Orijinalini görmek için tıklayınız : Scooter, motorsiklet hakkında bildiğiniz ne varsa, bir yardım_?
arkadaşlar Ekim başında ilk defa 2 teker motorlu bir araç almayı düşünüyorum. 1500tl bütçem olucak. Sizce ne yapmalıyım_? 2.el hangi motoru almalıyım_?Çin olsun istemiyorum yada 0 Mondial mı alayım_? Kee Way Arn güzel diyorlar kullanan var mı_? Kışı mı bekleyeyeyim_? SYM'ler Kanuniler nasıl_? Bilen kullanan varsa bir akıl versin lütfen...
:) öğrenciyim az yakmasıda önemli Bostancı-Hadımköy arasında güzel günlerde git gel yapmayı düşünüyorum
Saygılar...
çin malı 0 deil -1 bile alınmaz onun dışında 2. el honda falan bak
size honda beat tavsiye ederim..verdiğiniz parayı hakeder az yakar ve sorunsuzdur.
uzun süre arn kullandık dağ taş gezdik sorun çıkarmadı.+ olarak kütahya-istanbul yapıldı keeway arn 125 ile sorunsuz bir yolculuktu.şekli felanda o tür motorlarda en iyisi denilebilir.
2.000TL ye beat veya activa alabilirsiniz.Hondadan şaşmayın derim.
50km hız yeter derseniz today da alabilirsiniz sorunsuz ve çok az yakan motorlar kesinlikle.
fikir veren herkeze teşekkürler... Beat yada ARN olabilir, ama Honda ağır basıyor tabiki... Ekim gibi 1500'e bulursam ilk tercihim, o zman nasıl olur acaba piyasa_?
Beat'ler en fazla kaç yapar_? Çünkü uzun yolda kullanıcam
max yapacağı 90 dır ama uzun süre o şekilde gitmek makinayı yorar..70 çok ideal bir hız o motor için.
emretorlak
29-06-2010, 19:43
scooter alma bence.vitesli motor kullanmayı biliyorsan yamaha ybr 125 alabilirsin.Kullanmayı bilmiyorsan da iyi bir geçiş motoru olur senin için.
not:"a2" sahibi olduğunu varsayaraktan yazıyorum.
maverick2305
29-06-2010, 20:04
biraz daha ekle o paranın üstüne 2000tl civarı 2.el bi honda beat al bak keyfine,1500 tlye çin malı alıp karlı olduğunuda düşünme zamanla fazlasıyla bi honda nın parasını geçicektir masrafları ve honda alırsan kalite farkınıda fazlasıyla hissedeceksin bi çin motoruna bindiğinde ;)
hddsheriff
29-06-2010, 20:14
Ben motordan anlamam ama en az 750-1000 Tl bütçe daha ayır kask, dizlik mont vs. al kebapçı spec binme motora.
Yamaha'da düşünebilirsiniz.
dostum bnde 151 mondial var şimdi honda cbr 125 aldım 2 sinden de memnunm istersen mondialımı satabılırım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-151-rs-acil-satilik-mondial-rs-151-bakimli-kirmizi-tertemiz/detay
teşekkürler hocam, kafama yatarsa irtibata geçerim sizinle...
sana en guzel secenegı onur kardesım verır.. o butcede cok secenek yok kalıtelılerde . ben celık motor aldım 5000 km kulllandım.krank kıtledı yatıyor dukkanda motor 1500 lıra hasar 300*400 :D
onursumer
29-06-2010, 22:27
sym al bence
2 sendir kuzende mio 100 cc var boyle çekiş yok 100cler arasında
diğer çin malı motorlarla karşılaştırmak bile yanlış ;)
bır ara sym 250 lık maksıler var onlara cok nıyetlendım cok guzel motorlar
keeway alabilirsin-kanunide alabilirsin.en nihayetinde çin malı kötü derleribakımını yaparsan temiz bakarsan hiç bişe olmaz.her köşe başında parçası var.600-700 tl ye çok temiz 2.el alabilrisin.ilk motorun olacak madem ilk başta çok para verme derim.al çin malı yada kanuni öğrenirsin iyice sonra kaliteli bişe alırsın.yerinde olsam öyle yapardım.
ilk defa kullaniyorsan 100cc yi gecme kucuk motor al kullanmayi ogren 4 zamanli motor al yakiti daha az olsun ben 5 yildir tvs scooty pep kullaniyorum cok memnunum forumdaki adanali arkadaslar bilir ne sekilde kullandigimi 70 yapiyor ama 5litre deposu war 200 250km arasi gidiyorum yagini kontrol ettikten sonra hic bi sorun olmaz dicemde benimki gecen hafta sekman kirdi:D parcasi pahali ama kaliteli motor 2 kisi oturumu cok rahat
arkadaşlar Bilgi weren ilgilenen herkeze teşekkür ederim...
piaggio fly 100 istediğim aradığım motor... Hakkında bildiğiniz neler var _?