Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Getz - Blow Off

The_Doctor
30-06-2010, 20:17
Merhaba arkadaşlar.

Hyundai Getz 1.5 CRDI aracım var
ve Blow Off Var elimde Takma konusunda bazı sıkıntılarım var.
-zararı olurmu ?
-Getz E takılması kolaymı ?
-Sonradan sökmek istesem sıkıntı olurmu ?

Blow off hakkında pek bilgi sahibi değilim bu konu hakkındaki konulara yorumlara baktım ama yinede getz için duymak isterim.

Takan varmı acaba ?

Birde aracımda yazılım var bnn sayesınde kalıtelı bır ses alırım dıye düşünüyorm...

Markası HKS

berkay_aydin
30-06-2010, 20:59
bilen kişi takarsa yararıda olmaz zararıda...

cffsymbol
30-06-2010, 21:00
bnm aracda 1.5 dizel symbol bndede hks var ses olarak tatmin edici okdarda kötü diil şimdilik bi zararı olmadı ama dizel blowoff konusnda sıkıntı yaratır dienlerde var ama 5aydır fln bende bi sıkıntı yartmadı.. dizele montajı birz zordur hatta montaj yapan pek yok..

The_Doctor
30-06-2010, 22:25
Sen nerde nasıl yaptrdn ?
buraya gelırken takan arkadaşıda getirelm de yarış öncesi taksın ya :)
şehır dışına çıkmaya pek fırsat olmuyorda

dgoo
30-06-2010, 22:36
Bilen birine taktırırsanız başınız agrımaz çekiş konusunda sıkıntı yaşamazsınız
İmkanınız varsa araya timer devresi ekleyin
Blow un açık kalma süresini manuel ayarlarsanız daha iyi olur

The_Doctor
30-06-2010, 22:42
Ya bnm tek sıkıntım Düzcede bunu yapabılen olmaması Yoksa maddiyattan kaçmam. şehir dışına çıkmada sıkıntı oluyor işten dolayı o kadar. yoksa hemen yaptırırm. belki draglara anlayan biri gelirde yaparız biyerde :)

Melih-Ö
01-07-2010, 00:26
Getzde nasıl bilmiyorum ama fiestada geri dönüşü çok kolay. Ben yeni taktırdım tek tavsiyem olur sana paraya kıyıp HKS alman. Ben monza taktım sesi falan gayet güzel ama şuanda bozuldu sanırsam arada gaza basarken ıslık çalıyor kendi kendine diyaframı dağıldı heralde. Nazara geldik ne güzel oldu derken daha 1 hafta olmadan bozuldu. Böyle kullanıyorum gene çuffluyo ama yüklendiğimden ıslık sesi geliyor :)

Birde yararını veya zararını görmedim bende.

|| CaNeR ||
01-07-2010, 10:36
Çok önceden yapılmıştı bu getzler .

http://www.youtube.com/watch?v=fL32kG-X7jA

Getzde nasıl bilmiyorum ama fiestada geri dönüşü çok kolay. Ben yeni taktırdım tek tavsiyem olur sana paraya kıyıp HKS alman. Ben monza taktım sesi falan gayet güzel ama şuanda bozuldu sanırsam arada gaza basarken ıslık çalıyor kendi kendine diyaframı dağıldı heralde. Nazara geldik ne güzel oldu derken daha 1 hafta olmadan bozuldu. Böyle kullanıyorum gene çuffluyo ama yüklendiğimden ıslık sesi geliyor :)

Birde yararını veya zararını görmedim bende.

Aynı sorunu bende yaşıyorum monza ile demekki kronik bu sorun .

Melih-Ö
01-07-2010, 11:46
Monza çabuk dağılıyomuş. İçindeki diyafram dağılınca kaçırma yapıyo. Aacayip can sıkıcı bişey kapalıyken bile kaçırma yapıyo :) En kısa zamanda değiştirmem lazım ama nerde :) Sırf bunun yüzünden 4 gündür çıkarmıyorum arabayı :D

stlegal
01-07-2010, 12:14
yakın olsanız yardımcı olurdum ..

Caesar
01-07-2010, 13:00
Çok önceden yapılmıştı bu getzler .

http://www.youtube.com/watch?v=fL32kG-X7jA

Aynı sorunu bende yaşıyorum monza ile demekki kronik bu sorun .

Haha GIY 54 Enesin araba:D

|| CaNeR ||
03-07-2010, 22:43
Monza çabuk dağılıyomuş. İçindeki diyafram dağılınca kaçırma yapıyo. Aacayip can sıkıcı bişey kapalıyken bile kaçırma yapıyo :) En kısa zamanda değiştirmem lazım ama nerde :) Sırf bunun yüzünden 4 gündür çıkarmıyorum arabayı :D

Kaçırma sorununu arkasındaki vidayı tamamen kapattığında çözebilrsin , dolayısıyla blow off u da kapatmış olacaksın :D

Benimde canımı çok sıktı, sökecem galiba .

Melih-Ö
03-07-2010, 22:47
Kaçırma sorununu arkasındaki vidayı tamamen kapattığında çözebilrsin , dolayısıyla blow off u da kapatmış olacaksın :D

Benimde canımı çok sıktı, sökecem galiba .

ne anlamı var caner o zaman :D He çok sıkılırsam aynen vidayı kapatırız öyle devam :) ben değiştiricem blowu ama zaman var biraz :)