin debriyajı ne durumdaydı. değiştirdiniz mi.
typerların specleri nelerdir
typerların specleri nelerdir
mugen beyin
mugen headers
11,7 piston
injen filtre
ara boru, hks egsozt
ROL acemisi soför
mugen beyin
mugen headers
11,7 piston
injen filtre
ara boru, hks egsozt
ROL acemisi soför
czt o zaman cok iyi gitmiş. standart typer ın bonalumeli czt karşısında 60-200 de tutunması çok zor görünüyor.
su 1.sayfa acılmıyor vıdeoları ızleyemıyorum 2.sayfa lınk olarak werırsenız sewınırım
youtube da bu akşam bir sorun var sanırım
czt de gelen alarm sesi nedir. egt mi ?
youtube da bu akşam bir sorun var sanırım
bende direk ılk sayfa acılmıyor 2.sayfaya okuyabılıyorum donuyo kalıo bu konunun sayfası
dns leri 4.2.2.1 - 4.2.2.2 olarak değiştirin o zaman izleyebilirsiniz
oğuz abinin eski arabası roll gecelerinde :D
sen hala emekli amca modunda gez abicim :D
VTec_king
19-06-2010, 00:37
Maşallah Araçlara
gsl di de işte işin kötü yanı ben hep 2 kişiydim aracda donuste denedim tek basıma 1-2 aracda gayet basarili :) artık tek tabanca rollerde =))
çok solendın bna typer bulun typer bulun dıe :D hemde bı kaçtane bulmussun :D
oğuz abinin eski arabası roll gecelerinde :D
sen hala emekli amca modunda gez abicim :D
oyle valla.. vakit bulursam bende çıkarım. :)
çok süfer co-pilot olurum :D
çok süfer co-pilot olurum :D
laa olm senden co pilot mu olur o kiloyla.. manyaahhh...
gece 1de nettesin, vakit var demek :)
laa olm senden co pilot mu olur o kiloyla.. manyaahhh...
görende 150 kg sanacak :D
çok güzel 1-2-3 yaparım :hehe:
gece 1de nettesin, vakit var demek :)
ahahaha.. :)
gece 1 de evde net başında olmak başka,dışarda olmak başka ;) sonra hanımdan zopayı yemeyek.. :D
zaman bulursam çıkacağım inşallah.. :icon_tup:
link olarakta ekleseniz adresleri ;)
VTec_king
19-06-2010, 09:00
Şövalye sahalara gerimi dönüyor? :)
ümit basınç açmadan type r a zor yetişirsin gibi gözüküyor
vtc mania
19-06-2010, 10:15
direk link yokmu hıc bıse gozukmuo.??
ahmet3425
19-06-2010, 10:22
kusura bakma kardesim seninle denediğimiz sırada daha cekim moduna girmemistim
ama ozetleyecek olursak herkes gordu coltun nasıl gittiğini
giray kardesimin TT si colta 7-8 boy atıyor 200 e kadar biraz daha gitsek gozden kaybolucak o derece:D
ahmet3425
19-06-2010, 10:29
direct linkler eklendi youtube acamayanlar Ktunnel aracılıgıyla videoları izleyebilirler...
ahmet3425
19-06-2010, 10:35
czt nin debriyajı ne durumdaydı. değiştirdiniz mi.
debriyajı iyi durumda
gelen ses de egt ile ilgili derecesini 750 ye ayarlamıslar sanırım 2. sıkmada otmeye baslıyor...
-HAKTAN-
19-06-2010, 10:43
debriyajı iyi durumda
gelen ses de egt ile ilgili derecesini 750 ye ayarlamıslar sanırım 2. sıkmada otmeye baslıyor...
Bence çok normal çünkü MND CZT'nin Egzos sistemi stock.Yinede iyi gitmiş.
Bence çok normal çünkü MND CZT'nin Egzos sistemi stock.Yinede iyi gitmiş.
kat iptali var diye biliyorum ben ama borusu standarttır. hatta son susturucusu da standart sanırım
debriyajı iyi durumda
onu ayarlamayı bilmiyorsa yardımcı olabilirim.
JapanVsGermany
19-06-2010, 11:08
çok güzel wideolar
çok güzel denemeler
çok güzel arabalar
çok güzel :)
ahmet3425
19-06-2010, 11:15
kat iptali var diye biliyorum ben ama borusu standarttır. hatta son susturucusu da standart sanırım
kat iptali olabilir ama susturucuları yerinde duruyor ondan eminim...
onu ayarlamayı bilmiyorsa yardımcı olabilirim.
ilginiz icin tşkler bi bakalım duruma gore yardımınızı isteyebilirim...
-HAKTAN-
19-06-2010, 11:16
Kat iptal,ara borular standart,son susturucu standart.
ahmet3425
19-06-2010, 11:17
bu arada bonuslarda araclar yanyana iken arkalarından YİGİT ibnelik yapıp korna calıyor arakdaslarda doğru korna zannedip gazlıyorlar:D:D
küstüm olum bi tane görüntülenmemişim:) sessiz vtc.
ahmet3425
19-06-2010, 11:25
küstüm olum bi tane görüntülenmemişim:) sessiz vtc.
al sen beni yanına bak nasıl videolar cekiyorum sana seyret o zaman basıp gidiosun moruk nasıl yetisek nasıl cekek:D:D
mechanıcer
19-06-2010, 11:28
guzel geceydı araclara masallah.
vtc mania
19-06-2010, 11:46
masallah araclara..
hakancool
19-06-2010, 13:49
aynen fakir karısım dan kafayi yedirtti aldıgım benzin de sorun wardi herhalde 97 yerine 95 koymus buyuk ihtimal cıldırttı baya we mugenle yururken 2 kişiydik :)
aynen fakir karısım dan kafayi yedirtti aldıgım benzin de sorun wardi herhalde 97 yerine 95 koymus buyuk ihtimal cıldırttı baya we mugenle yururken 2 kişiydik :)
o şekilde madem benzinin kötü basmasaydın keşke..
egt alarmı onda sanırım afr alarmı yok.
neler var gostergede..
afr
egt
duty
tps
volt
bunlar var mı yoksa senin display sadece egt ve afr gosteren cinsden mi ?
ahmet3425
19-06-2010, 15:20
yok yok hepsini gosteriyor... baya detaylı birsey.
alarmı ayarlamak için şöyle yapıyuorsun;
kontak kapalıyken soldaki dügmeye basıyorsun(yada sağdaki)
sonra kontağı açıyorsun.
dııııt sesiyle beraber menüye girersin. (artık elini çekebilirsin :) )ordan da egt kısmına gelip 10 ar derecelik baremlerle istediğin sıcaklık egt ayarına getirirsin. benimki mesela 820 de duruyor.
daha sonra kontagı kapa . tekrar actıgında işlem bitmiş oluyor.
yok yok hepsini gosteriyor... baya detaylı birsey.
eğer oyleyse onda shift light için ışık ve uyarı
fakir karışım uyarısı
turbo basınc uyarısı
egt uyarısı alarmları mevcuttur.
çok işine yarar.. birde o gostergede duty sinyal cıkışı var. ayarladığın duty i geçince sinyal gonderiyor kablodan. normalde boşta durur ama bilmen açısından soylemek istedim. mesela ben o sinyale IC water spray bağlamayı dusunuyorum.
Bizim ahmet_28 geçer bu czt yi :)
rollerde typer- seviyorum ya o olmassa kambersiz düğün misali tatlı duruyor tabikide ep3
hakancool
20-06-2010, 02:48
eğer oyleyse onda shift light için ışık ve uyarı
fakir karışım uyarısı
turbo basınc uyarısı
egt uyarısı alarmları mevcuttur.
çok işine yarar.. birde o gostergede duty sinyal cıkışı var. ayarladığın duty i geçince sinyal gonderiyor kablodan. normalde boşta durur ama bilmen açısından soylemek istedim. mesela ben o sinyale IC water spray bağlamayı dusunuyorum.
bi ara musait oldugun zaman bulusalim istersen detayli bilgi de verirsin hemde tanısmıs oluruz hemde ben fakir karısımdan kurtulurum u arada abim cont.de 1. bar wuruo artık 0.9 diil bugun ayar yaptım ufaktan ck farketti ve egt den veriyo paso fakir karisimi da beni cıldırtıyo :(( ama allahi var guzel yuruyo arac tek roll de 2 kişiydim paso gelirken tek basımaydim yurudum biraz farketti baya bayaa
bi ara musait oldugun zaman bulusalim istersen detayli bilgi de verirsin hemde tanısmıs oluruz hemde ben fakir karısımdan kurtulurum u arada abim cont.de 1. bar wuruo artık 0.9 diil bugun ayar yaptım ufaktan ck farketti ve egt den veriyo paso fakir karisimi da beni cıldırtıyo :(( ama allahi var guzel yuruyo arac tek roll de 2 kişiydim paso gelirken tek basımaydim yurudum biraz farketti baya bayaa
egt den verdiği alarm fakir karışım alarmı değil. oyle deme surekli :) millet de arabanı fakirde yürütüyorsun sanacak. :)
yalnız bişiyi anlamadım. bonalume yok mu sende. nasıl ayar yaptın da 1 barda cont. yürüyorsun.. ?
egt den verdiği alarm fakir karışım alarmı değil. oyle deme surekli :) millet de arabanı fakirde yürütüyorsun sanacak. :)
yalnız bişiyi anlamadım. bonalume yok mu sende. nasıl ayar yaptın da 1 barda cont. yürüyorsun.. ?
hey dostum senın czt ıyı yürüyormuş görüşelim bi ara:D
hey dostum senın czt ıyı yürüyormuş görüşelim bi ara:D
turbo vtecler kepek yapıyor bende brooo :D ama çayını içeriz bir akşam inşallah.. ;)
+1
Hatta bonalume sonrası üst devirlerde afr 9-10 a kadar iniyordu diye hatırlıyorum. Fakir değil bilhassa fazla zengin
+1
Hatta bonalume sonrası üst devirlerde afr 9-10 a kadar iniyordu diye hatırlıyorum. Fakir değil bilhassa fazla zengin
orda bir yanlış anlaşılma var. duzeltmek istiyorum Doğukan.
Mitsu normalde cok zenginde yurutuyor arabalarını. evolarda orjinalinde çok zengin. adamlar safe tutmak için bu şekilde yapmışlar.
colt normal halde standartta 9-9,5 afr de yuruyor. bonalume ile 10 afr de yuruyor. ben bir trikle 11 afr de yurutebildim. ;)
hakancool
20-06-2010, 14:00
Mitsu normalde cok zenginde yurutuyor arabalarını. evolarda orjinalinde çok zengin. adamlar safe tutmak için bu şekilde yapmışlar.
colt normal halde standartta 9-9,5 afr de yuruyor. bonalume ile 10 afr de yuruyor. ben bir trikle 11 afr de yurutebildim. ;)
bnmde 9.5 10 arasi eger daha ustu olursa kırarsinz arabayi ve bendeki sorun egt den buyuk ihtimalle we egzost stock bnm arac ondan da kaynaklaniyo baya :S
10 ustu afrde kırılmaz ben 11.4 11.2 afrde yürüyodum czt ile
bnmde 9.5 10 arasi eger daha ustu olursa kırarsinz arabayi ve bendeki sorun egt den buyuk ihtimalle we egzost stock bnm arac ondan da kaynaklaniyo baya :S
senin arabanda vana sistemi vardı :)
onu bir ara halledelim de sen de 11 afr de yurursun o zaman..
10 afr cok zengin zaten.. araba kırılmaz..
al sen beni yanına bak nasıl videolar cekiyorum sana seyret o zaman basıp gidiosun moruk nasıl yetisek nasıl cekek:D:D
geldin de kapıyımı kapadık yüzüne ahmet buyur gel ama ben arabamın içinden hep görüyorum gidişi merak konum he bide sesi içerde bişiy duymuyorum:) herkz güzel dio ama canlı görmek istiyorum.
geldin de kapıyımı kapadık yüzüne ahmet buyur gel ama ben arabamın içinden hep görüyorum gidişi merak konum he bide sesi içerde bişiy duymuyorum:) herkz güzel dio ama canlı görmek istiyorum.
yasin senin arabanın içinden özellikle çeksin chargerın sesini millet duysun benim içim gitti şahsen
yasin senin arabanın içinden özellikle çeksin chargerın sesini millet duysun benim içim gitti şahsen
hadi ya:) peki yanımda sağlam titremeyen birini alıp çekicem bir video artık farz oldu:) o arada kadranıda cekeris.
Çoğu fabrikasyon araç zenginde yürür ki,
Mitsubishi abartı zenginde yürütüyor yalnız, bende onu dediydim :)
mbc ile o kadar fark ediyor muydu yaw :beuj:
kumburgaz virajında video çeken yok dimi hiç? :D
hakancool
21-06-2010, 01:18
hadi ya:) peki yanımda sağlam titremeyen birini alıp çekicem bir video artık farz oldu:) o arada kadranıda cekeris.
ahmet abi binsn ama snra gelis yolunda diyo yeter a..... korkiorum die :D ahmet abiden olmaz adam gibi video cekemioo werdik kamerayi 2-3 tane cekmiş =)) onumuzdeki hafta bombos hafiza full bataryayla wericem ne yaparsa yapsın bu sefer ama korkmaz inş =)
hakancool
21-06-2010, 01:20
alarmı ayarlamak için şöyle yapıyuorsun;
kontak kapalıyken soldaki dügmeye basıyorsun(yada sağdaki)
sonra kontağı açıyorsun.
dııııt sesiyle beraber menüye girersin. (artık elini çekebilirsin :) )ordan da egt kısmına gelip 10 ar derecelik baremlerle istediğin sıcaklık egt ayarına getirirsin. benimki mesela 820 de duruyor.
daha sonra kontagı kapa . tekrar actıgında işlem bitmiş oluyor.
bugun baktim 840 daydi baska bişiyden fakir karısım werio cıldrcammm :S
Hakan anadoluya geçersen haber ver bide beyinsiz typerla denemiş ol :) Güzel gidiyo araban maşallah
ahmet abi binsn ama snra gelis yolunda diyo yeter a..... korkiorum die :D ahmet abiden olmaz adam gibi video cekemioo werdik kamerayi 2-3 tane cekmiş =)) onumuzdeki hafta bombos hafiza full bataryayla wericem ne yaparsa yapsın bu sefer ama korkmaz inş =)
tamam alsın gelsin ya:) hafta içi yol bulabilrsem cepten bi çekim yapiymbakiym ya:D
ahmet3425
21-06-2010, 10:48
Hakan anadoluya geçersen haber ver bide beyinsiz typerla denemiş ol :) Güzel gidiyo araban maşallah
hakanı tanısmıssındır moruk hasanın kardesi:)
aynen guzel olur beyinsiz typerla denemesi:D
Çoğu fabrikasyon araç zenginde yürür ki,
Mitsubishi abartı zenginde yürütüyor yalnız, bende onu dediydim :)
mbc ile o kadar fark ediyor muydu yaw :beuj:
mbc den bahsetmiyorum ben. bonalume uzerinde bir trik var. mbc de bagladım ama hic tat vermiyor. zırt pırt arıza.. o nedenle sevmiyim ben mbc...
o dediğimiz trikle de 11 afr nin üzerine pek cıkmıyor. havanın durumuna gore 11,2-11,4 aralıgında oynuyor ama genelde 11
12 de felan yurutebilsem bi 10 beygir daha alırdım..
bugun baktim 840 daydi baska bişiyden fakir karısım werio cıldrcammm :S
fakir karışım diye alarm veriyorsa ve ekranda fakir karışım yazıyorsa bir sebebi de şu olabilir.. arabayı kesiciye sokarsan anlık olarak fakire dusuyor ve arıza veriyor. yalancı arıza yani. o maaelesef şimdillik bi bug. ama kesiciye sokmazsan bi problem olmaz..
vtc mania
21-06-2010, 15:06
Tekrardan masallah tum araclara Bonuslar daha bı gusel olmus catara patara.. kazasız belasız tum araclara
Konuştuklarımı yemiş miyim ???
ahmet3425
21-06-2010, 15:46
pardon abi anlamadım:beuj: :D
pardon abi anlamadım:beuj: :D
Anlayan anladı ;) Czt typerların içinden geçiyor diyordu bir arkadaş....
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1472200#post1472200
hakancool
21-06-2010, 16:01
de get....
ss rs hakanda para ... gibi olsa her akşam dener arabayı gırtlak yapar da malesef haftada bir kere sıkabilirik bizde böyle haftaya kumburgaz olsun pm olsun az araç çok iş olsun derim ben...
hakanım ne der bilemem yine dE :D
ne rolmu nerde :D
hakancool
21-06-2010, 16:51
denedim zaten yuruyo ama bakalim seninki cigerliymiş baya :)
tın tın http://img03.blogcu.com/images/p/a/s/pasabahceurunler/pasabahce_logo_1240947941.jpg
tın tın http://img03.blogcu.com/images/p/a/s/pasabahceurunler/pasabahce_logo_1240947941.jpg
Kendine yakışan bu zaten kıvırmak işine gelmedi mi ;)
Arkasında duramayacağın sözler SARFETMEYECEKSİN ;)
bonuslar dahamı güzel olmuş ne