Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye dergisi Mart sayısı bayilerde
onurdemir
25-02-2007, 23:50
http://img521.imageshack.us/img521/9594/tuningtrkiyemartuf1.jpg
TUNİNG TÜRKİYE MART SAYISI BAYİLERDE
Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, Mart sayısıyla yine çok iddialı. Türkiye’de eşine benzerine zor rastlanır 4 farklı kapak aracımız ilginç hikayeleriyle derginizi elinizden bırakmamanıza neden olacak. Kalite kavramını bundan sonra daima en üst düzeyde tutacak olan Tuning Türkiye’nin Mart sayısında KT Auto Styling firmasının evrim geçiren Renault Megane Cabrio’su, geçtiğimiz ay tüm dünyanın diline doladığı Antalyalı Grande Punto, 20 cm genişleyen çamurluklarıyla Renault Megane 2, Fifty Tuning araçlarından biri olan Toyota Corolla, şık Supra kıyafetiyle 2007 model Suzuki Vitara, Ford Focus, Peugeot 206 CC, Peugeot 307, Peugeot 206 Gti bulunuyor. Test köşesinde yeni Mini Cooper, Audi TT ve Türkiyede modifiye dergilerinde ilk kez start alan motosiklet testinde Derbi GP1 250 yer alıyor. “Yılın Otomobili Hangisi” bölümünde bundan böyle her ay bir otomobile Kumho Lastik hediye. Ayrıca Tuning Türkiye’nin 18 Mart 2007 Pazar günü 15 internet forumunun katılacağı Speed City organizasyonu detaylarıda dergi içerisinde yer alıyor. Derginizin bu sayısında toplam 21 internet forumunun etkinlik haberleri, tune shopda en yeni ürünler, Tuning sektöründen haberler ve daha fazlasına ulaşmak için Mart sayısını tükenmeden alın.
Tuning Türkiye Mart sayısı etkinlik bölümünde yer alan internet forumları:
www.tuningturkiye.com.tr
www.autoclubturkey.com
www.dragturk.com
www.subaruimpreza.org
www.seatsportturkey.com
www.vwturk.com
www.vosvosturk.com
www.autoburgaz.com
www.burgaztuning.com
www.bmwpassion.net
www.alfisiturkey.com
www.bursatuners.com
www.grandepuntotr.com
www.mazda3fanclub.com
www.cadde16.com
www.hondam.com
www.turbofsi.net
www.ophell.com
www.soundofmerkez.com
www.scooturk.net
www.sererhobby.com
Low-Rider
26-02-2007, 00:09
satılık rx7 dergiye çıktı demek,nasılmış bi bakalım
MUGENPOWE®
26-02-2007, 00:10
bızım forum nıe yok sıteler arasında ?
Low-Rider
26-02-2007, 00:10
etkinlik yapan siteler onlar mügen
buluşup koklaşan siteler:)
megane na bak hele güsel duruor
Antalyalı bilo agamızın arabası da pek hoştur heeee :)
Rx-7 de güsel valla araclar hakkaeten hoş bu sayıda
MUGENPOWE®
26-02-2007, 11:40
etkinlik yapan siteler onlar mügen
buluşup koklaşan siteler:)
nıe bızde ufak caplı etkınlıkler yapıyorus arada :D
ahmetbaha-drs
26-02-2007, 12:05
Guzel sayı..tebrikler..
nıe bızde ufak caplı etkınlıkler yapıyorus arada :D
Legalitemis olmuyo :D
güsel sayı olmus tebrikler..
aynen bülent abinin arabasıda süperdrir yane:)
Pugcu_Atakan
26-02-2007, 14:36
Bordo megane'ı modifiye edilirken gördüm çok güzel olmuştu şimdi dergiye çıktı:) çok olmadı o arabanın biteli.
rx7 guzelmiş ya fena durmuo bilo aga büüksün o kadar olay cıkardı sonunda cıktı dergiye!!:D
delsolemrah
26-02-2007, 23:28
bi rx7 war bence geriisi fasao fiso kanımcaaa !
ALPER-VNS
27-02-2007, 00:29
rx7 guzelmiş ya fena durmuo bilo aga büüksün o kadar olay cıkardı sonunda cıktı dergiye!!:D
hakkaten para almadan çıkmam diodu sanki?? öyle hatırlıyorum:beuj:
+1 Alper
EVet bende öyle hatırladım sanki..
alalım bakalım, rx7 ve bilo ağam için alaceim bu sayıyı sanırım :
onurdemir
28-02-2007, 14:07
Arkadaşlar para mara durumu yok gözünüzü sevim :) Bu araçlara binenlerin paraya ihtiyacı yok zaten. ;)
Arkadaşlar para mara durumu yok gözünüzü sevim :) Bu araçlara binenlerin paraya ihtiyacı yok zaten. ;)
monza pedalli bi arabanin sahibinin paradan ziyade biraz daha bilgiye ihtiyaci var bence :icon_tup:
Kimse paraya ihtiyacı var demediki şimdi ne alak :beuj:
Araç sahibi diyordu ; para almadan cıkartmam vs vs.
gibi açıklamalar.Benm, yanlış hatırlıyorum yoksa.
Yoksa bizi ilgilendirmez kimsenin para ihtiyacı ALLAH daha cok
versin herkese.
Umarım anladın.
Kimse paraya ihtiyacı var demediki şimdi ne alaka :beuj:
Araç sahibi diyordu ; para almadan cıkartmam vs vs.
gibi açıklamalar.Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.
Yoksa bizi ilgilendirmez kimsenin para ihtiyacı ALLAH daha cok
versin herkese.
Umarım anladın.
+1 cem
hatta baya baya büyümüştü o konu o forumda....
herkes aynı şeyleri söylüodu ancak bir çoğunun aracı
sonraki sayılarda ücretsiz cıktı.
Low-Rider
28-02-2007, 17:21
zamanında laf kalabalığı yaptı işte bir nevi reklam
Pugcu_Atakan
28-02-2007, 19:41
modify nerelerde satılıyo tansaşta satılırmı çünkü bizim burda bitek tansaş varda...
onurdemir
02-03-2007, 16:09
modify nerelerde satılıyo tansaşta satılırmı çünkü bizim burda bitek tansaş varda...
modify nedir dostum :)
Ben sana göstereyim ne oldugunu,
http://image.haber3.com/haber/33634.jpg
Hatırladınmı :soru:
Sportivo
02-03-2007, 17:23
artik yok galiba bayidir cikmiyor
Alttaki yazıyı bi okuyalım şmdi tekrar ..
"Türkiye’nin en çok satan tuning dergisi unvanını elinde bulunduran Trtuning, artık Avrupa’ya açılıyor. Fransa’nın en yüksek tirajlı tuning dergisi ’Modify’, Trtuning’de yer alan ve Türk modifiyeseverler tarafından hazırlanan otomobillere yer vermeye başladı.
Böylece, Türkiye’de hazırlanmış modifiyeli otomobiller artık Avrupa dergilerinde de boy gösterebilecek. Paris’te düzenlenen Equip Auto Fuarı’nda Trtuning ile tanışma fırsatı bulan Modify Dergisi yetkilileri Trtuning’in Kasım sayısının kapağını süsleyen Mini Cooper’dan çok etkilendi ve bu haberi Modify Dergisi’nin Ocak 2006 sayısında yayınladı. Tüm dünyadan modifiyeli otomobiller yayınlayan dergiye, böylece ilk kez bir Türk otomobili konuk oldu. Mini Cooper için atılan başlık ise ’Turkish delight’ (Türk lokumu) oldu."
MUHABİR
Onur Ziya DEMİR
Bu sen degilmisin :soru: :soru: :heyoo: :heyoo: :heyoo: :hahaha:
eet..ilginç bir durum:D:D
Ferhat_V
03-03-2007, 18:43
bu gün aldım sayıyı sadece rx7 ve bülent abinin punto güzl..
cem "Sherlock Holmes" gibisin walla :)
onurdemir
04-03-2007, 01:06
"Türkiye’nin en çok satan tuning dergisi unvanını elinde bulunduran Trtuning, artık Avrupa’ya açılıyor. Fransa’nın en yüksek tirajlı tuning dergisi ’Modify’, Trtuning’de yer alan ve Türk modifiyeseverler tarafından hazırlanan otomobillere yer vermeye başladı.
Böylece, Türkiye’de hazırlanmış modifiyeli otomobiller artık Avrupa dergilerinde de boy gösterebilecek. Paris’te düzenlenen Equip Auto Fuarı’nda Trtuning ile tanışma fırsatı bulan Modify Dergisi yetkilileri Trtuning’in Kasım sayısının kapağını süsleyen Mini Cooper’dan çok etkilendi ve bu haberi Modify Dergisi’nin Ocak 2006 sayısında yayınladı. Tüm dünyadan modifiyeli otomobiller yayınlayan dergiye, böylece ilk kez bir Türk otomobili konuk oldu. Mini Cooper için atılan başlık ise ’Turkish delight’ (Türk lokumu) oldu."
MUHABİR
Onur Ziya DEMİR
Çok şey yazdım, sildim. Gerek yok cevap vermeye. Eyw. ulaşmak istersen onur@tuningturkiye.com.tr ye mail atabilirsin.
Diğer üyelerden özür diliyorum. Bundan sonra Tech-Turkey.com'a dergi haberlerini koymayacağım. Özgüncüm çocuklara sende biraz göz kulak ol yaw ;)
Sen kimsinde bana öle konsuuyosun beni tanıyomusun ?
Koymazsan koyma .
Adam orda sana soru sormuş bende bişe yazdım
Delikanlı gibi cevap yaz o zaman ?
Ben seni ne tanırım ne bilirim ha istiyosan tanısırız orda.
Özelden msj atablrsn.
Tholl-ga
04-03-2007, 01:34
Özgüncüm çocuklara sende biraz göz kulak ol yaw ;)
ne demek şimdi bu?
onurdemir
04-03-2007, 01:42
Koymazsan koyma .
Özelden msj atablrsn.
Önce bi otur yazdıklarını oku. Sonra diyaloğa geçelim. Saygısızlık yapmasın kimse. Ben adam yerine koyup cevap veriyorum herkese. Sizde öyle yapın o halde. Bu topicle modify dergisinin ilgisi alakası nedir? Benim önceden çalıştığım bir dergiyi ima ederek bana laf mı sokmaya çalışıyorsun? Çok biliyorsan bu işi çık sende yap. Engel olan mı var kardeşim. Beğenmiyorsanda yorum yapma. Bu kadar sert cevap vermedim hiç bir kimseye. Etki tepki meselesi. Rahatsız oluyorsan bilgi rahatsız ediyorsun!
onurdemir
04-03-2007, 01:44
ne demek şimdi bu?
Sözün kime gittiği belli. Size bir şey demiyorum Tolga bey.
Ne alaka birader şimdi gaz yapmıssın ?Saygısızlık falan
Adam sana soru sormus adam gibi dalgaya almıssın.Ne bilsin vatandas?
Ne begenmesi begenmemesi ne alaka smdi rahat ol bi..
Banane senin derginden be :)
Bana öle ünlemli yazmada biz senle en iysi özelden konusalım.
onurdemir
04-03-2007, 01:46
Koymazsan koyma .
Özelden msj atablrsn.
Özelden telefon numaramı yolladım. Ararsan eğer şu sorunu çözeriz. Önce niyetimi bu sitede bulunma amacımı öğrenki bundan sonraki diyaloglarımız bu yönde gelişsin...
ALPER-VNS
04-03-2007, 01:46
çocuk falan olmamış bence.. ne demek bende öğrenmek isterim
onurdemir
04-03-2007, 01:47
MUHABİR
Onur Ziya DEMİR
Bana ünlemli konuşma diyorsun. Bu mesajın sonunda yazdığın şeyi gözden geçirmiyorsun. Haklıymış gibi birde övünerek konuşuyorsun. Vallahi helal olsun :) Özelden konuşalım kardeşim.
Tholl-ga
04-03-2007, 01:49
Sözün kime gittiği belli. Size bir şey demiyorum Tolga bey.
kime gitti belli diosan çocuklara die çoğul yazma.forum üyelerine gidio o laf.
onurdemir
04-03-2007, 01:50
Bu yapılan çocukluktan başka bir şey değil. Kastetmek istediğim bu. 50 tane foruma giriyorum. Bir tanesinde böyle kavga, tartışma çıkmadı. Sorun bende mi acaba? Amacım size dergi çıktığı zaman bilgi vermek. Çünkü işim bu. İsteyen beğenir güzel olmuş elinize sağlık der. İsteyende bu sayınızı beğenmedim, içeriği çok zayıf olmuş der. Bende sizin söyledikleriniz doğrultusunda dergiyi geliştirmek adına birşeyler yaparım. Bu kadar basit. Çalıştığım dergiyle ilgili bir topicte manalı şeyler yazılınca siz olsanız ne yapardınız ?
ALPER-VNS
04-03-2007, 01:53
o konu dergilerin bizim emeğimizden para kazanması.. we en azından bi vites topuzu bi 50ytl lik hediye çeki bişey wermesi lazım idye düşünüyodu ATA plakalı aracın sahii bende ona sonuna kadar katılmıştım.. hal da fikrim deişmedi.. bnm arabamdan para kazanıcaksın bana hiçbişey wermiyceksin ben yokum o işte..
bi derginin modifiye eki wardı bi zamanlar. serhat diye bi arkadaş da bana mail falan atmıştı bi hewes yazlık jntları taktırdım arabayı yıkattım çekim yerine gittim.. araba kirlenmiş bi daha yıkattım 60milyon para harcadım walla o gün arabaya. sonra dergi yayından kalktı bizim iş yalan oldu resimler çıkmadı.. serhatı aradım bari bana gönder resimleri diye ama cewap bile wermedi saolsun.. işte ben bu mantığa karşıyım:mad: emek weriyoruz her türlü
noelbaba
04-03-2007, 01:54
urfa sana küsücek ..
noelbaba
04-03-2007, 01:55
ya bana biri geldi dedi bu tuning dergileri yalan .. arabalarda olmayan şeyleri yazıolarmış .. bilmem ne kadar doru ..
ALPER-VNS
04-03-2007, 01:58
ya bana biri geldi dedi bu tuning dergileri yalan .. arabalarda olmayan şeyleri yazıolarmış .. bilmem ne kadar doru ..
e çok doğru dikkatli olan herkes yalanları yakalayabilr :)
Tholl-ga
04-03-2007, 01:58
taraf tuttuğumu sanma,
cem hiç bi şekilde manalı bişiy yazmamış.ortada saygısızlık falanda yoq gayet açıklayıcı bişiy yazmış.ünlem :soru: bu şimdi ünlemmi yoqsa bu mu !
gereksiz tartışmalara girmeyelim lütfen.
onurdemir
04-03-2007, 02:02
Tamam telefonda konuşulunca sorun çözüldü. İnternette kimin ne demek istediği anlaşılmıyor. Mimikler, alaya geçip geçmeme vs.vs....
ilk başta modify dergisini soran arkadaşı ben dalga geçiyor herhalde diye düşündüm. Cem de ciddi olarak sordu dedi. Tamamen bir yanlış anlama seranomisi olmuş. Kusura bakmayın.
onurdemir
04-03-2007, 02:06
e çok doğru dikkatli olan herkes yalanları yakalayabilr :)
Bu konuda da son bi açıklama yapmak istiyorum ;)
Genelde motor modifikasyonlarında sallama yapılır. Ha ben yaptım mı böyle bir şeyi? Evet 1 kere yaptım. O konuda şöyle gelişmişti. Bir aracın çekimlerini yapıyoruz. Araç sahibi benim yakın arkadaşım. Aracında chip tuning uygulaması var biliyorum çünkü birlikte yaptırmıştık. Ancak yazılımı değiştirmek için orijinal chip'i yüklendi. Çekimlerde orijinal chipi vardı. Çekimlerin sonrasında da dergide yazdığım chip tuningi uygulattı.
Bundan sonra insanlar atıp tutamayacak ama... Aracının beygirlerle uçuştuğunu söyleyenleri Paşaoğluna dinamometreye götürücez. İspatınıda dergide yayınlıcaz.
Genelde oluyor boyle seyler... Dediginiz gibi forum ortamında mimik vs. olamadığından dolayı.. Yanlıs anlasılma olup bu olayın uzamadan cozulmesine sevindim.. Gerek yok cunku bu tarz seylere... Tarafların kendilerine gore haklı gordukleri seyler oluyor, bi tarafın haklı gordugu sey diğer tarafın hosuna gitmiyor vs. vs. Sonucta tatlıya bağlanmasına sevindim..
Hayırlı yayınlar dilerim.. Ya bir de sey var, ben de coğu arkadasımız gibi bu dergilerden pek hoslanmıyorum artık ferrari tamponlu, fiber dolu araclar cıkıp duruyor falan diyip duruyoruz ama yani su aklıma geliyor, acaba dergiler olmasa ne olur, baska ulkeler bi suru dergi cıkartıyor vs. e bizde de imkanlar bu kadar yani ki adamlar da bunları cekip koyuyor.. Bu konuda oyle kimseyi savunmusluğum veya savunmamıslığım yok yani sadece soruyorum site üyelerimize, fikir ve goruslerini almak acısından...
Bundan sonra insanlar atıp tutamayacak ama... Aracının beygirlerle uçuştuğunu söyleyenleri Paşaoğluna dinamometreye götürücez. İspatınıda dergide yayınlıcaz.
Guzel bir uygulama olabileceği kanısındayım..
onurdemir
04-03-2007, 02:16
Neyse topic dışında zaten yeterince konuşma geçti. Benim sitelerde derginin tanıtımını yapmam bana ekstra gelir sağlamıyor sonuçta biliyorsunuz. Amacım, gece gündüz hazırladığımız bir dergiyi önünüze sunmak. İsteyenler alıyor istemeyenler almıyor zaten. Mesela aranızda eminim dergi almayıpda rx7'yi merak edip alanlar vardır. Bahsetmek istediğim konu bu. Amaç sektörün büyümesi. Siz genellikle motor modifiyesi yapan bir kitlesiniz. Türkiye'ye Minikler tarafından getirilen bir piston başını yada headers'ı bu dergide görmezseniz nereden bilebileceksiniz ki? Gökten vahiyle inmeyecek sonuçta bu bilgi size. Dergi çıkacağı zamanlar ben 5 gün bilgisayarın başından kalkmadan yazı yazıyorum. Sanmayınki sadece Tuning Türkiye'yi hazırlıyorum. Car Plus ismindeki otomobil dergisinide biz ve yakın zamanda çıkacak olan Car Hi-Fi dergisinide biz hazırlıyor olacağız. eeee kimin için uğraşıyoruz? İlerde torunlarıma hatıra kalsın diye yazmıyorum sonuçta ben dergiye günlerce. Bizim sektörü sadece dergiler kolluyor. Tek basın kuruluşu bu.... Unutmayın dergiler bu akımı yaymasaydı Türkiye modifiye konusunda bu kadar hızlı gelişmezdi. Hani düşünüyorum yazim mi yazmayım mi diye. Sevdiğim, saydığım dostlarım olduğu için bu foruma yazıyorum. Bilin ki kötü amaçla birşey yapmıyorum. İyi sabahlar herkese...
Açıklamalarınız için teşekkürler, kolay gelsin..
onurdemir
04-03-2007, 02:24
Genelde oluyor boyle seyler... Dediginiz gibi forum ortamında mimik vs. olamadığından dolayı.. Yanlıs anlasılma olup bu olayın uzamadan cozulmesine sevindim.. Gerek yok cunku bu tarz seylere... Tarafların kendilerine gore haklı gordukleri seyler oluyor, bi tarafın haklı gordugu sey diğer tarafın hosuna gitmiyor vs. vs. Sonucta tatlıya bağlanmasına sevindim..
Hayırlı yayınlar dilerim.. Ya bir de sey var, ben de coğu arkadasımız gibi bu dergilerden pek hoslanmıyorum artık ferrari tamponlu, fiber dolu araclar cıkıp duruyor falan diyip duruyoruz ama yani su aklıma geliyor, acaba dergiler olmasa ne olur, baska ulkeler bi suru dergi cıkartıyor vs. e bizde de imkanlar bu kadar yani ki adamlar da bunları cekip koyuyor.. Bu konuda oyle kimseyi savunmusluğum veya savunmamıslığım yok yani sadece soruyorum site üyelerimize, fikir ve goruslerini almak acısından...
Bu tamamiyle imkan meselesi. Türkiyede tuning sektörü daha yeni doğmuş bebek gibi. Adamlar yapıyorlar biz kopyalıyoruz. Ha motor modifiyesine gelince orada dururum. Çünkü hepsine taş çıkartacak araçlar var Türkiyede. Özellikle TechTurkey ve Project01 grubunda. Sonuç olarak her ay dergide birşeyler sunmak gerekiyor. Örneğin Punto bir ilkti. RX7de.. Hepsi kendi çabalarıyla body kitlerini getirmiş ve modifiyelerini yapmış. Bu örnekler istisna tabiki. Kaç kişi modifiyelerini kendisi yapıyor ki? Yada kaç kişi body kitini yurt dışından kendi getirtiyor? Hep önümüze koyulan tastaki yemeği bitirmek zorunda kalıyoruz. Aynı Dimma tampon, aynı Rieger tampon, aynı Carzone... Bir Türk markası niye çok iyi tasarım yapıpda Avrupaya satmıyor diye düşünüyor insan burada. Bu konu sabaha kadar uzar gider. Gündeme getiririz tekrardan. Dergide de yazmak istiyorum bu konu hakkında. Sabah da oldu zaten. :) İyi sabahlar herkese...
Bu tamamiyle imkan meselesi. Türkiyede tuning sektörü daha yeni doğmuş bebek gibi. Adamlar yapıyorlar biz kopyalıyoruz. Ha motor modifiyesine gelince orada dururum. Çünkü hepsine taş çıkartacak araçlar var Türkiyede. Özellikle TechTurkey ve Project01 grubunda. Sonuç olarak her ay dergide birşeyler sunmak gerekiyor. Örneğin Punto bir ilkti. RX7de.. Hepsi kendi çabalarıyla body kitlerini getirmiş ve modifiyelerini yapmış. Bu örnekler istisna tabiki. Kaç kişi modifiyelerini kendisi yapıyor ki? Yada kaç kişi body kitini yurt dışından kendi getirtiyor? Hep önümüze koyulan tastaki yemeği bitirmek zorunda kalıyoruz. Aynı Dimma tampon, aynı Rieger tampon, aynı Carzone... Bir Türk markası niye çok iyi tasarım yapıpda Avrupaya satmıyor diye düşünüyor insan burada. Bu konu sabaha kadar uzar gider. Gündeme getiririz tekrardan. Dergide de yazmak istiyorum bu konu hakkında. Sabah da oldu zaten. :) İyi sabahlar herkese...
:) saolun...
Jam da Joker
04-03-2007, 02:55
Eğer burada yazılan eleştiriler sizin için önemliyse benimde hoşuma gitmeyen bir noktayı size belirteyim türkiyeden bir modifiye dergisi fakat kapağa bakan yabancı dergi zanneder.. Hele şu arabalara takılan komik lakapları garipsiyorum açıkçası ..
Low-Rider
04-03-2007, 03:01
yeni dergide hayırlı olsun onur demir,daha önce trtuning konusunda çok tartışmıştık senle,doğru yolu bulmuşsun :p :)
onurdemir
04-03-2007, 10:02
yeni dergide hayırlı olsun onur demir,daha önce trtuning konusunda çok tartışmıştık senle,doğru yolu bulmuşsun :p :)
Teşekkür ederim. Ben işimi yapıp paramı alırım geri kalanlara karışmıyorum pek ;) Sonuç olarak piyasada belirli dergiler var. Bu dergilerde bulunduğum ve bulunuyor oldğm içinde memnunum...
onurdemir
04-03-2007, 10:10
Eğer burada yazılan eleştiriler sizin için önemliyse benimde hoşuma gitmeyen bir noktayı size belirteyim türkiyeden bir modifiye dergisi fakat kapağa bakan yabancı dergi zanneder.. Hele şu arabalara takılan komik lakapları garipsiyorum açıkçası ..
Bi konuda haklısın ancak merak ettiğim birşey var. Türkler otomobil üretiyor, modifiye parçaları Türkiyede üretiliyorda ben mi bilmiyorum? Biraz yukarıda yazdığım mesajdaki gibi imkan meselesi. Türkiyede bu imkanlar henüz yok. Otomobillere takılan lakaplar konusunda haklısınız ancak araç sahibi "Abi bu aracın adı "xxxvs.vs." diyor bunu yazarmısınız diyor. Şimdi o arkadaşıda niye kıralım ki dimi? ;) Yani bende hoşlanmıyorum lakap takmaktan. Var olan şeyleri hikayeleştirip anlatıp bitrmek istiyorum yazıyı ama belirli kalıplar var. Bunlar yerleşmiş ve dışına çıkmamız için o araçta ciddi modifiyeler olması gerek. Konuyla ilgili biraz daha çeki düzen vericem. Teşekkür ederim uyarın için...
TAM35GNY
04-03-2007, 11:22
Kanka elinize sağlık dergi geçerli yine bu ay...
tosun gaz coşmak waşşş :D :icon_wack
onurdemir
06-03-2007, 08:50
tosun gaz coşmak waşşş :D :icon_wack
:) Bişey dicem ama neyse hadi susim :D