Orijinalini görmek için tıklayınız : eg civic sorgu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-otomatik-vites-klimali-civic/detay
bu aracı canlı olarak görüp de hasarının tam olarak nerelere kadar ulaştığını bilen var mı? maslak da takılan arkadaşlardan bildiklerini sakınmamalarını istirham ediyorum :D
hddsheriff
23-06-2010, 00:38
canlı görmeye gerek yok ki hasar ortada sağla bir kaportacı çektirip düzelticek, tampon, stop, bagaj kapağı takıcak, boya badana bide cila araba yollara geri dönecek :)
o kadar etmez bulaşma uğrastığına değmez 6 lıraya aldım sağlamını bı arkadasıma bıde duz du
o kadar etmez bulaşma uğrastığına değmez 6 lıraya aldım sağlamını bı arkadasıma bıde duz du
bu kadar etmeyeceği kesin de fiyatı öldürülebilirse uğraşmaya değer mi acaba dediydim?
olcay_bora
23-06-2010, 00:50
4 e verirse alınır otomatik zaten pehh si olsa yıne bi nebze
işin aslı otomatik istiom ben :D:D var mı tanıdığınız bildiiniz bi yerlerde ucuz yollu eli yuzu düzgün otomatik ex
bu kadar etmeyeceği kesin de fiyatı öldürülebilirse uğraşmaya değer mi acaba dediydim?
ederı 4 tamını 2 3 arcarsın ettı sana 6-7 arası :) zaten o fyata sağlamı var.. bu arası 3 e alman lazm kı değsın:)
olcay_bora
23-06-2010, 00:57
sedan olur mu hb mi illa
arka bagajın degısmesı gerekıyor
yanlız ne cıkması var ne yan sanayı nede sıfır
bence ılk bagajı dusun
Bi gruba bu kadar cop fazla olur nazif :) duzgununu al, ugrastigina degmez.
mgnPower
23-06-2010, 10:06
bagaji mertcan demis gerci ama bende ilave yapayim sadece ve sadece arka cami sansin varsa 500ede bulabilirsin 1000 lirayada bulabilirsin.
araba eskiden komple boyalı sigorta şirketinden alındı diye biliyorum bencede 5500 etmez
StyleALP
23-06-2010, 11:28
Bencede etmez ya ne Civic 'ler var aynı fiyata çıkacağına temizini bulur onu alırım...
kazalı bir EG için bence çok para 4civarı alsan 2de üzerine harcasan 6 ya gelecek sana.zaten 6-7 versen biraz arayışla bulabilirsin kazasız olanı
evet herkese hak veriyorum uurasıldığına değmeyecek gibi duruyo. ex tekliflerinizi bekliyorum tercihen otomatik.
kadir jdm civic
24-06-2010, 18:55
arkadaşım hiç girme arakamını ve bagaj kapagını sana en az 2 ye kitlerler çünkü çok az bulunan birseydır sana söyluyeyım