PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Niye gizli yaşayayım ki"

enz0
13-07-2010, 19:31
http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/ekonomi/ali_agaoglu/img_8397_d.jpg

Ali Ağaoğlu ile röportaj yapmaktaki hedefimiz inşaat sektörünü ve Ağaoğlu şirketler grubunun faaliyetlerini konuşmaktı. Ama magazin basınının da bu kadar yakından takip ettiği bir kişiyle özel hayatını da konuşmak kaçınılmaz oldu.

Görüşmeyi yapmak için Ali Ağaoğlu'nun ofisinin bulunduğu binaya gittiğimizde dikkatimizi ilk çeken şey, yan yana dizilmiş 34 AGA plakalı 3 lüks araba (sarı bir Lamborghini, gri bir Rolls Royce ve bordo bir Mercedes) oluyor. Haliyle ilk sorduğumuz şey, "O arabaların üçü de sizin mi" şeklindeydi. Cevabı aynen aktarıyorum:

"Kapıda sadece üçü mü varmış. Bir 13 tane de garajdadır o zaman." Toplam kaç arabanız var sorusuna ise, "Bilmiyorum herhalde bir düzineden fazladır" yanıtını veriyor. Arabaları çok sevdiğini ve çocukluğundan beri oldukça güzel arabalara sahip olduğunu söyleyen Ağaoğlu şöyle konuşuyor:

"Araba kullanmayı çok severim, şoförüm de yoktur. Kendim kullanırım. Bazen şoför olur yanımda ama arka koltukta oturur. Patron gibi arka koltukta seyahat ederler. Park etme safhasında devrederim onlara."

"O KADAR PARA VERMİŞİM TEPE TEPE KULLANIRIM"

"O kadar araba arasında nasıl seçim yapıp hangisini nerde kullanıyorsunuz" sorusuna da hayli ilginç bir yanıt veriyor:

"O an hangisi denk gelirse onu alırım. Başkaları şantiyeye ciple bile girmeye çekinir aman altını vurmasın, aman bir şey olmasın diye. Ben Rolls Royce'la şantiyeleri gezerim. Madem o kadar para verip almışım tepe tepe kullanırım."

UÇAKLA ELEKTRİKLİ ARABAYI GETİRTTİ

Sık sık çevreci olduğu vurgusu yapan Ali Ağaoğlu'nun aldığı son araba, Tesla Motors'un tamamen elektrikle çalışan arabası. Aynı zamanda bir yarış arabası da olan Tesla Roadster, 100 KM hıza 3.7 saniyede ulaşıyor. Ağaoğlu'nun kurumsal renklerine oldukça yakın bir renkte turuncu olarak sipariş verilen araba Türkiye'ye uçakla gelmiş. Şu sıralar Gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra Ağaoğlu kullanmaya başlayacakmış. Ali Ağaoğlu'nun arabaları arasında hiç klasik yok. Hepsi 0 KM ve daha çok spor arabalar. Bunun nedenini de gülerek şöyle anlatıyor:

"Eskiyle, yaşlıyla işim olmaz. Her şeyin genç olanı severim."

"BEKARIM, YAKIŞIKLIYIM HAYATIN TADINI ÇIKARIYORUM"

Laf gençlerden açılmışken, konu Ali Ağaoğlu'nun magazin basınına yansıyan gönül ilişkilerine geliyor. İş adamları özel hayatlarıyla gündeme gelmeyi çok fazla sevmez. Ancak Ali Ağaoğlu adını internette arattığınızda ekonomi sayfalarından çok magazin sayfalarında çıkıyor.

"Günde ortalama 15-18 saat çalışıyorum. Sabah 5'te yatsam bile 7'de kalkar 8'de iş başı yaparım. Çok az boş vaktim oluyor. Kendime ayırdığım zamanda keyif alacağım şeyler yaparım. Magazin haberlerine çıkmak beni rahatsız etmiyor. Hayatım boyunca hep şeffaf oldum. Neysem oyum. Eğer bir şey yapıyorsam kimseden saklamam. Bu yaşıma kadar ne işimde ne özelimde yamuk yumuk hiç bir işin içinde olmadım. Eğer bir kız arkadaşım varsa onunla bir şey yaşıyorsam gizli yaşamam. 12 sene oldu eşimden ayrılalı. Bekar, yakışıklı bir adamım. Hep amelelerle uğraşacak değilim ya. Arada bir gezip hayatın tadını da çıkarıyorum. Bazıları saklı gizli yapar. Ben ne yaşıyorsam ortada yaşıyorum."

YILDA 1 KERE AKRABALARINI ULUDAĞ'DA TOPLUYOR

YILDA 1 KERE AKRABALARINI ULUDAĞ'DA TOPLUYOR

Ali Ağaoğlu İstanbul'da doğmuş büyümüş. Ama memleketini sorduğunuzda "Elhamdülillah Ofluyum" diyor. İşlerin yoğunluğundan akraba ziyaretine çok fazla vakit ayıramayan Ağaoğlu bunun çözümünü de şöyle bulmuş:

Yılda bir kere Uludağ'daki 900 yatak kapasiteli otelini 3 günlüğüne akrabalarına ayırıyor. Türkiye'nin dört bir tarafına göç etmiş Ağaoğlu soyadına sahip akrabalar (evlenen kızlar soyadı değiştiği için bu organizasyona dahil edilmiyormuş) hafta içi çarşambadan gönderilen otobüslerle toplanıp Uludağ'a getiriliyor. Burada 3 gün 3 gece kemençe çalınıyor, Volkan Konak, Davut Güloğlu gibi Karadeniz kökenli sanatçılar eşliğinde vur patlasın çal oynasın eğleniliyor. Bu organizasyonlarda kavgalı akrabaların barıştırıldığını, ekonomik durumu çok iyi olanla çok kötü olanları bir çatı altında topladıklarını söylüyor.

Ali Ağaoğlu bu organizasyon dışında 500'den fazla akraba çocuğuna da eğitim bursu verdiğini dile getiriyor.

ORGANİK TERAS, MİNİ HAYVANAT BAHÇESİ

Ali Ağaoğlu konuşmamız sırasında iki vurguyu özellikle yapıyor.

1. Ben eğitim gönüllüsü bir insanım.

2. Çevreci bir insanım.

Ağaoğlu'nun eğitim gönüllüsü olduğunu verdiği burslardan, çevreci olduğunu da konutlarda kullandığı yalıtım sistemi, yenilenebilir enerji yatırımları ve yakın zamanda kullanmaya başlayacağı elektrikli araba dışında ofisinin terasından anlıyoruz. Nasıl mı?

Ali Ağaoğlu, ofisinde terasının altında mini bir hayvanat bahçesi, üstünde de mini bir organik bahçe yaratmış. Altta tavuz kuşları, ceylanlar gezerken, üstte dev saksılar içinde, domatesler, salatalıklar, zeytin ağaçları yetişiyor. Görüşmeden ayrılmadan bize de eliyle yetiştirdiği domates ve salatalıklardan ikram etmeyi ihmal etmiyor.

Sabah'dan alıntıdır

haber fotoları;

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/ekonomi/ali_agaoglu

verildi demeyin bu röportaj yenilerde yapılmıs :D

dragonflydesing
13-07-2010, 19:38
Zenginin alçakgönüllüsüde böylemi oluyormuş ? :D

CTG
13-07-2010, 19:39
GORGuSUZLUK boyle bisey

F.A.T.İ.H
13-07-2010, 19:40
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış:D Bizimkiside o hesap.

CGTY
13-07-2010, 19:41
"Eskiyle, yaşlıyla işim olmaz. Her şeyin genç olanı severim."

Old is Cool agaaaa :cool:

svtec
13-07-2010, 19:42
genç ve yakışılımı... sadece zengin desek... o kadar başka bir şey göremiyorum..

dragstar
13-07-2010, 19:44

veya eski iyidir :D

Tunç
13-07-2010, 19:48
kımse *** atmasında herkes aynısı yapardı yanı hatta her rengınden alırım param varsa

kado
13-07-2010, 19:48
adam haklı ama beyler .....

::ZaFeR::
13-07-2010, 20:02
Hakkını veriyor.En iyisi :D

enz0
13-07-2010, 20:07
röportajları para ile yaptırıyorki 50 tane benzer roportaj var değişen gelişen göze batan bu organik bahçe :D bütün mütehaitlerin zihinleri aynı heralde benim babamında organik bahçesi var ne kadar güzel :D

STP
13-07-2010, 20:11
param varsa harcarım harcayamayacagm paranın ta pıttıgına kooım yanı. adama helal olsun kazanıyor harcıyor. gorgusuzluk neresınde bunun adam rahat dıyemı? sevdıgım bı arkadasımda bu sekılde arabaya baya para yatırıyordu. olm cok harcamıyomusunuz dedıgımde cevabı kanka parayı harcamak ıcın kazanıyoruz bankada tutmanın alemı ne demıstı.. yeterlı bı cvp bence. ayrıca adam kendını yakısıklı olarak gormus onada saygı duymak lazım ,ınsan kendısını nasıl goruyorsa oyle hısseder daha otesı varmı

kado
13-07-2010, 20:11
yalnız bir programda araçlarını tanıtıyordu spiker lamborghinin yanına geldi bunun kaputu bi açalım dedi ama Ali abi bir türlü motoru açacak kolu bulamadı :D

berkred
13-07-2010, 20:13
para var huzur var:D:D

dragonflydesing
13-07-2010, 20:14

Oldschool aga :D

ReßeL
13-07-2010, 20:15
Bu ozguveni hissedecek yeterince $ebebi var. Ben de dizerdim kapiya cesit cesit.

Fatih Kavak
13-07-2010, 20:21
Para varsa harcayacaksın usta adam güzel yapıyor harcamayıp ne yapıcak mezara götürülüyor mu? :D

Vtec_2
13-07-2010, 20:22
dude kral :D

Ome_RS
13-07-2010, 20:44
sarı olanın ölçümünü yapmıstım :D
sesi cok fena :)

Mutu
13-07-2010, 21:00
Para adamın ister dötünü siler , ister lamborghini alır gezer . Bunun üstünde de poz verir . Bunun görgüsüzlükle alakası yok . Bu görgüsüzlükse bizim araçlarımızın resmini çekim koymamız da görgüsüzlüğe giriyor . :)

Dragger
13-07-2010, 21:01
Adamın parası var, sirketleri var, binlerce calısanı var.

Hayatını yasıyor iste, daha güzeli var mı?

Bu ne görgüsüzlük ne baska birsey...

Low-Rider
13-07-2010, 21:02
Adam en güzelini yapıyor.

Ya kazanıpta harcamayı bilmeyenlere ne demeli , mezara götürcekler sanki

Day Walker
13-07-2010, 21:04
zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış :D

Boost Up
13-07-2010, 21:06

Pamuk yerine para istiyolarmış:D

Day Walker
13-07-2010, 21:11
Pamuk yerine para istiyolarmış:D

muahahahhahhaha pamuk gibi desene :D

PaSHa-brk
13-07-2010, 21:22
Paran varsa Range Rover,Paran yoksa Game Over :D

Erif GO veriyo gidiyo,helal olsun yemesini biliyo :)

Boost Up
13-07-2010, 21:23
muahahahhahhaha pamuk gibi desene :D

Ee abi para .ok olunca pek yadırgamamak lazım:D

typeRace
13-07-2010, 21:26
kesinlikle katılıyorum.. görgüsüzlükle ne alakası var,asıl o parayı yememek görgüsülüktür. :) üstüne 500 kişiyede burs veriyormuş.helal olsun adama..

Tuning055
13-07-2010, 21:32
yokki böyle akrabamız:D:D

ecthelion
13-07-2010, 21:45
adam haklı beyler

mody
13-07-2010, 21:51
bende olsam bende dizerdim arabaları, bence az bile almış :D

ama şantiyeyede rolls royce (ilk defa yazıyorum zorlandım biraz) ile gitmezdim, çamur toz toprak gezmezdim, efendi gibi al bi tane jip git, bence görgüsüzlük kısmı orda.

he züğürtmüyüm - evet, çenem yoruldu mu - evet :D

Evrenoz
13-07-2010, 21:51
Neden görgüsüzlük olsun? Hepimiz kendi bütçemiz çerçevesinde araçlarımızı burada sergilemiyor muyuz? Şahini olan şahinini, civic'i olan civic'ini, mercedesi olan mercedesini, lamborginisi olan lamborginisini.

Biz yapınca normal de bütçesi bizden fazla olan biri haliyle bizden fazla bir sergileme yapınca mı anormal?

seasworld
13-07-2010, 22:05
helal olsun adama..ok gibi kazanıyor .ok gibide yiyor.kimsedende saklamıyor.ben kazanıyorum ben yiyorum diyor resmen.keşke herkes onun yaptığı gibi yapsa.reklam olsun die altlarında son model arabalarla piyasa yapıp basına haber verip basın çekince de aaa yapma çekme lütfen ayıp oluyor demiyor.yer,içer,.iker,gezerim kimsedende saklamam yapıyorsam kime ne diyor.bravo sana ağaoğlu.helal olsun o paralar sana.garip in canını yakmadığın sürece.

ReFiK
13-07-2010, 22:27
adama klip yapmış biri:D
http://www.youtube.com/watch?v=iwhgUO7s-gg

K.O.
13-07-2010, 22:31
bencede hakkını veriyor helal olsun adama

_FrKn_
13-07-2010, 23:05
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış:D Bizimkiside o hesap.

+1 :icon_tup:
ama bu arada adam yakışıklı beyler :hahaha::hahaha::hahaha:

__FrK__
13-07-2010, 23:29

:icon_tup::icon_tup:

dixi
13-07-2010, 23:30
sadece zengin :D:D:D

DaRkNeSs-
13-07-2010, 23:34
Para varsa harcayacaksın usta adam güzel yapıyor harcamayıp ne yapıcak mezara götürülüyor mu? :D

paran varsa kazanıyosan harcayacaksın paranın esiri olmayacaksın arkadaş..
çalıştığım otel baba tarafından akrabama ait, amca çocukları..
kazanıyo çok şükür,2. oteli de açtık ve çeşmede beach de var
ama harcamasını bilmiyo kesinlikle :D
kazandığını kendine harcayacağına başka bi yatırım yapıyor.
otele gelip görsen tipine baksan otelde çalışan eleman zannedersin ama sahibi :hahaha:
arabası yok
2 sene önce nasıl olduysa kızına ( kuzenime yani ) doğum günü hediyesi freelander 2 aldı şaşırdık nası aldı diye :D
arada onunla gezer yada babasından kalma 2001 model vectra ile :D ben onun yerinde olsam ne bileyim ferrari falan alırdım..

shuttle
13-07-2010, 23:41
Neden görgüsüzlük olsun? Hepimiz kendi bütçemiz çerçevesinde araçlarımızı burada sergilemiyor muyuz? Şahini olan şahinini, civic'i olan civic'ini, mercedesi olan mercedesini, lamborginisi olan lamborginisini.

Biz yapınca normal de bütçesi bizden fazla olan biri haliyle bizden fazla bir sergileme yapınca mı anormal?

+1

Arabası olmayan , onlara göre arabasına modifiye yapanlar görgüsüzlük.

Böyle düşünmeyelim , fakir edebiyatı yapmayalım.

Sen ben arabasına parasını harcıyorsak , Ali Bey de bütçesine göre lambo alır, rolls alır. Takılmayın böyle şeylere.

Ali Bey e saygılar , bi gece rolling e çağırın şu adamı da gençliğini sizlerle hatırlasın :heyoo::heyoo:

se®k@n
13-07-2010, 23:43
Allah daha cok versin, ne diyim.. :)

CTG
13-07-2010, 23:52
para harcanmak icin var evet dogru ben de bu kdr kazansam ben de bu arabalara binerim bankada milyar dolarim varken hiyar gibi elden dusme lpgli fiata binmem heralde. fakir edebiyatiyla alakasi yok, para adamin istedigini yapar sadece herkesin ortasinda bu adamin boyle bagirmasi gorgusuzluk. daha asfalti dokulmemis bati atasehirde palionun cani cikan yolda superleggera kullanmak gorgusuzluk. bu kadar goz onunde olmak gorgusuzluk :)

ömerve
13-07-2010, 23:54
Adamın parası var istediği gibide harcıyor,görgüsüzlükle falan alakası yok.

FatihR.
14-07-2010, 00:05
bide oğlu var geçen tvde gördüm son model bi arabayla.ama en güzelini yapıyor ben olsam bende yaparım.

sercio
14-07-2010, 00:23
Bir Defasında pazar günü ben uludağa çıkarken kendisi fıstık yeşili lamborgini ile 2 parmak karda aşağa inerken görmüştüm hatta şok olup seyahat esnasında kafamı AGA geçene kadar takip etmiştim. :)

ArdaERHAN
14-07-2010, 00:24
şu uludağda her sene toplanıyolarmıs o araya bızde kaynasak ya la :D

Enes-x
14-07-2010, 00:27
3-5 hafta önce bizim sitede çekmeköyspora destek için gece düzenlendi..Klübe yardım amaçlı bi tane nissan micra getirdiler açık arttırmayla Ali ağaoğlu 250 bin liraya aldı arabayı sonra arabayıda hediye etti :D

kendine harcadığı kadar hayır içinde para harcayan bi işadamı..Takdir etmek lazım..

Yigit-Y
14-07-2010, 00:29
Zenginin alçakgönüllüsüde böylemi oluyormuş ? :D

sonradan parayı bulmak sendromu bu normalll....

AGA yaş kemale eriyorrr AMA :D:D:D

TarikS
14-07-2010, 01:22
3-5 hafta önce bizim sitede çekmeköyspora destek için gece düzenlendi..Klübe yardım amaçlı bi tane nissan micra getirdiler açık arttırmayla Ali ağaoğlu 250 bin liraya aldı arabayı sonra arabayıda hediye etti :D

kendine harcadığı kadar hayır içinde para harcayan bi işadamı..Takdir etmek lazım..

iyiymi$ bu

Oytun
14-07-2010, 03:48
bende o kadar parası olup odun gibi yaşayanları anlamıyorum o parayı harcamamak için..

gayette güzel yaşıyor hayatını adam..

http://turkyurdu.com/magazin/isadami-ali-agaoglunun-oglu-alican-cifte-arabayla-geceleri-agalatti/

oğluda adımlarını takip ediyor

Hadi kızlar!
Alican Ağaoğlu, kulübün kapısına Ferrari ve Bentley marka iki lüks otomobil çektirdi. Mekana gelenlerin şaşkın bakışları arasında kızları arkada bekleyen Bentley’e bindiren Küçük Ağa, kendisi de Ferrari’ye binerek mekandan ayrıldı.

Günkut
14-07-2010, 03:54

adam haklı :D

_sinan_
14-07-2010, 04:19
valla bilmiormda geçen tesla roadster sahilde güzel gidiyodu , hatta görünce bi süre durdum düşündüm :D

mad_max1978
14-07-2010, 04:24
böyle parası olupta otomobil için harcayan insanları herzaman takdir etmişimdir.

Absinthé
14-07-2010, 10:03
Lambonun yakışıklılıgı adama geçmiş beyler :D

Quantum
14-07-2010, 10:15
Allah'a yakın bana uzak olsun

sword
14-07-2010, 10:28
demek kendı kullanıyormus:) bızden mınıklere bılale felan rastlasa ya yolda bır deneseler dumur olsa:)

Günkut
14-07-2010, 10:38
demek kendı kullanıyormus:) bızden mınıklere bılale felan rastlasa ya yolda bır deneseler dumur olsa:)

euheuheu :D düşünsenize Ali bey twinturbo swift git ile yollarda:D

ondertopcu
14-07-2010, 10:38
en güzelini yapıyor burda birçok kişi aynı şeyi yapardı

MoDVTeC
14-07-2010, 11:22
beyaz showda yardım amaçlı bi program vardı canlı bağlanıp 200 bin tl bağış yapmıştı ordan aklımda kalmış...

merve
14-07-2010, 11:53
benimde olsa aynısı gibi yaşardım.. hatta benim daha çok arabam olurdu kesin :D bence sorun olupta yaşayamayanlarda =)
gelip geçici dünya, ne kadar iyi yaşarsan o kadar kardasın =)

SkY
14-07-2010, 11:56
istediğini yapsın bana hiç dert olmaz açıkcası..ister yesin paraları isterse istiflesin:)

Alper_
14-07-2010, 13:32
Allah herkesin gönlüne göre versin..birde şu var dünya malı dünyada kalır istediği gibi yaşar istediğini yapar :)

cagri-35
14-07-2010, 14:04
Bence tavırlarından vs. yanlış anlaşılıyor yoksa yaptıgı yardımlar ve yararlı işlerle bence takdir edilecek birisi. Bencede kazanıyorsa harcasın en doğal hakkı kimsenin kefeninde cep yokki banka defterini alsın yanına götürsün.

Bizim halkımızda ön yargılı, adam bu şekilde konuşunca herkes züppe sanıyor.

desibel
14-07-2010, 14:15
1. Yaşadığı hayat

Bence gayet güzel eziyo paraları adam helel olsun bu kadar para bendede olsa çok daha fazlasını harcardım skyline.supra.rx7.evonun serisi.nsx.süper spor vb. almadığım araba takılmadığım manita kalmazdı heralde:) ve ağaoğlu çok deli bi şekilde yardım yapıyo haddinden fazla !!!! Ağa oğlunu ziyarete gelen yardım istiyen yabancı iş adamlarına hayır kurumlarına bağışta bulundurup öyle görüşüyo!!!

2.para kazanma modeli

Uzun bi zaman boyunca ağaoğlunun mermer işlerini yaptık ben hayatımda böyle çalışkan bi adam görmedi adam resmen uyumuyo ya !!! günü birliklik otellerini inşaatlarını ziyaret ediyo ve çoğu gecesi otomobilinde geçiyodu.

WRX_STI
14-07-2010, 14:42
Olsada çatapat supralarla r34-r35 lerlede doldursam kapımı
Helal olsun.Para onun

Can08
14-07-2010, 14:43
helal olsun adama diğerleri gibi pinti deil paranın ırzına geçiyo :)

G_TT_I
14-07-2010, 15:04
Vehbi Koç'un makam arabası neydi???
Vehbi koça sormuşlar neden oğlunuz gibi pahalı lüks otomobillerle gezmiyorsunuz??? Benim Vehbi Koç gibi babam yoktu demiş :)
Geçmişlerini bilmiyorum herzaman iyi arabalarım oldu dediğine göre hep bukadar zenginlerdi demekki, hükümet desteği arakadan destekleme yok demektir:confused:
Sürekli görüyorum sitede tüm camları açıp kendisi kullanıyor arabalarını.
Erdal Acar dünyada bukadar lüks arabanın olmadığı dönemde mankenlerle bu işin kitabını yazmıştı:icon_tup:

StyleALP
14-07-2010, 15:20
Sevdiğim bir kişi kendileriç Denildiği gibi yardımlarıda oldukça fazla. Ama az yapıyor, madem Otomobil tutkun var aç bir Pist gazlayalım. :D

DaRkNeSs-
14-07-2010, 20:46
Sevdiğim bir kişi kendileriç Denildiği gibi yardımlarıda oldukça fazla. Ama az yapıyor, madem Otomobil tutkun var aç bir Pist gazlayalım. :D

bak işte bunu ona tanıyan birinin söylemesi lazım...
bence yapar aslında ya ...

turbo&quattro
15-07-2010, 05:13
Para zaten harcamak icin kazanilmiyormu....Essek gibi calisip pasa pasa harciyor takdir etmek lazim..

VWci
15-07-2010, 06:05
Darısı bize...