Orijinalini görmek için tıklayınız : İnnovia Techturkey kampanya
M U R A T
21-11-2018, 10:10
ben çıldırmıyorum hatta affettim bu arkadaşları :)
SekoLive
21-11-2018, 10:19
ben çıldırmıyorum hatta affettim bu arkadaşları :)
kendinide suçluyorsan olay tamamdır :D
şaka bi yana cok geçmiş olsn hala iyiki vesile olduğum kişi bi şekilde bu işe girmediği için mutlu oluyrm yoksa banada dert olacakdı.
M U R A T
21-11-2018, 10:26
kendinide suçluyorsan olay tamamdır :D
şaka bi yana cok geçmiş olsn hala iyiki vesile olduğum kişi bi şekilde bu işe girmediği için mutlu oluyrm yoksa banada dert olacakdı.
yok ya kendimide suçlamıyorum :) kafaya takmıyorum sadece ben tekrar kazanırım onlar düşünsün :)
GokhanRS
21-11-2018, 10:28
bu konu ilk açıldığında bende ev bakıyordum. cidden ucuz yırtmışım. hatta sırf şu konu ve EMRE YEŞİL yüzünden almayı düşündüm innovia projesinden.
yani gelip forumda konu açacaksın. bir çoğumuz forumda çok güvendiğimiz arkadaşlarımızın arkadaşı olduğun için sana güveneceğiz. işler ters gidince kuzenimin projesi.
yani kısacası arkadaşlar, bu insanlara güvenmeyin, hele zenginlere zerre güvenmeyin, 1 bardak su isteseler s.git limitsiz kredi kartınla al diyip vermeyin.
çünkü bunlara artık sorsan, şöyle istihdam sağlıyorum böyle bilmem ne yapıyorum diye sürekli kasılırlar, ancak işler b.ka sarınca benle ne alakası var diyerek ardını dönerler size.
delikanlı adam projenin sahibi olmasa bile mağdur olmasına aracı olduğu insanlar için gerekirse altındaki tofaşı satar pay eder. ancak ferrari ve lüks rezidansları olunca insanın tabii ki içine oturuyor. para karakterden ve delikanlılıktan önemli hale geliyor.
ben 1 yıldır sırf bu adam bir şekilde çözer sonra lafımızı yemek zorunda kalırız diyerek giydirmek istemedim ama yok, en güvenilirleri bile çöp piyasadakiler.
GÜVENECEKSENİZ FAKİRE GÜVENİN, ZENGİNLERE DEĞİL!
yok ya kendimide suçlamıyorum :) kafaya takmıyorum sadece ben tekrar kazanırım onlar düşünsün :)
insanın buna mecbur bırakılması ne kadar kötü değil mi ?
Mal aldığımız bir firmaya ödeme 3 hafta gecikti toplam bakiye 6.000 TL , adam neredeyse her gün gitti geldi sağdan soldan buldum verdim kurtuldum.
Ama bakıyorsun adamlar milyonları ödemiyor üstüne yatıyor ve biz affediyoruz. Bu bizim suçumuz değil esasında, buna gerekli cezayı vermeyen sistemde.
Kur A.ş yasal sorumluluğun şirket sermayesi kadar olsun, şirketi batır, içini boşalt, mdv ları sat, hazır değerleri çakma faturalar ile cebine indir.
eş dost'a senet ver sonra git o senetleri icraya ver satılamaz konsun, diğer alacaklıları bloke et oh ne ala memleket.
AATUHK'a göre 1. öncelik her zaman kamu alacaklarındadır. Diğer alacaklılar beklesin, ya da affetsin :)
sistem şahane :)
Burada batan paranızdan daha çok kazanırsınız umarım.
Black_Eagle
21-11-2018, 10:37
Ben tekrar kazanırım onlar düşünsün derken adamların kaybettiğini falan mı düşünüyorsunuz :) Bu işin tek kazananı onlar bence.
M U R A T
21-11-2018, 10:39
Ben tekrar kazanırım onlar düşünsün derken adamların kaybettiğini falan mı düşünüyorsunuz :) Bu işin tek kazananı onlar bence.
dostum ben para kaybettim kazanılır bir şekilde ama onlar kaybettiklerini kazanamazlar
GokhanRS
21-11-2018, 10:40
para için katil olmaya değmez modunda adam artık ve doğru olan da bu. her şey bir ders. tabi ki peşini bırakmamalı kanunlar el verdiği miktarda kovalamalı ancak hepimiz ülkede ki kanunların kimlere daha faydalı olduğunun farkındayız.
psikolojisini bozacağına kafaya takmamak en güzeli.
bu konu ilk açıldığında bende ev bakıyordum. cidden ucuz yırtmışım. hatta sırf şu konu ve EMRE YEŞİL yüzünden almayı düşündüm innovia projesinden.
yani gelip forumda konu açacaksın. bir çoğumuz forumda çok güvendiğimiz arkadaşlarımızın arkadaşı olduğun için sana güveneceğiz. işler ters gidince kuzenimin projesi.
yani kısacası arkadaşlar, bu insanlara güvenmeyin, hele zenginlere zerre güvenmeyin, 1 bardak su isteseler s.git limitsiz kredi kartınla al diyip vermeyin.
çünkü bunlara artık sorsan, şöyle istihdam sağlıyorum böyle bilmem ne yapıyorum diye sürekli kasılırlar, ancak işler b.ka sarınca benle ne alakası var diyerek ardını dönerler size.
delikanlı adam projenin sahibi olmasa bile mağdur olmasına aracı olduğu insanlar için gerekirse altındaki tofaşı satar pay eder. ancak ferrari ve lüks rezidansları olunca insanın tabii ki içine oturuyor. para karakterden ve delikanlılıktan önemli hale geliyor.
ben 1 yıldır sırf bu adam bir şekilde çözer sonra lafımızı yemek zorunda kalırız diyerek giydirmek istemedim ama yok, en güvenilirleri bile çöp piyasadakiler.
Acıma yetime döner koyar g*tüne
Bu da güzel bi bakış açısı
GokhanRS
21-11-2018, 10:43
Acıma yetime döner koyar g*tüne
Bu da güzel bi bakış açısı
demek istediğim, fakir adama bir şey verirken bilirsin o paranın geri gelemeyeceğini v.s, borç verirken bile ona göre temkinli olursun hediye gözüyle bile bakarsın içten içe. en azından evini kaptırmazsın. ancak bu projeden ev satmalar, aynı evi çift satanlar, jet fadıllar v.s parayla göz boyayıp büyük çakan insanlar. o kadar çok aileler dağıldı ki sayısını tutamayız.
demek istediğim, fakir adama bir şey verirken bilirsin o paranın geri gelemeyeceğini v.s, borç verirken bile ona göre temkinli olursun hediye gözüyle bile bakarsın içten içe. en azından evini kaptırmazsın. ancak bu projeden ev satmalar, aynı evi çift satanlar, jet fadıllar v.s parayla göz boyayıp büyük çakan insanlar. o kadar çok aileler dağıldı ki sayısını tutamayız.
Bu proje ve buraya para yatıranlar için değil bu sözüm,
ama bu ülkede jet fatdıl gibi bir adama 2. defa kendini tokatlattıran çok adam var. Biraz da akıllı olmak lazım.
Babam emlakçılık yapıyor, müteahhit geliyor topraktan ev satar mısın. cevap net: SATMAM.
Yap kardeşim kat irtifakını, peşinatı veren adamın üstüne geçir tapuyu o zaman satarım. Kem küm falan filan.
500 Bini cebine koyan kalfanın müteahhit olduğu ülkede inşaat işinden çok hayır gelmiyor.
2015 sonunda da bir daire almıştım, sözüm ona müteahhit içini tamamlayacaktı. Paranın bir kısmını vermedim tabi satana.
git gel kimse iş yapmıyor. Yaptırdım eksik işleri kestiğim paradan oldu bitti. He 1 sene boyunca şap atılmamış elektriği olmayan merdivenden girdim çıktım rezil oldum.
Pahalı da olsa tapusu hazır içi tamamlanmış evi alın, içi bitmemiş alıyorsanız da bitirdiğinde teslim etmek üzere parayı kenara koyun. En temizi. Sıfır stres.
individual
21-11-2018, 12:00
yanlış anlamayın ama maketden bitmemiş ev almak bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi.
adama siz toplanın 100kişi parayı verin olmayan verin parasını oda yapsın.
öyle dedem de iş yapar.kendi sermaye koymuyor.milletin parasıyla ben iş yapıyorum diyor.o paralarıda borsada sağda solda değerlendiyor doviz kredisi yapıyor.sonrada vay ben battım paranız gitti diyor.
iş şöyle olur (işi doğru yapan)
kendi sermayesi vardır arsayı alır binayı diker tapular çıkar bana maliyeti bu bu kadar kar ile satıyorum der satar sonra daireler biter yeni bir projeye başlar.
cevremizde bu mantıkla iş yapan çok var şu doviz krizi onlara çok vurmadı mesela.evler benim tmm satılmıyor ama seneye yada bir sonraki sene satılır zararım yok diyor.
milletin parasını toplayıp yetmeyip kredi çekip bina yapıyorum diyenlerin hepsi arazi olmuş şuan.
inşallah mağdurlar en yakın zamanda istedikleri gibi çözülür işleri.
Allahtan paramız yokta böyle işlere girip başımı ağrıtmıyorum.Ama bu projeden ağzı yanan varsa allah kolaylık versin diyorum.
yanlış anlamayın ama maketden bitmemiş ev almak bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi.
adama siz toplanın 100kişi parayı verin olmayan verin parasını oda yapsın.
öyle dedem de iş yapar.kendi sermaye koymuyor.milletin parasıyla ben iş yapıyorum diyor.o paralarıda borsada sağda solda değerlendiyor doviz kredisi yapıyor.sonrada vay ben battım paranız gitti diyor.
iş şöyle olur (işi doğru yapan)
kendi sermayesi vardır arsayı alır binayı diker tapular çıkar bana maliyeti bu bu kadar kar ile satıyorum der satar sonra daireler biter yeni bir projeye başlar.
cevremizde bu mantıkla iş yapan çok var şu doviz krizi onlara çok vurmadı mesela.evler benim tmm satılmıyor ama seneye yada bir sonraki sene satılır zararım yok diyor.
milletin parasını toplayıp yetmeyip kredi çekip bina yapıyorum diyenlerin hepsi arazi olmuş şuan.
inşallah mağdurlar en yakın zamanda istedikleri gibi çözülür işleri.
Şöyle ki; bizde tamamen kendi cebimizdekiyle yapıyoruz ama 10 dairelik bir inşaatımızda 1.3m civarına bitirmeyi planladığımız bina yaz başından sonuna piyasa dengesizliği, herşeyin değişen fiyatları vs. sebebi ile 400k tl daha yukarıya mal oldu(piyasa ***** zararı fiyatlara yansıtmak gibi bir durum zaten söz konusu değil). Bizim gibileri de bu şekilde vurdu döviz çünkü demirin bile borsası var ve fiyatı sürekli değişiyor yada mal satmak istemeyenler oluyor. İşi doğru yapandan sonrası için tek fark arsaları kat karşılığı alıyoruz ama piyasada sanmıyorum ki arsayı satın alıp diken olsun onun yerine aynı anda 2 bina diker 2 dikecek 4 diker vs. vs.
Bunun dışında genel yorum/tavsiye olarak; tapusu / kat irtifakı yapılmamış hiç bir yerden almamanızı öneririm çünkü mütahit vurguncu olmasa bile arsa sahibi iflasa geliyor, zaman kazanmak için sözleşmeyle üzerine bina dikilen arsaya ipotek koyduruyor mesela.. dava/dilekçe yoluyla arsadan ipotek kaldırılıyor, banka arsayı kapamıyor ama 15 kasım 2018 teslim diye anlaştığınız daireye, 20kasım 2019da falan taşınırsınız.
SinanAdalı
21-11-2018, 16:55
Mevzuyu baştan sona okudum.. insan katil olur. Sen ömrünü ver para biriktir sonra açıklama gelsin akrabalık dışında bi alakam kalmadı densin.. olaya bak olaya. Ben yazmadım kuzenim yazmış dememiş allahtan. Allah sabır versin.
Day Walker
21-11-2018, 19:41
Bu konu ilk açıldığında foruma verilen fiyat ile alakasız başka müşteri gibi aradığımızda farklı fiyat almıştık o zaman bizim iş bitmişti.
Daha sonra 2014 yılıkda innovia 2 den toprak sahibinin dairelerinden birini aldık.
Biz satan farklı olduğu için hiç sorun yaşamadık ama kiracıdan yana yüzüm hiç gülmedi ameke :)
Bu konu ilk açıldığında foruma verilen fiyat ile alakasız başka müşteri gibi aradığımızda farklı fiyat almıştık o zaman bizim iş bitmişti.
Daha sonra 2014 yılıkda innovia 2 den toprak sahibinin dairelerinden birini aldık.
Biz satan farklı olduğu için hiç sorun yaşamadık ama kiracıdan yana yüzüm hiç gülmedi ameke :)
Malesef mal sahipleri gibi kiracılar var
Sürekli pompalamasyon yapılıyor
Çok ev mühürlenmişti
Zürafa sokağı geçti oralar
Day Walker
22-11-2018, 07:14
Malesef mal sahipleri gibi kiracılar var
Sürekli pompalamasyon yapılıyor
Çok ev mühürlenmişti
Zürafa sokağı geçti oralar
Çok fena bende bi an evvel satmak istiyorum aslında ama piyasa çok kötü olduğu için istediğim rakam ile piyasa arasında ciddi fark var.
Bizde beklemedeyiz.
Konunun ilk sayfalarına baktım da forumdan çok kişi satın almış, talepte bulunmuş :)
M U R A T
22-11-2018, 08:45
beyler konuyu nereye getirdiniz pek dalga geçilecek bir durum yok bence umarım sizinde başınıza böyle bir durum gelmez
dostum ben para kaybettim kazanılır bir şekilde ama onlar kaybettiklerini kazanamazlar
bulundugun durum ıcın uzgunum, allah kolaylık versın yardımcın olsun. umarım en kısa zamanda telafı edersın.
ama Türkiyede o bahsettiğin şeyin pek bi önemi yok. Güzel bir pr iyi bir duygu sömürüsü tekrar devam.. bunun en başarılı örneği
Caprice G0ld, Platinium, Titanyum, cart curt.. hala devam bişey kaybetmiş gibi durmuyorlar. Ne yazıkki.
ghibli06
22-11-2018, 21:47
Arkadaşlar daha önce açtığım konuda BAR22 nickli arkadaşımızın fikri ile bu konuyu açma gereği duydum daire isteyen arkadaşlar toplansın ciddi almak isteyenler için sayı 100 daireyi bulursa özel kampanya ve ödeme seçeneği çıkartacağım söz veriyorum.
3.Etap Daire Tipi Peşin min. Peşin max. Vadeli min. Vadeli max.
1+0 44.000 49.300 50.900 57.000
1+1 62.000 94.300 72.000 104.500
2+1 113.000 128.500 131.000 152.500
3+1 122.000 149.200 141.000 175.500
Vadeli ödeme şartları 1+1 dairelerde %30 peşin 1 yıl sonra %10 teslimde %20 kalan %40 da 40 ay sıfır faiz.
2+1 ve 3+1 dairelerde %15 peşin 4 ay sonra %15 1yıl sonra %10 teslimde %30 kalan %30 da 40 ay sıfır faiz.
Arkadaşlar bu düzenlenmiş listedir fiyatların üzerinden yaptığım indirimler ve belli ödeme planları var fakat bunları sitede daire daire anlatmam mümkün değil almak isteyen arkadaşlarım için satış ofisinde 1 personeli görevlendirdim ve emre yeşilin arkadaşıyım dediğinizde sizin için olabilecek her şeyi yapmasını ara ödemeleri oynatmasını sizin taleplerinize mümkün olduğunca yapmasını yapamazsa da mümkün olanın en iyisini yapmasını söyledim.
Lütfen telefon ile almak istediğiniz daire için detaylı bilgiyi mustafa beyden alın.
Satış ofisi Mustafa Bey 0212 853 84 00
Şimdi dikkatimi çekenler.
İnnovia 1.Etap hemen teslim oturuma hazır
Kat3 170M2 3+1 230.000 TL
Kat5 170M2 3+1 240.000 TL
Kat11 170M2 3+1 280.000 TL
Kat6 170M2 3+1 302.000 TL Site içine bakıyor.
nakit %80 Kredi çıkıyor raiç bedeli yüksek olduğu için tamamına kredi kullanılıyor.
bu kadar kişisel söz verilmiş sonra da 'benim bir alakam yok!'...
şu anda herkes sıkıntılı, devam ettiğimiz projeler bile sıkıntılı hepsine tamam ama bu kadar kişisel sözden sonra gelen açıklama hiç tatmin edici değil...
son mahkeme kararını duymuşsunuzdur, artık kredi veren bankalar bile bundan sorumlu olacak, projeyi kredilendirip sonra da ev teslim edilemeyince bankanın şahıslara çökmesi olayına nihayet bir mahkeme dur dedi, inşallah kesinleşir de bankanı da g.tüne girer bu nitelikli dolandırıcılık...
ghibli06
22-11-2018, 21:54
bir de bu ilan var mesela
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/220064-dilediginiz_araci_senetle_satin_alabilirsiniz_www_ wowwo_com.html?highlight=
Evler şuan bu rakamdan satılsa yok satar
Ne prim yaptı
M U R A T
23-11-2018, 10:13
bu kadar kişisel söz verilmiş sonra da 'benim bir alakam yok!'...
şu anda herkes sıkıntılı, devam ettiğimiz projeler bile sıkıntılı hepsine tamam ama bu kadar kişisel sözden sonra gelen açıklama hiç tatmin edici değil...
son mahkeme kararını duymuşsunuzdur, artık kredi veren bankalar bile bundan sorumlu olacak, projeyi kredilendirip sonra da ev teslim edilemeyince bankanın şahıslara çökmesi olayına nihayet bir mahkeme dur dedi, inşallah kesinleşir de bankanı da g.tüne girer bu nitelikli dolandırıcılık...
şu an zaten bana söz değil eylem lazım vicdanıyla başbaşa bırakıyorum
şu an zaten bana söz değil eylem lazım vicdanıyla başbaşa bırakıyorum
Konuyla ilgili ayrı konu açsanız daha iyi olur bence. Bir çok insan konuyu görmüyor bile. Her ne kadar yaptığı işin içinde kapladığı yer az olsada forumu kullanarak yaptığı bir ticaret ve çok ciddi bir mağduriyetiniz söz konusu.
emre yeşil 21 kasımda siteye girmiş ama birşey yazamamış, nedense.................
Black_Eagle
23-11-2018, 13:16
emre yeşil 21 kasımda siteye girmiş ama birşey yazamamış, nedense.................
Sitede 300 500 lük dolandırıcılıklarda bile kişi ismiyle konu açılıyor. Burda resmen koca bir ev dolandırıcılığı var acaba ismiyle konu açılsa yöneticiler izin verir mi. Sonucta adamın ismi google yazıldığında direk konu görünecek kimse dolandırıcılıkla anılmak istemez. Belki 1 2 ferrari satıp en azından sitedeki mağdurların sorununu çözer
M U R A T
23-11-2018, 13:33
evet yeni konu açacağım olay daha iyi anlaşılması için
ghibli06
23-11-2018, 18:23
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, konudaki 'yönetimden izinlidir' yazısı yokolmuş nedense?
Adamı etiketlerseniz bildirim gidiyorya
Dur bir bakam demiştir
Black_Eagle
23-11-2018, 20:38
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama, konudaki 'yönetimden izinlidir' yazısı yokolmuş nedense?
Bu sitedeki kallavi birçok kişinin arkadaşı kendisi belki ondandır. Eski sayfalarda bir ara konu populerken yazmıştım makarnacı corvette mevzusu vardi ayni anda 2 konuda popülerdi orada yardiran bazı üyeler nedense burada çit çıkarmadı sonra öğrendim arkadaş olduklarını falan sizin farkettiğiniz durum da belki ondan kaynaklidir
turbo&quattro
23-11-2018, 20:44
Yanlis hatirlamiyorsam birde pist fln yaptiracakti bu ? Arazimi ne bakiyordu .
M U R A T
23-11-2018, 20:56
fark etmez ekran görüntüleri avukatımda mevcut
Bu sitedeki kallavi birçok kişinin arkadaşı kendisi belki ondandır. Eski sayfalarda bir ara konu populerken yazmıştım makarnacı corvette mevzusu vardi ayni anda 2 konuda popülerdi orada yardiran bazı üyeler nedense burada çit çıkarmadı sonra öğrendim arkadaş olduklarını falan sizin farkettiğiniz durum da belki ondan kaynaklidir
evet diğer konu günlerce tartışıldı bu konuda kimse bir şey yazmak istemedi
Düşenin dostu olmaz beyler
Bu camia neleri gördü
21 Kasımda 23.28'de konuyu okumuş.
http://i65.tinypic.com/15p4w43.png
Devlete dünya ayakkabı yapıyorlar birde utanmadan ayakkabı sektöründede konkord veriyorlar yatıcak yerleri yok
SinanAdalı
24-11-2018, 14:10
Devlete dünya ayakkabı yapıyorlar birde utanmadan ayakkabı sektöründede konkord veriyorlar yatıcak yerleri yok
Maksatları ayakkabı giymek değil, kutuyu kullanmak
Varmıydı daha önce ?
ghibli06
24-11-2018, 21:17
Varmıydı daha önce ?
İlk zamanlarda yonetimden izinlidir notu vardi...l
işi batır parayı hoop başka tarafa kaydır sonra benlik bişey yok beyler. konkordato olayına değinmiyorum bile. bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanıdır ne amerika ne israil ne bilmem ne kimseye gerek yok.
işi batır parayı hoop başka tarafa kaydır sonra benlik bişey yok beyler. konkordato olayına değinmiyorum bile. bu ülkenin en büyük düşmanı kendi insanıdır ne amerika ne israil ne bilmem ne kimseye gerek yok.
Buradakiler Istanbulu ve Turkiye'yi cok seviyor... Kesin bilgi, yayalim :)
İlk zamanlarda yonetimden izinlidir notu vardi...l
Ben hatırlamıyorum ama sen eminsen olabilir tabi. Bu tip hususlarda biz üyelerimizin bilgi edinebilmesi adına bazı konulara izin veriyoruz. İzin verme sebebimiz de üyelerimizin bir fırsat var ise onlara özel olan, bundan faydalanabilmeleri.
Neticenin bu denli kötü olabileceğini önceden tartmak zor ki bahsedilen firma bu konu açıldığında ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden biri idi.
Bizden olan kim varsa bu forumda sadece 1 üyenin zararı olacağını hissetse anında gerekli tepkiyi verir. Yönetim bu konuda her zaman nettir, net olmuştur.
ghibli06
25-11-2018, 20:22
Ben hatırlamıyorum ama sen eminsen olabilir tabi. Bu tip hususlarda biz üyelerimizin bilgi edinebilmesi adına bazı konulara izin veriyoruz. İzin verme sebebimiz de üyelerimizin bir fırsat var ise onlara özel olan, bundan faydalanabilmeleri.
Neticenin bu denli kötü olabileceğini önceden tartmak zor ki bahsedilen firma bu konu açıldığında ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden biri idi.
Bizden olan kim varsa bu forumda sadece 1 üyenin zararı olacağını hissetse anında gerekli tepkiyi verir. Yönetim bu konuda her zaman nettir, net olmuştur.
forumun bu konuda duyarlı olması lazım... ama ilk sayfalarda 'hadi kanka süper işmiş, ben de alayım, çok iyisin, harikasın vs vs!' diyen kişilerin çoğu aktif olmalarına rağmen tek kelime yazmamışlar ama hayatlarında belki de 2 kelime konuşmadıkları adam için dolandırıcı lafını çok rahat etmişlerdi ben buna takıldım...
forumun bu konuda duyarlı olması lazım... ama ilk sayfalarda 'hadi kanka süper işmiş, ben de alayım, çok iyisin, harikasın vs vs!' diyen kişilerin çoğu aktif olmalarına rağmen tek kelime yazmamışlar ama hayatlarında belki de 2 kelime konuşmadıkları adam için dolandırıcı lafını çok rahat etmişlerdi ben buna takıldım...
İlk 5 sayfa herkes kanka :D
Black_Eagle
25-11-2018, 23:05
ben örnek daire gezdim gayet güzel ama altına imza atacağım sözleşmeyi eksiksiz okudum hatta ben okuyana kadar yanımda 10 daire satıldı bi anda , 16 ay içinde yapılıp teslim edileceği ,edilmediği takdirde yada o ara bizim türkiye şartlarında bir kriz patlak verdiğinde firma bana ne garanti edebiliyor demiştim satış yapan arkladaş cvp veremedi ,sadece dağın başını gösterdi ve bu proje tamamlanamasada şurdan size 70 metre kare arsa kalır hiç olmadı başkada garantisi yok dedi
ben nakit para ile giricektim indirim için vaz geçtim .
Eğer şartlar daha uygun ise şuan için bende düşünürüm ama şu ödeme şekli proje hakkında genel bir bilgi verirseniz daha dikkat çeker bu kooperatif modeli .
Adam 2010 da başa geleceği anlamış aslında. Benim anlamadığım bu kadar parayı ne yaptılar nasıl yok oldu. Hayır zaten en az 5 dairenin maliyetini 1 daireyi satarak çıkartıyorsun, sen 1000 lerce daire satmışsın nasıl batıyorsun.
SinanAdalı
26-11-2018, 02:02
Dış mihraklarrrr :D :D :D
Bazı konularda konu sahibinin sizlere olan yakınlığından dolayı da izin veriyorsunuz. Ben de zamanında forum üyelerine yardımım dokunacağını düşünerek Turizm ile ilgili her konuda indirim/yardım yapacağım konusunda size mesaj attım ama cüzi miktarda ücret istediniz. Bazen forumda taraflısınız.
Bazı konularda konu sahibinin sizlere olan yakınlığından dolayı da izin veriyorsunuz. Ben de zamanında forum üyelerine yardımım dokunacağını düşünerek Turizm ile ilgili her konuda indirim/yardım yapacağım konusunda size mesaj attım ama cüzi miktarda ücret istediniz. Bazen forumda taraflısınız.
Burasi devletin halkına sunduğu bir imkan değil. Burasi özel bir forum ve forumun sahibi ne isterse onu yapar birine sorması yada açıklama yapması da gerekmez. Biz olabildiğince adil yaklaşımı benimsiyoruz diye yanlış anlaşıliyoruz sanirim.
ghibli06
28-11-2018, 09:44
Burasi devletin halkına sunduğu bir imkan değil. Burasi özel bir forum ve forumun sahibi ne isterse onu yapar birine sorması yada açıklama yapması da gerekmez. Biz olabildiğince adil yaklaşımı benimsiyoruz diye yanlış anlaşıliyoruz sanirim.
Buğra hocam olay zaten forumun tarafsızlığı değil, özel forumdur tarafsız olmak zorunluluğu da yoktur... buradaki mağduriyet Armağan'ın ailesinin müşterilerine 15 sene önce yaşattıkları ile aynı, Armağan en azından çıktı konuştu, ailesinin şirketinin yeri 30 senedir aynı yerde, kendisi bu olaylar olurken TR de bile değildi, şimdi de ailesinden tüm bağlantısını koparıp yurtdışına gitti... dolandırıcı makarnacı vs dendi, aynı durumlarda aynı tepkileri vermek lazım...
Buğra hocam olay zaten forumun tarafsızlığı değil, özel forumdur tarafsız olmak zorunluluğu da yoktur... buradaki mağduriyet Armağan'ın ailesinin müşterilerine 15 sene önce yaşattıkları ile aynı, Armağan en azından çıktı konuştu, ailesinin şirketinin yeri 30 senedir aynı yerde, kendisi bu olaylar olurken TR de bile değildi, şimdi de ailesinden tüm bağlantısını koparıp yurtdışına gitti... dolandırıcı makarnacı vs dendi, aynı durumlarda aynı tepkileri vermek lazım...
napalım özür mü dileyelim savunmaya devam ettiğiniz şahıstan?sorgulamaya çalıştığınız ona niye böyle oldu bu konuda niye böyle olmuyor mu?
GokhanRS
28-11-2018, 14:10
napalım özür mü dileyelim savunmaya devam ettiğiniz şahıstan?sorgulamaya çalıştığınız ona niye böyle oldu bu konuda niye böyle olmuyor mu?
bence bazı noktaları kaçırıyorlar. o arkadaş kendini savunayım derken sürekli açık verdi vole vurmalık. bu konudaki yeşil gibi sussa idi muhtemelen ona da 3-5 giydirilir kapanırdı hemen konu. belki yeşil de savunmaya geçse ve mantıksız konuşsa makarnadır kurandır v.s çok daha fazla şut çeken çıkar.
adam burada cevap yazmıyor kim ne desin ki daha? durup dururken millet küfür etse karşı taraf zenginliğin üst seviyesinde avukat ordusunu salar hakaretten. ama cevap yazıp saçmalasa o konudan aşağı kalmazdı bu konuda bence.
ya ben bide bi arkadaşıma tavsiye etmiştim allatan almadılar yoksa rezil olmuştum
Makarnacı başkası, armağan arabul muydu neydi.
ben mağdur değilim ama buradan görüp bu yatırımı yapanlar için soruyorum,
bu konuyu kim neye göre onayladı, yada direk açıldıysa kim neye göre "yok olm bu dürüst adam hille hurda olmaz" dedi
ghibli06
28-11-2018, 17:29
Niye savunalim mi demisim? Site yonetim onayli bir konuda magduriyet var, ayni tavri beklemeyelim mi?
Niye savunalim mi demisim? Site yonetim onayli bir konuda magduriyet var, ayni tavri beklemeyelim mi?
Konu kilitli mi degil,yazilan herhangi bir mesaj silindi mi silinmedi.sahsi olarak bir magduriyetiniz mi oldu ilgili firmadan?
ghibli06
28-11-2018, 19:13
Konu kilitli mi degil,yazilan herhangi bir mesaj silindi mi silinmedi.sahsi olarak bir magduriyetiniz mi oldu ilgili firmadan?
Yazmak icin magduriyet sarti mi var? Sahsi olarak kankam adamim cekilen kisi techturkey innovia yesil insaat konusunda bazi kisileri magdur etmis bunun bir anlami yok mu? Bundan sonra konulari sadece muhattaplara acin o zaman ama bu konuda yonetim de muhattaplara girer cunku kankamiz ortada yok...
Yazmak icin magduriyet sarti mi var? Sahsi olarak kankam adamim cekilen kisi techturkey innovia yesil insaat konusunda bazi kisileri magdur etmis bunun bir anlami yok mu? Bundan sonra konulari sadece muhattaplara acin o zaman ama bu konuda yonetim de muhattaplara girer cunku kankamiz ortada yok...
Sizin önceliğiniz mağduriyetten ziyade Armağan tepki topladı ama bu arkadaş niye tepki toplamıyor forum yönetimi tarafından kollanıyor algısı yaratmaya çalışmak.
ghibli06
28-11-2018, 20:33
Sizin önceliğiniz mağduriyetten ziyade Armağan tepki topladı ama bu arkadaş niye tepki toplamıyor forum yönetimi tarafından kollanıyor algısı yaratmaya çalışmak.
kollanmıyor mu? daha yönetimden 'dolandırıcı makarnacı!' lafı duyamadık...
kollanmıyor mu? daha yönetimden 'dolandırıcı makarnacı!' lafı duyamadık...
Yonetim yazdigi zaman mi kimin ne oldugunu farkedeceksiniz?yoksa konu sahibi arabamin kredisi yada pist masraflari icin makarna yiyorum yazdigi zaman mi?
ghibli06
28-11-2018, 20:45
Yonetim yazdigi zaman mi kimin ne oldugunu farkedeceksiniz?yoksa konu sahibi arabamin kredisi yada pist masraflari icin makarna yiyorum yazdigi zaman mi?
bu yazılan da ikrardan gelir...
bu yazılan da ikrardan gelir...
Bende gizli sakli olmaz.Bu konu acildigi zaman yoneticide degildim ,Emre yesil veya innovia da tanimam .ama israrla savunmaya calistiginiz insaat firmasini ve magdur ettiklerini iyi bilirim..
ghibli06
28-11-2018, 21:04
Bende gizli sakli olmaz.Bu konu acildigi zaman yoneticide degildim ,Emre yesil veya innovia da tanimam .ama israrla savunmaya calistiginiz insaat firmasini ve magdur ettiklerini iyi bilirim..
Angora Evleri Ankara için kanayan yaradır, hala daha konutların tapusu yok, villa alan nerdeyse çatı dahil söküp atıyor her şeyi yeniden yaptırıyor, yeni projelere göre çok kullanışsız vs vs listenin teknik kısmı uzar gider, buna rağmen güncel fiyatlar bilmem kaç milyon usd, o da çok ilginç...
Armağan'ı çoğumuz tanırız Ankara'da, bu işler olduğunda sanırım üniversitede olması lazım, şirketteki rolü etkisi yetkisi nedir bilemiyorum ama Angora Evlerindeki durum öyle tek kişinin yapabileceği bir olay değildi zaten, bu arada sitenin kurucuları o dönemin milletvekilleri, işin siyasi tarafları da var mı bilemiyorum ama çok kişi mağdur oldu orası kesin, konuyu yazan arkadaşa büyük geçmiş olsun, çok zor bir olay, olmayan bir şeyin borcunu ödemek...
evet çok korumuşuz konuda, siz ne yazdınız acaba bu konuda?
evet çok korumuşuz konuda, siz ne yazdınız acaba bu konuda?
çok değerli mağdur arkadaşınızdan bahsettiğinizi görene kadar birşey yazma ihtiyacı duymadım.
Siz yazmak için mağduriyet şartı mı var demişsiniz,bende detayını bilmediğim konuya yazma şartı hissetmiyorum..
ghibli06
28-11-2018, 21:26
çok değerli mağdur arkadaşınızdan bahsettiğinizi görene kadar birşey yazma ihtiyacı duymadım.
Siz yazmak için mağduriyet şartı mı var demişsiniz,bende detayını bilmediğim konuya yazma şartı hissetmiyorum..
çoğu kanka yazmadığına göre onlar da sizin gibi düşünüyor olsa gerek...
Emre Yeşil
Forumda ismi peak yapmış herkesle kanka modunda bir adamdı.
O zamanlar kraldı.
Ama forumun yönetimin bu adamın ailesinin bu noktaya geleceğini bilse
Bu mağduriyet olacağını bilse bu foruma konu açtırmazlardı
Doktor hassastır bu konularda
Yönetimde öyledir
Bu arkadaş etrafındaki herkesi ve bu camiaya yamuk yapmıştır.
Emre Yeşil in forumdan üyeliğinin silinmesi yada ömür boyu ban yemesi doğru bir harekettir
Hatta dolancırıcı etiketi bile konulabilir
Söz taktir yönetimindir
Emre Yeşil
Forumda ismi peak yapmış herkesle kanka modunda bir adamdı.
O zamanlar kraldı.
Ama forumun yönetimin bu adamın ailesinin bu noktaya geleceğini bilse
Bu mağduriyet olacağını bilse bu foruma konu açtırmazlardı
Doktor hassastır bu konularda
Yönetimde öyledir
Bu arkadaş etrafındaki herkesi ve bu camiaya yamuk yapmıştır.
Emre Yeşil in forumdan üyeliğinin silinmesi yada ömür boyu ban yemesi doğru bir harekettir
Hatta dolancırıcı etiketi bile konulabilir
Söz taktir yönetimindir
Dayı seni okurken saraydan padişah ferman vermiş de sözcüyü dinliyorum gibi hissediyorum :d
Dayı seni okurken saraydan padişah ferman vermiş de sözcüyü dinliyorum gibi hissediyorum :d
Halkın duymak istediği bu ondan yeğen
Benden iyi sözcü olur ama bu hükümete değil
Allah baba yakar odunsuz sonra :)
hakaret aşağılanma olmadığı sürece ban yemesi saçma olur. Buraya cevap yazsa en azından "hukuki süreç ilerlediğinden cevap yazmam yakışı kalmaz" bile diyebilir. Tek cümle istiyorum kendi adıma. Sonuçta ortada bir cevap hakkı var ve verilmesi gerekmektedir.
Innovia yerine İnnovia yazılmasından belliymiş sonuç.
34btr1907
25-04-2020, 18:29
Esenyurt'taki Innovia 4 projesi ne oldu sayın dolandırıcı? arıyoruz evden çalısıyorlarmıs corona yuzunden,evden beton atmamı yapıyorsunuz ne yapıosunuz amk 3 kagıtcıları oyalamayın ınsanları
34btr1907
30-09-2023, 20:05
3 senenin sonun da paramızı kurtardık bunlardan,iflas davası açıyorsunuz,3. Celse de paranızı seve seve ödüyorlar,dava aşamasında yersen diye 1/2 bişeyler zırvalarlar yok hisse verelim yok odur budur,hadi bak işine diye yol veriyorsunuz,3.mahkeme bitmeden paranız ibana geliyor,gelmezse iflas bayrağını çakma yetkisi var hakimin o yüzden icra değil iflas davası açmanız gerekiyor.dursun burda birilerine lazım olur
3 senenin sonun da paramızı kurtardık bunlardan,iflas davası açıyorsunuz,3. Celse de paranızı seve seve ödüyorlar,dava aşamasında yersen diye 1/2 bişeyler zırvalarlar yok hisse verelim yok odur budur,hadi bak işine diye yol veriyorsunuz,3.mahkeme bitmeden paranız ibana geliyor,gelmezse iflas bayrağını çakma yetkisi var hakimin o yüzden icra değil iflas davası açmanız gerekiyor.dursun burda birilerine lazım olur����
Gözün aydın, sevindim.
Yasal faiz vs de eklenmiştir umarım ana para üzerine.
3 sene sonra para pul olmuştur ama zararından neresinden dönersen vede ne kıl koparırsan kardır. Geçmiş olsun. Darısı diğer mağdurların başına.
Hayırlı olsun gözünüz aydın.
TorqueTuning
02-10-2023, 09:50
Geçmiş olsun, umarım paranızı faizi ile almışsınızdır..
umarım hakkınızı alabilmişsinizdir.
Deepblue
05-10-2023, 12:39
Geçmiş olsun umarım faiziyle beraber almışsınızdır.
3 senenin sonun da paramızı kurtardık bunlardan,iflas davası açıyorsunuz,3. Celse de paranızı seve seve ödüyorlar,dava aşamasında yersen diye 1/2 bişeyler zırvalarlar yok hisse verelim yok odur budur,hadi bak işine diye yol veriyorsunuz,3.mahkeme bitmeden paranız ibana geliyor,gelmezse iflas bayrağını çakma yetkisi var hakimin o yüzden icra değil iflas davası açmanız gerekiyor.dursun burda birilerine lazım olur����
çok geçmiş olsun çok sevindim. Benimde her arkadaş gibi merak ettiğim bu tarz durumlarda paranın hem faizi hemde madur edilen malın yani evin şu an ki raic bedeli göz önünde bulundurarak mı ödetiyor mahkeme yoksa o zamandan kalma kıl kadar para + faiz mi sadece. Sonuçta o zaman 100 bin tl olan evler 2 milyon oldu zaten.
darkmoon
05-10-2023, 17:24
Şu an 2+1 o civarlarda 4 civarı ..
34btr1907
16-10-2023, 07:03
Arkadaşlar teşekkür ederiz,yasal faiz vs hepsini ekledi hakim ama ***** devlet faiz oranından hesaplıyorlar malesef,350 olan para 5 sene sonra 1 m olarak geri döndü,altın $ olarak bekleseydi sizlerinde dediği gibi güncel daire fiyatı elimizde olurdu. 1 tl de alsak koymıcaktı bu saatten sonra. adamlar milletin malına canına çökmüş, kredi çekip bu projeye giren insanlar var ,pskolojisi bozulup boşananlar olmuş ,hala kredi ödeyip birde kirada oturuyorlar, adalet yok prosedür hikaye.bunlarla davalık olanlar iflas davası açsın,avukatlar bile danışıklı dövuşteler söylemezler.
M U R A T
16-10-2023, 10:08
Gözün aydın, sevindim.
Yasal faiz vs de eklenmiştir umarım ana para üzerine.
yasal faiz %8 civarı
M U R A T
16-10-2023, 10:10
çok geçmiş olsun çok sevindim. Benimde her arkadaş gibi merak ettiğim bu tarz durumlarda paranın hem faizi hemde madur edilen malın yani evin şu an ki raic bedeli göz önünde bulundurarak mı ödetiyor mahkeme yoksa o zamandan kalma kıl kadar para + faiz mi sadece. Sonuçta o zaman 100 bin tl olan evler 2 milyon oldu zaten.
tapu iptal davası sonunda bir bedel belirliyor mahkeme tabi şirket yine ödemiyor iflas davası açana kadar da %8 civarı yasal faiz işletiyor yani ev parasına scooter alıyorsunuz :)
kelalper
16-10-2023, 15:17
aklı olan bu işi yapsın valla. şu anda 2M diye alırsın 10 sene sonra yasal faizi ile 6M ödersin oh mis. O 2M u 20 yaparsın o zaman aralığında.
34btr1907
16-10-2023, 16:25
5-6 sene oldu işte,ev parasını verdik geri dönen parayla skoda scala aldık 2020 model sıfırda değil,hırsızlık almış yürümüş ,hırsızın suçu yok işi bu,çanak tutanlar esas ele başı.
ErkanCanS de bu konuda müdraripti umarım parasını kurtarmıştır.
https://x.com/kacsaatolduson/status/1720668074142011805?s=46&t=_q5KmiunpI3A-Os5UYjqqA
Böyle bi tweet’e denk geldim
Avukatin soyledigi, piyasada zaten sonu belli projelerde paranin toplanip faiz/doviz isletildigi,
Mevzunun olabildigince uzatildigi sonrasinda davanin turlu durumlarla 5 sene otelendigin en sonunca hakimin verdigi yasal faizin kabul edilip,
isletilen paradan odendigi sonrasinda kalan kar ile yola devam.
Hatta oturup cok ciddi anlamda faiz/kar hesaplari yapildigi ana uzmanliginin aldigi sirket davalarinin sadece faiz ana para getiri oldugunu soyledi,
En kotu hesap ile isin kurtarmamasi durumunda hakim karari beklemeden uzlasma kardan zarar ile ufak bi kazanc ile olayi kapatiyorlarmis.
Zaten kendiside o aradaki kar yuzdesi ile kazaniyor.
Avukatin soyledigi, piyasada zaten sonu belli projelerde paranin toplanip faiz/doviz isletildigi,
Mevzunun olabildigince uzatildigi sonrasinda davanin turlu durumlarla 5 sene otelendigin en sonunca hakimin verdigi yasal faizin kabul edilip,
isletilen paradan odendigi sonrasinda kalan kar ile yola devam.
Hatta oturup cok ciddi anlamda faiz/kar hesaplari yapildigi ana uzmanliginin aldigi sirket davalarinin sadece faiz ana para getiri oldugunu soyledi,
En kotu hesap ile isin kurtarmamasi durumunda hakim karari beklemeden uzlasma kardan zarar ile ufak bi kazanc ile olayi kapatiyorlarmis.
Zaten kendiside o aradaki kar yuzdesi ile kazaniyor.
Ülkenin vatandaşının balık hafızalı olduğunu bildikleri için işin itibar kısmını hiç düşünmüyorlar bile tabi. Jet f*dıla dönüp dolaşıp 99 kere dolandırılan bir halkı iyi çözmüşler.
mehmet6r
21-12-2023, 07:59
şöyle bir güncel olsun; kuzenim de bu projeden suit tarzı bir oda almıştı aylık belli bir miktar kira getirili ve 1 yıla yakın vaadedilen kira yattı sonrası ***** süreç. bir avukat arkadaş aracılığı ile konunun güncellendiği şekilde karşı tarafın hukuk dep. iflas davası açacağımız bildirildi. ilk ne isterseniz yapın dendi ancak kısa bir süre sonra geri dönüp bir miktar teklif edildi. kuzenin avukatı kabul etmedi, pazarlıklar devam ediyor..
Şurayı her okuduğumda tek bir şey zihnimde sürekli canlı kalıyor.
Para bir yana bitmiş oturulabilir ev tapusu bir yana.
Para bir yana araba bir yana.
Parasını az da olsa kurtarabilenlere sevindim. Benim bu yaşıma kadar öğrendiğim şu oldu, bir yerde çok fazla kar etme ihtimali varsa o iş genelde olumsuz tecrübeler ile sonuçlanıyor.
topraktan alayım 100 liraya bitince 1000 lira olacak gibi (bu proje için yazmıyorum bunu, çevremde bu şekilde ev alma girişimi olup zarar edenler oldu) düşünüp yapılan yatırımlar üzücü neticeler doğuruyor.
Bu gün 100 vereceğine bitmiş eve 200 ver al tapunu otur.
huseyinturk
23-12-2023, 11:32
Şurayı her okuduğumda tek bir şey zihnimde sürekli canlı kalıyor.
Para bir yana bitmiş oturulabilir ev tapusu bir yana.
Para bir yana araba bir yana.
Parasını az da olsa kurtarabilenlere sevindim. Benim bu yaşıma kadar öğrendiğim şu oldu, bir yerde çok fazla kar etme ihtimali varsa o iş genelde olumsuz tecrübeler ile sonuçlanıyor.
topraktan alayım 100 liraya bitince 1000 lira olacak gibi (bu proje için yazmıyorum bunu, çevremde bu şekilde ev alma girişimi olup zarar edenler oldu) düşünüp yapılan yatırımlar üzücü neticeler doğuruyor.
Bu gün 100 vereceğine bitmiş eve 200 ver al tapunu otur.
Yan yana iki inşaatız, biz daire satarken gelen müşteriye fiyat söylüyorduk yan tarafta ucuz siz de neden pahalı diyorlardı. Bir müşteri yan taraf bu fiyatlarla işin içinden çıkamaz diye hesap edip aynı dönemde bizden 2 daire aldı, 2 daireye yüzde 28 fazla para ödedi yan inşaattan alanlara göre. Şuan biz tamamlamak üzereyiz yan taraf kabayı bitirdi duvarları ördü durdu, bizden 3 ay önce başlamıştı. Dediğiniz gibi hesap kitap mantık diye bir şey var, kimse kimseye bedava mal vermez.
Esenyurt'un güncel durumu ile alakalı güzel bir video
https://www.youtube.com/watch?v=j57c1uA7y_Y&ab_channel=Halktv
Sunucunun şöyle bir hatası var, firmayı savunmuş gibi olmayayım ama şöyle diyor.
Firma halkbanktan kredi çekip işe başlıyor, bu arada evleri satıyor ve sattığı kişilerden para topluyor. İnşaat bitirmiyor, halkbank geliyor evlere el koyuyor.
Burası şöyle hatalı, bir taşınmaz üzerinde hak iddia edilebilmesi için o taşınmazın kişi adına tapu da tescil edilmesi lazım. Halkbank ödenmeyen kredi için projeye el koyuyor.
Maketten ev alanlar ellerindeki sözleşmeler ile ödedikleri tutarlar için şirkete dava açabilirler, hoş o şirkette içi boşaltılıp batırılmıştır muhtemelen.
Bu yüzden daha önce de bu konuda mesajım var aynı şeyi tekrar ediyorum, tapusunu ödeme anında üzerinize geçirebildiğiniz taşınmazları satın alın, 6 aya bitiyor abi, 2 haftaya tamamlarız evelallah, 5000 tane teslim ettiğim konut var bizde yanlış olmaz vs gibi laflara kulak tıkayın.
Mağdurlara yazık.
1-2-3 farketmez 3 etap da elimizde sakladığımız daireler var genelde bitmiş olanları yüksek fiyattan barter olarak kullanıyoruz satmaktan daha karlı oluyor o yüzden satışa geldiğinizde daire yok sadece 3 te var diyoruz ama ben diğer etaplarıda kampanya yapmak istiyorum inşallah
Bir satıcının cümle sonunu "inşallah"la bitirmesi.. 15 yıl öncesi mesaj,son 25 yılın özeti.
Abim evlenmeden önce Ispartakulede ev alındı,inşaat aşamasındaydı site 8-9 ay gibi bir sürede biter denmiş, çocuk 3 yaşına geldiğinde emlak yapının taahhüdü sonrasında bitebilmişti, bi adamı hatırlıyorum kendi evini satıp kredi çekip çocukları için de totalde 3 daire almıştı b planı olmadan nasıl olsa çabuk bitecek demişti belkide..
Dedemin Sahrayıcedidde evi vardı kentsel dönüşüme girip 10 sene önce yıkılmıştı, ilk yıkan firma battı, 2 sene sonra bir firma ile anlaşıldı bu sefer batan firma ortakları molozlarda hak sahibiyiz diyip dava açtı 5sene gibi dava süreci sürdü bu sırada anlaşılan firma vazgeçti projeden. 2 sene kadar önce yaşanan mağduriyetlerden tüm mülk sahipleri ne olursa olsun dendi, dedemin 2+1 79m2lik ev 57m2ye düşürüldü (site 5blok 11katlı) anlaşılan firma kendine her kattan +daireler çıkararak bedel ödenmeden anlaşmayı okledi. Geçen sene dedem vefat etti, bir çok kişi dedem yaşlarda evin ilk sahipleriydi..
İnsanların hayalleri olması, bi ev sahibi olmayı istemesi güzel ve doğal şeyler ama örnekleri ailem de de yaşadığım için güven duygusu ekside başlayarak girmek lazım konulara.
kelalper
30-01-2025, 23:02
Şu anda bütün kentsel dönüşüm vs sıkıntılı. Şu anda derken 10 senedir sıkıntılı. Biz 6 bloklu siteyiz. Bizim yan blok yıkıldı yıkan battı başka firmaya verdiler ama koskoca evleri ufacık yapıldı. Mutfaklarının cam genişliği 30cm