Orijinalini görmek için tıklayınız : MB 230 CE & My Civic takas ???
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 08:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-230-masrafsiz-230-coupe/mega-foto/?photo=2
Linkteki araba ile arabamı takas etmeyi düşünsem bana ne dersiniz ???
VteC_MaNiaC
09-07-2010, 08:24
hayırlısı olsun derim valla ... ama civicten sonra yakıtı bakımı üzer adamı ...
gzl arac ama yakıt dert olablir kerem abi,,gerçi tüp le biraz olsun çözülebilinir. gelirsen ara ama:)
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 08:29
Ne tüketir LPG ile Tahminen ?
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 08:35
rahat 220-300 bence
Benimde tahminim öyle... Tabi normal kullanımda.
Bakalım artık karşı taraf ne isteyecek üste ?
bence yakıt en son dusunulcek konulardan bırısı. arac cok temız gorunuyor fakat 87 model parça yorgunu bı arac olabılır. parça ihalesı sende kalırsa yorabılır seni.
tercıh senın tabıkı ama cıvıc ıyıdır.
yalnız şekli , rengi, durumu onnumaraymış yaa :)
StyleALP
09-07-2010, 08:41
Harbi güzel duruyor.
opium_robust
09-07-2010, 08:41
bir mercedes ve bide tek kapı ise hondaya tercih edilmemeli bence.
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 09:56
Benim arabanın üzerine 4000 TL
LPG ile km de 250 YKR
Klimada 350 TL lik masraf :soru::soru:
valla abi o adamın yerinde olsam onu verip civic almam hayatta :D
B.Aktepe
09-07-2010, 10:01
yaklaşıma bak ahuahuahua :D
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:03
Adamın 3. arabasıymış garajda yatıyor dedi... NE bileyim anladım bi s..........
Kafam karışık çok bu aralar...
Sen altında başka bişeyler arayorsun olayın di mi ?
SekoLive
09-07-2010, 10:06
araç çok güzel duruyor imkanlar uyarsa alınabilir gibi :)
orhansah
09-07-2010, 10:07
mercedes fena görünüyor valla :) baktırılıri temizse alınır paşa paşa binilir :
valla abi şimdi 2 olay var 1. si cidden tek arabam bile olsa o arabayı verip civic almam
2. si adamın 3. arabasıymış vs vs civic i ne yapacak ki ? hani bi kurtulma çabası yoksa
araba sanırım izmirde hani hoşuna gitti niyetlendiysen bizim mustafalara rica ederim enine boyuna bakarlar arabaya ;)
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:17
Güzel ama di mi ?
valla abi hayallerimden bi tanesi :D
güzel alet.. onun sahibi olsam bende muştu abi ye katılıyorum. kimse kusura bakmasında 87 model araba civicten rahatsa saglamsa. farkedermi yani 87 olması kı 87 oldugunu belli etmiyo bile cizgileri durusu filan gayet hoş.
bence alınır pastasi cilası atılır ince ince yanlanırda slowmotion gezilirde.
kaldıki sizinde araç tercihinize uygun forumu okudugum kadari ile..
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:34
valla kaşınıyorum aslında... üste 4000 TL çok gibi geldi bir an...bilemiyorum
karar veremedim :soru:
SekoLive
09-07-2010, 10:34
valla kaşınıyorum aslında... üste 4000 TL çok gibi geldi bir an...bilemiyorum
karar veremedim :soru:
aracını satıp o aracı alman daha mantıklı gibi olur abi? senin arabanında maşallahı var denemek lazım sanki.?
çok güzel duruyor gerçekten ama ben tercih etmezdim :)
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:37
aracını satıp o aracı alman daha mantıklı gibi olur abi? senin arabanında maşallahı var denemek lazım sanki.?
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse arabamı satıp 4 kapı bir araba düşünüyordum.
Ne bileyim gene INTEGRA olur sunrooflu, Sedan SI olur gene SUNROOF+Klima...
Bu da olur... Ama satıp üzerine 4000-5000 koysam istediğim gibi bir BORA 1.9 TDI
110 luk sunrooflu alabilirim... Şu tazminatı alabilseydim sorun yoktu da, işler
b........ sardı şimdi :icon13:
nitrO_Oxide
09-07-2010, 10:39
Bencede hiç girme abi :)
8.000rpm
09-07-2010, 10:39
merso cidden mükemmel görünüyor
jantları da cabası
üstelik tek kapı ve "direksiz"... bütün camlar açıkken ciddi can alıcı yani... :)
motorda şanzımanda sıkıntı olacağını sanmıyorum , ama bu kasaların beyin arızası olabiliyor
bunların beyin avuç içi kadar da bişey üstelik ama çıkmacıda bile 1.000.-TL istiyorlar
bizim büyük dayıda bu kasa 4 kapı 200e var , beyin bozuldu , tamir olmuyormuş , ya da dayıda öyle söylemişler orasını bilmiyorum
ama dedim ya beyin 1.000 tl çıkmacıda
rengi ve coupe olması + jantları + temizliği çok hoşuma gitti
ek kasa hb civic'ten sonra kafaları karıştırabilecek kadar iri gelecektir tabii :D:D:D
özellikle o uzun kaputu sürüş esnasında rahatça görüyor olmak tuhaf geliyor insana ilk başlarda :D:D:D
8.000rpm
09-07-2010, 10:40
yaa sen niye 2005-2006 civic es bakmıyorsun? hem sorunsuz hem 4 kapı hem az yakar hem iyi gider hem parça sıkıntısı yok vs..vs..
bence acele etme bıraz daha bekle
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:41
190D olur beyaz sunroof lu+Klimalı :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-190-harika-mersedes/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-190-full-full-dizel-190/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-190-emsalsiz-2-5-dizel-acil-ihtiyactan/detay
Görsellik için
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-190-emsalsiz/detay
vtecburhan
09-07-2010, 10:44
valla abı bende 88-89 e200 ve e230 vardı hıc bır sorun sıkıntı yasamadım cok rahat ve cok konforlu bı araba ve bu arabada harbı cok cıks duruyor
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:46
merso cidden mükemmel görünüyor
jantları da cabası
üstelik tek kapı ve "direksiz"... bütün camlar açıkken ciddi can alıcı yani... :)
motorda şanzımanda sıkıntı olacağını sanmıyorum , ama bu kasaların beyin arızası olabiliyor
bunların beyin avuç içi kadar da bişey üstelik ama çıkmacıda bile 1.000.-TL istiyorlar
bizim büyük dayıda bu kasa 4 kapı 200e var , beyin bozuldu , tamir olmuyormuş , ya da dayıda öyle söylemişler orasını bilmiyorum
ama dedim ya beyin 1.000 tl çıkmacıda
rengi ve coupe olması + jantları + temizliği çok hoşuma gitti
ek kasa hb civic'ten sonra kafaları karıştırabilecek kadar iri gelecektir tabii :D:D:D
özellikle o uzun kaputu sürüş esnasında rahatça görüyor olmak tuhaf geliyor insana ilk başlarda :D:D:D
1000 TL iyi gene :D:D
Biraz daha basacaksın. Bi Meguiars camlar açık, içeriden inceden tıs tıs of diyorum
yaa sen niye 2005-2006 civic es bakmıyorsun? hem sorunsuz hem 4 kapı hem az yakar hem iyi gider hem parça sıkıntısı yok vs..vs..
Ya sevemedim onları. 92-94 Sedan SI alır yaparım, gözüme hitap eder...
bence acele etme bıraz daha bekle
Var senin bi bildiğin sanırım Murat...
Ya yemin ediyorum arabamdan memnunum onunla mutluyum sadece ve sadece
bilirsiniz işte kaşıntı :D:D
eFe-Accord
09-07-2010, 10:46
Bu arabayı bızım akraba topladı her ayrıntısına kadar tam bu fıyatada bu kısıye satmıs olması lazım tek kotu yanı satana kadar baya zorlandı elden cıkarması zor bır araba baya beklemıstı satana kadar o anlamdada ıyı dusun derım sıze.
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:48
Bu arabayı bızım akraba topladı her ayrıntısına kadar tam bu fıyatada bu kısıye satmıs olması lazım tek kotu yanı satana kadar baya zorlandı elden cıkarması zor bır araba baya beklemıstı satana kadar o anlamdada ıyı dusun derım sıze.
İlk soru işareti o zaten... Elden çıkartmak hemde değerinde.
İkincisi de coupe olduğundan parça sorunu !.. Arka camı bul bulabilirsen ? Mesela
Onurkk06
09-07-2010, 10:49
19 milyar biraz yüksek istemiş bence tamam arabası cok güzel ama üstüne 4 milyar istemiş 15e verirse anlaşalım:D
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:49
19 milyar biraz yüksek istemiş bence tamam arabası cok güzel ama üstüne 4 milyar istemiş 15e verirse anlaşalım:D
Di mi kafakfaya dese güzel olurdu :icon_tup:
en sevdigim karikatür karakterlerinden birini hatirladım bu konuyu okuyunca ;
http://a379.ac-images.myspacecdn.com/images01/46/l_8dee7a5103d3cd4c99eb58cd02b4e07a.jpg
Onurkk06
09-07-2010, 10:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-230-sahibinden-orjinal230ce1987model-1/detay şunu 17ye kapatırsan cok daha güzel bence
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:55
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-230-sahibinden-orjinal230ce1987model-1/detay şunu 17ye kapatırsan cok daha güzel bence
Buna da baktım. Bakmaz olurmuyum ama takasa girmiyor.
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 10:56
en sevdigim karikatür karakterlerinden birini hatirladım bu konuyu okuyunca ;
http://a379.ac-images.myspacecdn.com/images01/46/l_8dee7a5103d3cd4c99eb58cd02b4e07a.jpg
Mesaj alındı :hahaha:
8.000rpm
09-07-2010, 11:00
sahibinden'de bi tane eg sedan var b16 motorlu
biliyosun di mi? :)
arkadaşımda 320 ce si var bunun 93 model çok zevkli araç temizse tavsiye ederim direksiz olması camları indirince olan görüntü şahane :) ufak dokunuşlarla çok güzel olabiliyor. jantlarını beğenmedim ben ama brabus veya amg jant daha çok yakışıyor bu araçlara
çok güzel kasa bence görüntü kalite vs. ama bana kalırsa civic'ten inipde okadar eski arabaya binilmez gibi , ama aşağıdaki insanın kararını değiştirebilicek kapasitede :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-emsalsiz-e-200-coupe-lorinser/detay
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 11:16
arkadaşımda 320 ce si var bunun 93 model çok zevkli araç temizse tavsiye ederim direksiz olması camları indirince olan görüntü şahane :) ufak dokunuşlarla çok güzel olabiliyor. jantlarını beğenmedim ben ama brabus veya amg jant daha çok yakışıyor bu araçlara
Aynı şeyi bende düşündüm... Jant olayını...
hangisi hocam bi link verirsen sevinirim.
saygılar
Rıdvan..
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 11:17
Sarıyı mı diyorsun Erhan ? Replika Vtec jantlı :soru:
eski kasa diye çok eziyorsunuz, bu aracın interior düzeni çoğu yeni model araçların konsoluna taş çıkartan cinsten
evet yaşlı olabilir ama bu kötü olacağını göstermez, daha sıkıdır, sürmeden anlayamazsınız,
yıla göre bakmak biraz saçma.. attan inip eşeğe binmek diyeceksiniz neredeyse ama bu durum ;yarış atından inip faytona binmeye benziyor bana göre :icon_tup:
satarken sıkıntı yaratmıcak araba bakıyosan zaten aklından gecırmemen lazım,herkes alıcısı olmaz boyle arabaların.Eger ben zewk ıcın bınyorum dıyorsan o zaman dusunmeden alırdım ben olsam.Icı baska guzel dısı baska guzel arabanın,motor konusunda 400lerı 500 lerı asmıs mercedesler var,klasık olcak ama bakarsan bag olur bakmazsan dag olur ,belkı ufak tefek can sıkar eskı araba oldugu ıcın yerı geldımı o da parca fln beklersın edersın dıye dıyorum ama bınıp gezmenın verdıgı haz karsısında bence cok da dert olmaz,her kose basında gorulen arabalardan degıl sonucta ozel b araba
DogukanB
09-07-2010, 11:30
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-orjinal-vti/detay
TolgaEsentepe
09-07-2010, 11:44
Genel olarak muhteşem bir araç bence. Onur arkadaşımızda var Ankara'da konuyu görürse yazar görsellik olarak civic i fena ezer :) konforuda çok güzel dikkat çekici direksiz falan gideri var her şekilde :)
bence çok güzel görünüyor mercedes..baktırıp karar verin sorunu yoksa görünen bence değiştirin derim.
Shadow_Dancer
09-07-2010, 11:50
Abi yanlış anlamada bu tarz arabalar genelde geniş bütçesi olan insanlar için uygun..
Yarın bi gün bunun sagına soluna bişe olsa bi dünya masraf edeceksin.. Haliyle arabanın yaşı da var..
Civic gibi sorunsuz, sorun çıkarttıgında da kolay çözümlenen bi arabadan sonra bu seni ugraştırır kanımca..
Yerinde olsam mevcut arabanın yeni modeliyle degiştirmeyi yeglerdim.
8.000rpm
09-07-2010, 12:18
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-orjinal-vti/detay
evet işte ben de bunu diyordum :)
abi bencede gideri her türlü var cok şık durusu var heleki direksiz olması görsellik
açısından fena ezici durumda konfor olarakta civicten cok cok konforlu olduğunu
düşünüyorum ama bir arkadaşta demiş bu araçlar daha cok geniş bütçeli insanlara hitap
ediyor sahsi fikrim hondadan vazgeçme derim ben :)
tuner faruk
09-07-2010, 13:35
Abi yerinde olsam takaslarım biliyosun pederde 190E var bende Corolla 1.6 GLİ var ama Corolladan inip 190 a bindiğimde yaa Corolla araabmı diye düşünüyorum konforu rahatlığı kesinlikle son model günlük araçlarda yok 230 Ce için piyasası fazla olmayan bi araç şuan baktığın araç benimde favorilerimdeydi gerçekten çok güzel ve diri duruyor eğer hemen satmak istemem keyfini almak için binmek istiyorum dersen olabilir ama piyasası çok yavaş araçlar bunlar 2.5 aydır bizde satamadık 190 ı ki benimki en full modelinden biri fiyat olarak bence yüksek istemiş üste 2-2.5 olarak anlaşılırsa alınabilecek bi araç eğer bakımları zamanında yapılmışsa kolay kolay arıza çıkarmaz ama zamanında yapılmamış ise başına dertler açabilir ama Civic'e tercih edermisin deseler bir dakika bile düşünmem bunu belki bazı arkadaşlar yanlış anlar ama tadınnı almayan arkadaş beni anlamaz..
bunu tunç görse saldırırdı :D Kerem abi görüntü çok çok iyi çalışıo olsam ben ciddi ciddi düşünür baktırır düzgünse almaya niyetlenirdim
olcay_bora
09-07-2010, 13:56
yemişim yakıtını yaa ahh ahh şunun güzllgne bak
...motorda şanzımanda sıkıntı olacağını sanmıyorum , ama bu kasaların beyin arızası olabiliyor
ama dedim ya beyin 1.000 tl çıkmacıda...
Bu model 102 motor olduğu için PMS beyinleri yok.Dolayısı ile böyle bir arıza yaşanmaz.
Şu zamanda 4 kapıları 13-17 arası ederken,Tek kapılıların o fiyatlara gitmesi çok tuhaf olur...
Bu arada 102 motorlar K-Jetronic olduğu için sıralı sistem bir kullamazsınız.
Parça fiyatları uygun,LPG ile 30 kuruşa yakın rakamlar döner.
İç fotoğrafları yok.Genelde iç ahşaplarda çatlama matlaşma olur,Ankara ve Bursa'da yenilenen yerler mevcut.
En güzel yanlarından bir tanesi hurdacılarda bir çok parçası bulunur ve hepsi farklı donanımlar içerdiği için kendi aracınıza adapte edebilirsin.Örnek; Elektrikli koltuk,ahşap direksiyon,Webasto,Dış ısı göstergesi,Arka başlık vs gibi bu liste uzar gider...
Kaporta aksamlarının yıldızlı olmasına dikkat edilir,İtalyan yan sanayileri mevcut piyasada genelde yamuktur,yerine oturmaz vs.Her parçanın üzerinde yıldız vardır.
Pazarı biraz yavaş,Soranı çok.
Eğer bir sorun olur ise yardımcı olurum her türlü...
tuner faruk
09-07-2010, 14:08
Ve abi yerinde olsam yeni tip motorlu olanları tercih ederdim LPG ile uyumlu olan motorlar m111 motorlar çünkü şu 2 ilana bi bak derim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-meraklisina-93-model-206-000-de-coupe-e220/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-coupe-nin-en-iyi-motoru-e320/detay
neyin peşindesin aaabbiiiii..!!??:D
DogukanB
09-07-2010, 14:14
benim bi sorum olacak, kaç modele kadar yeni tip motor?
yeni ve eski tip motorun farkları neler?
birde bitek motor da mı farklılık var?
son olarak 94 model olanların farkı bitek donanım mı? veya farkı nedir ?
teşekkürler
İlk ilan çok kötü,ve manuel.Sakın manuel alayım deme hiç unutmayacağın bir anı olur sende:)
2.ilan için , 104 motor 3.2 litre top model ama mümkün değil bu rakamlara diye düşünüyorum bir hoşnutsuzluk var.Gidip bir incele derim.
teşekkürler
Yıl olarak tam net bir şey yok 90 modelde 102 motor'da 111 motor'da var.Yıl olarak bakılamaz.
Eski motor 8 subap K-Jetronic
Yeni motor 16 subap Elektronik Enjeksiyon.
94 modelde dış görünüm makyajlı ve yeni motor.Tabi istisna olarak 94 öncesinde de var.
tuner faruk
09-07-2010, 14:22
teşekkürler
92 ye kadar eski motor 93 ten 95 e kadar yeni motor 93 sonrasının yeni motorluların panjur bölümü ve bagaj kapağı farklıdır iç aksamdada direksiyon airbaglidir.eski tip motorlar tek nokta enjeksiyonludur yeni tip motorlar çok nokta enjeksiyonludur yeni tip motorlara sıralı sistem LPG sonrunsuz olarak uyar ama eski tip motorlarda eski tip LPG sistemi kullanılır ve bazı sıkıntılar olabilir..
tuner faruk
09-07-2010, 14:23
Yıl olarak tam net bir şey yok 90 modelde 102 motor'da 111 motor'da var.Yıl olarak bakılamaz.
Eski motor 8 subap K-Jetronic
Yeni motor 16 subap Elektronik Enjeksiyon.
94 modelde dış görünüm makyajlı ve yeni motor.Tabi istisna olarak 94 öncesinde de var.
Türkiye'ye 1993 ten itibaren m111 motorlular ithal edilmiştir.Şimdi diceksin ben 91 modelde gördüm diye onların bazıları yutdışından getirilmedir,asıl m111 motorun dünya tanıtımı 1993 te yapılmıştır.
Cok cok güzel bence, tek olmak icin birebir :)
Cok yakar sorun cıkartabilir vs bunları da düsünmekte fayda var.
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 14:25
MB ler hep karışık geldi bana nedense ???
190 2.5 dizel sunroof ve Klima. BEYAZ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-190-harika-mersedes/detay
Buna ne dersiniz. Klima ve Sunroof aynısı çok nadir bir arabada olması...
KM de orjinal ise uygun gibi ?
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 14:26
Cok cok güzel bence, tek olmak icin birebir :)
Cok yakar sorun cıkartabilir vs bunları da düsünmekte fayda var.
Yavuz Dizel SEC 500 ü gördün mü ?
aracın fotolarının cekıldıgı semt luks bıyere benzıyo amcam zengın ıse bakımını eksık etmemıstır :D
SOMEONESPECIAL
09-07-2010, 14:28
Yavuz Dizel SEC 500 ü gördün mü ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-500-500-sec-dizel-4/detay#
DogukanB
09-07-2010, 14:29
Beyler teşekkürler bilgiler için :)
e36 bakmazmısın abi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-fiyati-tekrar-ve-son-kez-dustuuuu-ilgilenenlere-acill-naki/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-fiyat-dustuu-hatasiz-modelinde-emsalsiz-tam-full-orjinalll/detay
...eski tip motorlar tek nokta enjeksiyonludur yeni tip motorlar çok nokta enjeksiyonludur yeni tip motorlara sıralı sistem LPG sonrunsuz olarak uyar ama eski tip motorlarda eski tip LPG sistemi kullanılır ve bazı sıkıntılar olabilir..
Eski tip motorlar tek noktadan enjeksiyon değildir.K-Jetronik sistem çalışırlar.
Çok noktadan enjeksiyonludur.Şöyle anlatayım 4 silindir ise yine 4 tane enjektör var fakat elektronik değildirler.Onları açılıp kapanmasını sağlayan bir elektronik beyin ve sinyal yoktur.Mekanik olan bir benzin dağıtıcısından gelen basınçlı benzini püskürtmeye yararlar.
Türkiye'ye 1993 ten itibaren m111 motorlular ithal edilmiştir.Şimdi diceksin ben 91 modelde gördüm diye onların bazıları yutdışından getirilmedir,asıl m111 motorun dünya tanıtımı 1993 te yapılmıştır.
91 yılında da var dediğin gibi onların bagaj bölümünde bastıra bastıra belli edilmiştir 200e16v veya 300e24v gibi.Tanıtım vs. ayrı birşey.Pazarda satılması farklı birşey.Sonuçta pazarda mevcut hemde fazla miktarda.
tuner faruk
09-07-2010, 14:32
MB ler hep karışık geldi bana nedense ???
190 2.5 dizel sunroof ve Klima. BEYAZ...
Buna ne dersiniz. Klima ve Sunroof aynısı çok nadir bir arabada olması...
KM de orjinal ise uygun gibi ?
Abi olabilir ama araç sanki yorgun gibi duruyor ve boyanmış normalde pakoların daha koyu olması gerekir neredeyse araç renginde ön ve arka tampon özellikle ve içinin fotoğrafları yok kesinlikle içide görülmeli eğer aynı özelliklerde LPG li bi araca binicem diyosan gel bak benim arabaya içine sinerse fiyat konusunda anlaşırız sorun olmaz:icon_tup:
tuner faruk
09-07-2010, 14:34
Eski tip motorlar tek noktadan enjeksiyon değildir.K-Jetronik sistem çalışırlar.
Çok noktadan enjeksiyonludur.Şöyle anlatayım 4 silindir ise yine 4 tane enjektör var fakat elektronik değildirler.Onları açılıp kapanmasını sağlayan bir elektronik beyin ve sinyal yoktur.Mekanik olan bir benzin dağıtıcısından gelen basınçlı benzini püskürtmeye yararlar..
Aynen dediklerine sonuna kadar katılıyorum ve onlarda ördek denilen parça mevcuttur.:icon_tup:
91 yılında da var dediğin gibi onların bagaj bölümünde bastıra bastıra belli edilmiştir 200e16v veya 300e24v gibi.Tanıtım vs. ayrı birşey.Pazarda satılması farklı birşey.Sonuçta pazarda mevcut hemde fazla miktarda.
Ama ülkemizde o kadar yaygın değil dediğim gibi ben ülkemizde olandan bahsettim.
Bu arabayi kendim icin dusunuyordum, arkadasima tavsiye ettim. Bildigim kadariyla motoru toplanmis, rektefiye edilmis bayagi bir seyler yapilmis. Izmir'den Baris arkadasimizin dedigi bu sekildeydi. Fiyatta anlasamayinca vazgectik.
İlk ilan çok kötü,ve manuel.Sakın manuel alayım deme hiç unutmayacağın bir anı olur sende:)
2.ilan için , 104 motor 3.2 litre top model ama mümkün değil bu rakamlara diye düşünüyorum bir hoşnutsuzluk var.Gidip bir incele derim.
Neden manuel almayi tavsiye etmiyorsunuz?
Tayfun-E30
09-07-2010, 16:40
190 dizeli direk ele bende 250d w124 vardı performas gerçekten çok kötü salak bişey sıkar seni yani 5 silindir ilginç motor...
makyajsız olupta 16v motor çıkanlar amerikan galiba arka bagaj kapağında amerikan reflektör var ayrıca 90 molde üstü 102-ke jetronik olanlarıda mevcut ülkemizde
bence sizin için en makul olanı 4 kapı w124 e200 bakmanız bu paralara dolusunu temizini kurcalanmamısını bulursun sıralı lpgde cuk diye oturur lpg azınıda normal depo kapanın orda yuvası var oraya takarsın avustralyadamı ne fabrika çıkıslı lpglisi var arabanın lpgli olduğunuda unutursun(muaneden öyle geçmeyebilir ama) coupeler hem piyasası zor olan hemde hep yorulmuş zorlanmış arabalar çok güzeller o ayrı ama düzgünü bu paralara zor bence zaten 4 kapılı araç istiyormussunuz makyajlı bi sedan yakışıklı olur makyajlıda bagaj kapağı stoplar ön farlar kaput farklıdır yan pakolarda tamponlarda kapı kulplarında krom çıta vardır paspasları vidalıdır 8tuş klima çıkar opsiyonel airbegliyse orta konsoldadır torpido dreksiyonda farklıdır haliyle aklıma gelenler bunlar...
manueli makul değildir çünki performanslı kullanıma uygun bir manuel sanzuman değildir evolardan falan getrag ters bir çıkıyo o ayrı ama bunun manuelini almak otomatik type r almak gibi bişeydir 2.elde deri döşeme otomatik sanzuman ve 8 tuş klima aranır sanruf yüzde 90nından çıkar otomatik koltuk başı ıvır zıvır donanımlar varsa daha bi güzel...
Lanet... Hic de sevmiyorum otomatigi. Yokmudur bunun bir caresi peki, baska bir sanziman oturtulamazmi ya da bunun gibi baska careler?
Abi ya abi ya ne gerek var.
Abi 500 dizel, 230 benzin kadar yakar :D
Neden tunerfaruk 190e satıyor ona bakmıyorsun?
Güzel fiyat da yapacak 12 lira gibi alırsın :)
Tayfun-E30
09-07-2010, 16:54
Lanet... Hic de sevmiyorum otomatigi. Yokmudur bunun bir caresi peki, baska bir sanziman oturtulamazmi ya da bunun gibi baska careler?
açıkçası çok incelemedim ama sürerken yolları yumuşak ve uzundur ama onlardanda getrag çıkıyo olması lazım neye ne takmak istediğinde önemli 4cyl ise 190 evoların ters biri takılır 6yada takılır belki ama bi bilgim yok...
tuner faruk
09-07-2010, 16:55
Abi 500 dizel, 230 benzin kadar yakar :D
Neden tunerfaruk 190e satıyor ona bakmıyorsun?
Güzel fiyat da yapacak 12 lira gibi alırsın :)
Abi linkteki 500 de 300 dizel motoru var bu arada :)
Valla dün Low-rider Özgür abide babasıyla geldi baktı oda yazar aracımın nasıl olduğunu ki geldiklerinde 1 haftadır yıkanmamıştı araba :) Eğer düşnürsen fiyatta gerçekten güzel şeyler yaparız abi:)
...Neden manuel almayi tavsiye etmiyorsunuz?
Aslında manuel bir şanzuman için harika,geçişler yumuşak,sorunsuz ve hidrolik kavrama.
Hidrolik kavramada ne yaparsan yap o bildiğini okur,Hızlı kavrama yap yavaş yap o tek bir şey yapar.Yani zevksiz bir kullanım ama uzun ömür doğru orantı olarak.
Ve manuel'in 2.eli zayıf.Tüm mercedesler için.
Aslında manuel bir şanzuman için harika,geçişler yumuşak,sorunsuz ve hidrolik kavrama.
Hidrolik kavramada ne yaparsan yap o bildiğini okur,Hızlı kavrama yap yavaş yap o tek bir şey yapar.Yani zevksiz bir kullanım ama uzun ömür doğru orantı olarak.
Peki baska bir sanziman konulamazmi?
Peki baska bir sanziman konulamazmi?
Problem olan kavrama sistemi.
Şöyle olabilir misal 102 motoru olan bir araca 190 2.3 amg nin komple şanzuman ve kavrama sistemi oturtulabilir.Tabi bu fikir bu model için.6 silindir bir model için fikrim yok çünkü 6 silindir için üretilen şanzumanlarında hepsi hidrolik kavrama.
Senin aklından geçen nedir ?
Benim aklimdan gecen sizin dediginiz 2.3 amg idi fakat hic bir bilgim yok bu sanziman hakkinda. Hidrolik kavrama cok sikintili olabilir. Eger bir caresi varsa bunu halletmenin ogrenmek isterim cunku ileride tadina bakmak istedigim araclardan.
Abi linkteki 500 de 300 dizel motoru var bu arada :)
Valla dün Low-rider Özgür abide babasıyla geldi baktı oda yazar aracımın nasıl olduğunu ki geldiklerinde 1 haftadır yıkanmamıştı araba :) Eğer düşnürsen fiyatta gerçekten güzel şeyler yaparız abi:)
Mis gibi araba valla, SOMEONESPECIAL KEREM BEY danısmadan bekleniyorsunuz :D
fastkamil
09-07-2010, 17:39
Katılıyorum
mercedesler manuel olarak kullanım zevki vermez ayrıca vites yolları çok uzundur..
Benim aklimdan gecen sizin dediginiz 2.3 amg idi fakat hic bir bilgim yok bu sanziman hakkinda. Hidrolik kavrama cok sikintili olabilir. Eger bir caresi varsa bunu halletmenin ogrenmek isterim cunku ileride tadina bakmak istedigim araclardan.
190 2.3 amg alacaksan problem yok gayet zevklidir.Kullanabileceğin en keyifli şanzumanlardan olabilir.
Birde şöyle bir ihtimal var w124 102 kodlu 2.0 yada 2.3lt hacimli bir motora 2.3 amg den çıkan komple kavrama sistemi ile birlikte şanzumanı taşımak.
Eğer amacın 190 2.3 amg almaksa problem yok keyifle binebilirsin ama w124 alacaksan 102 motorlar dediğim gibi 8 subap manuel şanzumanlar hidrolik kavrama.
190 2.3 amg ler 16 subap.Aynı bloğa sahipler fakar silindir kapakları farklı,sıkıştırma fazla vs.vs. ama enjektör sistemlerinin çalışma prensibi K-jet aynılar.Ateşleme sistemleri volant sensöründen okuyarak çalışırlar.Yapılacak en güzel şey standalone beyin ile elektronik enjeksiyon bir sisteme çevirebilirsin,Ateşleme içinde volant sensöründen devam edeblirsin okumaya.Distribütör'ü iptal edip bobin ile ateşlemenide elektroniğe çevirebilirsin ve tadından yenmez herhalde.Ucuz yollu MS ile çözersin tabi bunları yapman şart deil ama K-Jet'ten çok daha verimli bir hale gelir...
Uzerindeki eski tip motor olduğu için ne yazikki LPG randuman vermiyor patlatma yapıyor ve cekisten inanılmaz düşüyor sirali sistemde olmuyor ayrica
Vallahi güzel makina o iğrenç WP'lerden kurtulup güzel bir AMG takılırsa tadından yenmez.
Low-Rider
09-07-2010, 18:52
Tunerfaruk'un 190e çiçek gibi cidden.
Dün baktık bizde ama peder bey çok kararsız , galiba sonunda at arabası alıp vurucak kendini yollara:D
tuner faruk
09-07-2010, 18:54
Tunerfaruk'un 190e çiçek gibi cidden.
Dün baktık bizde ama peder bey çok kararsız , galiba sonunda at arabası alıp vurucak kendini yollara:D
Teşekkür ederim abilerim:)
tuner faruk
09-07-2010, 18:56
190 2.3 amg alacaksan problem yok gayet zevklidir.Kullanabileceğin en keyifli şanzumanlardan olabilir.
Birde şöyle bir ihtimal var w124 102 kodlu 2.0 yada 2.3lt hacimli bir motora 2.3 amg den çıkan komple kavrama sistemi ile birlikte şanzumanı taşımak.
Eğer amacın 190 2.3 amg almaksa problem yok keyifle binebilirsin ama w124 alacaksan 102 motorlar dediğim gibi 8 subap manuel şanzumanlar hidrolik kavrama.
190 2.3 amg ler 16 subap.Aynı bloğa sahipler fakar silindir kapakları farklı,sıkıştırma fazla vs.vs. ama enjektör sistemlerinin çalışma prensibi K-jet aynılar.Ateşleme sistemleri volant sensöründen okuyarak çalışırlar.Yapılacak en güzel şey standalone beyin ile elektronik enjeksiyon bir sisteme çevirebilirsin,Ateşleme içinde volant sensöründen devam edeblirsin okumaya.Distribütör'ü iptal edip bobin ile ateşlemenide elektroniğe çevirebilirsin ve tadından yenmez herhalde.Ucuz yollu MS ile çözersin tabi bunları yapman şart deil ama K-Jet'ten çok daha verimli bir hale gelir...
190e 2.3 amg istememin en büyük nedenlerinden biri bu.gerçekten çok güzel bi noktaya değinmişsin:icon_tup:
SOMEONESPECIAL
12-07-2010, 22:23
İzinde beklenen kişi... Çok kararsızım... çooooook
nitrosystem
12-07-2010, 22:39
bu arabalarda gaz varsa yakıt sorun olmaz.gayet uyumlu gaz a
OnurÖzden
12-07-2010, 22:44
Honda fanatiğiyim.Ammavelakin şu mb'nin duruşu,3 tane civic duruşu eder.:D
Mikrop_Ali
12-07-2010, 22:57
rahat 220-300 bence
220-300 yakıyosa iyiymis
işte bu evlat yaa kaçırma derim
Emir_b16a
12-07-2010, 23:32
marşa bas motor kapağının üstündeki yağ kapağını aç eyer yağı çok yukarı üflemiosa kazasıda yoksa hiç sorun etmeden keyifli keyifli binin 1 sene içinde de eksiğini gediğini toplarsanız 5 sene 0 masrafla gezersiniz :)
mercedes başka bi dünya abicim amcamda 85 model 200 var içi konforu direksiyonunna geçtiğindeki güveni hiçbir civic vermez.İlk olarak aracını sat peşin paranla daha güzel mrsolar bulabilirsin.Bide Faruk nikli arkadaşın aracıda mantıklı geliyo.İstanbuldasın nasıl olsa git bir bak incele derim
o kadar araç eklenmiş link verilmiş ama en başta senin koyduğun linkteki MB gibisi yok.. çok kafa karıştırıyor çok abi.. iyice araştırmak lazım..
fsunnetci
13-07-2010, 09:32
Kerem abi bizde W124 vardı 1989 sonu idi ama arabada elektrikli koltuktan tut arka perdesine kadar elektrikli otomatikti.8 tuş klima,elektikli sunroof fln süper bir araçtı 13 sene kullandık inan Fren disklerini bile hiç değiştirmedik:hahaha: araba garip bir araba tank gibi ama daha sonra LPG taktırdık ama LPG inan çok sorunlu bu araçlarda acayip performans düşüklüğü yapıyor tıpkı Tofaş Motorlarındaki gibi hava filtresinin ağzını kapatıyorsun hava almaması gerekiyormuş hava fazla gelince stop ediyor araç ve bu hava girişini kapatma mevzusundan dolayı arabada müthiş güç kaybı yaşanıyor zaten 102 motorlar 200E 118 hp idi ve kasayı tam çekmiyodu LPG takınca inan at arabası gibi oldu zaten 2003 te sattık 363bin KM'deydi motor fln yaptırmadık arabaya aldığımızda 14bindeydi Arabistanlı bir iş adamından almıştık 1990 ortalarında:rolleyes:
Eğer alacak isen M11 motorlusunu al derim ama onlarada Hava filtresi uygulaması gibi şeyler yapamıyorsun çok hassas beyinleri var arıza yapma ihtimalleri yüksek..
fsunnetci
13-07-2010, 09:49
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-300-mercedes-320-ce-amg-hafizali-sisirmeli-koltuklar-webosto/detay
Bu linkteki aracı almayı düşünüyoruz ve 22Bin 23binTL arası fiyat istiyor bu araç hakkında bir bilginiz varmı bu motor nadir motorlardan oluyor bu kasalarda 220HP sanırım ve Mercedesin verimli motor tipi sanırım yalnız araba hakkında kuşkularım var Mercedes hakkında bilgilisiniz o yüzden size danışmak istedim:)
Kerem abi Mercedes düşünüyorsanda bu arabaya bak derim özel bir araç..sahibi LPG'de takmış hazır al bin yani:p