Orijinalini görmek için tıklayınız : megane rs tavsiye..
demokena
22-06-2010, 12:38
sizce megane rs nasıl? forumda kullananan yada bilgisi olan özellikle diğer rakiplerine göre (+) (-) yönleri nelerdir..?
http://img689.imageshack.us/img689/5986/megane1xx.jpg (http://img689.imageshack.us/my.php?image=megane1xx.jpg)
bulaşma derim .
bizde var bir calısıyor bir bozuluyor kendi kendine :)
COOLFEAR
22-06-2010, 12:44
benim kzuende mevcut vallahi daha hiç bir problemini gormedik arabanın ama içinden bir ses geliyor 30bin km aradabdan dersin 100bin kmde
ne tip var, ne performans var.. hiç bulaşma elinde kalır satamazsın.. :)
MuratGürakan
22-06-2010, 12:59
stok binceksen ideal. Ama istediğin kadar doldur stok gibi gidiyor bizzat gördüğüm bir durum bu. Yoksa pist dereceleri çok güzel ama gelelim pisttede yaşamıyoruz :D
demokena
22-06-2010, 13:22
bilgileriniz için tşk 'ler evet 40-50 bine kadar motorun ömrü ? olduğu duymuştum bir kaç kişiden
ahmet3425
22-06-2010, 13:22
bızde var bıtane camlarından tıkır tıkır sesler gelıyor henuz 70.000 de onun dısında bi sıkıntısı yok yol tutusu cok iyi istediğin gibi viraj yapabiliyorsun... frenleri cok guzel hıc sıkıntı cıkarmıyor konforlu donanımlı cam tavan falan...
hızlı ve keyif veren bir otomobil uygun fiyata dusurulurse alınabilir ayrıca elinde falanda kalmaz rahat ol...
bilgileriniz için tşk 'ler evet 40-50 bine kadar motorun ömrü ? olduğu duymuştum bir kaç kişiden
saçmalık... biz tupte kullanıyoruz 45 de takılmıs tup sıkıyoruz o kadar ona ragmen bisey oldugu yok onu kım demisse cok gereksiz konusmus vankel motor değil sonucta ayrıca renault motorları gayet dayanıklıdır...
kıranların kırma sebeblerine gelince bilincsizce abanıyorlar arabaya ztn asırı mod kabul eden bir arac değil sonra kırılıyor megane rs dandik yok oyle bisey...
Antalyalogy
22-06-2010, 17:46
Bence TR de hakettiğini bulamayan bir araç..
Elde kalmaz çünkü nasıl sen almayı düşünüyorsan birileri de senden almayı düşünecek illaki..
Bütçen uygunsa 207 RC de bakabilirsiniz hem vergisi ve tüketimi çok daha az..
Juggernaut
22-06-2010, 18:17
50.000 de motor bitireni tebrik etmek lazım ben daha hiç duymadım o kilometrelerde motor kıran.Tanıdığımda 140 binde Magene Rs vardı hiçbirşeyi yoktu dynoda 220hp verdi hatta onun dışında başka bir arkadasımızda vardı 90'binde oda sapa sağlamdı.Doğru ustaya götürürsen veya servise sorun yaşamassın ama bu arabadan anlamayan adama götürüsen her arabada olucağı gibi bu arabadada sorun yaşayabilmen doğal.
Antalyalogy'nin dediği gibi hakettiğini bulamayan bir araç bencede.O fiyata öyle bir araba bulmak zor performans olsun,donanım olsun gayet iyi.
Eksi yönleri debriyajı çabuk biter,sunrofu olanların %90'nından ses gelir motoruyla fazla oynayamassın.
Performans olarkta kötü değil kesinlikle stock ep3 ile üç aşşağı beş yukarı aynı gider.
En iyi bilgiyi araba hakkında bu konuda bulursun.
http://www.modifiyem.com/forum/f2/megane-rs-modifiye-42883/