Orijinalini görmek için tıklayınız : vti sorgusuu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-1-6vti-sorun-yasamak-istemeyenlere/detay
Bu vti bilen tanıyan varsa bilgi verebilirmi ?
istanbulda bir servisten alınmış araç
ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşkler..
airbag nasıl duruyo sence ? dikkatli bakarsan..
Rad-R Honda´nın sattığı araç değil mi ?
hiç iç açıcı durmuyor! böyle bi aracı ben düşünmem bile
fsunnetci
22-06-2010, 18:02
Fiyatına göre iyi bence..arabada boya var belli ama 17bin verip binilecek bir araç bence.eli ayağı düzgün bir araç olarak görmüştüm bu arabayı 10 üzerinden 7 diyebilceğim bir araba.
maverick2305
22-06-2010, 18:20
katılıyorum ama 17000 tl verilr mi tartışışılır.
Fiyatına göre iyi bence..arabada boya var belli ama 17bin verip binilecek bir araç bence.eli ayağı düzgün bir araç olarak görmüştüm bu arabayı 10 üzerinden 7 diyebilceğim bir araba.
7mi :) :) :) naptın abi sen, 4 ten üstü ı ıh imkansız :)
TolgaEsentepe
22-06-2010, 19:33
fotoğrafın kalitesizliğinden olabilir bir garip duruyor araba
7mi :) :) :) naptın abi sen, 4 ten üstü ı ıh imkansız :)
bn 10 üzerinden 5 verdim o nasıl olucak:)
overblack
22-06-2010, 20:10
her parçası ayrı güzellikte :D
emanet gibi duruyor...
tuner faruk
22-06-2010, 20:19
Radar Honda Şeref abinin eski aracı arayıp yada yüzyüze kendisinden bilgi alabilirsin.
konu silinebilir
tşkler alana hayırlı olsunn
ilan başlığını yanlış vermiş...
"sorun yaşamak isteyenlere" olacakmış :D :D :D
adamın arabası hurda oldu 2 dakikada yaw
adamın arabası hurda oldu 2 dakikada yaw
sizin vti niz için niye kimse böyle yorumlar yapmadı :) görünen köy kılavuz istemez
ya fotolardan nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz anlamış değilim
araba radar honda şeref ustanın kendi bindiği aracıydı yok orası nasıl duruyor burası nasıl duruyor deneceğine açılır telefon sorulur ondayken durumu neydi aracın diye
sizin vti niz için niye kimse böyle yorumlar yapmadı :) görünen köy kılavuz istemez
dogru söylüyorsun görünen köy kılavuz istemez..eyw
araba radar honda şeref ustanın kendi bindiği aracıydı yok orası nasıl duruyor burası nasıl duruyor deneceğine açılır telefon sorulur ondayken durumu neydi aracın diye
nasıl mı yapıyoruz, abi bi en vtec i,ab vtec i koy şu aracın yanına misal olarak ondan sonra nasıl yorum yaptığımıza hak verirsin;)
tuner faruk
22-06-2010, 20:36
:icon_tup:kesinlikle katılıyorum abi
aradım konuştum sıkıntı yok diyor
araç 99 a cevrilmiş ufak kaza veya büyük kazadan mı zevkinemi bilmiyorum
şimdiki sahibi bnde bişy olmadı aldıgım kişi yapmış kaza dedi istedigin servise götürüp baktırabilirsiniz diyor şaselerde panelde bişy yok diyor....
nasıl mı yapıyoruz, abi bi en vtec i,ab vtec i koy şu aracın yanına misal olarak ondan sonra nasıl yorum yaptığımıza hak verirsin;)
yaw komik olmayın :D
arabanın panelinden airbag ine kadar yorum yapıyorsunuz :)
her araba en yada ab ayarında mı olmalı yada en yada ab yi 18 lere alabilirmisiniz ?
buradan arabayı kıyas yaparak karalayacağımıza arayıp sahiplerine sorup bilgi alsak ya arabada birşey yoksa cidden ?
yaw komik olmayın :D
arabanın panelinden airbag ine kadar yorum yapıyorsunuz :)
her araba en yada ab ayarında mı olmalı yada en yada ab yi 18 lere alabilirmisiniz ?
buradan arabayı kıyas yaparak karalayacağımıza arayıp sahiplerine sorup bilgi alsak ya arabada birşey yoksa cidden ?
üç kuruş fazla olsun temiz olsun matığında olduğum için yorumum ve örneklerim bunlardır benim. kişisel tercih,normaldir farklılık
valla artık öyle çok çok temiz vtı lar yok denecek kadar az bence boyalı arabaya hiç lafım yok zaten değişen de kabulüm şaseler direkler temiz olsun yeter
by_BuRoCk
22-06-2010, 21:02
araba 97 model fakat ön kısım 99 üzeri
makyajlı kasa nası iş :D
TolgaEsentepe
22-06-2010, 21:03
2 çamurluk bir kaput işi başkan ne olcak :D
ÇALIŞKAN
22-06-2010, 21:05
17 ye werrlerse gözü kapalı al o fiyata nerden bluyosun sedan vti