Orijinalini görmek için tıklayınız : wrx sorgu
cembozbey
03-07-2010, 23:25
aracımla takas dusunuyorda tanıyanınız varmıdır arkadaslar durumu nedir gölcukde arac boşuna ugrasmayalım,lutfen bilmeden kötu yorum yapmayalım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-bi-alo-kadar-yakin/detay
Ludacris
03-07-2010, 23:55
ilan detayları araç hakkında " tekrar düşün " dedirtiyor.;)
DogukanB
04-07-2010, 02:20
arka tampon gdb tamponu, orjinal değil. km' side çok iyimiş bu fiyata göre. açıklama ve başlıktaki 'deli makine' kısmı da az çok yön veriyo kullanılan kişiler hakkında.
geçmişini bilmeden girmeyin derim takasa.
maverick2305
04-07-2010, 08:54
aracımla takas dusunuyorda tanıyanınız varmıdır arkadaslar durumu nedir gölcukde arac boşuna ugrasmayalım,lutfen bilmeden kötu yorum yapmayalım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-bi-alo-kadar-yakin/detay
aracı ve sahibini tanınmam fakat geçenlerde bu arabanın konusu geçmişti sanırım ve pek iç açıcı şeyler okumamştım.
ecthelion
04-07-2010, 09:42
full tesisatmış beyler
benim dikkatimi çeken koltukları oldu bi gariplik yok mu ;)
DogukanB
04-07-2010, 12:12
koltukta bi gariplik yok, orjinal bug wrx koltuğu. sadece sti mavisine kaplatılmış, siyahtır normalde.
koltukta bi gariplik yok, orjinal bug wrx koltuğu. sadece sti mavisine kaplatılmış, siyahtır normalde.
renk olarak söledim zaten çok da orj duruyo :D
ecthelion
04-07-2010, 13:28
adam haklı beyler
Tuning055
04-07-2010, 13:30
temiz bir araca benziyor..
cem kendine gel :)
Gel buraya kabus olucam sana :D:D:D
o göstergeler jsvmi yaw koltuklar fala çok berbat olmuş şahsi görüşüm..
benim aracın aynısı ben baya bir bakmıştım bu araca km si orj dediler huylandım almamıştım km buyuk kaza vede motorda özellikle sıkıntı yoksa girebilirsin
Ludacris
04-07-2010, 16:48
o göstergeler jsvmi yaw koltuklar fala çok berbat olmuş şahsi görüşüm..
defi ama, jsv kapak takmış :D kontroll yunit defi:hehe:
cembozbey
04-07-2010, 20:17
valla bende bilmiom işde adam gelirse istanbula bakarım ytoksa gidemem oralara
:) Is mi ariyorsun kendine. M3'e degiselecek bir arac degil bence.
okulumun oldugu yerde görüyordm sık sık bir dükkanın önünde duruyor sürekli sahiplerinden birinin sanırım aracı hareket halinde kullanılırkende gördüm hiç öyle hayvan gibi sıktıklarını görmedim
cembozbey
05-07-2010, 08:25
galiba vazcayıyorum=)
:icon_tup: katılıyorum can-ı gönülden :)
Arabanı Topkapı sanayide görmüştüm maşallah :)