Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 Kullanıcıları

merve
28-06-2010, 16:40
Arkadaşlar, arabamdaki parfümden hiçbir serviste bulamıyorum. Çoğu servis ne olduğunu bile anlamıyor. En son bir serviste sordum bugün, ellerinde yok ama getirtiriz diyorlar. Yalnız benim istediğim kokulardan değil. Daha doğrusu bendeki parfümlerin kutusunda yazan hiçbir kokudan değil. Farklı isimler, farklı kodlar.. Aynı parfümden bahsedip bahsetmediğimize bile emin değilim. Bendeki kutuda 3farklı koku var. Bunlar: Lime Fresh, Peppermint ve Vanilla Spirit.. Ama en son sorduğum serviste yedek parça sorumlusu arkadaşım, listeden bana gönderdi. Kodlarda, isimlerde uymuyor. Nerden bulabileceğim hakkında fikri olan veya aynı sorun yaşayanlar varmı acaba? Mutlaka aynı kokulardan kullanmak istiyorum.

karsiyakaliozi
28-06-2010, 16:44
izmir arkasda vardı bı ara baya tel acıp sorun huseyın var yedek parcada özay soyledı deyın yardımcı olur mutlaka selamlar

merve
29-06-2010, 08:09
aradım şimdi, baktılar ama sadece jasmine varmış ellerinde, çiçek kokularından nefret ederim. yok mu hiç kullanan ya

GKS
29-06-2010, 08:15
ağaç şeklinde olan kokulardan vanilyalı olanın kokusu hoş tavsiye ederim

B.Aktepe
29-06-2010, 08:35
bu koku sadece servislerde 207 lerde mi kullanılıyor?

Antalyalogy
29-06-2010, 08:51
Normal parfüm alıp koysan hoşuna giden boş şişeye..

merve
29-06-2010, 08:58

ağaç şeklinde derken tam anlamadım o kutuların şeklinimi kastediyosunuz bilmyorum ama vanilyalı olandan bende kullandım. zaten vanilyalı ve lime fresh olanını beğeniyorum, bulsam alcam yani

merve
29-06-2010, 09:01

ben tam olarak bilmiyorum ama her 207de de yok mesela. hatta benden başka birinde varmı diye şüpheye düştüm parfüm araken. sanırım bu sebeple bulamıyorum zaten.

ayrıca bu kutulara dolum oluyormuki ya, ben kullan at tarzında olduklarını biliyorumda..

GKS
29-06-2010, 09:16
ağaç şeklinde derken tam anlamadım o kutuların şeklinimi kastediyosunuz bilmyorum ama vanilyalı olandan bende kullandım. zaten vanilyalı ve lime fresh olanını beğeniyorum, bulsam alcam yani

http://www.car-freshner.com/us/upload/products/1221074153ESVanillaPride180.png

bundan kullanıyorum kokusu bence çok hoş yanlız fazla kalıcı diyil haftada bir yenisini alıyorum

toonch
29-06-2010, 09:20

incelemelerinde gördüğüm kadarıyla 207nin bazı donanım paketlerinde araç içi koku için bir alet var. Yani bahsettikleri ağaç şeklinde yada havalandırma çıkışlarına takılan koku değil. şöyle birşey.Peuget patantini almış bu arada.
http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/5/576-4d5f6b.jpg

merve
29-06-2010, 09:22
http://www.car-freshner.com/us/upload/products/1221074153ESVanillaPride180.png

bundan kullanıyorum kokusu bence çok hoş yanlız fazla kalıcı diyil haftada bir yenisini alıyorum

yaaaaaaa ama =) ben öyle kokudan söz etmiyorum. 207 nin ön konsolda orjinal parfüm yeri yok mu, işte o orjinal parfümlerden istiyorum. ya çok güldüm bende o parfümlerden bahsettiğinizi sandım =)

merve
29-06-2010, 09:22
incelemelerinde gördüğüm kadarıyla 207nin bazı donanım paketlerinde araç içi koku için bir alet var. Yani bahsettikleri ağaç şeklinde yada havalandırma çıkışlarına takılan koku değil. şöyle birşey.Peuget patantini almış bu arada.
http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/5/576-4d5f6b.jpg

evet evet teşekkür ederim bahsettiğim şey bu =)

Berkan
29-06-2010, 09:38
Premium olanlarda vardı yani en azından arkadasımki premiumdu onda vardı yayını koparmıstık yanlısıkla degisim yaparken :D sorim dicemde ilk gelen ve bayinin alırken verdikleri parfumler bitene kadar arabayı sattı .

bulsa bulsa Erel parca kodunu kesin bulur bunun :D

FaBeRgE
29-06-2010, 11:24
Ben size california scents vereyim :D

http://i45.tinypic.com/2r2ce9f.jpg

-ER-
29-06-2010, 11:31
Febarge vermiş şemada ama parça kodlarımı vermemiş isimleri geçiyor bazı parçaların sizin elinizdeki parfümlerde kodlar varsa ona bakarak bura kıyaslayabilirsiniz.
İsmini biliyorsanız seçebilirsiniz. İşinize yarayabilir buyrun.

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/1619.jpg

FaBeRgE
29-06-2010, 11:34
Ula hangi araçtan baktın :D Ben 1.6 HDI 110hp den baktım çıkmadı :D

bende fiyatları vereyim bari :D

8212.VS ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ CLUB ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ CLUB 17.48
8212.VT ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ VANİLYA ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ VANİLYA 17.48
8212.VV ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ NANE ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ NANE 17.48
8212.VW ARAÇ İÇİ PARFÜM ANTITABAC ARAÇ İÇİ PARFÜM ANTITABAC 17.48
8212.VX ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ TURUNÇ ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ TURUNÇ 17.48
8212.VY ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ ÇİÇEK ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ ÇİÇEK 17.48
8212.VZ ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ TROPİC ARAÇ İÇİ PARFÜMÜ TROPİC 17.48

merve
29-06-2010, 12:21
Febarge vermiş şemada ama parça kodlarımı vermemiş isimleri geçiyor bazı parçaların sizin elinizdeki parfümlerde kodlar varsa ona bakarak bura kıyaslayabilirsiniz.
İsmini biliyorsanız seçebilirsiniz. İşinize yarayabilir buyrun.

http://i1006.hizliresim.com/2010/6/29/1619.jpg

bu liste elimde var maalesef, peugeot da yedek parça sorumlusu arkadaşım var, göndermişti bu listeyi bana ama bunlar değil yaa, kodlarda isimlerde farklı :(

olcay_bora
29-06-2010, 12:30
peugeot'n mu var derdin var :D

karsiyakaliozi
29-06-2010, 15:00
benım 207 rc de bu sıstem yok yaptırmak ıstesen kaca cıkar acıba bılgısı olan

-ER-
29-06-2010, 15:03
bu liste elimde var maalesef, peugeot da yedek parça sorumlusu arkadaşım var, göndermişti bu listeyi bana ama bunlar değil yaa, kodlarda isimlerde farklı :(

Şase kodundan baksam kısıtlı çıkabilir bunlar direk 207lere kullanılan parfümler.

Arada ismi olmayan parçalar var altlarında kırmızı ile belirtilenler üretilmeyenler anlamına geliyor.
Belki üretimi kalkmış olanlarmı :S

merve
29-06-2010, 15:14
yok valla kırmızı yazanlarda değil. bendekilerden lime freshin kodu mesela LOT 110106..
diğerleri de hep aynı şekilde başlıyo diğer rakamları değişiyo.
sizin verdiğiniz listeyi bana bir servis daha verdi. yalnız ilk başta bi arkadaşın söylediği servisi aradım izmirdeki servisi, onlarda bendekilerden var mesela, sadece tender jasmine kalmış ellerinde ama.
mesela benim parfüm kutumda yazan isimler: lime fresh, orenge blossom, peppermint, tender jasmine, tropical mango, vanilla spirit, pure sensation..
hatta izmirdeki serviste direkt ellerinde vardı listeden bakmadılar, kutusu herşeyiyle aynı dediğim gibi sadece koku çeşiti istediklerimden değil.
o serviste o kadar yaklaşınca bulma umudum arttı ama üreilmiyo olabilir mi bilemiyorum.

-ER-
29-06-2010, 15:18
yok valla kırmızı yazanlarda değil. bendekilerden lime freshin kodu mesela LOT 110106..
diğerleri de hep aynı şekilde başlıyo diğer rakamları değişiyo.
sizin verdiğiniz listeyi bana bir servis daha verdi. yalnız ilk başta bi arkadaşın söylediği servisi aradım izmirdeki servisi, onlarda bendekilerden var mesela, sadece tender jasmine kalmış ellerinde ama.
mesela benim parfüm kutumda yazan isimler: lime fresh, orenge blossom, peppermint, tender jasmine, tropical mango, vanilla spirit, pure sensation..
hatta izmirdeki serviste direkt ellerinde vardı listeden bakmadılar, kutusu herşeyiyle aynı dediğim gibi sadece koku çeşiti istediklerimden değil.
o serviste o kadar yaklaşınca bulma umudum arttı ama üreilmiyo olabilir mi bilemiyorum.

O parça kodunu sorun o servise yada nerede ikamet ediyorsanız oradan bi PEUGEOT servisinden o parçayı çekmelerini isteyebilirsiniz.
Nasıl olsa çok bi para değil, belki parça kodu değişikliği yapılmış olabilir.
Bazı parçalarda yeni kod düzenlemes yapılabiliniyor.

karsiyakaliozi
29-06-2010, 15:25
e-bayda aratın belki cıkar

merve
30-08-2010, 15:49
yaa yeni bi konu açmak istemedim. parfüm problemini çözemedim zaten o ayrıda şimdiki sorun başka.

teybimin cd çaları bozuldu. servise verdim istanbula gönderildi felan, verilen rakam biraz fazla geldi. teybin topu topu fiyatı neki zaten anlamadım ben. her neyse burda serviste olan arkadaşlar falan vardı sanırım. öncelikle teybin sıfır fiyatını öğrenebilirmiyiz? birde 207 nin bütün modellerinin teybi aynı mı bilen varmıdır acaba?
bi teyp varda, adam kullanmamış gibi bişey, 1ay sonra yeni teyp falan almış tamirden daha uyguna geliyo bana. onu düşünüyorum ama uyup uymayacağını bilmiyorum. ya güvenemiyorumda napıcamı bilmiyorum açıkçası :confused:

Göki,ZD
30-08-2010, 15:56
servisde araçların teyipleri ciddi pahalıdır 3 sene önce 106 nın orjinal teyibine 600 tl demişlerdi varsen 207 nin teyibini düşün :) sat honda al pejo sorunlu araba :D

merve
30-08-2010, 16:02
servisde araçların teyipleri ciddi pahalıdır 3 sene önce 106 nın orjinal teyibine 600 tl demişlerdi varsen 207 nin teyibini düşün :) sat honda al pejo sorunlu araba :D

ya ne hondası ya, alacağım varsada şu forumda gördüklerimden sonra tiksinti geldi iyice hondadan :D

ya ben orjinal teybi almak için sormuyorum fiyatınıda, hani tamir işlemide pahalı baya, dedim bakayım değer mi.. yoksa uyucaksa eğer ve benim teybimin aynısıysa diğer adamın teybini alcam büyük ihtimalle

Frid
30-08-2010, 16:15
koku özelligi çok iyimiş fevkaledenin fevkinde :D

Göki,ZD
30-08-2010, 16:34
o değilde halen pembe jantlar ve aslan logosu aracında duruyor mu ? :Dahuahuah

Tunç
30-08-2010, 16:34
ilk defa goruorum bunu orj parfumlu :)

merve
30-08-2010, 16:35
o değilde halen pembe jantlar ve aslan logosu aracında duruyor mu ? :Dahuahuah