Orijinalini görmek için tıklayınız : Insaat yapı malzemelerı, yardım
arkadaslar arnavutköyde bı nalbur ve yapımalzemelerının satıldıgı bı yer actık.
bu işle ilğili pek bı bılgımız yok,
bu işle ugrasan warmı?
bu malzemelerı en uygun nerden kımden alabılırız?
nasıl baglantı kurabılırız?
yardımalrınız ıcın sımdıden tesekkurler...
http://i49.tinypic.com/k4bbkh.jpg
orhansah
07-07-2010, 15:13
elektrikli el aletleri ile ilgili yönlendirebilirim.
ö.m. atıyorum.
elektrikli el aletleri ile ilgili yönlendirebilirim.
ö.m. atıyorum.
şimdiden tesekkurler saoalsın.
SekoLive
07-07-2010, 15:18
CECO hayırlı olsn güzel yere açmıssın :D
çelik kapı v.s. işin olursa haberimiz olsn dayım sana yakın civarda kapı işi yapıyor
CECO hayırlı olsn güzel yere açmıssın :D
çelik kapı v.s. işin olursa haberimiz olsn dayım sana yakın civarda kapı işi yapıyor
seko saolasın yawrum, ok aklımda olsun kanka.
Hayırlı olsun size.Umarım işleriniz yolunda gider.Bİzde inşaat işiyle uğraşıyoruz.Yap sat tarzı genellikle malzemelerimizi izmirde inşaat çarşısından temin ettiğimiz için istanbulla ve çoğu fabrikayla bağlantımız olmadığından malesef size yardımcı olamayacağım.Şimdiden kolay gelsin.Hayırlı bol kazançlı işler.
YavuzNaz
07-07-2010, 15:23
perpa ticaret merkezindeyim birçok hırdavat ürünün toptancısı büyük firmalar var bir dolaşmanızı tavsiye ederim
Hayırlı olsun size.Umarım işleriniz yolunda gider.Bİzde inşaat işiyle uğraşıyoruz.Yap sat tarzı genellikle malzemelerimizi izmirde inşaat çarşısından temin ettiğimiz için istanbulla ve çoğu fabrikayla bağlantımız olmadığından malesef size yardımcı olamayacağım.Şimdiden kolay gelsin.Hayırlı bol kazançlı işler.
eyvallah dostum saol allahrazı olsun ınsallah cumelmıze hayırlı ısler bol kazanclar.
perpa ticaret merkezindeyim birçok hırdavat ürünün toptancısı büyük firmalar var bir dolaşmanızı tavsiye ederim
teşekkurler yarın bıde orayı dolanayım bakalım saol.
Eğer Vitra-Artema markasını düşünürseniz yardımcı olabilirim.
oncelıkle hayırlı olsun allah gonlunuze gore versın.0546 944 19 91 cenk ararsan yardımcı olabılırım
EMRE-5843
07-07-2010, 16:41
abi hayırlı olsun hertürlü döviz işindede ben yardımcı oluyım isterim sultangazide benim yerim...Emre SÜRGÜLÜOĞLU 0534-791-19-58
Ludacris
07-07-2010, 16:41
Tekrardan hayırlısı kanks
bizden biride hırdavatçı Tayfun varya subişçi, motorcu. ona ulaşırsam söyleyeyim elleşsin sana;)
fsunnetci
07-07-2010, 16:43
Hayırlı olsun..şirinevlerde Kale Ticaret inş Yapı Malzemeleri dukkanı var 25 senedir ordayız gelirsen konuşuruz yardımcı oluruz..:icon_tup:
perşembe pazarındaki toptancılar var bizimkiler 16 yıldır ordaki toptancılarla çalışıyor,onun dışında el arabası vb üreticisi arkadaşım var çalışlar firma isimleri yardımcı olurum düşünürsen
kalekim malzemesı ıstersenız sıze uretımını yapan bır fırmaynın telefonunu verebılrıım. Bız oradan ınsaatımıza 4.5 tl den alıyoruz. piyasada 6 lıradan asagıya yok dıye bılıyorum
kankum allah utandırmasın.. bu malzemelerin yani elektırıkli olanlar emınönunde bayıleri vardır..
olcay_bora
07-07-2010, 17:05
allah bol kazançlar nasip etsin hayırlı olsun
siteden apo nikli abimiz hidrafor vs tamir bakım işi yapıo sanırım o tarz seylerın alayını bılıodur bı konus ıstersenç..
karaköyde çoğu firmanın toptancıları mevcut....
hayırlı olsun...
Eğer Vitra-Artema markasını düşünürseniz yardımcı olabilirim.
tamam aklımda olsun saol.
oncelıkle hayırlı olsun allah gonlunuze gore versın.0546 944 19 91 cenk ararsan yardımcı olabılırım
saolsın allah razı olsun ok gun ıcınde rahatsız ederım ben senı :)
ceco hayırlı olsun ..
eyvallah combo saolsın. ozel msj ı aldım tesekkurler.
abi hayırlı olsun hertürlü döviz işindede ben yardımcı oluyım isterim sultangazide benim yerim...Emre SÜRGÜLÜOĞLU 0534-791-19-58
saolsın, tamam aklımda bulunsun kardesım sanada hayırlı ısler bol kazanclar.
Tekrardan hayırlısı kanks
bizden biride hırdavatçı Tayfun varya subişçi, motorcu. ona ulaşırsam söyleyeyim elleşsin sana;)
saolasın luda tenku verı mac. ok bı yokla bakalım ne cıkıcak altından :D
Hayırlı olsun..şirinevlerde Kale Ticaret inş Yapı Malzemeleri dukkanı var 25 senedir ordayız gelirsen konuşuruz yardımcı oluruz..:icon_tup:
teşekkurler. tamam bende bosnada oturuyorum zaten ugrarım bı yanına, nedır ne deıldır bı goruselım.
perşembe pazarındaki toptancılar var bizimkiler 16 yıldır ordaki toptancılarla çalışıyor,onun dışında el arabası vb üreticisi arkadaşım var çalışlar firma isimleri yardımcı olurum düşünürsen
şimdilik bızde karakoyden alıyoruz ama bu ıste yenı oldugumuz ıcın fıyat aralıkları nedır ne deıldır bılmıyoruz, ucuz aldıgımızı sanıp keklenmeyelım dıye ugrasıyorum :)
kalekim malzemesı ıstersenız sıze uretımını yapan bır fırmaynın telefonunu verebılrıım. Bız oradan ınsaatımıza 4.5 tl den alıyoruz. piyasada 6 lıradan asagıya yok dıye bılıyorum
sana zahmet alabılırmıyım numarayı.
kankum allah utandırmasın.. bu malzemelerin yani elektırıkli olanlar emınönunde bayıleri vardır..
saolasın sülücüm allah razı olsun. kanka sımdılık oralardan alısverıs yapıoz ama en ucuzunu en ıyısını kımden nerden alırım konu o ;)
allah bol kazançlar nasip etsin hayırlı olsun
saolsın dostum cumlemıze ınsallah.
siteden apo nikli abimiz hidrafor vs tamir bakım işi yapıo sanırım o tarz seylerın alayını bılıodur bı konus ıstersenç..
bı konusalım goruselım bakalım.
karaköyde çoğu firmanın toptancıları mevcut....
hayırlı olsun...
saolasın yıgıt.
Istanbuldasin ama nasil diyim simdi. Yurtdisinda olabilirim fakat , mobilyaciyim Denizli'de yapiyorduk bu isi kendi isimizdi.
Denizli'nin en buyuk ve bir cok bolge bayiligini bunyesinde bulunduran firmanin patronu sevdigim bir abim ve pederin yiyip ictigi kankasi ..
Eger ki olur bir goruselim der isen msn adresini veya telefonunu verebilirim..
Ona'da bahsedebilirim ve eger istersen zaten bende soylerim yakin arkadasiyim vasitasiyla yardimci olabilir..
Sen bilirsin?
Hayırlısı olsun Allah utandırmasın :)
maverick2305
08-07-2010, 08:06
bol kazançlar bence çok doğru bi seçim bizde 3 senedir erdekte bu işi yapıyoruz fakat ist.toptancılarıyla hiç çalışmıyoruz o açıdıdan sadece sormak istediklerin varsa teknik destek verebilirim.
bol kazançlar bence çok doğru bi seçim bizde 3 senedir erdekte bu işi yapıyoruz fakat ist.toptancılarıyla hiç çalışmıyoruz o açıdıdan sadece sormak istediklerin varsa teknik destek verebilirim.
boya olarak hangı fırma ıle calısıyosunuz? ( dyo -marshall- fıllıboya- çbs vs)? bayılık ıcın nasıl bı gorusme gereklı?
edit. tesekkurler saolsın cumlemıze bol kazanclar ınsallah.
Istanbuldasin ama nasil diyim simdi. Yurtdisinda olabilirim fakat , mobilyaciyim Denizli'de yapiyorduk bu isi kendi isimizdi.
Denizli'nin en buyuk ve bir cok bolge bayiligini bunyesinde bulunduran firmanin patronu sevdigim bir abim ve pederin yiyip ictigi kankasi ..
Eger ki olur bir goruselim der isen msn adresini veya telefonunu verebilirim..
Ona'da bahsedebilirim ve eger istersen zaten bende soylerim yakin arkadasiyim vasitasiyla yardimci olabilir..
Sen bilirsin?
saolsın dostum tesekkurler, daraldıgım sıkıstıgım bı konu olursa teknık destek ıcın rahatsız edıcem senı :)
hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.
ZaMaZiNGo
08-07-2010, 08:26
Ufuk Hırdavat çekmeköy - alemdağda. hırdavat toptancısı benim bildiğim kadarıyla.
ver şu arabayı dediğimiz paraya sermaye yaparsın hacı :D :D
Ufuk Hırdavat çekmeköy - alemdağda. hırdavat toptancısı benim bildiğim kadarıyla.
saol dostum :icon_tup:
ver şu arabayı dediğimiz paraya sermaye yaparsın hacı :D :D
yaw olum melemenın parasını verdım ya daha ne ındırımı ıstıyonuz a.q :D:D satılıklar konusuna bı bak ıstersen kanka
maverick2305
08-07-2010, 09:38
boya olarak hangı fırma ıle calısıyosunuz? ( dyo -marshall- fıllıboya- çbs vs)? bayılık ıcın nasıl bı gorusme gereklı?
edit. tesekkurler saolsın cumlemıze bol kazanclar ınsallah.
boya olarak şuan için polisan ile çalışıyoruz,daha iyi markalar var mı var tabiki dyo marshall filli boya gibi fakat bize ulaşım bakımından en yakın bayi olduğu için polisanı seçtik ve boyarıda gayet iyi en önemliside kar marjları diğer boyalrdan yüksek.
bağlantı içinde gidip ana bayii ile masaya oturup boyanızı satmak isteğinizi söyledikten sonra sıra bağlantı miktarına gelicek ve yüksek bağlantılarda iskontolar biraz daha fazla olucaktır.örnek veriyorum 8.ay sabit olmak üzere 20,000 tl bağlantı yaptığınızı varsayalım çekleri 3,000 tl gibi parçalara doğrayıp 8.aydan bir sonraki ay'a bi çek ve önceki ay'a bi çek gibi bağlantı miktarını tamamlayana kadar gider böle,ama bence boya firmanı iyi düşün çünkü en az para kazandıran ve en çok para tutan malzemelerden biri o yüzden ne kadar sürüm o kadar iyi demek.
boya olarak şuan için polisan ile çalışıyoruz,daha iyi markalar var mı var tabiki dyo marshall filli boya gibi fakat bize ulaşım bakımından en yakın bayi olduğu için polisanı seçtik ve boyarıda gayet iyi en önemliside kar marjları diğer boyalrdan yüksek.
bağlantı içinde gidip ana bayii ile masaya oturup boyanızı satmak isteğinizi söyledikten sonra sıra bağlantı miktarına gelicek ve yüksek bağlantılarda iskontolar biraz daha fazla olucaktır.örnek veriyorum 8.ay sabit olmak üzere 20,000 tl bağlantı yaptığınızı varsayalım çekleri 3,000 tl gibi parçalara doğrayıp 8.aydan bir sonraki ay'a bi çek ve önceki ay'a bi çek gibi bağlantı miktarını tamamlayana kadar gider böle,ama bence boya firmanı iyi düşün çünkü en az para kazandıran ve en çok para tutan malzemelerden biri o yüzden ne kadar sürüm o kadar iyi demek.
vermıs oldugun bılgılerden dolcayı cok tesekurederım.
bız bırkerede 30 40 000tl lık boya alıcaz nakıt olarak, en uygunu hangısıdır en cok tutulan nedır, bahsettıgın gıbı hangısının karmarjı yuksektır onu bılmedıgımız ıcın bu konuya bıraz daha hassas bakıyorum.
maverick2305
08-07-2010, 10:12
vermıs oldugun bılgılerden dolcayı cok tesekurederım.
bız bırkerede 30 40 000tl lık boya alıcaz nakıt olarak, en uygunu hangısıdır en cok tutulan nedır, bahsettıgın gıbı hangısının karmarjı yuksektır onu bılmedıgımız ıcın bu konuya bıraz daha hassas bakıyorum.
İstanbul piyasanı şuan hiç bilmediğim için kar marjları hakkında bişey diyemicem fakat ne kadar çok rekabet o kadar az kar demek bunu söylemeye gerek yok zaten, Bana sorarsan hiç çekinmeden öncelikle sana rakip gibi gözükmeyen işletmelere gidip gerekirse tanıdıklar vasıtasıyla fikir ve görüşlerini al derim ve bi şekilde araştırdığın markaların iskontolarını öğrenmeye çalış nakit olarak alıcaksanız bence normal iskontolar daha fazla almanız gerekir ve en azından olaya fransız kalmazsınız,eğer polisan almayı düşünrseniz her türlü konuda yardımcı olurum.msn ö.m atıyorum bu arada gerkli konuları ordan konuşuruz.
Caneration
08-07-2010, 10:20
cecoo ALLAH utandırmasın hayırlı işler bol kazançlar...
cecoo ALLAH utandırmasın hayırlı işler bol kazançlar...
saolsın canerım allah razı olsun cumlemıze ınsallah.
yaa olum nerelerdesınız sız yaa ?
sevgılı dostum öncelikle hayırlı olsun.. fiyat konusunda cok büyük rakamlar olmadıgı sürece ortama hemen hemen aynı olucaktık.. bilmiyorum işletmeni ne zaman kurdun ama zaten toptancılar satıcalar kendileri sana geliceklerdir cok uzun sürmez seni keşfetmeleri..boya satıcaksanda kaliteli boya olarak filli boya satmanı tavsiye ederim..pıyasa malı ucuz boya olarakta markasını bilmiyorum ama ürünleri cok fazla kullandıgım kartalda fabrika sı olan bir firma var onun ürünlerini satabilirsin.. yeri kartal köprüden sahile inen yol üzerinde karma kartingin karşısında.. hem fıyat olarak hem kalite olarak çok iyiler
plastik boruda bence kesinlikle hakan plastik sat hem ekonomik hem üstün kaliteli..
sarı mamüller ve batarya grubu icin perşenbe pazarı ve kasımpaşa taraflarını araştır..uygun firmalar var benim çalıstıgım firma iflas etti hem ekonomik hem kaliteli idi..
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
sevgılı dostum öncelikle hayırlı olsun.. fiyat konusunda cok büyük rakamlar olmadıgı sürece ortama hemen hemen aynı olucaktık.. bilmiyorum işletmeni ne zaman kurdun ama zaten toptancılar satıcalar kendileri sana geliceklerdir cok uzun sürmez seni keşfetmeleri..boya satıcaksanda kaliteli boya olarak filli boya satmanı tavsiye ederim..pıyasa malı ucuz boya olarakta markasını bilmiyorum ama ürünleri cok fazla kullandıgım kartalda fabrika sı olan bir firma var onun ürünlerini satabilirsin.. yeri kartal köprüden sahile inen yol üzerinde karma kartingin karşısında.. hem fıyat olarak hem kalite olarak çok iyiler
plastik boruda bence kesinlikle hakan plastik sat hem ekonomik hem üstün kaliteli..
sarı mamüller ve batarya grubu icin perşenbe pazarı ve kasımpaşa taraflarını araştır..uygun firmalar var benim çalıstıgım firma iflas etti hem ekonomik hem kaliteli idi..
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım
cok tesekur ederım bılgılerınde dolayı. suan hakan plastık alıp satıyoruz bakalım ılerleyen gunlerde ne olur ne olmaz, bahsettıgın boya fabrıkasınıda bı zıyaret edıcem en azından ıkıncı kalıte olarak musterıye sunabılırız. bahsettıgın gıbı satıcıların gelıp benı bulması cok zaman almıycak ama benımde dukkanı doldurmam gerekıyor bı sekılde.
1100m2 acık alan 200m2 kapalı alan ıs yerımız bu ıs ıcın en azından sımdılık yeterlı oldugunu dusunuyorum.
SekoLive
08-07-2010, 10:59
ceco yer cidden büyükmüş :) bide halı saha çıkar yanına güzel olur :)
ceco yer cidden büyükmüş :) bide halı saha çıkar yanına güzel olur :)
:D yanında ıkı adet saha vaR ZATEN kanka adamlar yapmıs;)
konu guncelll
hayırlı olsun ugurlu olsun allah bolkazançlar versin işallah raf lazım olursa tanıdık arkadaşım var yardımcı oluruz
KALEKIMCININ NUMARASI BU PATRONLARININ CEBINI VERIYORUM
Mehmet bey.0532 507 81 99
NOT: cash calısıyolar.ve yuklu olmadıkca kendı ngıdıp alıyosun ucuz oldugu ıcın.malzemede sıkıtıntı yok bız denedk. hem kalekım hem dekoratıf sıva hemde yapıstırıcı satıyolar. ımalatcısı bu adamlar
Bosch; TOK Ticaret.
MCM; Panç ıvır zıvır.
Güney hırdavat; bir sürü birşey var. Roney.
Sait demirci; Çekiç...
Uğur Hırdavat; Evobond 502, UGR'nin malzemeleri.
Reis Shop; Makita
Galip; Bilumum hırdavat, Galip Kaynak mak.
Sedat AY; Bilumum hırdavat.
Özcivan Tic; Bilumum hırdavat. Eltu elektrikli aletler.
Civan Tic; Bilumum hırdavat.
Duna; Sunfix, Leo, Troy...
Yıldız demir; Stanley, Panyi.
Bir de Crown ile Maxextra'nın direk satıcısını bulabilirsin. Onlarda da piyasa mal var iyidir. :icon_tup: İsimlerini unuttum ama. :D
.............................
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Daha bir sürü, yakın arkadaşının hırdavatçı olmasının güzellikleri. :D