PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CRX Sorunu Ateşleme karıştırıyor

Oldschool
19-06-2010, 09:54
satılık bir crx var sahibinden de tek sorunu ateşleme karıştırıyor diyor motor komple yenilenmiş bu araç ateşleme yüzünden sorun cıkartırmı ateşleme karıştırmasının tamiri ne kadara patlar bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı bilgili arkadaşlar yazarsa iyi olur tşkler

belki aracı tanıyanda vardır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-crx-0-motor-0-ic-doseme-c-r-x/detay

mussaa
20-06-2010, 09:54
sentesi kayık olabilir ama eğer dist. değişecekse parça bol miktarda var :) korkulacak bir durum deil bildiğim kadarıyla ama yinede ben olsam şeref abiyi yani radar hondayı görmeden bu işe girmem.. ayrıca ruhsat sorunu varmış ve kanımca bu sorun daha büyük!!!

Spawn
20-06-2010, 10:08
ateşleme karıştırıyor ne demek... distribütör kablolarını doğru yere takmamışlar bence .. eğer öyleyse kırabildiğin kadar fiyat kır aracı al , distribütör kablolarını doğru bujilere taktığın zaman araba düzelecektir.

ateşleme karıştırmak lafını da ilk defa şu anda duydum

halilkarakas
20-06-2010, 13:56
önceden arabanın motorunda bi sorun vardı zaten 1-2 sene öncede satılıktı...bu para verilmez bence buna diri durmuyor araç...çalışan araba alın bence çalışmıyorsa daha fazlada problem olabilir .

Günkut
20-06-2010, 18:12
önceden arabanın motorunda bi sorun vardı zaten 1-2 sene öncede satılıktı...bu para verilmez bence buna diri durmuyor araç...çalışan araba alın bence çalışmıyorsa daha fazlada problem olabilir .

bencede yürürü mantıklı daha temiz rexler var :)

bilalMW
20-06-2010, 18:27
ateşleme karıştırıyor ne demek... distribütör kablolarını doğru yere takmamışlar bence .. eğer öyleyse kırabildiğin kadar fiyat kır aracı al , distribütör kablolarını doğru bujilere taktığın zaman araba düzelecektir.

ateşleme karıştırmak lafını da ilk defa şu anda duydum

Spawn haklı hep ucuza kitlemiş olursunuz hem. :D