Orijinalini görmek için tıklayınız : Spacer
Cimmeria
23-06-2010, 15:46
5x114.3 ***** type r ölçüsü, spacer ile 4x100 takılabilir mi :D Sanki olmaz gibi geliyor ama umut fakirin ekmeğidir diyerek sormak istedim :)
olurda ne kadar saglıklı olur
5x114.3 ***** type r ölçüsü, spacer ile 4x100 takılabilir mi :D Sanki olmaz gibi geliyor ama umut fakirin ekmeğidir diyerek sormak istedim :)
4*100 bi arabayla mesela vti ile porya disk degiştirin uyarsa tabi ole orjinal gibi olur ole olursa degişen vti sahibi ek9 janti fln takabilir :D ama typer a takilan 4*100 porya ve diskle o araba nasil durur bilemem :)
Cimmeria
23-06-2010, 16:25
hımm disklerde falan değişiyor yani, araya takılan biz zamazingoyla olmuyorsa bu iş o zaman olmaz sanırım :)
cok ozel degilse güzelim type-r jantlarini sadece 2-3 kilo icin degistirmeye deger mi? :)
Cimmeria
23-06-2010, 16:30
type r jantları bir yere gitmeyecekki duracak, sıkıldıkça geri gelecek :) zaten bu gidişle değiştiremeyeceğim, ne rpf bulabildim ne evo 8 jantı :D
fsunnetci
23-06-2010, 19:01
Spacer var ise olur disk fln değişmiyor tanıdığın tornacı var ise yaparlar..KAplumbağa araçlara 5*114 takıyorlar spacer ile bi sorun olmuyor..
type r jantları bir yere gitmeyecekki duracak, sıkıldıkça geri gelecek :) zaten bu gidişle değiştiremeyeceğim, ne rpf bulabildim ne evo 8 jantı :D
olur ama senin istediğin gibi öyle hemen takıp çıkaramazsın:)
xtreme tuning volkan getitiriyor aliminyum almanyadan hemde hesaplı
sakın deneme valla arbanın butun herşeyı değişiyor helekı dreksıyon tepkıme suresı ve yol tutuş...
5bijonu 4bijona çevirmekmi :) yıllar öncesi bende aynı şeyi planlamıştımda mühendisliği bu kadar hiçe saymamalıyım dedim :)
bnm bildiğim 5 bijona 4 bijon spacer saglıksız oldugu.
bnce hiç girme derim.sen jantını 4 bijonla spacere 5 bıjonla arabaya takılcaksın bıraz sıkıntılı olur gel sen vazgec...
ya beyler bilmeden açıklama yapmayın orjinal aliminyum spacer la sorun yasamaz
hangi çağdayız ha tornacıda demirden yaptırcaksan hiç yapma daha iyi:)
5x114.3 rpf1 vardısahibindende
H&r vs. gibi markaların 5 bijonu 4 e çeviren spacer üreteceğini sanmıyorum
H&r vs. gibi markaların 5 bijonu 4 e çeviren spacer üreteceğini sanmıyorum
katılıyorum.spacer balans tutmaz tornacı muhabbetınde alu daha saglıklı ama 5 e 4 zor..