Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan dönecek olan?
arkadaşlar 4 temmuz veya 11 temmuz pazar günü Ankara'dan İstanbula dönecek olan var mı aramızda?
Orhan abi ayarlamış saksağanlarımı da... kafesle ulaştırmakta sıkıntı yaşamaktayız ya:(
Hayırlı olsun saksağanların :D
bu cuma istanbul yapma ihtimalim var. kesinleşince sana pm atarım.
hddsheriff
29-06-2010, 23:58
korgo şirketlerinden birisi canlı hayvan taşıması yapıyor eğer kimseyi bulamazsan onu araştır.
Şakamısınız ya saksağan diye konu açıp hem buldun hemde şimdi taşıma işinide hallediyosun delircem valla nası bi forum burası ya ahahah :D:D:D
Şakamısınız ya saksağan diye konu açıp hem buldun hemde şimdi taşıma işinide hallediyosun delircem valla nası bi forum burası ya ahahah :D:D:D
ilaç gibi forum :D her türlü derde care var ...
birazda madde alışkanlığı gibi alışınca bırakamıyorsun :D
crazydog
30-06-2010, 01:40
ahhaha gelsin saksaganlar
eve bir girse şu kafes, muradıma erecem zaten:D:D
saksagan bakmaktaki amac idda filan mı var yoksa bilmiyorum cözemiyorm çift alsaydınız bari sizin gibi arayanlar zorlanmasın ilerleyen senelerde :D
çift bulduk çift
tamamen istek & heves..:D
metinalan
30-06-2010, 07:24
4 vyea 5 temmuzda ankaradan ıstanbula gidicem uyarsa yardımcı olurum
çift bulduk çift
tamamen istek & heves..:D
aşk kacınılmaz nerde bakıcaksınız kafes filan yoksa balkonmu kapatıcaksınız beslenme :D:D
Day Walker
30-06-2010, 07:41
aşk kacınılmaz nerde bakıcaksınız kafes filan yoksa balkonmu kapatıcaksınız beslenme :D:D
beraber yatıcaklar :D
valla 4-5 uyabilir aslında tam tarih verirseniz
ben de orhan abiye sorarım, o çünkü kalecikten ankara merkeze gelmesi gerek sanırım....
metin kuşlar bende pazar günü uyarsa bi yerde buluşur teslim ederim ;)
Ahmet Saraçoğlu
30-06-2010, 08:17
tek dönecek olsam herşekil atar getirirdim ama azına kadar dolu dönücem arabayla , bebek falanda var ,, halledebilirsin inşallah.
beraber yatıcaklar :D
güzünü oyar valla :D
Serencebey
30-06-2010, 09:19
Abı bu saksagan hayvanı kincimidir?
evet kolay unutmazlar
Serencebey
30-06-2010, 09:22
Orhan başkan bir tane serefsiz var gecen gelmıs camdan ıcerı gırmıs kovaladım evin icinden, sımdı hergun camın onune gelıor gagalıor camı cıklan dısarı der gıbı tırsıorum.com
gercektır yalan deıl.
Orhan başkan bir tane serefsiz var gecen gelmıs camdan ıcerı gırmıs kovaladım evin icinden, sımdı hergun camın onune gelıor gagalıor camı cıklan dısarı der gıbı tırsıorum.com
gercektır yalan deıl.
Sakın camı açma benden sana dost tavsiyesi ;)
Yerinde olsam camın önüne tavuk çiğeri koyar rüşvet vermeyi denerdim ;)
Çok psikopat olur kendileri bi denk getirirse kovaladığın güne lanet edersin :hahaha:
Dynatech
30-06-2010, 09:31
Besle kargayı oysun gözünü diye de bi deyiş vardır :):) İnanılmaz şerefsiz bi hayvan bu saksağan, daha geçen akşam yolda ki serçelere saldırdı bi tanesi yavruydu herhalde onu aldı gitti canlı canlı.. Göktuğ ne adamsın ki şu şerefsizi beslicen ..:)
SekoLive
30-06-2010, 09:33
gercektır yalan deıl.
Sakın camı açma benden sana dost tavsiyesi ;)
Yerinde olsam camın önüne tavuk çiğeri koyar rüşvet vermeyi denerdim ;)
Çok psikopat olur kendileri bi denk getirirse kovaladığın güne lanet edersin :hahaha:
:hehe:
hayırlı olsn saksağanların fotolarını bekliyoruz bu kadar aradın buldun helal olsn :D
Besle kargayı oysun gözünü diye de bi deyiş vardır :):) İnanılmaz şerefsiz bi hayvan bu saksağan, daha geçen akşam yolda ki serçelere saldırdı bi tanesi yavruydu herhalde onu aldı gitti canlı canlı.. Göktuğ ne adamsın ki şu şerefsizi beslicen ..:)
bu küçükkende pirana beslerdi :D
pitbullar yasaklanınca saksağana geçiş yaptı :D
Fotolar aranıyorda var :):)
hahahaha:D
abi serçeyi kovaladı diyorsun sen...
ankaraya geldiğimde orhan abi de şahit... bir baktık hava da şahin kartal tarzı hayvan gibi bir kuş süüzlüyo kırıkkale tarafında. peşinde peki ne var? saksağan:D
hayvan 3 misli büyük yırtıcı kuşu taciz ediyordu arkasından:D
kinci
akıllı
tilki
herşey var:D
http://img180.imageshack.us/img180/3849/resim040y.jpg (http://img180.imageshack.us/i/resim040y.jpg/)
http://img688.imageshack.us/img688/4577/resim041b.jpg (http://img688.imageshack.us/i/resim041b.jpg/)
http://img153.imageshack.us/img153/8858/resim042r.jpg (http://img153.imageshack.us/i/resim042r.jpg/)
hahahaha:D
abi serçeyi kovaladı diyorsun sen...
ankaraya geldiğimde orhan abi de şahit... bir baktık hava da şahin kartal tarzı hayvan gibi bir kuş süüzlüyo kırıkkale tarafında. peşinde peki ne var? saksağan:D
hayvan 3 misli büyük yırtıcı kuşu taciz ediyordu arkasından:D
kinci
akıllı
tilki
herşey var:D
Birazda salak :heyoo::D
Serencebey
30-06-2010, 09:46
Ana avrat keserım serefsızım uzerınede yerım evde onu kesecek vuracak yakalacak her turlu tehcizat mevcut.
Her sabah her sabah yeter arkadas!
Ana avrat keserım serefsızım uzerınede yerım evde onu kesecek vuracak yakalacak her turlu tehcizat mevcut.
gec bile kalmıssın kardesim kes anasını..
bak bunların çevresi geniştir bulaşma sakat hayvandır ciddiyim
Serencebey
30-06-2010, 10:56
Lan hale bak zehırlı cıger koyayım caktırmadan nihahaahahah :D
ben oldugumu anlamazlar :D
hddsheriff
30-06-2010, 10:58
saksağanlar bu kadar kinciyse dikkat edin kafesten çıkıp olay çıkartmasın :D
Serencebey
30-06-2010, 10:59
Lan gecen gozumun onunde yedın yemegı serefsız dıyıp gırısmesın :D
hahahahahaha
Ankaradan dönecek var mı ya güncel olsun
Çevresi geniştir ahahaha
Yazarsanız böyle kimse arabasına almaz bunu. :D
valla zaman zaman haberlere çıkar yavrusu öldürülünce sağa sola saldırır bide uzun ömürlüdürler kara kargalar 60-70 yıl yaşar hafızaları çok iyidir iyi eğitilirlerse köpek gibi itaat eder korur çok ilginç hayvanlardır :D
harbi ha:D
kafesin içinde getirecek getiren... asma kilitte takabilir eğer korku varsa.. ki küçükler daha birşey yapacak halleri yoktur daha yani:D
Çevresi geniştir ahahaha
Yazarsanız böyle kimse arabasına almaz bunu. :D
bizim arkadaş yuvasından almış şu an yuvalarına 10 m uzaklıkta bi yerde kalıyorlar kafesin içinde kimseye bi zararları yok acıkınca bağıyorlar doyunca kuzu kuzu oturuyorlar :D
metinalan
30-06-2010, 11:29
metin kuşlar bende pazar günü uyarsa bi yerde buluşur teslim ederim ;)
tamam kardeş kesin tarihi belirleyim ben haber verim sana
tamam kardeş kesin tarihi belirleyim ben haber verim sana
haberleşiriz sorun yok
crazydog
01-07-2010, 00:43
oyyy bebişler süper laaaa hemen gelsinler mıncıklarım ben bunları :D:D
gercektır yalan deıl.
Lan gecen gozumun onunde yedın yemegı serefsız dıyıp gırısmesın :D
hahahahahaha
:hahaha::hahaha:Burak ne güldüm anoktaku :D ozellikle anam avradım olsun keserim kısma
güncele güncel.
yok mu ankara istanbul yolcusu yakın zamanda?
oyyy bebişler süper laaaa hemen gelsinler mıncıklarım ben bunları :D:D
onlarda seni mıncıklamak isterse karışmam alican :D
biraz zor mıncıklarsın
saksağan aradıkça ben ne işin var ne işin var diye söylenen sen değil miydin?
hepsini eğitip sürekli arabanın üstüne bomba bıraktırcam patır patır:D
11 temmuz için güncelliyorum:)
Bunlar çok fena pisliyor arabanın üzerine onu net söyleyebilirim... 15cm2 bir bölge tek tapışta mündar oluyor... :D
Bunlar çok fena pisliyor arabanın üzerine onu net söyleyebilirim... 15cm2 bir bölge tek tapışta mündar oluyor... :D
getirecek olanın aklını buşandırmayalım lütfen:D
kafes içinde steril ve hijyenik şekilde gelecekler:D