Orijinalini görmek için tıklayınız : onursoytam SAXO VTS & Erdinç-07 Honda VTEC EK ANTALYA 0-400 DRAG 25/06/2010
onursoytam
25-06-2010, 03:13
Antalya 0-400 drag yarışı yapılmıştır. İYİ Seyirler arkadaşlar .herkezin yorumunu bekliyoruz.Yarıştan sonra birbirimizi tebrik ettik.yarışı sonlandırdık.:icon_tup:
araçların fotoları http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=57525
SAXO VTS spec : Kısa + çip + filitre + egzost + kapılar ve koltuklar araç içi sökülmüştür.
Honda VTEC spec : Kısa + Headers + filitre + egzost + kapılar ve koltuklar araç içi sökülmüştür.
Aferim MERT çok güzel yakalamışsın arkadan çok iyibi çekim olmuş sağol kardeşim
1. deneme
http://www.streetfire.net/video/saxo-vts-vtec-ek_2029398.htm
2.deneme
http://www.streetfire.net/video/saxo-vts-vtec-ek-2_2029399.htm
1.deneme
http://s611.photobucket.com/albums/tt199/onursoytam/?action=view¤t=SAXOVTSEKVTEC.mp4
2.deneme
http://s611.photobucket.com/albums/tt199/onursoytam/?action=view¤t=SAXOVTSEKVTEC2.mp4
1.deneme
http://www.youtube.com/watch?v=nYWSLCe2Qjw
2.deneme
http://www.youtube.com/watch?v=2D0-3jPTXLg
onursoytam
25-06-2010, 03:14
aktif olmadı kusura bakmayın biraz dan açılır..
Youtube Linkleri Aktif
Part I
http://www.youtube.com/watch?v=nYWSLCe2Qjw
Part II
http://www.youtube.com/watch?v=2D0-3jPTXLg
Bulut Y.
25-06-2010, 03:50
Onurunda soylediği gibi birbirlerini tebrik edip yarışı sonlandırmışlar. Erdinç abi ve Onur kardeşimiz, tebrik ederim Onur, maşallah aracınada koluna bacağınada :D:D:D
onursoytam
25-06-2010, 03:53
Onurunda soylediği gibi birbirlerini tebrik edip yarışı sonlandırmışlar. Erdinç abi ve Onur kardeşimiz, tebrik ederim Onur, maşallah aracınada koluna bacağınada :D:D:D
sağol cigerim ... ;)
ocean0636
25-06-2010, 06:23
Araçlarımıza kocaman Maaşallah..;)
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 07:28
Onur hafifliğinin ve çipinin avantajı İLE az bı farklada olsa geçiyo güzel deneme oldu. Galıba en çok zorlandığı araba bizimki. Bbide biz beyin ve çip olayına girdikten sonra görelım.. :)
http://www.streetfire.net/video/vtec-vs-vts-drag-antalya_2029384.htm
Antalyalogy
25-06-2010, 07:30
Her iki aracada tebrikler..Finish den çekim yapan olmamış mı acaba?
poke kullanmadı mı VTi'ı? ;)
vtecburhan
25-06-2010, 07:48
her ıkı aracada maaşallah
ama bu yarış pokı ve senın aranda olcaktı yaw neoldu
Eray Yümsel
25-06-2010, 07:48
efe nin hayalleri suyamı düştü şimdi :hehe:
:D onur bekle az kaldı gelıom:D ;) ah erdınc ah:))
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 07:54
:d onur bekle az kaldı gelıom:d ;) ah erdınc ah:))
yapacak bişey yok şimdilik adamda 3. Vites sağlam kafadan öndesin 3 de yarım boy öne çıkyoo ötesi yok zaten :d
yapacak bişey yok şimdilik adamda 3. Vites sağlam kafadan öndesin 3 de yarım boy öne çıkyoo ötesi yok zaten :d
olsun olsun oda bizim cocugumuz:D tebrık ederım ama.onur ju yla kalkmadımı?
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 08:29
:icon_tup:
olsun olsun oda bizim cocugumuz:D tebrık ederım ama.onur ju yla kalkmadımı?
ARKADAŞLAR POKI VE JU VTİ IN BAZI EKSIKLERİ VARDI POKI EV YERLEŞTİRMR İŞİNDE ***** EVLILIK HAZIRLIKLARI JU VTİ INDA İÇİNI EKSOZ SİSTEMI SON DAKKA OLDU İÇİ SÖKÜLMEDİĞİ İÇİN YARIŞILMADI. ONLAR BAŞKA ZAMAN KALDI :icon_tup:
onursoytam
25-06-2010, 08:35
abicim ne yarım boyu ya başladığımızdan sonuna kadar finish teki fark yarım boymu şimdi :)
Tebrikler Onur. Her nekadar videoları izleyemesek de :)
onursoytam
25-06-2010, 08:38
poke kullanmadı mı VTi'ı? ;)
işi varmış gelmedi.;)
işi varmış gelmedi.;)
gelse pek şansın yoktu ;)
onur video izlemedim tebrikler.
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 08:45
[QUOTE=onursoytam;1507812]abicim ne yarım boyu ya başladığımızdan sonuna kadar finish teki fark yarım boymu şimdi :)[/QUO
SENIN ARABANIN BOYUNU SAYMADAN SÖLUYORUM ABICIM RAHAT OLL OK 2 BOYDA ATAMADIN BUNUDA SEN BILIYOSUN YANII. ORDAKILERDE BILIYO 400 DEKI ARDAKAŞLARINDA BENIM SÖLEDİĞİMİ SÖLER. CELALLENME HEMEN GEÇTİĞİNİ KABUL ETTİK YAA YETER SANA BUU.
onurunda serkanında guzel pilotajları var. onur gercekten cok guzel arac kullanıyor
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 08:49
onurunda serkanında guzel pilotajları var. Onur gercekten cok guzel arac kullanıyor
yaa bırakın bu pılotaj işini onurun arabası 3. Viteste açılıyo. Pokı olunca 3, viteste okuyup üfleyıptemı yürütcek vti. 1 ve 2 viteste önume çıkamayan araba üçte geçmeye başlıyo bumu yanı üntarcım. :):) :d:d
onursoytam
25-06-2010, 08:52
Onur hafifliğinin ve çipinin avantajı İLE az bı farklada olsa geçiyo güzel deneme oldu. Galıba en çok zorlandığı araba bizimki. Bbide biz beyin ve çip olayına girdikten sonra görelım.. :)
valla abicim hafiflik diyorsun da ben PT 52 li yapılı başka 106 tıda geçiyorum ..
egzantrik te takmanız lazım.. yaz sonu allah kısmet ederse artık üst kapağı açıcam Egzantrik takıcam :icon_tup:
kardeşim erdinç güzel araba sürer. herkezde bilir.iki arabada süper gidiyor ama bir hafif olunca hesap uymuyor.
onursoytam
25-06-2010, 08:55
yaa bırakın bu pılotaj işini onurun arabası 3. Viteste açılıyo. Pokı olunca 3, viteste okuyup üfleyıptemı yürütcek vti. 1 ve 2 viteste önume çıkamayan araba üçte geçmeye başlıyo bumu yanı üntarcım. :):) :d:d
hep önündeydim erdinç abi zaten bu arada arkadaşlar Antalya da en iyi vtec yürüten kalkıştan sonuna kadar erdinç abiden daha iyisini görmedim..
Ahmet_28
25-06-2010, 08:56
maşallah 2 aracada.onur tebrik ederim ;)
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 08:57
[QUOTE=onursoytam;1507837]valla abicim hafiflik diyorsun da ben PT 52 li yapılı başka 106 tıda geçiyorum ..
egzantrik te takmanız lazım.. yaz sonu allah kısmet ederse artık üst kapağı açıcam Egzantrik takıcam :icon_tup:[/QUOT
SENIN BU ZAMANA KADAR GEÇTİĞİN ARABALARLA ARANDAKI FARK BİZİM ARABAYLA OLAN FARKTAN DAHA FAZLA BUDA BIR KESIN ÖLE DEĞİLMİ. YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.
onursoytam
25-06-2010, 08:57
maşallah 2 aracada.onur tebrik ederim ;)
sağol abicim..;)
mustafa-u
25-06-2010, 08:59
abicim ne yarım boyu ya başladığımızdan sonuna kadar finish teki fark yarım boymu şimdi :)
1.ci kalkışta yaklaşık 1.5-2 boy ( senin arabanın boyu ile )
2.ci kalkışta 1 boy a yakın ( yine senin arabanın boyu ile )...
:heyoo: :heyoo: :heyoo:
onursoytam
25-06-2010, 08:59
[QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07;1507854][QUOTE=onursoytam;1507837]valla abicim hafiflik diyorsun da ben PT 52 li yapılı başka 106 tıda geçiyorum ..
egzantrik te takmanız lazım.. yaz sonu allah kısmet ederse artık üst kapağı açıcam Egzantrik takıcam :icon_tup:
[QUOTE=ERDİNÇ-VTİ07;1507854][SENIN BU ZAMANA KADAR GEÇTİĞİN ARABALARLA ARANDAKI FARK BİZİM ARABAYLA OLAN FARKTAN DAHA FAZLA BUDA BIR KESIN ÖLE DEĞİLMİ. YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.
orası öle cnm ona bişey demiyorum yukardada yazdım senden daha iyi vtec yürütücek şöför göremiyorum zaten.her kezin vtec kaldırışına yürütüşüne bakarak söylüyorum çok güzel bi deneme yaptık seninde ellerine ayaklarına sağlık.:icon_tup:
mustafa-u
25-06-2010, 09:03
ayrıca kısa ve öz bir yarış oldu..
tebrik ederim ONUR...
onursoytam
25-06-2010, 09:04
ben öle bi dünya göremiyorum. gelseydi gelecekti ile olmuyor söz verildi, erdinç abi geldi,ozaman o da gelseydi
ben öle bi dünya göremiyorum. gelseydi gelecekti ile olmuyor söz verildi, erdinç abi geldi,ozaman o da gelseydi
zamanında geçmedi mi seni? geçti.. şimdi neden geçemesin? ;)
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 09:05
1.ci kalkışta yaklaşık 1.5-2 boy ( senin arabanın boyu ile )
2.ci kalkışta 1 boy a yakın ( yine senin arabanın boyu ile )...
:heyoo: :heyoo: :heyoo:
DOĞRU GÖZLER :icon_tup:
onursoytam
25-06-2010, 09:06
ayrıca kısa ve öz bir yarış oldu..
tebrik ederim ONUR...
teşekkür ederim abicim sağol
onursoytam
25-06-2010, 09:07
zamanında geçmedi mi seni? geçti.. şimdi neden geçemesin? ;)
zamanında gaz kelebeğim 5/3 ü açılıyordu onun için geçti getirin aynı arabayı geçsinde göreyim..
yaw sadece videonun linkleri kalsa ilk mesajda o ekran gibi çıkınca sayfa 10 dk da anca açılıyor :(
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 09:10
zamanında gaz kelebeğim 5/3 ü açılıyordu onun için geçti getirin aynı arabayı geçsinde göreyim..
e saçmala işdi o zaman sende kısa yopktu şimdi var bu iş bu kadar basit 5/3 5/5 olayı değil buu onur
sen bu lafları poki'nin yüzüne söyle :) ;)
onursoytam
25-06-2010, 09:13
e saçmala işdi o zaman sende kısa yopktu şimdi var bu iş bu kadar basit 5/3 5/5 olayı değil buu onur
abicim gerçekten arada çok fark var.. o zaman bende kısa yoktu evet doğru ama arabam dan filitresesi gelmiyordu kelebek tam açılmayınca.. artık normal şekilde
onursoytam
25-06-2010, 09:15
sen bu lafları poki'nin yüzüne söyle :) ;)
bu laflarda hiç bişey yok ben saygımı koruyorum sen benimle uğraşiyorsun senin clio da 0-400 gideri varmı
maşallah araçlarımıza. güzel bir geceydi. gelen herkesin ayağına sağlık...
bu laflarda hiç bişey yok ben saygımı koruyorum sen benimle uğraşiyorsun senin clio da 0-400 gideri varmı
:hahaha::hahaha:
bu arada onur tebrık ederım kardesım hızlısın ;)
onursoytam
25-06-2010, 09:20
Tebrikler Onur...
teşekkür ederim ustacım sağolasın
onursoytam
25-06-2010, 09:21
bu arada onur tebrık ederım kardesım hızlısın ;)
elimizden geldiği kadarı ile ceco usta sağolasın..
burda önemli olan arkadaşlık o bu deyil onur ve erdinç iki süper kardeşlerim tebrikler.
onursoytam
25-06-2010, 09:24
:D onur bekle az kaldı gelıom:D ;) ah erdınc ah:))
bana verdiğin sözü unutma öle gell :)
onursoytam
25-06-2010, 09:27
burda önemli olan arkadaşlık o bu deyil onur ve erdinç iki süper kardeşlerim tebrikler.
biz keyfimize baktık araçlarımızı paşalar gibi denedik kimsede demedi iyi bi yarış olmadı herkez keyfine baktı
lordly_07
25-06-2010, 09:30
tebrikler onur güzel giitti saxo ,olum hafiflesin diye yarışada aç gelmişsin :)
alikosar
25-06-2010, 09:34
onur son anda bitti eksoz işi inşallah başka bir zaman yarışacagız heriki arkadaşıma tebrikler onur a ayriyaten tebrikler
[QUOTE=lordly_07;1507939]tebrikler onur güzel giitti saxo ,olum hafiflesin diye yarışada aç gelmişsin :)kadro tamam.reis
lordly_07
25-06-2010, 09:37
[QUOTE=lordly_07;1507939]tebrikler onur güzel giitti saxo ,olum hafiflesin diye yarışada aç gelmişsin :)kadro tamam.reis
reis kadro full sen nerdeydin aksam..:D
gokcell13
25-06-2010, 09:37
Her iki aracada maşşallah.
[QUOTE=lordly_07;1507948][QUOTE=CDT19;1507947]
reis kadro full sen nerdeydin aksam..:ben aşk_ı memnu ,yu izledim:)reis onur anlatmak için oda o filimin hastası imiş ondan:)
onursoytam
25-06-2010, 09:42
onur son anda bitti eksoz işi inşallah başka bir zaman yarışacagız heriki arkadaşıma tebrikler onur a ayriyaten tebrikler
Kendin kullanıcaksın yarışıcaz ali abicim.. sen arabanın ayarları bittiğinde EK vtec ile denemişmiydin :D
onursoytam; sen antalyada LAL plaka RS ile denemiş miydin?
onursoytam
25-06-2010, 09:48
onursoytam; sen antalyada LAL plaka RS ile denemiş miydin?
evet denemiştim SONE-R bey ben 4 e attıktan sonra beni roll de geçmeye başlamıştı
OZAMAN da Gaz kelebeğim 5 te 3 tü halen çırpınmaya çalişiorsun abicim gerek yok böle yapmana varsa giderin Afyon da biyerde buluşalım 0-400 giderini görelim gerek siz polemik yapma yaz sonuna hazırla sende arabanı :icon_tup:
Bu arada bide sen denese ne LAL plaka RS ile ;)
maxpower
25-06-2010, 09:49
tebrikler onursoytam
konuyu da dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, adam herkesle denerim diyor.
evet denemiştim SONE-R bey ben 4 e attıktan sonra beni roll de geçmeye başlamıştı
OZAMAN da Gaz kelebeğim 5 te 3 tü halen çırpınmaya çalişiorsun abicim gerek yok böle yapmana varsa giderin Afyon da biyerde buluşalım 0-400 giderini görelim gerek siz polemik yapma
1 tır boyu fark yediğini duydum ama sen hala gaz kelebeğim diye bahane üretiyosun.. 5 te 3 ünü nasıl ölçtün? mastarla mı kumpasla mı :) :)
onursoytam
25-06-2010, 09:52
1 tır boyu fark yediğini duydum ama sen hala gaz kelebeğim diye bahane üretiyosun.. 5 te 3 ünü nasıl ölçtün? mastarla mı kumpasla mı :) :)
tamam evet beni çok farklı geçti varmı 0-400 ün sen ondan bahset bana bu arada bi ara ist git LAL ile bide bakalım ne olacak transatlantis mi olur bilemem :)
onursoytam
25-06-2010, 09:53
tebrikler onursoytam
konuyu da dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, adam herkesle denerim diyor.
teşekkür ederim
onursoytam
25-06-2010, 09:55
SONE-R abicim bu sana son mesajım benden 10 yaş büyüksün bnmle uğraşiorsun gülerler yazdıklarına boş ver sen kendi arabana bak hadi kal sağlıcakla
SONE-R abicim bu sana son mesajım benden 10 yaş büyüksün bnmle uğraşiorsun gülerler yazdıklarına boş ver sen kendi arabana bak hadi kal sağlıcakla
sen de kal sağlıcakla..;)
onursoytam
25-06-2010, 09:59
arakadaşlar bu arada ortalama 0-400 kaç saniye bitiriyoruz hesaplaya bilirmisiniz ??
Onur maşallah bişeyler yapmaya çalışıyorsun güzel şeyler bunlar mütevaziliğinden hiç ödün verme. Sanki arabası yürüyor havalandı gibi yanlış anlaşılmalar oluyor sanırım tamamen objektif yazdım bunu.
Hatlı olarak gururlanıyorsun doğru ama mütevaziliğini hep koru araba gider başkası gelir onur hep baki kalır.
Eray Yümsel
25-06-2010, 10:04
arakadaşlar bu arada ortalama 0-400 kaç saniye bitiriyoruz hesaplaya bilirmisiniz bana 12 veya 11.50 gibi eldi ama ???
evt onur msupra ile deneme zamanın gelmiş senin :D
tebrik ediyorum onur güzel yürümüşsün..
neymiş büyük lokma ye büyük laf konusma der atalarımız aynen bu videonun sonuclandıgı gibi.bence gerek yoktu videodan önceki konuda öyle yapacam böyle yapacam diye ukelalık yapmaya.iki aracada tebrikler vti da iyi yuruyomus massallah.
@soner;
videodan önceki konu varya hala ordaki tartısmaların icindeymissin gibi yorum yazıyosun ama gozunu ac adam gecmis ;)
digeriylede denenir kim gecer kim gecmez gorulur herzamanki gibi bosa yorum yapma,neymis o gelseydi sansı yokmusmustu e bu vti icinde aynı sey soylenmiyomuydu?
arabalar arasında daglar kadar fark yoksa yan yana gelmeden kimse kimseyi gecemez bu kadar basit
onursoytam
25-06-2010, 10:05
Onur maşallah bişeyler yapmaya çalışıyorsun güzel şeyler bunlar mütevaziliğinden hiç ödün verme. Sanki arabası yürüyor havalandı gibi yanlış anlaşılmalar oluyor sanırım tamamen objektif yazdım bunu.
Hatlı olarak gururlanıyorsun doğru ama mütevaziliğini hep koru araba gider başkası gelir onur hep baki kalır.
evet abicim bu doğrultuda gidiyorum sağolasın teşekkür ediyorum
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: şimdi ben dıcektım a.q msupra onu yaptı dıye :D
onur bı yanlısın var kardesım...
arakadaşlar bu arada ortalama 0-400 kaç saniye bitiriyoruz hesaplaya bilirmisiniz bana 12 veya 11.50 gibi eldi ama ???
hahahahahahahahahahahahahah
yok be onur o süreler biraz zor :D:D
@soner;
videodan önceki konu varya hala ordaki tartısmaların icindeymissin gibi yorum yazıyosun ama gozunu ac adam gecmis ;)
ben poki serkanla yapacağı (yapılırsa) denemeden bahsediyorum.. ;) diğer VTi sürücüsü beni ilgilendirmez, geçer veya geçilir.. ;)
ben poki serkanla yapacağı (yapılırsa) denemeden bahsediyorum.. ;) diğer VTi sürücüsü beni ilgilendirmez, geçer veya geçilir.. ;)
bende onu diyorum onun icinde aynı seyler yazılıp ciziliyordu ama gecemedi;)
obur vteclede denesin belki gecer belki gecilir ama direk şansın yok demek gibi bi dünya yok ;)
vtecburhan
25-06-2010, 10:11
onur nazar degcek bu arabaya
SifirinciMurat
25-06-2010, 10:19
Sana Ferrari F50'nin 400m zamanının 12.1 saniye olduğunu söyleyeyim de kendini komik duruma düşürme.
Gokalp-M
25-06-2010, 10:19
maşallah makinalara gelen herkezin ayağına sağlık tebrikler onur abi.
onursoytam
25-06-2010, 10:22
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: şimdi ben dıcektım a.q msupra onu yaptı dıye :D
onur bı yanlısın var kardesım...
banada öle geldi arkaaş ölçmüş te ondan dedim
bi bakarsanız :) oratalama bi ölçüm apın
onursoytam
25-06-2010, 10:26
tebrik ediyorum onur güzel yürümüşsün..
neymiş büyük lokma ye büyük laf konusma der atalarımız aynen bu videonun sonuclandıgı gibi.bence gerek yoktu videodan önceki konuda öyle yapacam böyle yapacam diye ukelalık yapmaya.iki aracada tebrikler vti da iyi yuruyomus massallah.
@soner;
digeriylede denenir kim gecer kim gecmez gorulur herzamanki gibi bosa yorum yapma,neymis o gelseydi sansı yokmusmustu e bu vti icinde aynı sey soylenmiyomuydu?
arabalar arasında daglar kadar fark yoksa yan yana gelmeden kimse kimseyi gecemez bu kadar basit
evet bazı çok ağır yorumlar yapılmıştı arkadaşlar ben bişey demiyorum artık taktir sizin..:icon_tup:
0-400 12 saniye mi :D Onur yarın arabayı İstanbula getir 40 bin doların hazır :D
Jön Türk
25-06-2010, 10:35
Güzel deneme olmuş.
Keşke bir ö.m ile haber verseydiniz ;)
durum 1-1 yani :) darısı finale :)
onursoytam
25-06-2010, 10:41
durum 1-1 yani :) darısı finale :)
KMR2-GT bende ne VTI videoları var çıkartırsam site kaldırmaz maç sıkorumu bu 1-1 2-1 keyifle arabalarımızı deniyoruz bizde sıkıntı yok siz sıkıntı yapiyorsunuz fanatikleştiriyorsunuz
fatihsener07
25-06-2010, 10:41
Her iki aracada maşallah güzel deneme oldu tebrikler......
@ onursoytam :)
kanka biz buna sadace meyve veren agac taslanır diyelım mı ? :)
chiefkadir
25-06-2010, 10:45
Maşallah Onur "yarış" işini iyi kavramışsın ,Tayfunun dediği gibi mütevaziliğini yitirme büyüğünü küçüğünü say sev zaten takdir eden eder..
Saniye muhabbetinide takma kafana 11-12 ler zor..senin süren 14-900 15.200 arası gezinir(Tahminim)
dragon07
25-06-2010, 10:50
çok temiz bi yarış oldu arkadaslarımı kutluyorum...2 kalkışta sonuca varıldı..
40 araç vardı bunlardan 13 tanesi vti 8tanesi psa grup :D...
ilk denemede 1.5 -2 boy vardı saxo boyuyla...2.denemede 1 anca vardı...
ju vtegi yetiştiremedik , ama hemen bi organizasyon daha yapıcaz 0-400 yada roll...
bu sıralar antalyada fransız rüzgarları esiyor :D
onursoytam
25-06-2010, 10:52
onur nazar degcek bu arabaya
MAŞALLAH ABİCİM MAŞALLAH hepimizin arabalarına:icon_tup:
maşallah saxo guzel yuruyor.
onursoytam
25-06-2010, 10:53
@ onursoytam :)
kanka biz buna sadace meyve veren agac taslanır diyelım mı ? :)
diyelim kanka :) SONE-R abim le de msn de konuştuk tanıştık birbirimizi birazdaha iyi tanıdık hiç bir problemizimiz yok tur saygılar..
onursoytam
25-06-2010, 10:55
maşallah saxo guzel yuruyor.
sağol abicim..
diyelim kanka :) SONE-R abim le de msn de konuştuk tanıştık birbirimizi birazdaha iyi tanıdık hiç bir problemizimiz yok tur saygılar..
:icon_tup: hiçbişey ıcın degmez, en ıyısını yapmısınız...
onursoytam
25-06-2010, 10:57
çok temiz bi yarış oldu arkadaslarımı kutluyorum...2 kalkışta sonuca varıldı..
40 araç vardı bunlardan 13 tanesi vti 8tanesi psa grup :D...
ilk denemede 1.5 -2 boy vardı saxo boyuyla...2.denemede 1 anca vardı...
ju vtegi yetiştiremedik , ama hemen bi organizasyon daha yapıcaz 0-400 yada roll...
bu sıralar antalyada fransız rüzgarları esiyor :D
JU vtec in ayarları yeni yapıldığında ince contada varken EK vtec yanılmıyorsam çamurlukla geçmişti diye biliyorum :) bu arada sağol yarış muhabbetini ayarladın için her iki tarafta çok istiyordu yarışmayı aramız açık olduğu için söyleyemiyorduk yardımların için teşekkürler ciyer parem :)
maşallah vts güzel yürümüş.
yanlız yanlış anlamazsan şunu eklemek istiyorum
aracım 5/3 throttle ile yürümüş demişsin eski denemelerde. 5/3 %60 a teekabul eder ki bi rolling veyahut dragta araba kıçını kaldırmaz bu throttle da. %80-90 bile olsa çok farkeder. yani demek istediğim 5/3 değildir o :)
Eray Yümsel
25-06-2010, 11:11
bu 5/3 muhabeti stp nin 2 piston muhabetine benziyo :hehe:
bu 5/3 muhabeti stp nin 2 piston muhabetine benziyo :hehe:
o ayrı sonuçta o 2 piston çalışıyor ama komprasyonlar farklı kaçak var :D tam 2 piston olmuyo ozaman :hahaha: 4/3,5 olur ahaha :hahaha:
JU vtec in ayarları yeni yapıldığında ince contada varken EK vtec yanılmıyorsam çamurlukla geçmişti diye biliyorum :) bu arada sağol yarış muhabbetini ayarladın için her iki tarafta çok istiyordu yarışmayı aramız açık olduğu için söyleyemiyorduk yardımların için teşekkürler ciyer parem :)
kanka o zaman ju nun contası yanıktı öyle denediler. eksoz sistemi desen berbattı headers komple altı ezikti dümdüzdü.. ortada susturucu felan vardı 51 lik boru vs... ama şu an gerçekten farklı iyi oldu yani..
dragon07
25-06-2010, 11:14
efe nin hayalleri suyamı düştü şimdi :hehe:
aga o degilde bu ekeden korkulur yhaa :D:D:D
ben geçerim 0-400m kısa hedırs baskı balatam var dien gelsin geçsin :D boş göndermeyiz yemin ederim :D:D:
KCANN_220
25-06-2010, 11:20
kanka o zaman ju nun contası yanıktı öyle denediler. eksoz sistemi desen berbattı headers komple altı ezikti dümdüzdü.. ortada susturucu felan vardı 51 lik boru vs... ama şu an gerçekten farklı iyi oldu yani..
bu sefer 1 boy deıl camurluk atarım o zaman...:hahaha::hahaha:
baklawamı ıstıom arkadas bn..!!!:D
onursoytam
25-06-2010, 11:20
maşallah vts güzel yürümüş.
yanlız yanlış anlamazsan şunu eklemek istiyorum
aracım 5/3 throttle ile yürümüş demişsin eski denemelerde. 5/3 %60 a teekabul eder ki bi rolling veyahut dragta araba kıçını kaldırmaz bu throttle da. %80-90 bile olsa çok farkeder. yani demek istediğim 5/3 değildir o :)
kaz kelebeğim tam dönmüyordu
KCANN_220
25-06-2010, 11:21
onur wıdeoları ızlıemedım hala ama olsun tebrık edıom kardesım ayagına saglık...:)
Eray Yümsel
25-06-2010, 11:22
aga o degilde bu ekeden korkulur yhaa :D:D:D
ben geçerim 0-400m kısa hedırs baskı balatam var dien gelsin geçsin :D boş göndermeyiz yemin ederim :D:D:
olum gelir 3.16 ile geçerim ortam yüzüne cıkamazsın bak daraltma beni :D
Eray Yümsel
25-06-2010, 11:24
throttle var demedim :) o da nerden çıktı kaz kelebeğim tam dönmüyordu
al sana 2. bomba :hehe: onur sen bu bilgiyle iyi araba yürütüyon lan auhsduashduahua :hehe: çok iyi ya huuahsdauhduas
günün hit konusu olmuş :D iki aracada maşallah hep böyle olması dilegiyle kavgasız gürültüsüz kazasız belasız :icon_tup:
dragon07
25-06-2010, 11:25
olum gelir 3.16 ile geçerim ortam yüzüne cıkamazsın bak daraltma beni :D
3.16 ile sen gelde 131 var deniyelim :D:D iyi gideRRRRRRRRRRR
onursoytam
25-06-2010, 11:31
al sana 2. bomba :hehe: onur sen bu bilgiyle iyi araba yürütüyon lan auhsduashduahua :hehe: çok iyi ya huuahsdauhduas
1000 RR ile gel ben 3 te sen 5 te bas roll :D
FakirAli
25-06-2010, 11:37
oo kavgasız gürültüsüz bitmesi sevindirici =) tebrikler onurada erdinç abimede.. antalyada çok ceset 106&saxo war onlar hakkaten yürümüyo ama gerçekten bakımlı olanları işte böle oluyo cok hafife almayın TU5J4'leri.. :) iki tarafada tebrikler tekrardan
throttle var demedim :) o da nerden çıktı kaz kelebeğim tam dönmüyordu
throttle zaten onun adı :)
senin bahsettiğin ıtb.
sen dene 2 araba yan yana %100 throttle ile ( tam gaz yani )
sonra bide tps sensörünü okuyabiliyosan eğer %90 da yürü farkı kıyasla :)
5/3 ü neye göre hesapladınız onuda bilmiyorum gerçi.
her iki kardeşimide tbrk ediyorum gerçekten güzel bi drag oldu onur saxonun 3 ü gerçekten çok güzel irfanın vti de açılmamış bi motora göre seni güzel kovaladı arabalar olması gerektikleri konuma göre çok çok iyi tekra tebrik ediyorum maaşallah:icon_tup:;)
bu vti geçenlerde bahsi geçen 190 küsürlü olan vti mı ?
Geçmişmisin geçmişsin fazla konuşmaya gerek yok.Sen önüne bak.:icon_tup:
Geçmişmisin geçmişsin fazla konuşmaya gerek yok.Sen önüne bak.:icon_tup:
o diil bu vti stok motor
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 11:45
Geçmişmisin geçmişsin fazla konuşmaya gerek yok.sen önüne bak.:icon_tup:
yok göki oo ju 909 resimleri var oo vti bu değil. Bu 135,000 km orjınal vti. Eski 35 sn vti yanı
onursoytam
25-06-2010, 11:47
senin bahsettiğin ıtb.
ortalama gaz kelebeğinin açılması gözle gördüğüm yani
VTec_king
25-06-2010, 11:48
Maşallah Heriki aracada
senin bahsettiğin ıtb.
safc takip bakar artik ;)
Eray Yümsel
25-06-2010, 11:51
1000 RR ile gel ben 3 te sen 5 te bas roll :D
sen 2 de bas ben 6 da gene geçemen :D:D:D
bileğine sağlık onurum güzel akşamdı;)
onursoytam
25-06-2010, 11:56
her iki kardeşimide tbrk ediyorum gerçekten güzel bi drag oldu onur saxonun 3 ü gerçekten çok güzel irfanın vti de açılmamış bi motora göre seni güzel kovaladı arabalar olması gerektikleri konuma göre çok çok iyi tekra tebrik ediyorum maaşallah:icon_tup:;)
sağolasın abicim..
Ümit abicim stock motor diyorsun da bnmki yüklümü yani, bnm daha üst kapağım ömründe açılmamıştır.
motor içine girmeden yapılacak işlemler ile en sağlıklı VTI ile VTS bunlardır diye düşünüyorum varsa daha sağlıklısı deneyelim.merakımızı giderim maksat gazlamak sitres atmak
ben antalya da sanmıyorum bu VTI ı geçebilecek bi VTI
tebrik ederim erdinç abiyide onuruda böyle kardeşçe sonlanması cok sevindirici olmuş :)
maşallah araçlara
onursoytam
25-06-2010, 12:00
sen 2 de bas ben 6 da gene geçemen :D:D:D
olsun deneyelim kanka bişey çıkmaz denemeden :)
sağolasın abicim..
Ümit abicim stock motor diyorsun da bnmki yüklümü yani, bnm daha üst kapağım ömründe açılmamıştır.
motor içine girmeden yapılacak işlemler ile en sağlıklı VTI ile VTS bunlardır diye düşünüyorum varsa daha sağlıklısı deneyelim.merakımızı giderim maksat gazlamak sitres atmak
ya senin arabayı maksat konuşmadım orda onur hani genelde vtiler pistonlu veya egz li ya öle bi durum yok onu belirtmek istedim artı stok işletim var buda dikkat çekilmesi gereken bi nokta yoksa arabanı biliyorum ve yine tebrik ediyorum o üçüncü vitesinin kıymetinide bil ;):icon_tup:
ve bu arada daha çok gazlayacak günler olacak kimi geçecek kimi geçilecek ama antalya dostluğu hep baki kalsın ben bunu bilirim bunu söylerim ;)
onur nos tüpünle işin bittiyse göndersene :D
onur nos tüpünle işin bittiyse göndersene :D
hahahha göki alemsin :D
onursoytam
25-06-2010, 12:06
ya senin arabayı maksat konuşmadım orda onur hani genelde vtiler pistonlu veya egz li ya öle bi durum yok onu belirtmek istedim artı stok işletim var buda dikkat çekilmesi gereken bi nokta yoksa arabanı biliyorum ve yine tebrik ediyorum o üçüncü vitesinin kıymetinide bil ;):icon_tup:
ve bu arada daha çok gazlayacak günler olacak kimi geçecek kimi geçilecek ama antalya dostluğu hep baki kalsın ben bunu bilirim bunu söylerim ;)
evet abicim bende öle düşüyorum:icon_tup: ben hepsinin kıymatini biliyorum şanzumanım la bütünleştim abicim 1 2 3 4 5 :)
Gokalp-M
25-06-2010, 12:11
evet abicim bende öle düşüyorum:icon_tup: ben hepsinin kıymatini biliyorum şanzumanım la bütünleştim abicim 1 2 3 4 5 :)
şanzıman la bütünleştim :hahaha::hahaha:
iki tarafada tebrikler :)
dragon07
25-06-2010, 12:14
kısanın gücü desen daha dogru olur :D hatta kısanın oglu
gelecek haftaya rezervasyonları alıoz :D konu açmıyalım bidaa
ERDINC-VTI07
25-06-2010, 12:15
onur nos tüpünle işin bittiyse göndersene :d
kızıştırma ortalığıı
kızıştırma ortalığıı
hayırdır ?? gocundun mu
ilk 193 beygiri aldıgında dragda umit piyan surmustu aramızda 1-5 2 boy atmıstım bir kac kere denedik hemen hemen aynı sonuc...
roll de ise ilk basışta 2 boy öne sıcrıordum sonra 4 de yaklasıyordu ama su an 60 lıgı takınca cok farketmis denemedik ama sesinden belliydi yıkıyordu ortalıgı...yani afet olmus su an...
neyse deneme guzeldi masallah aracına....
kendi aracımı kendim kaldırıcaktım ama dun baya bi başım agrıyordu birde ustune emre
saolasun baya bi sarstı bizi 15 tur ust uste 0 cizinde insan sapıtıor...
ben roll istemiştim sadece ama ondada benim arabam rollde gitmiyor gecersiniz
demişsin neyse saglık olsun bakalım... masallah aracına
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
:D:heyoo:Ahhh ahhhhh onurum bak bak sen kimin kankası akşam nelerde yaparmış olum akşam antalyadayım deneyelim mi sen ben gs ama gs nın kafası güzel olur onu geçeriz AKŞAM DUA ET ARABANIN MOTOR TAKOZUNU KIRDIM CESARET EDİP TE ÇIKMADIM YOLA NEYSE KANKA TEBRİK EDERİM AMA SENLE YARIŞACAZ UNUT MA :)
onursoytam
25-06-2010, 12:37
ilk 193 beygiri aldıgında dragda umit piyan surmustu aramızda 1-5 2 boy atmıstım bir kac kere denedik hemen hemen aynı sonuc...
roll de ise ilk basışta 2 boy öne sıcrıordum sonra 4 de yaklasıyordu ama su an 60 lıgı takınca cok farketmis denemedik ama sesinden belliydi yıkıyordu ortalıgı...yani afet olmus su an...
neyse deneme guzeldi masallah aracına....
kendi aracımı kendim kaldırıcaktım ama dun baya bi başım agrıyordu birde ustune emre
saolasun baya bi sarstı bizi 15 tur ust uste 0 cizinde insan sapıtıor...
ben roll istemiştim sadece ama ondada benim arabam rollde gitmiyor gecersiniz
demişsin neyse saglık olsun bakalım... masallah aracına
irfan kardeşim 2 gün önce erdinç abi ile telefonda konuştuk abicim deneyelim mi deneyelim dedik 0-400 yapıcaz dedik erdinç abide drag tan sonra roll basalım dedi ben bu şanzuman ile roll basmam dedim şanzumanımı uzatırım deneriz dedim ve bu şekilde anlaştık kapattık telefonu ben beni geçersiniz demedim deneme ile olucak şeyler bunlar..
ama roll ing te basıcak düz orginal şanzumanlı kırmızı SAXO VTS var üstünde çip bile yok eyer istersen onunla deneyebilirim seninle göktürk kardeşimede sorayım uygun bir günde yapalım 1. viteste Vtec açarsın basarız 200 e kadar müsait bir günde
bu arada seninde aracına maşallah
onursoytam
25-06-2010, 12:41
:D:heyoo:Ahhh ahhhhh onurum bak bak sen kimin kankası akşam nelerde yaparmış olum akşam antalyadayım deneyelim mi sen ben gs ama gs nın kafası güzel olur onu geçeriz AKŞAM DUA ET ARABANIN MOTOR TAKOZUNU KIRDIM CESARET EDİP TE ÇIKMADIM YOLA NEYSE KANKA TEBRİK EDERİM AMA SENLE YARIŞACAZ UNUT MA :)
kanka dolu 106 SAXO ile draglarda kalkarım sadece :D
onursoytam
25-06-2010, 12:42
onur nos tüpünle işin bittiyse göndersene :D:hahaha:
kankam böle şakalar yapma :)
onursoytam
25-06-2010, 12:50
benim kulagıma öle geldi ben ısrarla dedim hem drag hem roliing basalım 2sindede görelim demiştim hem köprüden daha guzel video cekilir dedim sende benim şanzımanım drag icin uygun rolde gitmiyor gecersiniz demissin kulagıma gelen bunlar...
rollde erken bitiyor gibisinden konussusmussun o yuzden gerek yok abicim gibisinden demişşin... neyse saglık olsun...işten gucten fırsat bulamıorum arabaya zaman ayıramıorum... orjinale ceviricem bugun tıs tıs gezmek icin... hadi kal saglıcakla
kardeşim ben telde ne konuştuysam söledim...sende kal sağlıcakla
onursoytam
25-06-2010, 12:52
tebrikler kardeşim ;)
sağol kardeşim... ;)
onursoytam
25-06-2010, 12:56
Tebrikler Onur. Her nekadar videoları izleyemesek de :)
sağolasın abicim birazdan streetfire de onaylanır heralde :)
KMR2-GT bende ne VTI videoları var çıkartırsam site kaldırmaz maç sıkorumu bu 1-1 2-1 keyifle arabalarımızı deniyoruz bizde sıkıntı yok siz sıkıntı yapiyorsunuz fanatikleştiriyorsunuz
bende vtı yokkı ne fanatıklestırecem alla alla.ben olanı soluyorum.vtı gecseydı aynı seylerı yazarmıydın acaba :)
fatihsener07
25-06-2010, 13:05
şanzıman la bütünleştim :hahaha::hahaha:
kuzende monifoltla bütünleşti heheheh:hahaha::hahaha::hahaha:
Juggernaut
25-06-2010, 13:05
Tebrikler denemişsiniz sonunda.
OZAMAN da Gaz kelebeğim 5 te 3 tü halen çırpınmaya çalişiorsun abicim gerek yok böle yapmana varsa giderin Afyon da biyerde buluşalım 0-400 giderini görelim gerek siz polemik yapma yaz sonuna hazırla sende arabanı :icon_tup:
Bu arada bide sen denese ne LAL plaka RS ile ;)
Videosunun linki var mı Rs ile denemenin?
irfan kardeşim 2 gün önce erdinç abi ile telefonda konuştuk abicim deneyelim mi deneyelim dedik 0-400 yapıcaz dedik erdinç abide drag tan sonra roll basalım dedi ben bu şanzuman ile roll basmam dedim şanzumanımı uzatırım deneriz dedim ve bu şekilde anlaştık kapattık telefonu ben beni geçersiniz demedim deneme ile olucak şeyler bunlar..
ama roll ing te basıcak düz orginal şanzumanlı kırmızı SAXO VTS var üstünde çip bile yok eyer istersen onunla deneyebilirim seninle göktürk kardeşimede sorayım uygun bir günde yapalım 1. viteste Vtec açarsın basarız 200 e kadar müsait bir günde
bu arada seninde aracına maşallah
kanka kırmızı saxo vts (göktürk) aracında chip vardı die biliyorum. bizede gs 106 nın sahibi gökhan abi söyledi. yanlışın olmasın üstüne basarak söylemişti o gün gece siz EZ ile denerken. şaşırdım valla...
onursoytam
25-06-2010, 13:08
bende vtı yokkı ne fanatıklestırecem alla alla.ben olanı soluyorum.vtı gecseydı aynı seylerı yazarmıydın acaba :)
emin ol sen gibi yapmayıp tebrik eder çekilirdim.:icon_tup:
onursoytam
25-06-2010, 13:10
kanka kırmızı saxo vts (göktürk) aracında chip vardı die biliyorum. bizede gs 106 nın sahibi gökhan abi söyledi. yanlışın olmasın üstüne basarak söylemişti o gün gece siz EZ ile denerken. şaşırdım valla...
kankam 7200 kesiyor akşam binelim bakalım ciyerim istersen 7200 de çip olur yani olmaz değil devir konusunda stock yani ne fazla ne eksik dönüyor.Beyini açmadan anlayamayız ama yok diye biliyoruz;):)
En azından bu kavgasız gürültüsüz bitti. Tebrikler onur. Ama asıl yarış pokeyle olucak ben onu bekliyorum merakla. Erdinçte güzel vtec kaldırır ama poke diyince durup bi düşünmek gerekiyor ;) Halen daha benim crxin vites alt kolunu nasıl kopardığını merak ederim :D
emin ol sen gibi yapmayıp tebrik eder çekilirdim.:icon_tup:
inşallahöyle olur görecez :)
arabaya zaman ayıramıorum... orjinale ceviricem bugun tıs tıs gezmek icin... hadi kal saglıcakla
orjinale çevirmeden kırmızı saxoyla olan teklifi bir düşün istersen bence:)
En azından bu kavgasız gürültüsüz bitti. Tebrikler onur. Ama asıl yarış pokeyle olucak ben onu bekliyorum merakla. Erdinçte güzel vtec kaldırır ama poke diyince durup bi düşünmek gerekiyor ;) Halen daha benim crxin vites alt kolunu nasıl kopardığını merak ederim :D
ahahaha :D:hahaha::hahaha:
onursoytam
25-06-2010, 13:17
orjinale çevirmeden kırmızı saxoyla olan teklifi bir düşün istersen bence:)
olursa koltuklu şekilde olur göktürk sökmez arabasını
onursoytam
25-06-2010, 13:19
HB DG vtec tede kısa var headers filitre egzost var. arabaları toplamadan hazırla hemen bu gün akşam deneyelim :icon_tup:
HB DG vtec tede kısa var headers filitre egzost var. arabaları toplamadan hazırlayın hemen bu gün akşam deneyelim :icon_tup:
Elin sk.yle gerdeğe giren birisi değilim onur. Benim arabamla denersen gel yapalım top speed. Yoksa bos yere beni germe. Ben pokeyle yarısını merak ettiğimi söyledim asıl onunla mevzunuz var izlemeye gelirin gecenide tebrik eder işime bakarım. :icon_tup:
onursoytam
25-06-2010, 13:23
Elin sk.yle gerdeğe giren birisi değilim onur. Benim arabamla denersen gel yapalım top speed. Yoksa bos yere beni germe. Ben pokeyle yarısını merak ettiğimi söyledim asıl onunla mevzunuz var izlemeye gelirin gecenide tebrik eder işime bakarım. :icon_tup:
tuğral sende beni yanlış anlama 2.vites 50 180 basarsan denerim.. güzel bi deneme olur bence:icon_tup:
tuğral sende beni yanlış anlama 2.vites 50 180 basarsan denerim.. güzel bi deneme olur bence:icon_tup:
Onur ben denerim benim geçilme, gecme kaygılarım crxi satmamla bitti. Bu keyif arabam. Contam yanık ama basarım gecersende tebrik ederim istersen bu gece cıkarayım arabayı. Ama 180 az kalır bi 220 olsun en azından son hız
Bulut Y.
25-06-2010, 13:30
Onur ben denerim benim geçilme, gecme kaygılarım crxi satmamla bitti. Bu keyif arabam. Contam yanık ama basarım gecersende tebrik ederim istersen bu gece cıkarayım arabayı. Ama 180 az kalır bi 220 olsun en azından son hız
onur 220 göremiyo abi :D:D gözleri ilerlemiş gözlük lazım:hahaha::hahaha::hahaha: :D
şaka maka onur senin 5 kaçta bitiyodu lan ?
edit: 200 civarı soluğu kesiliyomuş :D
onursoytam
25-06-2010, 13:34
180 SX e kaç bar basıcaksın bide bnm topspeed im 203 gibi bitiyor 7900 dönüyorum 7200 den sonra boş zaten tutuyor arabayı top speed te en sağlıklı 180 yani 220 ye kadar basabilmem için seninle egz koyup 13/59 ve 8200 dönmem gerekir
180 SX e kaç bar basıcaksın bide bnm topspeed im 203 gibi bitiyor 7900 dönüyorum 7200 den sonra boş zaten tutuyor arabayı top speed te en sağlıklı 180 yani
Motorum yağ yakıyor, contam yanık, kompresyonum düşük, 0,6 bar stock turbo basıncım var ve sen bana ölü devirlerimde bastırıyorsun. Zevki olmaz yarısmanın bosu bosuna masraf coğaltmış olrurum. en az 60 dan basarız 200 e kadar madem en azından turbom dolu olsun.
İki Aracada Maşallah.VTS Güzel Yürümüş Tebrikler.
onursoytam
25-06-2010, 13:40
Motorum yağ yakıyor, contam yanık, kompresyonum düşük, 0,6 bar stock turbo basıncım var ve sen bana ölü devirlerimde bastırıyorsun. Zevki olmaz yarısmanın bosu bosuna masraf coğaltmış olrurum. en az 60 dan basarız 200 e kadar madem en azından turbom dolu olsun.
tuğral usta bende yalan yok ben arabayı 60 e getirdiğimde döncek devirim kalmıyor :D işin doğrusu bu bende 2 de iyi yürüdüğümü hissediyorum birazcık devir dönmem lazım yani 50 190 yapalım ortayı bulalım :) hemsende fazla zorlamadan arabana zarar vermemiş olursun zaten 150 gibi arakamdan deli gibi gelip egeçeksin sonuçta 1,8 araba 0,5 veya 0,6 bar galiba bende sana ne kadar tutunabileceğimi görmüş olurum
tuğral usta bende yalan yok ben arabayı 60 e getirdiğimde döncek devirim kalmıyor :D işin doğrusu bu bende 2 de iyi yürüdüğümü hissediyorum birazcık devir dönmem lazım yani 50 190 yapalım ortayı bulalım :) hemsende fazla zorlamadan arabana zarar vermemiş olursun
bence sen muadillerinle yarış madem bende gereksiz yere yormamıs olurum masrafta büyümemiş olur. Arabayı yaptırdıktan sonra 10 dan da basarız sorun değil. Ama 60 da basalım 200 de biter dersende hemen aksam cıkaryım arabayı. Belki gecersinde arabamın durumu hiç sağlıklı değil
tuğral usta bende yalan yok ben arabayı 60 e getirdiğimde döncek devirim kalmıyor :D işin doğrusu bu bende 2 de iyi yürüdüğümü hissediyorum birazcık devir dönmem lazım yani 50 190 yapalım ortayı bulalım :) hemsende fazla zorlamadan arabana zarar vermemiş olursun zaten 150 gibi arakamdan deli gibi gelip egeçeksin sonuçta 1,8 araba 0,5 veya 0,6 bar galiba bende sana ne kadar tutunabileceğimi görmüş olurum
deli gibi gelip geçme eskiden olsa olurdu ama şuanda ciddi anlamda yürümüyor arabam. Debriyajına kadar bitik vites gecişlerim cırtlıyor yavaş atıyorum vs..
onursoytam
25-06-2010, 13:48
bence sen muadillerinle yarış madem bende gereksiz yere yormamıs olurum masrafta büyümemiş olur. Arabayı yaptırdıktan sonra 10 dan da basarız sorun değil. Ama 60 da basalım 200 de biter dersende hemen aksam cıkaryım arabayı. Belki gecersinde arabamın durumu hiç sağlıklı değil
tamam olur bakalım ne kadar tutuna bilceğim bende merak ettim Basıncı kurcalamıcan dimi :) yanına hafif birisini alrsan araç içinden video çekelim benim koltuklarım sökük sorun olmaz dimi
tebrikler araçlara:)bu arada vti/gti (vts) fanatikliginin en en fazla oldugu illerden biri antalya:) (kum gibi araç var) yorumları komple okudum tr'DE 11.500-12.000 SN. yapan N/A vts yada vti warmı :D
0505 770 24 83 burdan ara aksam üzeri beni ben alırım birini yanıma 11 den sonra olsun ama
tamam olur bakalım ne kadar tutuna bilceğim bende merak ettim Basıncı kurcalamıcan dimi :) yanına hafif birisini alrsan araç içinden video çekelim benim koltuklarım sökük sorun olmaz dimi
basıncı kurcalamıcam istersen sürekli cekimde olur inince izlersin evc kapalı 0,6 sabit basıcak
onursoytam
25-06-2010, 13:52
tebrikler araçlara:)bu arada vti/gti (vts) fanatikliginin en en fazla oldugu illerden biri antalya:) (kum gibi araç var) yorumları komple okudum tr'DE 11.500-12.000 SN. yapan N/A vts yada vti warmı :D
bizi video yanıltıyor galiba biraz boş muhabbeti ti ama video da öle gözüküyor:)
onursoytam
25-06-2010, 13:54
basıncı kurcalamıcam istersen sürekli cekimde olur inince izlersin evc kapalı 0,6 sabit basıcak
tamam yanına zayıf birisini al da bnm koltuklar sökük akşam kaç gibi üniversite yolunda yapalım
onursoytam
25-06-2010, 13:56
0505 770 24 83 burdan ara aksam üzeri beni ben alırım birini yanıma 11 den sonra olsun ama
tamam oke :icon_tup:
devilboy
25-06-2010, 14:02
ONUR tebrik ederim arkadaşlar çok iddalı çok atarlı konuştular diğer konuda da dediğim gibi büyük lokma ye büyük söz konuşma diye 193 hplik vti merak ettim günler öncesinden bilinen bi olaydı ama onunda açıklaması vardır elbetteki şu iş fanatik hale getirilmezse tadından yenmiyor okadar vti geçecek diyen arkadaşlara lafım kul yapısı neyin ne olacağı belli ollmmaaazzzz
onursoytam
25-06-2010, 14:05
ONUR tebrik ederim arkadaşlar çok iddalı çok atarlı konuştular diğer konuda da dediğim gibi büyük lokma ye büyük söz konuşma diye 193 hplik vti merak ettim günler öncesinden bilinen bi olaydı ama onunda açıklaması vardır elbetteki şu iş fanatik hale getirilmezse tadından yenmiyor okadar vti geçecek diyen arkadaşlara lafım kul yapısı neyin ne olacağı belli ollmmaaazzzz
sağolasın kanka..:icon_tup:
dragon07
25-06-2010, 14:13
biz akşam japonlar olarak piyan garagede beklıyoruz... net 30 araç orda olanlar sölesin...
adamlar bi geldiler bütün fransızlar, resmen ceteleşme vardı :D:D lan dedik noluyor kesici sesleri sanayiyinin sessizligi bozuverdi...fransızlar ve japonların savası gibiydi resmen
görülmesi gereken görüntüydü :D
onursoytam
25-06-2010, 14:17
biz akşam japonlar olarak piyan garagede beklıyoruz... net 30 araç orda olanlar sölesin...
adamlar bi geldiler bütün fransızlar, resmen ceteleşme vardı :D:D lan dedik noluyor kesici sesleri sanayiyinin sessizligi bozuverdi...fransızlar ve japonların savası gibiydi resmen
ben bi girdim piyan garajın sokağına baktım ali abide hemen rolantide kesici yapyor bana karşılık :) orda koptum zaten :D
seyfi ye baktım ordan yan yan bana doğru geliyor tam bi muhabbeti :D
Gokalp-M
25-06-2010, 14:20
çatara patara savaş alanı gibi yıkıldı sanayi:hahaha::hahaha:
lan nebiçimdi öyle fransızlar alev alıcaktı çatırdamktan:hahaha:
vtecburac
25-06-2010, 14:22
birazda ben uğraşım senle onur:D
üsLUBa Dikkat....................
............
onursoytam
25-06-2010, 14:25
birazda ben uğraşım senle onur:D kızlar SAXO'ya bayılır:hahaha:
yok kanka SONE-R abi ile msn de konuştuk barış imzadık sonun da :)
lan nebiçimdi öyle fransızlar alev alıcaktı çatırdamktan:hahaha:
ah arabam yatıyodu yoksa çatırdamanın kralını yaşıcaktınızda en alevlisinden nasip işte :D:D
onursoytam
25-06-2010, 14:30
ah arabam yatıyodu yoksa çatırdamanın kralını yaşıcaktınızda en alevlisinden nasip işte :D:D
Drag larda görmek isteriz ümit abicim :)
[QUOTE=PİYAN;1508728]ah arabam yatıyodu yoksa çatırdamanın kralını yaşıcaktınızda en alevlisinden nasip işte :D:D
Yakışır kardeşime.
Drag larda görmek isteriz ümit abicim :)
inşaallah abim hayırlısı ile şu son değişiklikleri bi halledeyim;)
onursoytam
25-06-2010, 14:40
inşaallah abim hayırlısı ile şu son değişiklikleri bi halledeyim;)
ona kilit şart gibi sanki :)
ona kilit şart gibi sanki :)
orası kesin bu sefer 4 değil 5de bile rahat basamıcaz yere ama buluruz bi çaresini
dragon07
25-06-2010, 14:42
kilitlicekte nasıl kitlesem diye düşünüyor :D:D
kilitlicekte nasıl kitlesem diye düşünüyor :D:D
kiliti aldım kale asma kilit ama daha kitleyesim yok:D
serdar_07
25-06-2010, 14:46
yahu arkadaş niye benim haberim olmuo niye aramıyosunuz yaaa :(((
onursoytam
25-06-2010, 14:46
orası kesin bu sefer 4 değil 5de bile rahat basamıcaz yere ama buluruz bi çaresini
hayırlısı olsun abicim
Onur kardeşim tebrik ediyorum seni çok güzel yürütüyosun, VTS yi ilk aldığımda araba gram yürümüyordu üzerinde 185/60 r 14 lastik vardı Filtre bile takılmamıştı leylek gibi havadaydı, Bayan çocuklarını okula götürüp getiriyormuş motoru açık değildi 6 ay uğraşmıştım almak için alıncada bu hiç yürümüyo demiştim kendi kendime, bi elin deydi kardeşim maşallah 10 numara yürüyor şu anda.
süpersin abicim ya ses başka;)
onursoytam
25-06-2010, 15:02
Onur kardeşim tebrik ediyorum seni çok güzel yürütüyosun, VTS yi ilk aldığımda araba gram yürümüyordu üzerinde 185/60 r 14 lastik vardı Filtre bile takılmamıştı leylek gibi havadaydı, Bayan çocuklarını okula götürüp getiriyormuş motoru açık değildi 6 ay uğraşmıştım almak için alıncada bu hiç yürümüyo demiştim kendi kendime, bi elin deydi kardeşim maşallah 10 numara yürüyor şu anda.
böle bi arabayı bana sattığın için sana teşekkür lerimi sunuyorum ayrıca yetgin abime teşekkür ederim onun aracılığı ile seninle beni tanıştırdığı için, kendim açtım sağırdı bu araba diyorum inanmıyor kimse :)
CeM öZeR
25-06-2010, 15:08
VTİ'ye maşallah. Saxoya zaten diyecek yok. :)
Antalyalogy
25-06-2010, 15:19
Elektrik yok, telefon yok , yol yok ama azimle çalışan Tuğral yine de Tubitak bilim yarışmasında dereceye girmek için yılmadan çalışır gibi olmuş be :D:D:D:D:hahaha::hahaha:
Onurum maşallah ayağına sağlık :)
onursoytam
25-06-2010, 15:49
Onurum maşallah ayağına sağlık :)
Ne demek kankam ;)
tebrıkler her ıkı aracada onurada tebrıkler 10 gun sonra dugunum var allah ızın verırse o yuzden telasım buyuk bu aralar benım ıcın yarıs muhabbetı cok zor ama dugunden sonra musaıt bı zamanlarda bızde denerız her ıkı araclada.poki
onursoytam
25-06-2010, 16:04
tebrıkler her ıkı aracada onurada tebrıkler 10 gun sonra dugunum var allah ızın verırse o yuzden telasım buyuk bu aralar benım ıcın yarıs muhabbetı cok zor ama dugunden sonra musaıt bı zamanlarda bızde denerız her ıkı araclada.poki
poki bak güzel abim benden büyüksün ama 4 gün önce öle bi yazdınız çizdinizki ne olduğunu anlamadım yok biz kaldıralım oturan saxocu kardeşlerimiz filan var yazdınız benden büyüksünüz bende hiç sesimi çıkartmadım yarışalım dediniz güzel bir gece ayarladık keşke gelseydin de eğleceye daha bi güzel olsaydı neyse sana hayatında mutluklar diliyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun...:icon_tup:
üsluba dikkat
huysuz adminimizde gelmiş :D efenim hoşgeldiniz! :D :D
poki bak güzel abim benden büyüksün ama 4 gün önce öle bi yazdınız çizdinizki ne olduğunu anlamadım yok biz kaldıralım oturan saxocu kardeşlerimiz filan var yazdınız benden büyüksünüz bende hiç sesimi çıkartmadım yarışalım dediniz güzel bir gece ayarladık keşke gelseydin de eğleceye daha bi güzel olsaydı neyse sana hayatında mutluklar diliyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun...:icon_tup:
onurcum guzel kardesım yarısalım dıye senı 10 sefer cagırdım abı ısım var calısıyorum dedın gelmedın senın musaıt oldugun gunde benım evımın mobılyaları geldı onlarla ugrastım ne dıcektım mobılyacılara abı ben bugun yarısa gıdıcem sız esyaları sonramı getırın dıcektım yazdıgım cızdıgım gunlerde gelmedın sımdı benı gelmemekle sucluyosun gelseydım bu kadar mutlu olamazdın :) cok deıl 30 40 gun gecsın su dugun ıslerını atlatayım denerız allahın ıznı ıle.
onursoytam
25-06-2010, 18:48
onurcum guzel kardesım yarısalım dıye senı 10 sefer cagırdım abı ısım var calısıyorum dedın gelmedın senın musaıt oldugun gunde benım evımın mobılyaları geldı onlarla ugrastım ne dıcektım mobılyacılara abı ben bugun yarısa gıdıcem sız esyaları sonramı getırın dıcektım yazdıgım cızdıgım gunlerde gelmedın sımdı benı gelmemekle sucluyosun gelseydım bu kadar mutlu olamazdın :) cok deıl 30 40 gun gecsın su dugun ıslerını atlatayım denerız allahın ıznı ıle.
sen yarışmak istedin.. istediğin gün istediğin saat te dedin ;) ve sen gelmedin :)neyse işlerini hallet biran önce bekliyorum.:icon_tup:
sanıyorum konunu sonundaki arkadaşlarımız videodakiler değil.
karşılaştırma konusu açabiliriz.
onursoytam
25-06-2010, 18:57
tuğral usta çıkalımmı hava yağmurlu ama arkadan çekiş sorun olurmu ?
Elektrik yok, telefon yok , yol yok ama azimle çalışan Tuğral yine de Tubitak bilim yarışmasında dereceye girmek için yılmadan çalışır gibi olmuş be :D:D:D:D:hahaha::hahaha:
Valla aksam gel bak sende görürsün arabayı arkadan videoya cekinde duman içinde duran sx yazarsınız :D Ama yaklasıyor yakında ümitle sana bilenicem bende yazıcam, atarımı giderimi yapıcam çok çirkefleşicem :D Çamura yatıp yan gelicem, filtre hortumunuzdan emiş çalıcam yarısırken cok farklı planlarım var :D Neyse efenim Pokiyle bizim düğünler birer gün arayla olunca cok iyi anlıyorum pokiyi. En lüzumsuz zamanlarda iş cıkar hep. Ben bitirdim evin işlerini şimdi HD yayında, kablonetten bağlanıp cekirdek citletip evi koruyorum sözüm ona :D
Onur %100 kilit var arkada sorun olur ama 11 e kadar kurursa cıkarız. Böyle ıslak olursa benim Akdeniz üniversitesi kampüsüne girmem sorun olabilir güvenlikler için :D
sanıyorum konunu sonundaki arkadaşlarımız videodakiler değil.
karşılaştırma konusu açabiliriz.
Adminim bu bilenmeler bitmez ama gayet sakin yazıyor herkes dursun azıcık antalya konularıda yerinde bir konusulsun hersey güzel güzel
onursoytam
25-06-2010, 19:05
üniversitenin içinde ne yapıcaksın :)
arkayı ıslakta %100 kilitle atınca bişe bulurum ben yapıcak
nakayama
25-06-2010, 21:00
maşallah her 2 aracada güzel bi yarıştı sıkıntısız bitti :)Onur abi tebrikler.
Maşallah Onur Çok guzl araban var guzl yuruyor
kazasız belasız.
tugral kardes eger harbi biriysen vede gercekten o sekildeki bi arabayla evc yle oynamadan 0.6 basıncla yuruyeceksen,50 190 aralıgında sen o saxoyu gec ben kendimi keserim :D
ikinizide tanımam arabaların gidisinide bilmiyorum ama ben böyle dusunuyorum
firat_07
25-06-2010, 21:35
her iki araçta arkadaşlarımızın hepsine maşşallah
her iki araçta arkadaşlarımızın hepsine maşşallah
vayy yeni vti'mı geldi vn plakalı fılan yaf:)
onursoytam
25-06-2010, 21:58
Maşallah Onur Çok guzl araban var guzl yuruyor
kazasız belasız.
teşekkür ederim mertcan sağolasın..
seyfi 07
25-06-2010, 21:58
erdınc abımede onur kankımede tebrıkler.....
firat_07
25-06-2010, 22:16
vn eskidende benimdi şimdide bizde antalyada gaz kelebegi hariç son haliyle saxoyu geçen tek vtec :D
antalya dök içini kurt kalmasın:)
Maşallah Onur çok güzel yürümüşsün, tebrik ederim. ;)
sen yarışmak istedin.. istediğin gün istediğin saat te dedin ;) ve sen gelmedin :)neyse işlerini hallet biran önce bekliyorum.:icon_tup:
yazdıgım gun yada ertesı gun ıstedıgın saatte ıstedıgın yerde olurdu ama 1 hafta sonrası dugunume 1 hafta kala o ıs zor yoksa nerde yarıs orda ben bı adamım ben sen arabanı yapmaya mılletı gecmeye devam et uygun bı zamanda yarısırız
tugral kardes eger harbi biriysen vede gercekten o sekildeki bi arabayla evc yle oynamadan 0.6 basıncla yuruyeceksen,50 190 aralıgında sen o saxoyu gec ben kendimi keserim :D
Bugün havalar ve yolun durumu yüzünden deneyemedik ama ben geçmek için yarısmıyorum o yüzden sıkıntı yok. Geçersemde yüzümde tebessüm olur o kadar. Bu halde ne gibi bir iddiam olabilirki neden evc den basınc acayım? Arabamın durumunu yarısırsak gelenlerdirek anlarlar zaten bembeyaz bir dumanım var arkada
emretorlak
26-06-2010, 00:41
Onur & Erdinç tebrikler. Araçlar güzel denemeler de güzel
M.Can Çimir
26-06-2010, 02:11
bu adam keyif adamı artık, Tuğral'ı tanıyanlar bilir, geçtiği zaman da yalnızca arkadaş ortamında geyik yapma amacıyla anlatır. Geçildiği zaman kimse dalga geçmez bu adam kendisiyle dalga geçer :D sağıyla soluyla basıncıyla oynamaz zaten oynanacak hali kalmadı arabanın, düğün telaşından köfteci spec dolaşıyor adam :) bu arada Tuğral'ın aracı sağlam olursa (yine 0.6 bar fakat sağlam motorla) uzunda geçer Onur'u... şu an stock 2.0 Sierra ile neredeyse aynı gidiyor öyle söyliyim, durum vahim yani...
Onur tebrikler, ben tarafsızım ama Serkan'la yapacağın yarışı gerçekten merak ediyorum.
ocean0636
26-06-2010, 06:09
Arkadan çekiş nasıl bir şey çok merak ettim :soru: :D:D
onursoytam
26-06-2010, 12:40
vn eskidende benimdi şimdide bizde antalyada gaz kelebegi hariç son haliyle saxoyu geçen tek vtec :D
Gaz kelebeğim tam açılmıyorken geçen geçti kanka bakalım VN nin spec lerini bozmadan yine geçebilecekmi ;)
M.Can Çimir
26-06-2010, 12:48
Arkadan çekiş nasıl bir şey çok merak ettim :soru: :D:D
arkadan itmiyor, çekiyor demek ki :) ben görmeyeli geri geri gidiyor sanırım Tuğral'ın arabası :P :D
onursoytam
26-06-2010, 12:53
bu adam keyif adamı artık, Tuğral'ı tanıyanlar bilir, geçtiği zaman da yalnızca arkadaş ortamında geyik yapma amacıyla anlatır. Geçildiği zaman kimse dalga geçmez bu adam kendisiyle dalga geçer :D sağıyla soluyla basıncıyla oynamaz zaten oynanacak hali kalmadı arabanın, düğün telaşından köfteci spec dolaşıyor adam :) bu arada Tuğral'ın aracı sağlam olursa (yine 0.6 bar fakat sağlam motorla) uzunda geçer Onur'u... şu an stock 2.0 Sierra ile neredeyse aynı gidiyor öyle söyliyim, durum vahim yani...
Onur tebrikler, ben tarafsızım ama Serkan'la yapacağın yarışı gerçekten merak ediyorum.
teşekkür ederim.bende merak ediyorum;)
ocean0636
26-06-2010, 12:53
:D:D
arkadan itmiyor, çekiyor demek ki :) ben görmeyeli geri geri gidiyor sanırım Tuğral'ın arabası :P :D
Ahauahauaha:hehe::hehe::hehe:
ERDINC-VTI07
26-06-2010, 12:55
konu ooo...puya döndü bi kitlenıyo bi açılıyooo
onursoytam
26-06-2010, 13:00
Maşallah Onur çok güzel yürümüşsün, tebrik ederim. ;)
teşekkür ederim sağolasın.:)
hakantunali
26-06-2010, 15:19
onur tebrikler aracın çok iyi gidiyo
Antalyalogy
26-06-2010, 15:52
Gaz kelebeğim tam açılmıyorken geçen geçti kanka bakalım VN nin spec lerini bozmadan yine geçebilecekmi ;)
Hay senin kelebeğine,keline,kebeşine beee :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Tebrikler Onur, iki araca da masallah.. Cok güzel bi yarıs olmus, aynı zamanda kavgasız dövüssüz.. Ben sahsen kavga cıkar diye bekliyodum valla.. :D
onursoytam
27-06-2010, 01:19
onur tebrikler aracın çok iyi gidiyo
sağol hakan.. senin EVO ne alemde..
onursoytam
27-06-2010, 01:21
Hay senin kelebeğine,keline,kebeşine beee :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
sen de bi bak belki tam açılmıyordur dicem ama elentrikli seninki :)
onursoytam
27-06-2010, 01:47
Tebrikler Onur, iki araca da masallah.. Cok güzel bi yarıs olmus, aynı zamanda kavgasız dövüssüz.. Ben sahsen kavga cıkar diye bekliyodum valla.. :D
sağolasın...
lordly_07
27-06-2010, 18:29
nan onur hafifletmek için kendinide fiberden yaptırda .bir boy daha one gidersin :)))
VN nin spec lerini bozmadan gene gecıcek bı kac eksıgım var sen merak etme onur yakın zaman da ya gecersın ya gecılırsın TEKRAR:icon_tup:
onursoytam
27-06-2010, 22:04
VN nin spec lerini bozmadan gene gecıcek bı kac eksıgım var sen merak etme onur yakın zaman da ya gecersın ya gecılırsın TEKRAR:icon_tup:
inşallah Geçersin ne diyeyim bekliyorum:icon_tup: sen kullanıcaksın arabanı:icon_tup:
bu arada VN nin specleri nedir tam olarak yazarmısın bilelim.
onursoytam
27-06-2010, 22:06
nan onur hafifletmek için kendinide fiberden yaptırda .bir boy daha one gidersin :)))
olabilir yetgin abii :)
inşallah Geçersin ne diyeyim bekliyorum:icon_tup: sen kullanıcaksın arabanı:icon_tup:
bu arada VN nin specleri nedir tam olarak yazarmısın bilelim.
ben veya baskası sonucta araba yurusun onur
gırtlak olsa ne yazar araba yurumedıkten sonra heards bıle yok su an o kadarını soylıyım ama gıdısını bana deıl o aksam olanlara sor derım beklıyıp gorıcez dıyelım laf kalabalıgına hıc gerek yok
onursoytam
27-06-2010, 22:48
ben veya baskası sonucta araba yurusun onur
gırtlak olsa ne yazar araba yurumedıkten sonra heards bıle yok su an o kadarını soylıyım ama gıdısını bana deıl o aksam olanlara sor derım beklıyıp gorıcez dıyelım laf kalabalıgına hıc gerek yok
laf kalabalıı değil orkun... deniyeceğim arabanın speclerini bileyim
VN vtecde b16b nippon 81.5 piston ve vafc2 var şu an. subab yakalamadan önce ise wiseco piston vardı.
onursoytam
27-06-2010, 22:59
VN vtecde b16b nippon 81.5 piston ve vafc2 var şu an. subab yakalamadan önce ise wiseco piston vardı.
mustafa 1.6 ile 1.7 arasınamı denk geliyordu.ortalaması
dragon07
27-06-2010, 23:00
deneyip görürsünüz kanks...
biliyosun denemeden çocuk olmaz...DS göktanda denemek istiyor :)
onursoytam
27-06-2010, 23:02
deneyip görürsünüz kanks...
biliyosun denemeden çocuk olmaz...DS göktanda denemek istiyor :)
efe sen mi kullanıcaksın :)
eksıklerı tamamlıyım denerız onur ıyı geceler herkese
dragon07
27-06-2010, 23:04
yok ben kullanmıcamda ne önemi var :) fark edermi ben zaten geçiyorum seni :D
onursoytam
27-06-2010, 23:14
yok ben kullanmıcamda ne önemi var :) fark edermi ben zaten geçiyorum seni :D
efe seni hertürlü bölerim 4 parçanı 0-400 e eşit şekilde dağıtırım :D:hahaha:
en son neler olmuştu hatırlatırım istersen, hani sen kullanmıştın :)
lordly_07
28-06-2010, 00:04
olabilir yetgin abii :)
olsun tabii onur mantıklı yanii:D