PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : itten kopekten balikmi olur :) balik olsada ondan otomobilmi olur ?

mgnPower
20-06-2010, 01:50
yaklasik 1.5 senedir beraberiz. zaman zaman degistirmeyi dusunsemde artik ikinci el araba almak fikri beni cok yoruyor. o yuzden ancak c yada e serisi aklima yatabilecek 2004 sonrasi bir mercedese gecersem yada kismet olursa ulkeyi terk edersem elden cikaririm diye dusunuyorum. aksi takdirde bizimle beraber kalacak gibi. bugun ufak tefek bi iki foto cektim paylasmak istedim.
bilgisayarim uzun zamandir bozuk oldugu icin fotograf uzerinde duzenlemeler yapamadan direk olarak ekliyorum. nasil cekmissem oyle kaldi fotograflar.
bi ara elim degerse sorunsali ve can sIkInsalI arttirilan uygulamalar yuzunden filmleri sokecegim ama hic icimdende gelmediginden elimde degmiyor.

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4148.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/Lancer/IMG_4143.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4174.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4169.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4167.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4165.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4162.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4157.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4155.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4140.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4136.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4135.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4130.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v209/mgnpower/_Lancer/IMG_4113.jpg

KuBilaYY
20-06-2010, 01:53
çok temiz duruyo maşallah :) ama plakalık benim pek hoşuma gitmedi :)

Yigit-Y
20-06-2010, 01:54
plakalık ve egzoz malesef zevk meselesi tabii ki de....

Aps
20-06-2010, 01:55
güzel görünüyor:)
ön tarafta kare plaka güzel olmuş.bir lancer'ım olsa aynısını yapardım(plakalık hariç:))
yalnız ön arka amblemlerin kırmızı olması boğmuş gibi geldi.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
kazasız belasız kullanın.

mgnPower
20-06-2010, 02:10
on arka logolar komple kirmizi degil aslinda. kromajin ustu sadece kirmizi folyo. kenarlari ve cevresi krom hala. on arka logo jant gobekleri ve direksiyon uzerindeki logoyu ayni yontemle kirmiziya dondurdum arabayi alir almaz cunku mitsubishi diyince kizil elmas cagrisimi yaptigindan bu sekilde olustu hersey :)

plakaliga gelince banada garip gorundu ilk baslarda ama manevi olarak degeri yuksek oldugundan sokmeye kiyamiyorum. baktikca hosuma bile gitmeye basladi isin asli.

egzost ucunada gelince lancerin orjinali bebek pipisi kadardi. saolsun halil bize ekleri iteleyince olmadi hic. bi uc gereksinimi duyduk ve elimize gelen ilk buydu. sadece kromaj uc yani sonucda. arka tampon altimizi overblack kerem bey kankamizin eli degipte hasan kardesimize yaptirimda bulunursa (kismet olursa o gunler) arkadaki goruntuyu fazlasi ile toparliyacagiz insallah.

ArdaERHAN
20-06-2010, 02:20
Maşallah...Jant evo spolier ve palaklıgın degısmesı ile arac evrim geçirecektir bence :) kazasız belasız surusler dılerım

XoR
20-06-2010, 06:19
Maşallah abi :)

aga81
20-06-2010, 08:12
maşallah cok temız arac yuksek duruo :D

KCANN_220
20-06-2010, 08:47
stoplar atası...:)

Ae86
20-06-2010, 09:05
41 kere maşallah kardeşim kazasız belasız kullan.

imparatoR
20-06-2010, 09:10
plakalık bence alakasız ama tabiki zevk meselesi diri duruyor araç maşallah.güle güle kullan.

StyleALP
20-06-2010, 09:39
Maşallah bomba gibi ancak plakalık ve logo hoşuma gitmedi. Dediğiniz gibi manevi değeri varmış zaten. Stoplar bomba olmuş. :icon_tup:

cembozbey
20-06-2010, 09:40
plakalık cok kötu maalesef...evo x jantıyla baya bi değişecektir dusunursen bi takım satılık evo x jantı var :D

Hüseyin
20-06-2010, 10:18
masallah abi güzel duruyo bi jantı eksik :)

Ferhat_V
20-06-2010, 10:24
stoplar çok yakışmış maşallah..

maxpower
20-06-2010, 10:27
maşallah, arkadaşlarında dediği gibi plakalık biraz fazla dikkat çekiyor

SONE-R
20-06-2010, 10:28
plakalığın çok apaçi durmuş be gürol... :D :D amerika seni bozmuş nigger'lık kapmışsın hemen... :D :D

SONE-R
20-06-2010, 10:36
:D :D :D

http://h.imagehost.org/0330/IMG_4143.jpg (http://h.imagehost.org/view/0330/IMG_4143)

mstpower
20-06-2010, 10:37
plakalık hariç guzell kazasız belaszı

_opeth
20-06-2010, 10:38
led stoplarını satan kişisininz galiba. bizim dükkana da bekleriz efem. mitsubishiclubturkey

OmeR-FE
20-06-2010, 11:09
Plakalık Hariç Güzel Duruyor.
Çok Temiz Ve Diri..
Çoğu Kişininde Dediği Gibi EvoX Jantları ve Biraz Basıklık Arabanın Çehresini Oldukça Olumlu Yönde Değiştirecektir..

Kazasız Belasız..

kadioglu
20-06-2010, 11:17
Öncelikle hayırlı olsun Gürol.Senide mitsucu görmek güzel bir şey.Anladığım kadarıyla Ankara ya dönmüsün.Seninle görüşmek nasip olmayacak galiba bana :) Bir kaç hafta önce ankradaydım ama sen amerkadaydın galiba :)
Arabaya gelince : Bagaj spoyleri şart görünüyor bana.Diğerleri maaşallah.Plakalık ta senin bileceğin iş.Ama tez zamanda bir bagaj spoyler ı ayarla derim ben.
Kazasız belasız kardeş :)

---caner---
20-06-2010, 11:18
plakalık yine aynı yere uzun olarak yapılsa daha güzel olrdu arkadaşımda vardı biz o şekilde yaptık baya güzel oldu ve panjur çevreside mat siyah oldumu tam olacaktır.stopların çok yakışmış bunu belirteyim biz bulamadık hala :D

Tuning055
20-06-2010, 11:23
egzos ucu ve plakalık hariç guzel duruyor araç.. bıde arkadaşların dedı gıbı yuksek spoiler ve evo x jantı oldumu tadından yenmez..

kadioglu
20-06-2010, 11:32
Bir de mitsunun ambleminin kırmızı olması gerektiğine tamamen katılıyorum.İyi etmişsin gürol.Yakışmış aynı zamanda.

Dragger
20-06-2010, 11:37
Masallah ;)

Plakalık acil sökülsün ama :D

ofsetcolic
20-06-2010, 11:53
plakalıgı mat sıyaha boya bence delı olıur

se®k@n
20-06-2010, 12:37
Masallah, jantla cok cok daha güzellesir..

Kazasız belasız..

FaBeRgE
20-06-2010, 12:51
plakalık ve egsoz hariç çok güzel :) birde güzel bir jant attın mı mis.

Allah kaza bela vermesin işallah...

boosted_pug
20-06-2010, 15:04
hergün görüyorum bizim karşı apartmanda duruyo allah kaza bela vermesin

SercanTurkoz
20-06-2010, 15:06
maşallah , kazasız belasız cezasız ,iyi günlerde kullanın..

berkred
20-06-2010, 15:24
maşallah kazasız belasız.plakalık hariç çok güzel

bora1311
20-06-2010, 15:57
gule gule kullanın, kazasız belasız...

plakalık benımde pek hosuma gitmedi...

mgnPower
20-06-2010, 16:02
Maşallah...Jant evo spolier ve palaklıgın degısmesı ile arac evrim geçirecektir bence :) kazasız belasız surusler dılerım

jant degisimi bu sene ne yazikki imkansiz gorunuyor. dedigim gibi 1.5 senedir beraberiz ve bir degisiklik belki iii gelebilir. bos yere janta para baglamak istemiyorum. ayrica esimde kullandigindan jantlar onemli olcude orjinal kalmasi isime geliyor.

Maşallah abi :)

saolasin koraycim tesekkur ederim.

maşallah cok temız arac yuksek duruo :D

yuksek iiidir :) temizligide elimizden geldigince saglamaya calisiyoruz.

stoplar atası...:)

tesekkurler.

41 kere maşallah kardeşim kazasız belasız kullan.

bu sene ne yazikki izmire gelemeyecek gibi gorunuyoruz. gelseydik bi kumru yapardik. yada sen gel getir oda olmazsa paket et kargoyla gonder kardesim.

plakalık bence alakasız ama tabiki zevk meselesi diri duruyor araç maşallah.güle güle kullan.

bencede alakasiz oldu :) ama gore gore alisiyor bunye :)

Maşallah bomba gibi ancak plakalık ve logo hoşuma gitmedi. Dediğiniz gibi manevi değeri varmış zaten. Stoplar bomba olmuş. :icon_tup:

logo konusuna katilmiyorum. mitsubishi dediginin logosu her zaman kirmizi olmali diye dusunuyorum. stoplari getirene kadar neler cektim bilemezsiniz :)

cok kötu maalesef...evo x jantıyla baya bi değişecektir dusunursen bi takım satılık evo x jantı var :D

jant konusunda yukaridada yazmisdim. hem esimin kullanmasindan dolayi hemde para baglamak istemedigimden dusunmuyorum. zaman zaman jant istedigim zaman soguk su iciyorum. lafim meclisden disari ama basima cok defa geldiginden bi ornek vereyim. sifirini 1200-1500 lira istedikleri jant lastikler ikinci eldede 1200-1500 lira isteniyor. sifir icin su an para baglayamam. ikinci eldede fiyatlar fahis.

mgnPower
20-06-2010, 16:04
masallah abi güzel duruyo bi jantı eksik :)

:) :) :) sen gondermedin jantlari eksik kaldi bak senin sucun iste buda.

stoplar çok yakışmış maşallah..

tesekkurler. kararsizdim cok ama simdi yavas yavas onlarada alistim.

maşallah, arkadaşlarında dediği gibi plakalık biraz fazla dikkat çekiyor

emin ol filmlerden fazla dikkat cekmiyor. polis gormuyor bile camlara bakmakdan :)

plakalığın çok apaçi durmuş be gürol... :D :D amerika seni bozmuş nigger'lık kapmışsın hemen... :D :D

ruhda taksicilik dolmusculuk var. senelerdir sanayide bulunup apaci olmayan varmi ?

plakalık hariç guzell kazasız belaszı

tesekkur ederim.

led stoplarını satan kişisininz galiba. bizim dükkana da bekleriz efem. mitsubishiclubturkey

geliriz insallah :) evet stoplari ben satiyorum. aslinda satmakda istemiyorum ama arabayida komple satasim gelmiyor degil bazen.

Plakalık Hariç Güzel Duruyor.
Çok Temiz Ve Diri..
Çoğu Kişininde Dediği Gibi EvoX Jantları ve Biraz Basıklık Arabanın Çehresini Oldukça Olumlu Yönde Değiştirecektir..
Kazasız Belasız..

yay istiyorum aslinda ama emin degilim hala.

mgnPower
20-06-2010, 16:05
Öncelikle hayırlı olsun Gürol.Senide mitsucu görmek güzel bir şey.Anladığım kadarıyla Ankara ya dönmüsün.Seninle görüşmek nasip olmayacak galiba bana :) Bir kaç hafta önce ankradaydım ama sen amerkadaydın galiba :)
Arabaya gelince : Bagaj spoyleri şart görünüyor bana.Diğerleri maaşallah.Plakalık ta senin bileceğin iş.Ama tez zamanda bir bagaj spoyler ı ayarla derim ben.
Kazasız belasız kardeş :)

bayaa oldu yaa mitsuya gecisimiz. 2008 nisaninda test surusune cikmistim. o zaman 2001 honda civic 1.6ies ve 1997 bmw 318ti vardi. ikisinide sattim. volvoya gittim. ikinci el bi s60 yada s80 bakiyordum. masraflari ve bakim maliyetleri memur adama gore gelmedi :) sonra gittim peugeot aldim. bi tatile gittim geldim sattim. gel zaman git zaman aklimizda kalan lancer icin tekrar tekrar gittik baktik. en sonunda birazda hanimin gazi ile bir iki haftalik protokol sozlesme ve arac teslimi plaka ruhsat islemlerini bekledikden sonra kaptik yeni lanceri :D
bagaj spoileri icin bursadan sevgili kerem kankamin kulaklari cinlasin :) okusunda utansin :D
Ankara'ya mutlak bekliyorum tekrar o zaman.

plakalık yine aynı yere uzun olarak yapılsa daha güzel olrdu arkadaşımda vardı biz o şekilde yaptık baya güzel oldu ve panjur çevreside mat siyah oldumu tam olacaktır.stopların çok yakışmış bunu belirteyim biz bulamadık hala :D

evonun orjinali dahil bir cok insan aynisini yapti zaten. kare plakalik nadir ama. ozellikle plakalik altligi yok gibi daha gormedim en azindan. panjur icin informlardan bikac kisiyi kandirmaya calisiyorum. mat siyah boya veya folyo olmuyor cunku. krom isteyen inform sahibi bulursaniz haber edin :D stoplar amerikada zebil. ben gitmeden once cok dusundum almayi. ama 180-200 usd sadece shipping istiyorlardi. 300-320 USDda stoplar kesin gumrukde cay icmeye cagirirlar diye gozum yememisdi.

egzos ucu ve plakalık hariç guzel duruyor araç.. bıde arkadaşların dedı gıbı yuksek spoiler ve evo x jantı oldumu tadından yenmez..

tesekkur ederim.

Bir de mitsunun ambleminin kırmızı olması gerektiğine tamamen katılıyorum.İyi etmişsin gürol.Yakışmış aynı zamanda.

+1905 kesinlikle katiliyorum buna bende.

Masallah ;)

Plakalık acil sökülsün ama :D

yok sokmem en azindan simdilik sokmem. :)

plakalıgı mat sıyaha boya bence delı olıur

alevler kaybolursa esprisi kalmaz.

Masallah, jantla cok cok daha güzellesir..

Kazasız belasız..

evo x janti hediye gelecek dur :D olmadi huseyin oteki jantlari gonderecek herhalde :D

plakalık ve egsoz hariç çok güzel :) birde güzel bir jant attın mı mis.

Allah kaza bela vermesin işallah...

tesekkur ederim.

hergün görüyorum bizim karşı apartmanda duruyo allah kaza bela vermesin

bende goruyorum seni ama tanisamadik daha. tesekkur ederim.

maşallah , kazasız belasız cezasız ,iyi günlerde kullanın..

kismet nasip ceza isi :D tesekkurler.

emirhan sph
20-06-2010, 17:00
Masallah kazaisz belasiz insallah.

Yay,jant,plakalik iptali :D bunlar yapilirsa kusursuz gusel olucaktir

stoplar ve difuzor cok gusel egsozada bi el atilabilir genel olarak masallah tertemiz gule gule eskitin :)

_FrKn_
20-06-2010, 17:04
Plakalık bencede çok kötü ama manevi değeri varmış.Benim fikrim sökülmesi yönünde.Çoğunluğun olduğu gibi....

by_BuRoCk
20-06-2010, 20:00
stoplarda güzel olmuş :P
maşallah çok şık ve güzel Allah kaza bela vermesin kardeşim

mgnPower
20-06-2010, 20:06
stoplarda güzel olmuş :P
maşallah çok şık ve güzel Allah kaza bela vermesin kardeşim

saolasin burak
sen birde bekarken gorecektin :D

BlackEmperor
20-06-2010, 20:10
jant yay spoiler +turbo bu iş tamamdır. birde plakalıktaki alev iptali ;)

overblack
20-06-2010, 20:10
kalkalımmı birader :))

by_BuRoCk
20-06-2010, 20:13
saolasin burak
sen birde bekarken gorecektin :D

bakalım bu senede bekar gezelim dedik :D

mgnPower
20-06-2010, 20:15
bakalım bu senede bekar gezelim dedik :D

en guzeli kardesim en guzeli :D

mgnPower
20-06-2010, 20:16
kalkalımmı birader :))

bayaa bi kulaklarini cinlattim konuda. okudunmu ? :)

MyDream
20-06-2010, 20:19
maşallah abicim Allah nazarlardan saklasın ama yengeye yere yakın araç kullanmayı öğretmek lazım acilen abi benim gözüme tek eksik gözüken o.Tekrar maşallah

mgnPower
20-06-2010, 20:23
once evi satalim sonraisnda zaten arabayida satariz. kismet yaa bende istiyorum aslinda yay ve spoiler. kerem baskan duy sesimizi artik. spoiler ve su arka tamponu hallediver sana zahmet. geldik gidiyoruz bak bu dunyadan.

::ZaFeR::
20-06-2010, 20:25
Ralliart stopları da fena durmuyor yeni gelen Evoların kasasında :)

RCkid
20-06-2010, 20:29
maşallah abi,
sağ kedi gözü yamuk dermişim:)

mgnPower
20-06-2010, 20:31
maşallah abi,
sağ kedi gözü yamuk dermişim:)

aman deme sakin tekrar ugrasamam. :) hem bu sefer iznimde kalmadi kacip kacip gelememde bak. dur ben bi ineyim bakayim tekrardan aklima soktun.

devil_berk22
20-06-2010, 20:32
plakalık değişse ve araca ufaktan yay ile evo jant kanat takılırsa süper durur birde cam üstü rüzgarlıklar gözüme takıldı onun dışında araç çok güzel maşallah kazasız belasız günlerde kullanın

dixi
20-06-2010, 20:38
o plakalık ne ya :D o hariç güzel maşallah

mgnPower
20-06-2010, 20:41
yavaaasss....

---caner---
22-06-2010, 09:25
uzun plaka altlığını servisten 75 liraya almıştı arkadaş bide biz panjuru kaplatma yaptırdık bi araştırın isterseniz bulursunuz bu işi ii yapan birini

Orhan
22-06-2010, 09:31
gürol maşallah güzel olmuş double taktınmı iç mekanıda bi çekeydin ya
plakalığıda il gördüğüm yerde kırıcam haberin ola allaamın apaçisi :hahaha:

mgnPower
22-06-2010, 09:43
uzun plaka altlığını servisten 75 liraya almıştı arkadaş bide biz panjuru kaplatma yaptırdık bi araştırın isterseniz bulursunuz bu işi ii yapan birini

kare plaka altligini kanadadan aldim bende. 50 kusur dolara. panjur kaplatma isine baktim. parasi verdim ciktim yirmi dakika sonra her yeri kavladi bir dunyada para verdik soktum attim. kromaj oldugundan boyada tutmuyor sokup zimparalayip matlastiripda isime gelmiyor artik yaslandim sanirim :D

gürol maşallah güzel olmuş double taktınmı iç mekanıda bi çekeydin ya
plakalığıda il gördüğüm yerde kırıcam haberin ola allaamın apaçisi :hahaha:

double takamadim daha. sifiri 500 lira olan teybe ikinci elde 550 isteyenlerden bunaldim. parada baglamak istemedim dunya kadar cok ahim sahim bisii takamamda. cerceveyi aldik ama ici bos hala :D
apacilik hosuma gidiyor acikcasi boyle apaci olmakdan gurur duyuyorum :) dedim ya manen degeri cok.

Ufuk
22-06-2010, 10:18
Valla bence güzel olmuş :)
Biraz alçalsa :D
Fotoğraflarda çok güzel
Şu kapı deliğinden çekilmiş gibi olan fotoyu nasıl çektiniz?

akbaba78
22-06-2010, 10:45
jant haricinde eksik kalmamis masallah jantla birlikte biraz basarsan super olur kanka:icon_tup:

mgnPower
22-06-2010, 10:48
Valla bence güzel olmuş :)
Biraz alçalsa :D
Fotoğraflarda çok güzel
Şu kapı deliğinden çekilmiş gibi olan fotoyu nasıl çektiniz?

tesekkurler. fisheye lens ile cektim onlari. ama fotograflar tamamen hafiza kartinda oldugu gibi hic bir oynama yok.

jant haricinde eksik kalmamis masallah jantla birlikte biraz basarsan super olur kanka:icon_tup:

kanka cok dogru diyorsun valla ama tek surucu ben degilim ***** :D

ceco
22-06-2010, 12:04
masallah

ustaaa o plakalık nedır oyle yawww :)

---caner---
22-06-2010, 12:20
yok abi ya biz kaplattık bir sene oldu hala atmadı aynı duruyor sen ii yere yaptıramamışın

fsunnetci
22-06-2010, 12:23
Tombul duruyor bu kasalar o yüzden alçaltıp güzel jant lastik koymadan bu arabalar pek göstermez kendini..17 janttan aşasıda kurtarmaz bu kasayı..Kazasız sürüşler..;)

mgnPower
22-06-2010, 12:30
yok abi ya biz kaplattık bir sene oldu hala atmadı aynı duruyor sen ii yere yaptıramamışın

bursaya geldigimde bi bakalim sizin yaptirdiginiz yere o zaman. en pahali en kaliteli malzemeyi kullandik ama yapanda is yoktu demek.

MRC
22-06-2010, 15:37
stoplar çok iyimiş gerçekten maşallah

---caner---
22-06-2010, 15:39
tamam abi gelmeden 1 hafta önce özelden msj at bana gelicem die bursada olursam görüşürüs hem bizim çakma X ide görürsün :D

metinalan
22-06-2010, 16:05
Maşşalah abi kazasız belasız :)

mgnPower
22-06-2010, 19:02
amin amin cumlemize insallah. birde su cam filmi avina ara verip gercek islerini yapsalar ? yada polisligin sadece cam filmindee arac baglamak ceza yazmak men etmek olmadigini anlasalar o bile yetecek bizede neyse.....

yılmaz7
23-06-2010, 02:56
maşallah jant ister ama ne biliyim plakalık zevk meselesi tabi kazasız belasız

06gr167
23-06-2010, 13:15
massallah yakısıklı