Orijinalini görmek için tıklayınız : teşekkür ederim sulhi,
iş nedeniyle geldiğim İstanbulda zamanını ayırıp beni alıp en iyi şekilde ağırladığı için sulhi kardeşime birkezde burdan teşekkür ediyorum...
ayrıca kısa süre içinde tanışdığım fedai ustama, cem taşcıya, savaş motorsport savaş ustaya, mehzent ve barbaros abiye tanışdığım için memnun olduğumu belirtmek isterim, Ankaraya her kim adam gibi adam yolu düşerse ağırlamak ve tanışmak isterim.
iş nedeniyle gelemediği için koray biladerimide unutmamak gerekir,
* yürümeyen wrx kalmasın sulhi ve cem ;)
suat,
Ludacris
19-06-2010, 13:08
hazır konu da denk gelmişken Suat affına sığınarak bende tşk edeyim Suli Sulhiye
kanka ben WrC deyken gelip cooleri alıp gittiğin için tşk ederim :D
her zaman kardeşim bir dahiki sefere mangalada kal :)
her zaman kardeşim bir dahiki sefere mangalada kal :)
bikerede modlari cagir mangala yahu :D
Suat sövmemek icin kendimi zor tutuyorum, insan bi geliyorum diye yazar :)
bikerede modlari cagir mangala yahu :D
kankam başımla :) sen modmusun kankasın tool amcasın :D
Suat sövmemek icin kendimi zor tutuyorum, insan bi geliyorum diye yazar :)
haklısın, ama dediğim gibi iş için geldim zaman kısıtlıydı... pazartesi yada salı yine gelicem ama avrupa yakasına geçmem, bune ya ankaradan otobüsle 5 saatte gel karşıya 3 saatte geç :(
ama impreza ile gelirsem o zaman gelirim yanına aga
Kankacım gelemedim göremedim seni ama telefonda anlattığım gibi hatun'un nöbeti çıkınca onunla Alanda beklemek zorunda kaldım.
İnşallah iade-i ziyarete bizler Ankaraya gelicez :)
Kankacım gelemedim göremedim seni ama telefonda anlattığım gibi hatun'un nöbeti çıkınca onunla Alanda beklemek zorunda kaldım.
İnşallah iade-i ziyarete bizler Ankaraya gelicez :)
beklerim Korayım, 7+1 ile :D
Aferin suat insan haber verir birde sözün vardı moruk.
Aferin suat insan haber verir birde sözün vardı moruk.
abi inanın zaman kısıtlıydı, zaten sülü ile biraz dolaşdık ayar yapdık bi wrxe gün bitti :)
YavuzNaz
23-06-2010, 09:07
konu teşekkür için açılmış ama niye aramadın diye kavga çıkıcak :D