Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 Seat Leon en çok basan yay hangisi
2010 Seat Leon Tdi için yay arıyoruz daha önce benzilide eibach sportline kullanmıştık iyi basmıştı Leonu en çok basan yay hangisi acaba dizele benzinli yayı taksak kafa biraz daha basık olur heralde bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum araba Perşembe günü çıkıyo kısmetse
ogunozcan
29-06-2010, 20:57
aıbach derım kullanan cok arkadasım var h%r ııydı ama arka yuksek kalıyodu
aıbach derım kullanan cok arkadasım var h%r ııydı ama arka yuksek kalıyodu
2008 leon 1.6 benzinlide kullandık basıklığı iyiydi ama bu sefer biraz daha bassın istiyoruz eibach ta dizel ayırmıyo galiba
ogunozcan
29-06-2010, 21:12
sadece motor agır oldugu ıcın bırazdaha on basar ama arka faketmez.en temızı coılover olur.yada arkadalrı bıraz ısıtın.
coiloverlar ne civarlarda bide jant olarak 17*8 et 35 taksak 5 cm eibach basıklık açısından tatmin edermi daha önce 19*8.5 bi jantla eibachler güzel duruyodu
1 lira civari gıdıyor coıller
arkadaşın gönlünde coilover var ama hayırlısı arabaya 42bin vermiş 2 daha versin coil alsın mantıklısı oda coilovera gelince paralar kayboluyo nedense
1 lira civari gıdıyor coıller
nerde var yahu o paraya :)
Coiller 2bin lira civarıdır minimum. Tabi NAM yaptırabilirsiniz :icon_tup:
Leonu hangi yayla bassak yada coiloverda ne önerirsiniz
dragstar
30-06-2010, 11:40
h&r coilover var istersen 2. el
h&r coilover var istersen 2. el
eğer temizzse ve fiyatta mantıklıysa alıcıyız özelden msj atarsanız sevinirm cep telle konuşsak daha iyi olur.
Bugun eibach coilover sordum 6.5 cm basıyomuş en çok kaç cm basılabiliyo acaba leonlar coiloverla
eğer temizzse ve fiyatta mantıklıysa alıcıyız özelden msj atarsanız sevinirm cep telle konuşsak daha iyi olur.
arkadaşım yazmış coiloverlar benim h&r marka önlere takılacak 2 takım yayı var.pm atıyorum numaramı konuşuruz telde...
golf 5,a3,leon yayları birbirine uyumlumudur
ogunozcan
22-09-2010, 19:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-coilover-ayarli-amortisor-alman-tatechnix-seat-leon-1p/detay
http://cgi.ebay.co.uk/Seat-Leon-2005-2010-JOM-Coilover-Lowering-Kit-730000-/290474070939
yanlız 1p ıle aynımı 2010 makyajlı kasa onu ogrenmek lazım.
bence aynıdır makyajlı kasayla makyajsız
2010 1.6 dizel seat leonu Golf 5 yayıyla bastık bugun eibach sportline önde 1 parmak arkada 1.5 parmak gibi boşluk var inşalah zamanla birazda oturursa çok daha güzel olur.
erkin006
23-09-2010, 18:01
güzel seçim yapmışsınız, eibach 5likden ötesi coil zaten...başka türlü daha basmak mümkün değil...fotoda varsa alalım nasıl olmuş...
1p nınkıler son kasaya uyuyor daha yenı arkadasım aldı taktı baska bır leondan cıkan coılleri
arkadaslar 1.4 tsı leon a 5mm eıbach yay taktım ama istedigim gibi düşmedi ne yapmam lazım!!! bildiniz temiz 2el coliver satan varmı?