Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşım bu araçla ilgileniyor ama gidip gören varmı
ARkadaşım bu araçla ilgileniyor ama istanbula gitmeden önce araştırmak istedik. Niye fiyatı bukadar uygun ve hergün fiyatı düşünyor. 7500 tlden 6100 tl düştü hala niye satılmadı bende merak etmeye başladım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-civic-1992-hb-cok-uygun-fiyat-6650-tl/detay
timucintt
12-07-2010, 13:08
bu sefer susayım :D
bu sefer susayım :D
olan benim konuya oldu az evvel :D
EfeTopcu
12-07-2010, 13:22
abicim bu tür konuları sohbet e açarsan daha fazla yarım alırsın ;)
abicim bu tür konuları sohbet e açarsan daha fazla yarım alırsın ;)
Genelde bu bölümde bu tarz konuları gördümde o sebeple buradan verdim konuyu. Ama mod arkadaşlar taşıyabilir
ARkadaşım bu araçla ilgileniyor ama istanbula gitmeden önce araştırmak istedik. Niye fiyatı bukadar uygun ve hergün fiyatı düşünyor. 7500 tlden 6100 tl düştü hala niye satılmadı bende merak etmeye başladım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-civic-1992-hb-cok-uygun-fiyat-6650-tl/detay
dostum almayi düşünüyosan ac yoksa sahibindendeki en ucuzları nyie satılmıyo diyemi acıcan ?
pek alıcı gibi durmuyosunuz . 6 milyarlık arabadan ne gibi bi mukemmelik bekliyosunuz anlamadım .
dostum almayi düşünüyosan ac yoksa sahibindendeki en ucuzları nyie satılmıyo diyemi acıcan ?
pek alıcı gibi durmuyosunuz . 6 milyarlık arabadan ne gibi bi mukemmelik bekliyosunuz anlamadım .
Zaten ben almayacağım. Bizim işyerindeki muhaberat arkadaş sordu. Daha önce bende bunun sedanı vardı. Bana danıştı bende o sebeple takip ettim. Konunun başındaki yazımı okusaydın benim alıcı olmadığımı başkasına baktığımızı anlardın zaten.
valla o fiyata 4 lastik motor direksiyon olsa alınır, hem 92 model bir araç alınacaksa çok fazla da kurcalamamak lazım.. gidip bakım içine sinerse alacağın bir araç bu..
ondertopcu
13-07-2010, 23:15
düşüyosa bence bekleyin :) dahada ucuza alın :D
Tuning055
13-07-2010, 23:33
5bucua bıtse 2 de masraf yapılsa cıllop gıbı olur:)
Kısmet değilmiş Konuyu açtıktan 1 gün sonra araç satıldı. Kim aldı söyleyin bana :)