Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock Ba Kpro Jap
Header egzoz kpro nun bi typera neler yapabilceğinin en güzel örneği iyi seyirler..
http://www.streetfire.net/video/stock-ba-kpro-jap_2037635.htm
http://www.streetfire.net/video/jap-4vites-ba-3vites_2037636.htm
ne zaman denediniz ?
JAP ,kpro ve dr ecu sonuç çok iyi oldu ona ayrıca maşallah...
maşallah araçlara ...
ne zaman denediniz ?
maşallah araçlara ...
japa ilk beyin takıldığında denedik
Cimmeria
14-07-2010, 23:12
oha farka bak :)
Boost Up
14-07-2010, 23:13
Enes abi şart şart:D
onursumer
14-07-2010, 23:22
fena fark olmuş be :) kprosuz typere binilmez ozaman :D
chiefkadir
14-07-2010, 23:23
Headers ve egsoz ile 15-17 hp alınıyo o da zaten enaz 5-6 boy demek..kpro cabası :)
Maş araçlara kazasız belasız...
Up306Gti
14-07-2010, 23:28
yanlız ba type-r eksoz sistemi orjinal hatta kat bile üzerindeydi enes headr da sökmüşmüydün ?
yanlız ba type-r eksoz sistemi orjinal hatta kat bile üzerindeydi enes headr da sökmüşmüydün ?
Tabi tabi headers dahil komple egzoz sistemi fabrikadan çıktığı gibi..Bi tek cai var..Caide olmasa 2-3 boy daha gerideyiz :)
Selcuk_RoL
14-07-2010, 23:33
vayy be değişik bişey olmuş ne desem bilmiyorumki JAP a brawo ama BA gene herzaman:icon_tup:
maşh. ba typ-r duruşu her açıdan güzel.
sonuçta normal zaten böyle olması
Up306Gti
14-07-2010, 23:37
Tabi tabi headers dahil komple egzoz sistemi fabrikadan çıktığı gibi..Bi tek cai var..Caide olmasa 2-3 boy daha gerideyiz :)
asıl k-pro farkını sende hedr eksoz varken görmek lazım:icon_tup:
maşallah her 2sinede japın rengine ba nın duruşuna hastayım:icon_tup:
mami_makinen
14-07-2010, 23:41
JAP typer maasallah cok ıyı gıdıyo gecen cumartesı denedık benım s2000 de o kadar gectı ..MAASALLAH ...
Maşallah Araçlara.
JAP'ın sesine kurban :)
tuner faruk
15-07-2010, 00:10
Kpro şart :)
JAP typer maasallah cok ıyı gıdıyo gecen cumartesı denedık benım s2000 de o kadar gectı ..MAASALLAH ...
Abi senin s2000 stock mu hala ?
Gokhan43
15-07-2010, 00:54
Maşallah kpro farkı iyimiş :)
bayağı fark varmış maşallah araçlara..
yavru stock rs var deneyelim bi ara :)
8.000rpm
15-07-2010, 06:40
enes
sende dc headers ve egzoz yok muydu? cai nerden çıktı? gruppeM'e ne oldu?
standarda mı döndün? :)
filtre-headers-egzoz-kpro ile gerçekten typeR başka bir şeye dönüşüyor :D
maşallah araclara dyno day mı yapsak :)
maşallah :)
jap farları kapamış sonunda :D :D
Haber edin bende gelirim :icon_tup:
VTec_king
15-07-2010, 08:29
Nerdeyse Full Stock Type R la Kpro lu Type R farkı süper :)
mehmetin dötü nasıl tavana vurmuştur :D enesle 260 lara kadar hep yanyana gidiyorlardı :D
Day Walker
15-07-2010, 08:44
ulen type r mı alsak napsak :D
Güsel maşallah iki araçta sonuç çok normal
sadece egzost headers taksa zaten BA 15 hp alır birde kpro + 5 hp ama alıcagı tork fazla olur
mami_makinen
15-07-2010, 09:31
Abi senin s2000 stock mu hala ?
fılıtre kat ıptalı var:D
enes adamsın çıkıp herkesle deniyosun geçti geçildi düşünmeden seviyorum bu huyunu
ahmet3425
15-07-2010, 09:44
vayy ///AMG o ne bicim fark:D:D
hayırdır enes niye soktun arabayı?
enes muayene için sökmüştü arabasını ;)
8.000rpm
15-07-2010, 09:56
enes muayenede gruppeM mi vardı? sıkıntı yaptılar mı?
emrah type-r
15-07-2010, 10:01
masalah araclara..ıkısıde bırbırınden gusel..
fılıtre kat ıptalı var:D
vayt mami benim spec : )
Maşallah mehmet az kaldı marsa çıkaracan sen bu aracı :)
__________________________________________________ ____
Konu kilitlendigi için burdan yazıyorum kusura bakma mehmet ;)
Serkan paşam maşallah stock bit 106 gti geçebilecegini iyi düşünmüşsün EK 648 i gözüne kestirmişsin helal olsun sana :)
Denemek istemişsin geçen karşılaştırmalarda vardı böyle bir konu tiriptonik cooper Ve 106 gti gibi .
Sen stock bir 106 al alda geçebiliyormusun EK 648 gör ;)
Bu kadar hırs yapmana gerek yok çok hevesliysen egonu tatmin etmek istiyorsan gel mahmutbey gişelerine deneyelim istersen video çeker siteyede atarız çocukların büyüdügünde bakın çocuklar bende typeR varken stock 106 geçiyordum diye anlaaatırsın nasıl hoş olmazmı :)
yasarım kankam ıyı hos dıyosunda ek648 nıcklı arkadas erdemede varsa typerın gel deneyelım gıbı bısıyler soyledı...neye ıstınaden dıyor?
yasarım kankam ıyı hos dıyosunda ek648 nıcklı arkadas erdemede varsa typerın gel deneyelım gıbı bısıyler soyledı...neye ıstınaden dıyor?
Ben seni çagırsam gelirmisin selçuk stock bir 106 ile denermisin ?
Zamında ahmet_28 nickli üye arabası yokken gel deneyelim demişti onun gibi birşey.:)
O kadar hırs yapmaya gerek yok ALLAH belamızı hocada selamızı okur selçuk :)
Ben seni çagırsam gelirmisin selçuk stock bir 106 ile denermisin ?
Zamında ahmet_28 nickli üye arabası yokken gel deneyelim demişti onun gibi birşey.:)
O kadar hırs yapmaya gerek yok ALLAH belamızı hocada selamızı okur selçuk :)
benlık bısı yok ben makarasına denerım:D gecenlerde dragstar nıcklı arkadas denemek ıstedı kırmadım bastım 4 sonuna kadar sıkıntı etmedım :)
benlık bısı yok ben makarasına denerım:D gecenlerde dragstar nıcklı arkadas denemek ıstedı kırmadım bastım 4 sonuna kadar sıkıntı etmedım :)
O dragstar ben hariç seninle bile denedi demek :) :)
Benlikde birşey yok ama olacaklar bunlardan ibaret Maksdımız kalp kırmak değil kırmak gerekirsede kırarız zerre kadar sıkıntı olmaz ,ama burda video koysunlar şunu yapsınlar demenin zerre kadar mantıgı yok .
O dragstar ben hariç seninle bile denedi demek :) :)
Benlikde birşey yok ama olacaklar bunlardan ibaret Maksdımız kalp kırmak değil kırmak gerekirsede kırarız zerre kadar sıkıntı olmaz ,ama burda video koysunlar şunu yapsınlar demenin zerre kadar mantıgı yok .
dun aksam agzına nasıl egzoz patlattık ama merterde :D
dun aksam agzına nasıl egzoz patlattık ama merterde :D
Lnn o0 senmiydin hahahahahahahhavobntoğhnoğasdfjbnadfbo
Mami dediki bunlar kesin sefaköy tayfasıdır hahahahakadbnkiboerıeruosdv
Lnn o0 senmiydin hahahahahahahhavobntoğhnoğasdfjbnadfbo
Mami dediki bunlar kesin sefaköy tayfasıdır dedi hahahahakadbnkiboerıeruosdv
zuhahahahahaha :D aynen araba sefakoyun arabası :D:D:D:D:D:D
zuhahahahahaha :D aynen araba sefakoyun arabası :D:D:D:D:D:D
Lann hala gülüyorum hahhahahahaha
Biz oraya mc gittik yarışmaya keşke gelseydiniz :)
Maşallah mehmet az kaldı marsa çıkaracan sen bu aracı :)
__________________________________________________ ____
Konu kilitlendigi için burdan yazıyorum kusura bakma mehmet ;)
Serkan paşam maşallah stock bit 106 gti geçebilecegini iyi düşünmüşsün EK 648 i gözüne kestirmişsin helal olsun sana :)
Denemek istemişsin geçen karşılaştırmalarda vardı böyle bir konu tiriptonik cooper Ve 106 gti gibi .
Sen stock bir 106 al alda geçebiliyormusun EK 648 gör ;)
Bu kadar hırs yapmana gerek yok çok hevesliysen egonu tatmin etmek istiyorsan gel mahmutbey gişelerine deneyelim istersen video çeker siteyede atarız çocukların büyüdügünde bakın çocuklar bende typeR varken stock 106 geçiyordum diye anlaaatırsın nasıl hoş olmazmı :)
bende gectim gecilme muhabbetinde degilim o aksamda dedim ama birsey ya dogrudur ya yanlıstır tolgada cıktı olanları soyledi serkan gecti dedi ama arabasında sıkıntı varmıs ben tanımam etmem ek 647 yi ama yalan dolanda sevmem yok yarım boymus yok kafa burunmus gecmis gecememiş maksat herkes egri oturup dogru konussun baska birsey degil.
hırs yapıyor olsam aracı satmam parca alırım.
ek 647 ye de o gece bilerek gel dedim hani nasıl simdi erdeme gider yapıyorya baan yapamaz zira gel dedim gelmedi :hahaha:
maksat kalp kırmak hırs yapmak degil dogruları konusmak .
Lann hala gülüyorum hahhahahahaha
Biz oraya mc gittik yarışmaya keşke gelseydiniz :)
saxo yapım asamasında kanka :D
Burda herkez herkeze gider yapabilir ahmet arabası yokken hilmiye gider yapmıştı ama hilmi gel deneyelim bile demedi bazı şeyleri ezginlikle atlatmak lazım ;)
Burda herkez herkeze gider yapabilir ahmet arabası yokken hilmiye gider yapmıştı ama hilmi gel deneyelim bile demedi bazı şeyleri ezginlikle atlatmak lazım ;)
isteyen istedigini yapsın yahu sonucta hepsi tatlıya baglanır yeterki gonuller bir olsun :D neyse videoları simdi seyrettim guzelmiş :)
Deneriz deneriz bi telefon yeter :)
enes
sende dc headers ve egzoz yok muydu? cai nerden çıktı? gruppeM'e ne oldu?
standarda mı döndün? :)
filtre-headers-egzoz-kpro ile gerçekten typeR başka bir şeye dönüşüyor :D
Abi gruppe m de bi cai bence hemde cainin dedesi :) Muayeneden geçiyor,biraz kıllanıyorlar ses çıkıyo die ama kapalı kutu olduğu için paşa paşa geçiriyorlar :)
-HAKTAN-
15-07-2010, 13:30
Selamınaleyküm millet :D
aleyküm selam :) Aldın mı beyin?
Aleykümselam paşammmmmmm :D
-HAKTAN-
15-07-2010, 13:36
aleyküm selam :) Aldın mı beyin?
Maalesef daha bulamadım ama hala araştırıyoruz.Sende bulamadın galiba :D
8.000rpm
15-07-2010, 13:57
Abi gruppe m de bi cai bence hemde cainin dedesi :) Muayeneden geçiyor,biraz kıllanıyorlar ses çıkıyo die ama kapalı kutu olduğu için paşa paşa geçiriyorlar :)
cai olur mu yaa :D:D aslan gibi ram-air bizimkisi :D:D:D
iyi bari muayene olayına sevindim :D iki yıl rahatsın artık :D
Farkı görmek için çok güzel bir örnek olmuş.
vtc mania
16-07-2010, 16:26
hakkaten masallah allah kazasız belasız bındırmek nasıp etsın ıkı aracada..bendemı alsam napsam kpro:icon_tup::D
kadirturan
16-07-2010, 17:28
çok deyişik sonuç maşallah araçlara