Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo vts debriyaj?
M U R A T
26-02-2007, 08:45
saxo vts mde debriyajım bitti. ap yada omp gibi bi marka mı kullanmalıyım yoksa oem e devam mı?
kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
genelde oorj. hiçbir arkadaşım farklı kullanmadı ama yinede kullanan varsa düşünceleri yararlı olabilir
ben alman luk kullanıyorum gercekten iyi ya orjin valeo alcaksın yada paraya kıyıp ap alcaksın ama normal sürüş için orjinal daha mantıklı
Motorunda aşırı besleme ve modifikasyon yok ise..Standarta devam....Valeo olabilir....
orjinal derim diğerlerine hiç girme konfor alamıyorsun gunluk kunlanımda!
M U R A T
27-02-2007, 08:12
fiyatı ne aralıktadır valeo nun arkadaşlar.
Vts_Power
27-02-2007, 08:55
valeo 180 ytl falan nosla bile valeo en ufak sorun çıkarmadı ama 200 hp ve üzerinde bronz gerekiyor.ben şu an bronz kullanıyorum ancak konfor biraz düşüyor.valeo kullan bence
peugeotramazan@hotmail.com bu arkadaş istanbulda parçacı oldukca güzel fiyatlar veriyorlar
M U R A T
27-02-2007, 09:16
zaten benim hedeflediğim güç 140-150 civarı bu durumda valeo yeterli olacaktır. teşekkürler arkadaşlar...
valeo için birden fazla fiyat alabilirsiniz.pahalı olanı tavsiye ederim yani orjinal olanı.
valeo 180 ytl falan nosla bile valeo en ufak sorun çıkarmadı
valeo nosla sorun cıakrmadıgı gibi direk kaçırıyo, ertesi gun zaten omrununun yarsıını tamamlamıs oluyo,
İngiltreden stage 1 yada 2 yaylı bisey alabilirsin.
Vts_Power
01-03-2007, 09:48
valeo nosla sorun cıakrmadıgı gibi direk kaçırıyo, ertesi gun zaten omrununun yarsıını tamamlamıs oluyo,
İngiltreden stage 1 yada 2 yaylı bisey alabilirsin.
valeo diyince tek marka olmuyor bir sürü kalitesi var.bana iyisi denk geldi o zaman.ne diyim ne çıkarsa bahtınıza ;)
ahmet abıye katılıyorum cıdden öle bişi var bende alırken setı ıyısı yada kötusu var gıbısınden bişiler dedıler :)