Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
Armageddon
21-02-2007, 11:00
Merhabalar arkadaşlar,
Çok ününü duyduğum bu siteye katılmak yeni kısmet oldu :)
Adım Armağan 2000 yılından beri modifiyenin içindeyim. Ankara'da yaşıyorum fakat aslen İzmir'liyim. Elektrik elektronik mühendisiyim. Chevrolet Camaro Z28 ve Audi A4 1.8T sahibiyim.
Başka ne denir :rolleyes: ??? İyi forumlar dilerim.
Hepinize selam :heyoo: :)
Juggernaut
21-02-2007, 11:10
Hoşgeldin :)
ahmetbaha-drs
21-02-2007, 14:01
Hosgeldinizz keyifli sohbetler dilerim...aracların fotolarınıda bekliyoruz.. :)
armağan merhaba, 2 hafta önce eskişehir yolunda gördüm seni benzinlikden çıkana kadar sen kayboldun :)
Maxiboost
21-02-2007, 18:03
selamlar :)
hoşgeldin iyi forumlar dilerim..
tolga900
21-02-2007, 19:25
hoşgeldin aramıza
halilcakir
21-02-2007, 19:33
Hoşgeldin armağan ismini mehmetten sıkca duymuştum
Low-Rider
21-02-2007, 19:35
hoşgeldin
iyi forumlar
Armageddon
21-02-2007, 19:50
Teşekkürler arkadaşlar, hoşbuldum :D
Zaten bazılarınızla önceden tanışıyoruz, yeni bir platformda yeniden buluştuk, diğer arkadaşlarla da yeni yeni tanışacağız :)
Maxiboost
21-02-2007, 20:08
eheh çoook eskiden supra videosu istemiştim ben mesela başka bi yerde :D
Armageddon
21-02-2007, 20:32
Hakkaten yaa :D Kardeşim kusura bakma valla.. Supranın ne videosuydu Hayabusa videosu muydu?? Ne istediğini hatırlat hemmen bulayım sana :)
Bu arada çoklu alıntı nasıl yapılıyor biri yazabilir mi tek tek cevap vermeye çalıştım olmuyor, yapamadım...
delsolemrah
21-02-2007, 20:32
hoşgeldin aramıza
serhatayasli
21-02-2007, 20:56
hoşgelmişsin armagan
Maxiboost
21-02-2007, 21:03
Hakkaten yaa :D Kardeşim kusura bakma valla.. Supranın ne videosuydu Hayabusa videosu muydu?? Ne istediğini hatırlat hemmen bulayım sana :)
Bu arada çoklu alıntı nasıl yapılıyor biri yazabilir mi tek tek cevap vermeye çalıştım olmuyor, yapamadım...
ehhehe benim olay çoooooooooook önceydi daha supra yeni yeni şehir efsanesiyken :) dosya büyüktü o yüzden ayarlayamamıştık :D hayabusa videosu mu :D:D çok merak ediyorum çok bahsediyorlar :D
çoklu alıntı için ben alıntı yapacağım zaman her yazıyı ayrı sayfada açıyorum sonra yazacağım asıl sayfaya copy/paste yapıyorum :)
Armageddon
21-02-2007, 21:08
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun :) Serhat, kardeşim geçen sinemada bi görüşemedik doğru düzgün, neyse yakında karşılaşırız zaten yine, aynı yerdeyiz ne de olsa :) Senin Evoya bi binmem lazım hastayımdır Evo VIya.
z28'in videolarinida bekliyoruz :icon_tup:
serhatayasli
21-02-2007, 21:20
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun :) Serhat, kardeşim geçen sinemada bi görüşemedik doğru düzgün, neyse yakında karşılaşırız zaten yine, aynı yerdeyiz ne de olsa :) Senin Evoya bi binmem lazım hastayımdır Evo VIya.
istediin zmn ;)
Armageddon
21-02-2007, 21:41
ehhehe benim olay çoooooooooook önceydi daha supra yeni yeni şehir efsanesiyken :) dosya büyüktü o yüzden ayarlayamamıştık :D hayabusa videosu mu :D:D çok merak ediyorum çok bahsediyorlar :D
çoklu alıntı için ben alıntı yapacağım zaman her yazıyı ayrı sayfada açıyorum sonra yazacağım asıl sayfaya copy/paste yapıyorum :)
O zamandan bu zamana kim bilir kaç tane Hayabusa vs Supra videou izlemişsindir ama ben yine de bi link vereyim de içimde kalmasın :D
http://www.youtube.com/watch?v=ULYWjrmCm_g&mode=related&search=
Alabildim mi gönlünü :P
Armageddon
21-02-2007, 21:44
z28'in videolarinida bekliyoruz :icon_tup:
İnşallah en kısa zamanda :) Aslında yapacağım şeyler var motor için aklımda da onu beklersek çok bekleriz videoyu :D Haftasonu birşeyler çeker koyarım inşallah :)
hoşgeldin aracı görüyorum çayyolunda bazen cok sıkı alet;) kazasız belasız sürüşler dilerim:icon_tup:
M_PROJECT
22-02-2007, 05:19
aramıza hosgeldın armagan bılgılerını paylasman dılegıyle dıım :D
akbaba78
22-02-2007, 07:12
hosgeldin ii forumlar:cool:
armagan bulmuşssun siteyi en kısa zamanda görüşmek üzere;) bu arada camaro harikaa bua rada ben ilkkez ürünün turuncu bir arabayı begendiğini gördüm belirtiim
hoşgeldiniz...
bu araba tanıdık bi yerden, sanki Mert'in eski arabası... Ankara'ya satıldıydı yani sanırım size satılmış, güle güle binin...
Armageddon
22-02-2007, 13:59
hosgeldin ii forumlar:cool:
Teşekkürler arkadaşım :)
hoşgeldin aracı görüyorum çayyolunda bazen cok sıkı alet;) kazasız belasız sürüşler dilerim:icon_tup:
Sağolasın :) Geçen hafta sonu Arcadiumun oralarda mavi bir Impreza vardı onun yanındaki sen miydin yoksa??
aramıza hosgeldın armagan bılgılerını paylasman dılegıyle dıım :D
Sağol Mustafa, elimden geleni yaparım. Senin var mı etrafında yapılı Camaro bilgi alışverişi yapalım :)
armagan bulmuşssun siteyi en kısa zamanda görüşmek üzere;) bu arada camaro harikaa bua rada ben ilkkez ürünün turuncu bir arabayı begendiğini gördüm belirtiim
Halil buldum valla sonunda, hep duyuyordum eve gidip buluncaya kafar unutuyordum ismini, kısmet şimdiyeymiş :)
Ürün senin arabayı sevmedi mi yaw bence turuncu seninkinde de süper olmuş :icon_tup:
Armageddon
22-02-2007, 14:01
hoşgeldiniz...
bu araba tanıdık bi yerden, sanki Mert'in eski arabası... Ankara'ya satıldıydı yani sanırım size satılmış, güle güle binin...
Merhabalar,
Doğrudur aynen Mert abinin arabası. Zaten bende bundan önce kırmızısı vardı bu arabadan ilham alarak yapmıştım onu da. Yalnız bilginiz vardır, bir kaç eksiği var, onları da halledeceğim en kısa zamanda, teşekkür ederim :)
Maxiboost
22-02-2007, 15:02
O zamandan bu zamana kim bilir kaç tane Hayabusa vs Supra videou izlemişsindir ama ben yine de bi link vereyim de içimde kalmasın :D
http://www.youtube.com/watch?v=ULYWjrmCm_g&mode=related&search=
Alabildim mi gönlünü :P
eheheheh biraz gazım gitti :D güzel şeyler bunlar :D ülkemizdede görebilsek keşke :p
Armageddon
22-02-2007, 17:03
eheheheh biraz gazım gitti :D güzel şeyler bunlar :D ülkemizdede görebilsek keşke :p
Biraz içim rahatladı o zaman benim de :D
Türkiye'de de Hayabusa'yla denemelerde geçen araçlar var canım merak etme sen ;) Hatta onun da videosu var gibi hatırlıyorum bi yerde ama söz vermeyeyim, bulursam koyarım :)
Selam Armağan daha önceleri sende 198 PS'lik Clio RS
varmıydı?
Maxiboost
28-02-2007, 16:12
Biraz içim rahatladı o zaman benim de :D
Türkiye'de de Hayabusa'yla denemelerde geçen araçlar var canım merak etme sen ;) Hatta onun da videosu var gibi hatırlıyorum bi yerde ama söz vermeyeyim, bulursam koyarım :)
eheheh taa o zamanlar o araba var mı yok mu die tartışılıodu onun videosunu alıcaktım ztn :) tr çok güzel olmaya başladı :)
hoşgeldın abı eskı 306 gtıı ve rs ın delı gittiği zamanları bılıorus...:)
benim arac gri mavi gc8 in yanında gördüysen evet;) o bendim çayyolunda subaru cogaldı:icon_tup:
M_PROJECT
01-03-2007, 05:46
Sağol Mustafa, elimden geleni yaparım. Senin var mı etrafında yapılı Camaro bilgi alışverişi yapalım
armagan camaro cok burda valla delı delı aletler var senın eskısıne bınmek nasıp olmustu yenıyı daha gormedım ama aynı guclerde aracalar cok cevrem yok pek amerıkancı bılıosun japon var bızde burda resmen ayrım var japon ve muscle :D
deathofacar
01-03-2007, 14:16
Yalnız bilginiz vardır, bir kaç eksiği var, onları da halledeceğim en kısa zamanda, teşekkür ederim :)
eksikler derken ne gibi eksikleri var.
Vts_Power
02-03-2007, 10:08
Hoşgeldin Armağan Camaro çok tatlı duruyor maşallah.
Armageddon
02-03-2007, 10:28
Selam Armağan daha önceleri sende 198 PS'lik Clio RS
varmıydı?
Selamlar, vala 198 HPsini bilemeyeceğim ama TRdeki dereceli egzantrikli ilk Clio RS bendeydi :)
eheheh taa o zamanlar o araba var mı yok mu die tartışılıodu onun videosunu alıcaktım ztn. tr çok güzel olmaya başladı :)
Hatırladım kardeşim şimdi ya tamam. O video gözümün önünde de nette var mı bilmiyorum bulursam yazarım buraya :)
hoşgeldın abı eskı 306 gtıı ve rs ın delı gittiği zamanları bılıorus...
Sağolasın teşekkür ederim :icon_tup:
benim arac gri mavi gc8 in yanında gördüysen evet;) o bendim çayyolunda subaru cogaldı
Evet doğru 2 taneydi galiba gördüğümde. Bir daha gördüğümde merhaba derim :)
armagan camaro cok burda valla delı delı aletler var senın eskısıne bınmek nasıp olmustu yenıyı daha gormedım ama aynı guclerde aracalar cok cevrem yok pek amerıkancı bılıosun japon var bızde burda resmen ayrım var japon ve muscle :D
Vay be direk "Ricer" oldun demek. Neyse kardeşim birgün doğru yolu bulursun elbet :p
hoşgeldin iyi forumlar..
Teşekkür ederim :heyoo:
eksikler derken ne gibi eksikleri var.
Motorda eksikleri var, en basitinden silindir kapağı orjinal şu anda. Motor bittikten sonra da fren sistemini elden geçirmeye niyetim var. Onun dışında başka eksiği yok, yürüyeni şanzımanı vb. hepsi en az 1000HP rahat kaldıracak durumda. Motor için güzel projelerim var yaza doğru inşallah.
Hoşgeldin Armağan Camaro çok tatlı duruyor maşallah.
Teşekkür ederim hoşbulduk, senin canavarın da namını çok duyuyoruz bu aralar :)
M_PROJECT
02-03-2007, 17:42
ne rıcer ı armagan bıze v8kıller dıolar buralarda :D
Evet doğru 2 taneydi galiba gördüğümde. Bir daha gördüğümde merhaba derim :)
tanışmak isterim dogrusu zaten kısa süre içinde bi vesile ile tanışabiliriz;)
Ben demiyorum Auto haber diyor...
8/2003
Armageddon
04-03-2007, 16:25
ne rıcer ı armagan bıze v8kıller dıolar buralarda :D
Kardeşim, doğrudur, American Musclecılar "Ricer" diyor, ben genelde onların forumlarına girdiğim için :D V8 killerı ilk defa duyuyorum vala :) Neyse motorcular de hepimize "cager" diyor bu arada ve aynı zamanda bir motorcu olarak şunu söyleyeyim haksız da sayılmazlar ;)
tanışmak isterim dogrusu zaten kısa süre içinde bi vesile ile tanışabiliriz;)
Tanışırız umarım kısa bir zaman sonra.
Ben demiyorum Auto haber diyor...
8/2003
Egzantrikle birlikte gücün daha yüksek olması gerekiyordu 198 HP nerden çıktı bilmiyorum açıkcası. :beuj: Belki de egzantrik öncesi olabilir Otohaberdeki, hatırlamıyorum.
Cosmicboy
04-03-2007, 16:26
Abicim selamlar saygılar :)
Armageddon
04-03-2007, 16:28
Abicim selamlar saygılar :)
Selamlar :) Ne yaptın halletin mi işleri, istediğin gibi oldu mu??
Cosmicboy
04-03-2007, 16:29
Abicim gayet güzel oldu valla, EGT nin sensörünü bağlamaya vaktimiz kalmadı onuda gafta içinde halledeceğim ;)
Armageddon
04-03-2007, 16:37
Göstergeler süper oldu hakkaten güle güle kullan kardeşim :icon_tup: Neyse halledersin EGTyi de. Bu arada EGTyi halletmeye gittiğinde Hilmi Ustaya söyleyiver, son yaptığımız beklediğimden de güzel oldu, teşekkür et benim adıma :) Yalnız şu leğim ve boru işini de halletsin bu hafta kesinlikle, çok önemli onlar benim için ;)
Cosmicboy
04-03-2007, 16:52
Abi tamam söylerim ;)
M_PROJECT
05-03-2007, 05:52
Kardeşim, doğrudur, American Musclecılar "Ricer" diyor, ben genelde onların forumlarına girdiğim için :D V8 killerı ilk defa duyuyorum vala :) Neyse motorcular de hepimize "cager" diyor bu arada ve aynı zamanda bir motorcu olarak şunu söyleyeyim haksız da sayılmazlar ;)
http://img185.imageshack.us/img185/2999/wallp2dcv5.jpg
bır onek olarak verım dedım armagancım :D burdan bır elemanın arabası ehehe sende takıldıgın forumlara postala :D
Armageddon
05-03-2007, 21:59
Heheh güzelmiş, cidden bodykit çok hoşuma gitti :) Yok ben postalamayayım şimdi, sezarın hakkı sezara, ortalık kızıştırmaya gerek yok. Ama şimdi amerikanların da tadı ayrıdır yani, biliyorsun ;) Sizin orda epey kızışmış bu işler heralde :D
M_PROJECT
06-03-2007, 05:24
Heheh güzelmiş, cidden bodykit çok hoşuma gitti :) Yok ben postalamayayım şimdi, sezarın hakkı sezara, ortalık kızıştırmaya gerek yok. Ama şimdi amerikanların da tadı ayrıdır yani, biliyorsun ;) Sizin orda epey kızışmış bu işler heralde :D
sen ne dıosun saka maka boyle adamlar kucumsuyorlar 4 sılındır yada japoncu olunca cıddı bı amerıakncı mıllıyetcılıgı var
Armageddon
06-03-2007, 10:00
Yapma ya... Demek sonradan olma milliyetçilikleri burada da kendini gösteriyor... Burada tabi daha ince işler de vardır. Japon arabaların parçaları çok pahalı, imports sahipleri genelde daha zengindir orada diye tahmin ediyorum. Bu da amerikancıların gizli bir komplekse girmesine sebep oluyor olabilir. Neyse kaptırma kendini böyle şeylere sen :) Amerikalıların hangisi gerçek amerikalı ki :D
abi "kuslar" yalan oldu ya...ama arastırıyorum...
bu arada bı ıkı resım yolla artık...
Armageddon
09-03-2007, 07:00
Neyse kardeş önemli değil :)
Bu arada dün akşam dönüşte gelemedim yanınıza kusura bakma :)
Vts_Power
09-03-2007, 07:23
Armağan süper gündü ben çok keyif aldım tekrarlarız inşallah. bol gazlamalı günler
Armageddon
09-03-2007, 07:44
Bence de çok güzeldi, hakkaten yapalım arada böyle, özlemişim, eskide kalmıştı benim için :)
Jam da Joker
11-03-2007, 14:32
Bişey sormak istiyorum bu turuncu renkte camaro türkiyede kaç tane var ?
Armageddon
11-03-2007, 14:48
2 tane turuncu Camaro var. Biri benimki öteki de daha değişik bir turuncusu olan; şu an sanırım otomatik vitesli ve orjinal SS kaputlu Camaro. O şu an İstanbul'da olsa gerek, satılıktı en son yanılmıyorsam.
Jam da Joker
12-03-2007, 11:07
http://img72.imageshack.us/img72/3043/vettecamaroyq6.jpg
Bu senin araba değil heralde istanbulda olan RS plaka bir gece arkadaşın corvette ile denemiştik camarodada ozaman corvette motoru takılıydı ama fark olmuştu arkadaşın vette standart değildi tabi onunda etkisi çoktur iki turuncuda hoş araç evet satıldı sanırım bu araç bir başkasına
Armageddon
12-03-2007, 19:31
Evet bu benim dediğim araç. Bildiğim kadarıyla bunda Corvette Z06 motoru vardı ama o motor çok da güç üreten bir motor değil. Camaro zaten 320 civarı Z06 motoru da 405 HP. Normal Camaro motorunun içini forged yapıp egzantrik-kapak yapsan zaten 450 HP civarı rahat alırsın düzgün bir setupla.
Benimkinin arkası böyle :)
http://www.autoclubturkey.com/images/garageturk/a/0000395-000000092818.jpg
Jam da Joker
12-03-2007, 21:11
Seninkinin rengi daha güzel :)
Evet aynen dediğin gibi Corvette Z06 motoru takılı demişti çocukta ve otomatik şanzımandı gerçektende 5-6 boy fark olmuştu aralarında
Armageddon
13-03-2007, 16:08
Teşekkür ederim :) 5-6 boy fark olması normaldir, bi kere Camaro'nun kesin manuel olması lazım :)
hosgeldin abi geç oldu güç olmasın
kazasız belasız iyi gunlerde kullan...
Armageddon
14-03-2007, 09:48
Sağolasın kardeşim, hoşbulduk :)
Hoş Geldn iyi forumlar :)
Armageddon
15-03-2007, 07:56
Teşekkürler hoşbulduk :)
Armagancım hoşgeldin sefalar getirdin :D
hoşgeldiniz keyifli forumlar..