Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara dan tavsiye

bhdrgzd
12-07-2010, 20:31
slm arkadaşlar dizel fiesta kullanıyorum esk.de okuyorum ama şu an bi süre ankaradayım ve aracıma yaptırmak istediğim bi kaç şey var bunların arasında yay ve farlarla ilgili bi kaç düşüncem var... acaba forumdaki ankaralı arkadaşlar bildikleri bi kaç güvenilir yer varsa öneride bulunursa çok sevinirim ....farlarla ilgili de düşüncelerim olduğu için işçilikleride ii olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

CasabLanca
12-07-2010, 20:50
tam olarak ne gibi işlem yapacaksın?

kop42
12-07-2010, 21:54
sana fortcu olarak ömerRS yardımcı olur :)

oğuzk
12-07-2010, 22:16
Herşeyden önce kaç model fiesta :) ?

bhdrgzd
13-07-2010, 13:33
aracım 2010 model. öncelikle yay taktırmayı düşünüyorum.farlarla ilgil de aracımda bi xenon var ama park lambası ya da gündüz farı diye geçen farları mı da beyaz yaptırmak istiyorum ayrıca bi de aracım siyah olduğu için farların içinide siyaha boyatmayı düşünüyorum.bunları yaptırabilceiğim bildiğiniz yerler varsa çok ii olur..

ayrıca kop42 bu ömerRS yi biraz daha açıklarsan sevinirim yerini yurdunu .. :D

By_HaNNibaLL
19-07-2010, 15:45
Bu saydiklarini hrşeyde yatirabilirsin.

mmustu
19-07-2010, 15:48
eskişehirdeysen sitemiz moderatörlerinden cem sana chip konusunda yardımcı olabilir ;)

emirhan sph
19-07-2010, 18:55
Armut pis azima dus olmaz birazcik arastir belki istedigin yeri bulabilirsin. Her tavsiye edilen senin istedigin gibi olmaz arastirip kendi buldugun sana daha cok yaricaktir emin ol.

iLkay
19-07-2010, 18:59
Vay çakal neler düşünüyo bak arabaya yapmak için :D
Aferin aferin devam ;)

OmerRS
19-07-2010, 21:38
aracım 2010 model. öncelikle yay taktırmayı düşünüyorum.farlarla ilgil de aracımda bi xenon var ama park lambası ya da gündüz farı diye geçen farları mı da beyaz yaptırmak istiyorum ayrıca bi de aracım siyah olduğu için farların içinide siyaha boyatmayı düşünüyorum.bunları yaptırabilceiğim bildiğiniz yerler varsa çok ii olur..

ayrıca kop42 bu ömerRS yi biraz daha açıklarsan sevinirim yerini yurdunu .. :D

Merhaba,

İsterseniz yayları ve ampulleri takabiliriz ancak farların içini açma konusunu bilemiyorum. Adresi pm atabilirim arzu ederseniz.

bhdrgzd
20-07-2010, 19:31
ömerRS pm atarsan çok ii olur teşekkür ederim şimdiden ayrıca bu farları açma konusu benimde kafama çok takılıyo o yüzden işçiliği güzel güvenilir bi yer arıyorum...

ilkay yavaş yavaş bi şeyler yapmayı düşünüyorum işte biliyosun zaten :D