Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar Herkese
kifanhom
01-07-2010, 11:04
merhaba arkadaşlar
adım ersin, bursa dan
birçok kişi ile oradan buradan tanışıyor olma ihtimalimiz var
herkese iyi forumlar dilerim
hoşgeldiniz, keyifli forumlar...
Selcuk_RoL
01-07-2010, 15:30
hoş geldin
kifanhom
02-07-2010, 07:49
hoşbulduk teşekkürler arkadaşlar
TR nin en temiz vti nın sahibide gelmiş hoşgelmiş, ersin abi keyifli forumlar
watchword
02-07-2010, 08:29
aileye hoşgeldin abicim , keyifli forumlar dilerim . mustafa abinin düğününde , antalya ' da gördüğümüz kırmızı hb vti ' dan bahsediyoruz dimi ?
kifanhom
02-07-2010, 09:42
TR nin en temiz vti nın sahibide gelmiş hoşgelmiş, ersin abi keyifli forumlar
saol yusufum :)
kifanhom
02-07-2010, 09:43
aileye hoşgeldin abicim , keyifli forumlar dilerim . mustafa abinin düğününde , antalya ' da gördüğümüz kırmızı hb vti ' dan bahsediyoruz dimi ?
hoşbulduk, aynen
kavurucu antalya sıcağında yandığımız , o kadim keltoş insanın :) düğünündeydik evet
watchword
02-07-2010, 10:10
hoşbulduk, aynen
kavurucu antalya sıcağında yandığımız , o kadim keltoş insanın :) düğünündeydik evet
tamam şimdi oldu . hatta sizin ufaklık mayışmıştı o kavurucu sıcakta :) . en komiğide , vti , DA ' nın arkasındaydı para almak için ama DA zaten çalışmayacaktı :) . sizinlede orda tanışmıştık hatırlarsınız belkide . hakan ( AFK 70 - yeni kasa gri civic ) abinin araba bende idi hatta ogün . belki bu şekilde hatırlayabilirsiniz ...
kifanhom
02-07-2010, 10:39
tamam şimdi oldu . hatta sizin ufaklık mayışmıştı o kavurucu sıcakta :) . en komiğide , vti , DA ' nın arkasındaydı para almak için ama DA zaten çalışmayacaktı :) . sizinlede orda tanışmıştık hatırlarsınız belkide . hakan ( AFK 70 - yeni kasa gri civic ) abinin araba bende idi hatta ogün . belki bu şekilde hatırlayabilirsiniz ...
hatırlamam mı :) nasılsın yaramazlık yok umarım
terbiyesiz keltoştan o sıcakta bir şişe su alırız belki diye arabasının arkasını boş görünce yapışmıştım ama nafile :):):)
hosgeldınız..keyıflı forumlar..
watchword
02-07-2010, 13:53
hatırlamam mı :) nasılsın yaramazlık yok umarım
terbiyesiz keltoştan o sıcakta bir şişe su alırız belki diye arabasının arkasını boş görünce yapışmıştım ama nafile :):):)
yok abicim saolasın . sen ve ailende iyisinizdir umarım . sorma abi bu keloş ' lardan nedir bu çektiğimiz anlayamadım . bi tanede sizin orda vardı bi keloş . aynı bizimki gibi vtec2 ' ye biniyodu :D ...
kifanhom
02-07-2010, 14:01
büyütüyoruz işte ufaklığı yaramazlık yok saolasın
bu keltoşlar her yerdeler mübarek insanlar hepsi :)