Orijinalini görmek için tıklayınız : turbo öneri...
arkadaşlar 99 forester turbo aracımda td03 turbo mevcut, buna gc8 turbosu(td04)dışında ne gibi bir turbo iyi olur? bu arada volvoların t5 motorlu versiyonlarındada aynı kodlu turbo olduğunu duymuştum markası mitsubishi sanırsam, bu turboyu aracımda kullanabilrmiyim? önericeğiniz turbonun fiyatı 2. el olarak 500 lira civarlarında olursa sevinirim... ayrıca aracımda evc6 bulunuyor, önerilerinizi yaparken bunuda hesaba katarsanız sevinirim....
Vf35, Sti Cooler, Komple Egsoz, Down Pipe ve çıtırdan Safc ayarı ile gayet tatminkar bir güç alabilirisin.
Turbo için bütçenin biraz üstüne çıkman gerekir.
arkadaşlar 99 forester turbo aracımda td03 turbo mevcut, buna gc8 turbosu(td04)dışında ne gibi bir turbo iyi olur? bu arada volvoların t5 motorlu versiyonlarındada aynı kodlu turbo olduğunu duymuştum ama markası mitsubishi sanırsam (benimki garret), bu turboyu aracımda kullanabilrmiyim? önericeğiniz turbonun fiyatı 2. el olarak 500 lira civarlarında olursa sevinirim... ayrıca aracımda evc6 bulunuyor, önerilerinizi yaparken bunuda hesaba katarsanız sevinirim....
benim aracimda da bu turbodan mevcut, volvo t5lerden cikiyor evet mitsubishi üretimi TD04-16 diye geciyor
bütçe biraz önemli tabi... şuan aracımda bulunanları yazayım....
evc6
afc neo
wrx ic
bunun dışındada var 3 5 bişey ama motorla alakalı değil...
bildiğim kadarıyla 1.1barın üstü benim aracın blok için sakıncalıymış(gc8 ile aynı blok) peki bu basınçta kaç hp güç elde edebilrim? ve tabi en önemlisi araç sağlıklı yürürmü?
kickboxer
30-06-2010, 23:56
ic büyütüp belkide fmic yaparak vf35 yada td05 super 16g turbo tavsiye ederim
bu arada 1.1 barın üstünü kaldırır gc8 motorları ben 165bındeki motorum ve turbomla 311 hp güc almıstım ki super 16g turboyla 350+ larda 180 binde hala stock olan subarularda var
bide headers up pipe downpipe ve komple egzoz tavsiye ederim
ic büyütüp belkide fmic yaparak vf35 yada td05 super 16g turbo tavsiye ederim
bu arada 1.1 barın üstünü kaldırır gc8 motorları ben 165bındeki motorum ve turbomla 311 hp güc almıstım ki super 16g turboyla 350+ larda 180 binde hala stock olan subarularda var
bide headers up pipe downpipe ve komple egzoz tavsiye ederim
Bide Forgedlesin hazır bunlar olmuşken :D
kickboxer
01-07-2010, 00:03
Bide Forgedlesin hazır bunlar olmuşken :D
kapağıda unutma sakın benim gibi:D sonra beklersin bögle:D
kapağıda unutma sakın benim gibi:D sonra beklersin bögle:D
Bekleme yarın ara beni :) yağlı iteceklerini mekanik itecekleri çevireyim Cindirella Bal Kabağı olsun Flowmania :D
Internalların durumu önemli Basınç açayım azcuk gitsin derken masraf artmasın.
Sti Setup yaparak 1.0 bas bak keyfine derim.
Ludacris
01-07-2010, 00:09
maliyet 1ken 5 lira oldu :hehe:
maliyet 1ken 5 lira oldu :hehe:
300ps Suv istiyosan dikenine katlanacan :D
Bak ben çok eğleniyorum mesela şu haliyle bile rodajda. Bol bol denyolar denk geliyo yolda :hehe:
aracı komple baştan toplattınız valla bana... :D
aracı komple baştan toplattınız valla bana... :D
Yaşadık aynılarını çünkü Onurda bende :) Hal böyleyken paylaşmak gerek sonuçta arabaların hepsi 2000 model altı 10 yaş üzeri araçlar. Yapılacak işlemlerden sonra oluşacak olumsuz durumlar belli kaçarı yok :)
benim istadiğim 1 bar civarı bir basınc 200 250 hp arası bir güç, fazlasında gözüm yok, ayrıca blok yeni daha 30bin kmde... yani bunlara rağmen bir olumsuzlukla karşılaşıcammı?