Orijinalini görmek için tıklayınız : Far karartma nerede yaptirilir
dietpepsi
23-06-2010, 18:20
merhaba arkadaslar
aracimin on far ve arka stoplarini kararttirabilecegim bu isi cok kaliteli yapabilecek yerler neresidir
maslak sanayiinde bu isi yapan yerler varmi
acil bilgi lutfen
hakotech
23-06-2010, 18:22
bahcelıevlerde kartal diye bi arkadaş var işçiliği üst düzey iyidir
dietpepsi
23-06-2010, 18:31
bana boyadan daha cok film kaplatmak daha mantikli geliyor.
protac in elinde far ve stoplar icin film kalmamis
bu isi yapan baska kim var istanbulda ama boyayarak degil seffaf filmle
hakotech
23-06-2010, 18:36
şirinevlerde bi yer var kaplama ıle yapıyolar guzelde ıscılıklerı var..lıfetunıngın yanı hemen
florya ismail ustaya git benim selamımı söyle azizin arkadaşıyım de gerek yardımı yapar onun üstünede adam tanımam bu işde her işimi o yapar araba konusunda sağlam usta... :icon_tup: far filmine gelince o iş iyi olmaz söyliyim...
far boyama için ac tuning ali usta,
far veya her turlu kaplama içinde maslak one car.
halilkarakas
23-06-2010, 19:51
ramo si nickli arkadaş yapıyor..sefaköy(florya) pakten sanayi sitesinde 55 numara...aydın üniversitesi yanı...
Ramo veya İsmail yapar, 2si de iscilikte cok iyidir ;)
Florya beşyol mutlu sanayi sitesi, 2si yanyana zaten dükkan olarak ;)
far karartma nerede yapılır:
Arka bahçede yada garajda :P
tuner faruk
23-06-2010, 19:58
ramo si nickli arkadaş yapıyor..sefaköy(florya) pakten sanayi sitesinde 55 numara...aydın üniversitesi yanı...
Kesinlikle katılıyorum MR garage hem temiz işçilik hem sağlam :icon_tup:
SercanTurkoz
23-06-2010, 20:00
fartuning.com
Erdinç usta,
far ve aydınlatmada tek geçerim.
yeni yeri maslakta.
edit : Far Tuning
MASLAK ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2. KISIM 23. SOKAK NO: 833
Gsm: 0538 920 0 404
besyolda ramosı war... o yapar floryada
Beterino
23-06-2010, 20:01
Söküosun farlarını Farlarının gireceği bi Mikrodalgafırın buluosun atıosun İçine 2 dakikaya Ayarlıosun Süre bittiği zaman Alıosun Farı içinden Camı Dİrek Ayrılıo Farınada zarar gelmio içini boyuyosun kuruduktan sonra GÜzel bi işlemlee Silikonluosun Tekrar Kapatıosun Bekliosun kurumasını hayırlı işleR Bu kadar Basit Güzel Yapabilirseniz AÇıldığını bile anlamazlar Farın;)
florya ismail ustaya git benim selamımı söyle azizin arkadaşıyım de gerek yardımı yapar onun üstünede adam tanımam bu işde her işimi o yapar araba konusunda sağlam usta... :icon_tup: far filmine gelince o iş iyi olmaz söyliyim...
ismailin işçiliğine kimse laf söliyemez yıllardır arabamın park ampulu bile patlasa ondan başkasına elletmem,ismaile zaman ver sana kablodan araba yapsın :)
piyasada 10 tane farı boyanan araba varsa bunun 6 sını İsmail 2 sini ramo 1 ini araç sahibi 1 inide başka bir esnaf boyamıştır
extremesahin
23-06-2010, 20:50
kardeşim biz bir çok aracın far karartma ve temizleme işini yaptık çokta memnunlar sana yardımcı olmak isterım EXTREME SOUND..
boyama işini ramo si stop kaplama işini ise şirinevler life tuning:) yanı Erdoğan Oto Cam
kendi aracımın stoplarının beyaz kısmını füma yaptırdım hergün yıkanır tık yok gidince lifedan saronun arkadşıyım dersen her türlü yardımcı olurlar
Selcuk_RoL
23-06-2010, 23:11
far karartma nerede yapılır:
Arka bahçede yada garajda :P
:icon_tup::icon_tup:
elin iş görürse kendin de yaparsın .. çıkma bi far bul kırık vs de olur . internette nasıl yapıldığını gösteren videoları bul önce denek far da dene sonra kendine yap .. en ucuz yol
Low-Rider
23-06-2010, 23:40
ramo si halleder
Kesinlikle katılıyorum MR garage hem temiz işçilik hem sağlam :icon_tup:
aynen bende bugun MR garage'da(ramo si) kendi aracımızın farlarını kararttırdım tavsiye ederim..
fsunnetci
24-06-2010, 09:53
Florya Beşyol Sanayi Paktan sanayide Mr garage ramazan veya Hobby Car araç kaplama işi yapan Erkan ve İsmail usta var her ikiside yapar bu işi..
dietpepsi
24-06-2010, 11:36
bilgileriniz ve fikirleriniz için tesekkurler
sanırım bana florya yolları gorundu yakın zamanda
son soru ramazan ve veya ısmaıl ustanın telefonlarını bılen varmı
gıtmeden bı aramak ısterım
ramo si veya ismail abi ikiside yanyana :) bende yaptırcam ama nakit sıkıntısı çok fena :D
ramo si veya ismail abi ikiside yanyana :) bende yaptırcam ama nakit sıkıntısı çok fena :D
gel ben boyarım :)
maxpower
24-06-2010, 13:02
güzel bi hafta sonu uğraşısı olabilir :)
Benm farların çıkması çok az ve pahallı olduğu için kendim yapamam.Kaliteli olsun diyorum.Anadolu yaksında uygun fiyatlı kaliteli yapan yer var mı?
Benm farların çıkması çok az ve pahallı olduğu için kendim yapamam.Kaliteli olsun diyorum.Anadolu yaksında uygun fiyatlı kaliteli yapan yer var mı?
st max ise focusun farıyla aynı tip olması lazım , evet biraz zorluyor ama ucunu yakaladınmı gerisi çorap söküğü gibi :) ben kendim yaptım onnumara oldu
emresener
24-06-2010, 20:36
ramo iidir. Beşyol sanayide. işçilik süper:d
st max ise focusun farıyla aynı tip olması lazım , evet biraz zorluyor ama ucunu yakaladınmı gerisi çorap söküğü gibi :) ben kendim yaptım onnumara oldu
Aynı şeyi bende düşündümde aynı değiller..
Bende başta aynı zannediyordum.Servisde mercekli focus farı gördüm.Almak istedim adam olmaz abi diyince inanmadım bnmkileri söktüktük focusunkinin yanına getirdik ve farklı olduğu belli oluyor.Focusun kaputu düz ve yatık ama c-max'in kaputu bombeli ve giderek yükseliyor.Bu yüzden farlarda farklı : :D
barışbazan
25-06-2010, 10:57
ismailin işçiliğine kimse laf söliyemez yıllardır arabamın park ampulu bile patlasa ondan başkasına elletmem,ismaile zaman ver sana kablodan araba yapsın :)
piyasada 10 tane farı boyanan araba varsa bunun 6 sını İsmail 2 sini ramo 1 ini araç sahibi 1 inide başka bir esnaf boyamıştır
hepsine katılıyorum:)
ismail abıde yapar bende yaparım özelden araç model yazarsanız bılgı vereyim
aynen bende bugun MR garage'da(ramo si) kendi aracımızın farlarını kararttırdım tavsiye ederim..
saol senin güzelliğin:D gazoz aldım ısınmadan gel:D
MazdaSpeed
22-02-2013, 18:25
Yeni konu açmak istemedim aracımın far ve sinyallerini karartmak istiyorum.İstanbul da nerede yaptırabilirim.Fiyat makul olmak şartıyla.Farlarım linktekinin aynısı :)
http://www.speedzonemotorsports.com/images/P/image.php-1703.jpg
eski tip araçların farları rahat açılıyo kendin yapmanı öneririm
MazdaSpeed
23-02-2013, 20:32
eski tip araçların farları rahat açılıyo kendin yapmanı öneririm
Teşekkürler abi,yarın bi denicem :)
BuRaK_eFe
23-02-2013, 20:36
herkes kendi yapıyor genel olarak
MazdaSpeed
23-02-2013, 20:45
herkes kendi yapıyor genel olarak
Peki bir şey soracağım bu boyayacağım kısmı önce zımparalayıp daha sonra mı boya atmalıyım ?
Peki bir şey soracağım bu boyayacağım kısmı önce zımparalayıp daha sonra mı boya atmalıyım ?
2000 zımpara geç üstüne boyaa ;) acele etmeden ince ince bekleyerek at boyayıda..
MazdaSpeed
24-02-2013, 12:13
2000 zımpara geç üstüne boyaa ;) acele etmeden ince ince bekleyerek at boyayıda..
Eyvallah abicim sağol :)
huseyinnn
06-03-2013, 13:54
Ramonun telefonu lazım banada numarası olan varmı ?
mk3_ugur
08-03-2013, 18:07
Ben kendim yaptım otogardan siyah transparan film aldım
öncesi
http://a1303.hizliresim.com/17/8/kvdqk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
sonrası
http://a1303.hizliresim.com/17/8/kvdr0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
fakat xenon olmasına ragmen bir miktar ışığı kesiyor
http://a1303.hizliresim.com/17/8/kvdtm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
low&slow
08-03-2013, 23:29
Beşyol, aydın üniv yanında pakten sanayide 2. katta mr.garage mesut abi veya ramazan abi yapar :)
edit: tarihe simdi baktım ölüyü diriltenin ellerinden öpüyorum :)))