Orijinalini görmek için tıklayınız : yaz tatili için gidilecek yermidir
antalya alanyadan olanlar yada daha önceden bilen gören giden var ise yorumları alabilrmiyiz yardımcı olursanız sevinrim
http://www.anitur.com.tr/otel/ozkaymak-alaaddin-hotel/foto-galeri
alanya almanların bol olduğu gidilecek yerdir;):)
ocean0636
07-07-2010, 19:04
Özkaymak arkadaşımın ailesinin hissedarı olduğu bir otel konaklama şansım oldu; tavsiye ederim gayet güzeldir fakat bence o paralara daha ''yeni'' daha büyük oteller bulabilirsin..
Ayrıca özel bir sebebi yoksa niye Alanya'ya gitmeyi düşündüğünü merak ediyorum?
Eğer yanında bayan arkadaşın vs. olmayacaksa, bence Kemer'e gidin arada bi geceleri çıkar İnferno/Aura yaparsınız ve Kemer'de Alanya'dan daha güzel bir tatil geçireceğine eminim..
Bunları diyorum fakat Cuma günü bende Alanya'ya tatile gidiyorum çünkü artık Kemer'den bıktım her haftasonu oradayız :D
Edit: Ne zaman geleceksin bilmiyorum ama aklında bulunsun haftaya Pazar gecesi Kemer/Aura'ya David Vandetta geliyor ;)
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Mardan_Palace.aspx
her sene ağustos da buraya giderim tavsiye ederim ;)
StyleALP
07-07-2010, 19:14
Antalya tatil için doğru seçim. :icon_tup: Sıcağı kavursada bir başkadır. Geçen "2009 yazında Şarampol Caddesi mevkinde kaldım. Konyaaltı 'na felan yakındı. Marina denen bir yer var oradaki otellere göz atarsan güzel yerlerle karşılaşabilirsin. :icon_tup:
Özkaymak arkadaşımın ailesinin hissedarı olduğu bir otel konaklama şansım oldu; tavsiye ederim gayet güzeldir fakat bence o paralara daha ''yeni'' daha büyük oteller bulabilirsin..
Ayrıca özel bir sebebi yoksa niye Alanya'ya gitmeyi düşündüğünü merak ediyorum?
Eğer yanında bayan arkadaşın vs. olmayacaksa, bence Kemer'e gidin arada bi geceleri çıkar İnferno/Aura yaparsınız ve Kemer'de Alanya'dan daha güzel bir tatil geçireceğine eminim..
Bunları diyorum fakat Cuma günü bende Alanya'ya tatile gidiyorum çünkü artık Kemer'den bıktım her haftasonu oradayız :D
Edit: Ne zaman geleceksin bilmiyorum ama aklında bulunsun haftaya Pazar gecesi Kemer/Aura'ya David Vandetta geliyor ;)
Özkaymak Konya 'da güzel bir yere sahip. Çok memnunum. :icon_tup:
fatih(fb)
07-07-2010, 20:19
şu aralar antalya fenalarda:) beldibi kemer başta olmak üzere heryer adamı eğlendircek seviyelerde son 3 gündür havalar fena ısındı gelinebilir antalya olsun taştan olsun=)
ogunozcan
07-07-2010, 20:31
alanya side daha guzel oteller var crıstal admıral otel su ana kadar orda kaldıklarımın en ıyısı dıyım yada pegasuslar var.
ama bosver kemer veya marmarıse gıt ekmek cok yersın:D
tek gidiceksen marmaris e git serkan ;) ben otel ayarlarım
G.S.İ_07
07-07-2010, 20:35
alanya kemer side belek antalya merkez kundu lara hepsi güzel .Hava nem %87 lerde fena fena fena hatta bayılıyordum denize girerken nerdeyse bugün .hava normalde sıcak ama cehennem yapan nem olayı böyle birşey yok ama her güzelin bir kusuru olurmuş..
dragon07
07-07-2010, 20:36
kemere git kardesim parana yazık olmasın...
bizim siteden birinin agac evlermi vardi yoksa panyisonmu ne vardi, noldu yikildimi?
EMRE-5843
08-07-2010, 11:40
Bekar iseniz alanyaya gidin hergece marinaya inin derim ben...
önerebileceğiniz tatil mekanları varsa irtibata gecicem
kemer de harcayacagın parayla alanya da ıkı katı daha fazla tatıl yaparsın kardesım.. alanyada Mirage apart otel var.. gecen sene 4 kısı kaldık.. yarım pansıyon kısı bası 20 tl ye kalmıstık.. şok fıyat :D havuzu barı odasında klıması buzdolabı mutfagı herseyı mevcuttu.. ozkaymak iyi bir otel degıl.. o fıyatlara kundu da kalabılırsın..
bu sene kundu da kaldım kremlin palace de.. tanıdık vasıtasıyla 100 tl den.. ama alanya da eglendıgım kdr eglenemedım.. dimcayına fln cıkarsın..
olympos agac evlerın fıyatı kadirs de 60 tl. gerek yok Alanya ya git..
http://www.tatilsepeti.com/Otel_Mardan_Palace.aspx
her sene ağustos da buraya giderim tavsiye ederim ;)
Her sene :soru: yaklaşık kaç senedir her sene
Her sene :soru: yaklaşık kaç senedir her sene
gecen sene bu sene esittir hersene :hahaha:
Bu otelde deniz kumsal mükkemmel ama alanya merkeze biraz mesafesi uzak...
CasabLanca
08-07-2010, 15:06
alanya kemer o taraflarda ultra herşey dahil bulabileceğimiz otellerin fiyat aralığı ne kadardan başlıyor?