Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu onun sesi SC.
SC nin sesine dikkat ... :icon_tup:
FBkX8GS5FoY
Abi SC'ye Bak Yaa..
Mükemmel Sesi Var..
onursumer
26-06-2010, 23:20
vay arkadaş çok iyimiş :)
Bazı firmalar SC bazıları TC ile özleşmiştir yaa... Ama Alman Tayfaya hepsini koy hepsiyle özleşiyor be abi. RS4'ün sesi harbi deli eder insanı heleki o motorun gaz pedalı senin sağ ayağının altında ise. :rolleyes:
Bazı araçlarda camı açarkende böyle ses geliyo :DDDD Burdan mesaj olsun anlayana :DD
Bazı araçlarda camı açarkende böyle ses geliyo :DDDD Burdan mesaj olsun anlayana :DD
:hahaha:
walla o ses için herşeye değer cam çerçeve neyse artık :D:D:D
Ludacris
01-07-2010, 19:56
Alman diye yırtınıyozda anlamıyonki kalın kafalısın diyecem değilsin
ama ben yinede laf sokayım diye yazayım dedim:D
Çok güzel paylaşım elinize sağlık kaç hp bu:beuj:
sc den bende tkabılıomuyum ya:D
sc dediğiniz bizim bildiğimiz supercharger mı ? :)
bnde o sekılde dusunerek yazdım baska bısı degıldır herhalde:D
VTec_king
01-07-2010, 20:27
vay be ilk kez bir aracın sc sesini beyendim
bu sesi seviosanız mini alcaksınız en kestirme yolu
tam bende bunu yazıcaktım saf SC istiyorsan MCS .....
nette bi tane vardı alta sc li mini ;) 50000 tl 340 hp :D alında bi tadına bakalım :D
nette bi tane vardı alta sc li mini ;) 50000 tl 340 hp :D alında bi tadına bakalım :D
340 hp mi :)
340 hp mi :)
ben oyle duymuştum ilan da burda bah hele :D :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-cooper-tam-full-hatasiz-jcw/detay
youtube a gırmeyı başarınca bunu ne kadar ozledıgımı hatırladım :D:D
Shadow_Dancer
20-12-2010, 17:43
valla bizim yektanın arabadanda çok güzel sesler çıkıyor.
Yasin in typer da iyiydi de artık yok havalarda soguk bi müddet videolarla devam :)
Alicanrs
20-12-2010, 17:47
faruk amacın ne :D:D ses manyak :D
sizi azdırıp caddelerde mini mini süperchargerlılar türetmek:D
By_HaNNibaLL
21-12-2010, 13:38
maşallah sese bak ya ilk galiba bu da:D
ahaha nokta :) arabadan hiç anlamayan bi kız arkadaşım bindiğinde bile hasta kalıp aa bu ne böyle kumandalı araba gibi diyor...
Bu arada kasnak filtreli minideki s.c sesi daha ciddi geliyor buna çok yüklenmemişler sanırım base kuvvetli olduğu için..
Bence en matıklısı sc..Alt devirler canlanıyor..
cok muazzam sesı var cokkk
8.000rpm
23-12-2010, 00:03
sesi mesi boşverin de ivme harika
doldurup kalkmıyor ama özellikle 3.vitesle beraber hakikaten gözden kayboluyor şerefsiz
:)
ahaha nokta :) arabadan hiç anlamayan bi kız arkadaşım bindiğinde bile hasta kalıp aa bu ne böyle kumandalı araba gibi diyor...
Bu arada kasnak filtreli minideki s.c sesi daha ciddi geliyor buna çok yüklenmemişler sanırım base kuvvetli olduğu için..
örnek :)
biraz kedi ciyaklamasına kaçmış ama :D
YouTube - M7 Mini Cooper Video (http://www.youtube.com/watch?v=uZnrGviUn6I&playnext=1&list=PL40C21DE68C096345&index=66)
OnurÖzden
23-12-2010, 00:46
Bana göre çok kıl bir ses,nasıl dayanıyosunuz bu sese :)
Yasin in typer da iyiydi de artık yok havalarda soguk bi müddet videolarla devam :)
tadı yemin ediyorum damağımda o sesin o keyfinnn:( allah nasip ederse tekrar sc li bi typer a binmek isterim.
kim ne derse desin o keyif bambaşka sorunsuz sıkıntısız catır cutur gazla...
Bana göre çok kıl bir ses,nasıl dayanıyosunuz bu sese :)
Her dakika +5000 rpm tapagaz gitmiyorsun herhalde benzin 4 lira oldu :) Birde içeriye bu kadar gelmiyor + videoları hızlandırıldığı için biraz daha tizleşmiş ses..
tadı yemin ediyorum damağımda o sesin o keyfinnn:( allah nasip ederse tekrar sc li bi typer a binmek isterim.
kim ne derse desin o keyif bambaşka sorunsuz sıkıntısız catır cutur gazla...
hayırlısı inşallah kanka herşey gönlünce olsun :)