Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti sorgusu
arkadaşlarr denizlide 1996 model kırmızı hb vti war sanırım araba adanadan geldi bilen arkadaşlar warmı aracı şu an ki plakası 20 f sonunu bilmiyorumm arçta 4 2 1 headrs önler koni simoto hava filitresi war süperspirt eksoz war.. 150 km de kasada kaza yok bi kaç yerinde lokal boya war 17 ye bıraktı sizce napmalıyım
SERHATCAN
13-07-2010, 20:48
kardeş kafanı karıştırmak gibi olmasında 96 vtı 17 lira verene kadar 94 eg si alıp turbolasan o paraya denk gelir vtı lar peşinden ağlasın
kardeş kafanı karıştırmak gibi olmasında 96 vtı 17 lira verene kadar 94 eg si alıp turbolasan o paraya denk gelir vtı lar peşinden ağlasın
mağdem yüzme bilmiyodun niye çıktın ağaca terimi oldu seninki
arkadaş vtı istiyo eg nere ek nere
kardeşim vtı güzeldir link varsa paylaş bizimle bakalım nasıl durumu
dostum o arac adanada dııldı mersındeydı burda mersın unıversıtesınde okumustu arkadas bıldıgım kadarıyla temız bır aarac dı gıdısı guzeldı ama kasasını bılemem
tequila818
13-07-2010, 21:18
Tunca'nın arabası sanırım. Geçmişini bilmem ama sahibi efendi bir insan arabayı hor kullandığını sanmıyorum. Güzelce baktırırsın içine siniyorsa alırsın. biz buradan doğru pek bir şey söyleyemeyiz. Para senin zevk senin. Sen nasıl mutlu olucaksan onu yap dostum. Hayırlı olsun şimdiden
hatta bır dk fotografları olması lazım atabılırm ıstersen
http://img337.yukle.tc/images/23205928_110624825517_670735517_2706640_1589992_n. jpg (http://www.yukle.tc)
http://img337.yukle.tc/images/61025928_110624835517_670735517_2706642_4994779_n. jpg (http://www.yukle.tc)
http://img337.yukle.tc/images/35613.jpg (http://www.yukle.tc)
redlinemst
13-07-2010, 21:29
fena değil gibi baktırılıp alınabilir mekaniğine,kazasıda yoksa tamamdır
arabayı bılıyorum kullanmıslıgım var:D guzel ve temız bir araç tavısye ederım.
arkadaşlar olursa yarın baktırıcam araca benim baktıgım kadarıyla araçta kaza yok sadece kapıda boya war ön tavan bagaj boyası orjinal beni düşündüren tek konu eski 106 gti yım kadar aracın yürümemesi beni tatmin etmemesi düşündürüyor hatta bugün proshop hilmi abiyle knştumm 106 gibi yürümez dedii bilmiyorumm ne yapacagımı kafam karıştııı ep3 düşündüm ama wergi ve yakıtı beni aşıyorrr çarasiz bir hal içersindeyimmm anlıyacagınızzz
yürütmeyi bildikten sonra yürür neden yürümesin
106 güzel araçtır iyi gider az parayla çok iş yaptırabilirsin 106 gtı'a
ama gokart aracı gibidir
vtı bildiğin arabadır geniştir ailecede biryere gidebilirsin
vtı çok parayla anca çok iş yapar
çünkü modifiye parçaları neredeyse 2 kat daha pahalıdır 106gtı'ın modifiye parçalarına göre
yürütmeyi bildikten sonra yürür neden yürümesin
106 güzel araçtır iyi gider az parayla çok iş yaptırabilirsin 106 gtı'a
ama gokart aracı gibidir
vtı bildiğin arabadır geniştir ailecede biryere gidebilirsin
vtı çok parayla anca çok iş yapar
çünkü modifiye parçaları neredeyse 2 kat daha pahalıdır 106gtı'ın modifiye parçalarına göre
+Ömer.
Kesinlikle Katılıyorum.
dun aksam wekoo
ıle baya bır sohbet ettık de bende almayı dusunuorum tek kapı ama cok problem olurmu aılemle fılan da bınıyorum gercı bı tane daha arabamız var ama sıkıntı olrmıkııı dusundurmuyor dıııl ınsanı :/
arkadaşlar olursa yarın baktırıcam araca benim baktıgım kadarıyla araçta kaza yok sadece kapıda boya war ön tavan bagaj boyası orjinal beni düşündüren tek konu eski 106 gti yım kadar aracın yürümemesi beni tatmin etmemesi düşündürüyor hatta bugün proshop hilmi abiyle knştumm 106 gibi yürümez dedii bilmiyorumm ne yapacagımı kafam karıştııı ep3 düşündüm ama wergi ve yakıtı beni aşıyorrr çarasiz bir hal içersindeyimmm anlıyacagınızzz
kazasız ve motoru bıtık deılse o rakama kacırma
araclar sağlıklı ise fıltre egsoz headrslı vtec ile fıltre egsoz chıp tımınglı 106 yakın gıder uzunda vtec kısa mesefade 106 alır. ( ciğere göre değişiyor :D )
kenan_106
14-07-2010, 15:59
wekoo sana bişi söyliyim mi gözünü kapat ve al tuncanın arabası tertemiz... daha geçen gün konuştuk gerçekten süper arabası
kazasız ve motoru bıtık deılse o rakama kacırma
araclar sağlıklı ise fıltre egsoz headrslı vtec ile fıltre egsoz chıp tımınglı 106 yakın gıder uzunda vtec kısa mesefade 106 alır. ( ciğere göre değişiyor :D )
yok arkadaşlarr proshopla knştum atmosferik olarak vti 106 kadar yürümez diyolar.. anlamadım bende bişi...
kenan_106
15-07-2010, 07:50
yok arkadaşlarr proshopla knştum atmosferik olarak vti 106 kadar yürümez diyolar.. anlamadım bende bişi...
o vtia 1.8 stroker aem ems 4.785 kısa headers cai egzos falan baya bir gir geçemiyeceği gti olmasın ama maliyet uçuk olur
arkadaşlar vtecyi aldım bugün allahın izniyle hondaya baktırdım araba gerçekten tertemiz çıktı klima gazı hariç :) gerçekten iyikide almışım vtec bambaşka bişi
redlinemst
22-07-2010, 01:00
vay arkadaş bi pugcuyu daha kaybettik :D Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip olsun
ulasubaru
22-07-2010, 01:00
ur 4930 :D beyaz 106 gtı :D den bahsettınız 106 dıyıncee cıgerlı olrak aklıma gldıı dee:D
hayrılısı olsun kazasız belasız :)
Sevki sen aldin mi o arabayi? Yururu gideri durusu guzel arabaydi , hatta denemisligim de vardi mersinden geldiginde Tunca ama sen nabtin haci yazik gunah degil mi mazine :)
Tamam VTI medeniyet ama sen jokey gibi adamsin gorunmez o'nun icin de be oglum :)
Sevki sen aldin mi o arabayi? Yururu gideri durusu guzel arabaydi , hatta denemisligim de vardi mersinden geldiginde Tunca ama sen nabtin haci yazik gunah degil mi mazine :)
Tamam VTI medeniyet ama sen jokey gibi adamsin gorunmez o'nun icin de be oglum :)
birde vtec binelimm serdarımmm 106 çok bindikkk 5,5 bambaşkaa
hayırlı olsun kazasız belasız
arkadaşlar vtecyi aldım bugün allahın izniyle hondaya baktırdım araba gerçekten tertemiz çıktı klima gazı hariç :) gerçekten iyikide almışım vtec bambaşka bişi
dünyamıza hoş geldin :)
Bizede bulsana 17 tl'ye temiz vtec:D
Almanci Tane-R
22-07-2010, 18:00
kardeşim honda ailesine hoşgeldin. çok temiz bir araba aldın kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah :)
By_HaNNibaLL
22-07-2010, 21:11
nasil peki hangisi daha iyi izlenimlerin nedir ?
İzlenimi nasıl olacak :D 2.Sanayide bugun vtec açıyomu onu deniyordu :D:D boop bop haha
By_HaNNibaLL
22-07-2010, 21:34
İzlenimi nasıl olacak :D 2.Sanayide bugun vtec açıyomu onu deniyordu :D:D boop bop haha
Gti'dan sonra birakda bol bol acsin vteci ya :D
izleminim sürat olarak tabiki 106 neden mi çünkü eski 106 egzantirik piston kısa cihp ıvır zıvır wardı bilenler bilir yarışlardan ve rol yaptıgım bi çok arkadaşıma şu ana kadar boyun eydigim sadece ep3 oldu ama güvenlir olarak kullanış zevki olarak tabiki honda bu bir gerçek arkadaşlar
fiyat olarakta bugün 19 weren oldu wermedimm :)
kardeşim honda ailesine hoşgeldin. çok temiz bir araba aldın kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah :)
saol abi tşkürleer gerçekten bu kadar temiz bi vtec görünce ben bile inanamadım
ben demiştim demekten vallaha sıkıldım:D
guzel araba aldın kardeş hayırlı olsun:) gtı dan daha zevklıdır ınan:)