Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows 7 activate
Windows 7 ultimate active etmek için ne yapmamız gerekiyor bilen gören duyan varmıdır acaba? :beuj:
StyleALP
14-07-2010, 20:20
Buyur Mustafa Abi, işini görür umarım.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40708&highlight=windows+7
Cra*k felan dersen başka link mevcut.
şimdi yükledim daha 30 günlük deneme sürümü diyor ne yapacağımı bilemedim :)
StyleALP
14-07-2010, 20:23
şimdi yükledim daha 30 günlük deneme sürümü diyor ne yapacağımı bilemedim :)
Orjinal ürün kullanıyorsun yani ?
valla orjinal mi değilmi onu bile bilmiorum :) bi arkadastan kopyaladım aldım:) ama key falan yoktu tabi smdi sırayla ne yapmam gerekiyor onları araştırıorum bi türlü bulamadım...
StyleALP
14-07-2010, 20:35
valla orjinal mi değilmi onu bile bilmiorum :) bi arkadastan kopyaladım aldım:) ama key falan yoktu tabi smdi sırayla ne yapmam gerekiyor onları araştırıorum bi türlü bulamadım...
Tamam, Orjinal değil yani Abi. Ozaman program lazım şimdi Orjinal gözükmesi için.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40708&highlight=windows+7&page=8
tool nickli kişinin linkinde yer alan programı bir dene Abi.
scream3057
14-07-2010, 20:36
2 tane active programı göndericem şimdi ;) birinden biri çözecektir derdini büyük ihtimalle...
RemoveWAT indir, kur kardesim gerisiyle ugrasma eskisi gibi crackler falan faydasız.
RemoveWAT indir, kur kardesim gerisiyle ugrasma eskisi gibi crackler falan faydasız.
abi ben ersin şimdi remowe wat kurdum yükledi reset attı oldumu yani bu kadarmı:)
Sahte falan demiyorsa olmustur :D
sahte falan demiyo ama güncelleştirmeler kapalı açmaya korkuyorum:)
win7 loader 1.7 yukleyın hıc bır sıkıntı kalmaz
Güncellestirmelerden korkmayın ama tedbiride elden bırakmayın...
Orjinal yazılım mı,casus yazılım mı ne tam hatırlayamıyorum bu tarzda bi güncellestirme vardı ona dikkat edin ilkönce yeter ;)
baya büyük hort olucak ama home premium 32bit kurdum hangi programı kullanmalıyım aktivite için?
onursumer
08-11-2012, 21:32
remove what diye arat googleden
remove what diye arat googleden
çok sağol abi interneti bağlamadan halletmek istedim şu işi :D
banada atn banada :( wallpaper sız geziorm ne zamandır :D
banada atn banada :( wallpaper sız geziorm ne zamandır :D
pm :D 10 karakter