Orijinalini görmek için tıklayınız : Ciddi Basınç Problemi..
Dün akşam çıktığımız denemede ilk gazlama sonrasında arabada ilginç bi sorun başladı.. Turbo basıncım peak 1.7 cont. 1.5 iken dün akşam peak kafasına göre 1.9lara 2.2lere çıkmaya başladı.. Sonrasında da sabit kalmadan önce 1.5 sonra 1.4 1.3 1.2 şeklinde düşmeye devam etti.. Bütün bunlar olurken sabit gazda sabit viteste gittiğimi de belirtmek isterim.. Arabada esktradan bi hava kaçağı gibi ses duyuyorum.. Bir de daha önce attığından daha fazla duman atıyor gibi geliyor bana.. Acaba turbo bi bakım mı istiyor yoksa komple gidici mi ? Ya da bi yerlerde ciddi bi basınç kaçağımız mı var ?
ahmet3425
25-06-2010, 18:09
selenoidlerde bi sıkıntı olusmus olabilir ona bir bakın...
turbo yağ veriyor mu onada bakmak lazım, ama intercooler dump valfe veya blow off valfe borular vakum bi ton yer var kacırma ihtimali olan heryeri kontrol etmek lazım...
burdan ancak ihtimalleri soyleyebiliriz...
egeturbo
25-06-2010, 18:10
yaw canım abim sen ne derdedion turbonu bırak patlarsa patlasın turbodan bol ne var :D ben sana turbo vereim siz bana adana şalgam :D
eheh şaka bi yana abi vnt valfini kontrol et eğer problem devam ederse sole bi kaç şık daha var
şık istemiyorum ben turbo istiyorum.. ve gerekirse manifold da yaptıracam arda ;)
yaw canım abim sen ne derdedion turbonu bırak patlarsa patlasın turbodan bol ne var :D ben sana turbo vereim siz bana adana şalgam :D
eheh şaka bi yana abi vnt valfini kontrol et eğer problem devam ederse sole bi kaç şık daha var
öncelikle çingene arda kargo noldu sora sen turbo bulmadın sora ben sana şalgam içirdim kebabta yedirdim daha ne konusyon acılen turbo yolla kafanı kırarım:hahaha::hahaha::hahaha:
egeturbo
25-06-2010, 18:52
öncelikle çingene arda kargo noldu sora sen turbo bulmadın sora ben sana şalgam içirdim kebabta yedirdim daha ne konusyon acılen turbo yolla kafanı kırarım:hahaha::hahaha::hahaha:
bebitom sana bi laf solemedim ben :D sen sözünü tuttun ama hesabı biz ödücekken sen ödedin orda ayıp ettin kalbimi kırdın yalnız kebabın tad damağımda kaldı :D
bu adam hea desin ben ona manifoldda yaptırırım ama bu adam yok ben direk istiom falan filan diodu siz istedinizde ben yapmadımmı dou hesabıma şalgamla adanaları yazdırmaya başla yapak sana bi turbo bide destekleyelim yazılımla sende kurtul bende sonra bu çengene çağdaş abinin ağzını susturayımda hesabına yazayım nevaleyi
tamam arda 240lara kadar destekleyecek bi turbo ayarlıyosun.. manifoldda yaptırıyosun.. ;)
bebitom sana bi laf solemedim ben :D sen sözünü tuttun ama hesabı biz ödücekken sen ödedin orda ayıp ettin kalbimi kırdın yalnız kebabın tad damağımda kaldı :D
bu adam hea desin ben ona manifoldda yaptırırım ama bu adam yok ben direk istiom falan filan diodu siz istedinizde ben yapmadımmı dou hesabıma şalgamla adanaları yazdırmaya başla yapak sana bi turbo bide destekleyelim yazılımla sende kurtul bende sonra bu çengene çağdaş abinin ağzını susturayımda hesabına yazayım nevaleyi
lan cakal buraya kadar geldin bide hesapmi odiceksin kargolarimi cik bi zahmet