Orijinalini görmek için tıklayınız : Nfs Pro Street mi Race Driver Grid mi ?
konu saçma gelebilir ama fikrinizi almak istedim.. üstünüze afiyet biraz grip oldum da evde can sıkıntısı ne yapıcağımı şaşırdım .. pc de oyuna verdim kendimi ..iyileşene kadar evden çıkmayı düşünmüyorum pek :)
2 oyun arasında kararsız kaldım .. logitech g25 ile oynanırsa hangisi daha zevkli ve gerçekci olur ? oynayan illaki vardır diya düşündüm .. race driver grid mi nfs pro street mi ?
StyleALP
29-06-2010, 18:51
İkiside bomba valla. GRID 'de Drift özellikle harika.
Benim ilk tercihim Shift olur. :icon_tup:
Edit: ProStreet miş. :D
O zaman GRID derim. :)
Pro Street'i geç.
Grid daha çok keyif verir.
Aynen Grid çok ama çok daha keyifli :)
kesinlikle grid. hele ki g25 le :D
drifte sardın mı bırakamazsın zaten :D
İbrahim Erdem
29-06-2010, 18:59
drift,grafik,oynanış =grid
drag , modifiye ve araç seçenekleri = prostreet
İkiside bomba valla. GRID 'de Drift özellikle harika.
Benim ilk tercihim Shift olur. :icon_tup:
Edit: ProStreet miş. :D
O zaman GRID derim. :)
shift i ps3 de oynuyorum zaten ama farklı bişey olsun istiyorum artık .. aslında biraz daha sımilasyon tarzı bişey istiyorum açıkcası ama grid de hoşuma gitmiyor değil .. zamanında joystick le yarısına kadar falan oynamıştık .. epey keyif almıştım ..
Ahmet_28
29-06-2010, 19:14
arif ps3 sıkıldığın oyunlar neler takas yapalım :D
CaTLaK_HKO
29-06-2010, 19:22
ps3 te GRID i bitirdim.bu oyuna kadar hep nfs kasmıştım.geçen harcanan zamanlara yanarım:)araç seçenekleri nfs ye göre kısıtlı ama oyun sarınca hangi araçla yarıştıgının önemi yok.PC de GRID nasıldır bilemem ama tercihim GRID
Grıd hiç oynamadım bilmiyorum valla ama Shift alabilirsen mutlaka shift al.Çok gerçekçi yapmış herifler :D
Onurkk06
29-06-2010, 20:58
bu ikisi arasında grid tabi ki
ulasoztas1
29-06-2010, 21:07
yarış oyunlarına yaklaşımımı değştirdi GRİD ;)
By_HaNNibaLL
29-06-2010, 22:18
Grid nedir abi ya merak ettim şimdi bak
CaTLaK_HKO
29-06-2010, 22:20
Grid nedir abi ya merak ettim şimdi bak
ekşiden alıntı:
nfs gençliğine fren yapmayı öğreten oyun:)
drift,grafik,oynanış =grid
drag , modifiye ve araç seçenekleri = prostreet
:icon_tup: :icon_tup:
initial-D
29-06-2010, 22:45
rFactor:)..
Onurkk06
29-06-2010, 22:48
ekşiden alıntı:
nfs gençliğine fren yapmayı öğreten oyun:)
zuhahahahahah :D
rFactor:)..
rfactor iyi bir alternatif aslında ama bi türlü yolda tutamıyorum arabayı .. mesela suprayı alıyorum ama gaza basmamla spin aynı saniye :D
gerçi nfs shift e de g25 le ilk başladığımda düz bile gidemiyodum sonra alıştım .. rfactor e alışssam belki gidebilirim :p
bu arada grid i indirdim yarın gündüz g25 i kurup bi deniyim bakim nasıl olucak
Hastasıyız dedeeee diyerek konuyu canlandıralım :)
Benden bi bukle :)
RACEDRIVER: GRİD Nissan Silvia S15 Drift - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HOvBbSCZOPk)
g25 = grid :)
prostreet loading ini beklemeye deymez :D
grid g25 le driftte verdigi zevk anlatilmaz ama g25 i tam destekleyen lfs dir nette dolu link var indirebirlirsiniz lfs g25 ile daha keyifli.bende 2 ay evde yatmistim bi zamanlar tavsiyem eger fps tarzi seviyorsaniz cod 2 multiplayer bi kere oynarsin birakamazsin hesabi :))
Bad-Fast
04-08-2012, 18:39
grid bence de ..
ProdriveSTI
04-08-2012, 18:40
bu oyunlarda drift yapmak kolay,birde gt5 ve forza'da deneyin ama bana göre en zor'u gt5 ve çok gerçekçi...
yigitblr
04-08-2012, 20:40
indirebilme imkanınız varsa shift 2
gerçekten muazzam bir oyun
Onurkk06
04-08-2012, 21:22
2sene önceki yorumumu gördüm duygulandım :)))