Orijinalini görmek için tıklayınız : accent era (chıpli) vs jetta tsi (140)
jetta stock
2şer kişiyiz
vıteslerle ılgılenmeden 60-200 fln bastık oyle çok zevklıydı:D
cok denedıkte en ıyısı bunlardı.hele bı drag rezaletı varkı sormayın:D
http://www.streetfire.net/video/accent-era-crdi-chpped-vs-jetta-tsi-140_2037645.htm
http://www.streetfire.net/video/accent-era-chpped-vs-jetta-tsi-140-vol2_2037644.htm
devilboy
15-07-2010, 00:06
bu yaptığın çok terbiyesizce bi hareket kamer video eklerken izin aldınmı senn...
:D:D:D:D:D::D valla süper deneme olmuş ayaklarınıza sağlık
maşallah güzel olmuş denemeler , ilk videoda ses senden geliyor gibi olmuş ,güzel efek :D
jettayada bir chip lazım :)
Yok artık...
140'lık böyleyse ben elek olurum gibi. :D
Maşallah araçlara. :)
Yok artık...
140'lık böyleyse ben elek olurum gibi. :D
Maşallah araçlara. :)
sende ne var? yani hangisi için?
era çok iyi ya :) maşallah.(jetta ya da)
sende ne var? yani hangisi için?
125 hp'lik 1,4t A3. Ama manuel değil, videodaki araç manuel midir bilmiyorum ama çok da farketmeyecek gibi. :)
jetta dsg bu arada uğurcan :D
maşallah era ya jettaya acil yazılım + filtre
jetta dsg bu arada uğurcan :D
İyiymiş. :D
Ben Ctesi Focus'la geliyorum o zaman hiç kasmaya gerek yok.:D
Benzin olmuş 3,70 zaten. :hahaha:
ağustosta tsi a3 le olursan pancar motor gitmeyen tdi ile deneriz :)
ağustosta tsi a3 le olursan deneriz :)
Mersin'de olursan deneriz tabi, sıkıntı olmaz. Ama İstanbul'da okuyorum, Mersin'de yaşıyorum ben, okula giderken de öğrenci spec Focus ile yollara düşüyorum mecburen. Yolun buralara düşerse her zaman bekleriz, maksat deneme değil. Muhabbet ederiz. :)
era ya maşallah yemin ederimm çok şaşırtıyo bu beyaz era adam era aldırır
Ludacris
15-07-2010, 01:14
Herkeş dizel styla ya binesi geliyor yakmiyor gidiyor. Allahtan devir ve egzoz sesi yok yoksa benzinli araba satilmaz memlekette :)
güzel oldu güzel maşallah :D
By_FresH
15-07-2010, 07:54
çuplu eraya maşallah :D jettayada maşallah kamercim yine çoşuyorsun bakıyorumda
Cimmeria
15-07-2010, 08:03
kamer vti'ı sattın mı ?
güzel oldu güzel maşallah :D
C.tesi bizde güzellikler yapalım :)
BAHADIR24
15-07-2010, 09:41
era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz:)
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsün:):):) işin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi;)
era bezelye kadar jantları lastikleri ile nasilda gazliyor şaşmamak elde değil=) mükemmel=)
era bezelye kadar jantları lastikleri ile nasilda gazliyor şaşmamak elde değil=) mükemmel=)
yaw hacı su senın avatar film filanmı :D :D film ise adı ney ?
tarkan viking kanı sanirim filmin adı=) hani poşeten bozma bi ahtapot geliyodu denizden alip götürüyodu milleti fln=)
karakterin adı orso idi=)
tarkan viking kanı sanirim filmin adı=) hani poşeten bozma bi ahtapot geliyodu denizden alip götürüyodu milleti fln=)
karakterin adı orso idi=)
heh tamam aksama gidip izlicem :D:D koptum ya su degil dmi o hani cölü cıkarken 56586549 metreden bıcak atıyo bu babam için filan fantezi yaptgı film degil dmi :D
heh tamam aksama gidip izlicem :D:D koptum ya su degil dmi o hani cölü cıkarken 56586549 metreden bıcak atıyo bu babam için filan fantezi yaptgı film degil dmi :D
yok değil. viking kaninda mini etekli kizlar var ok atiyolar falan. tabiki bu amazon kizlarinin lideri ile tarkan sevişiyorlar her zmanki gibi.neden? çünkü türk erkekleri her çağda seksi ve çekicidirler.)
yok değil. viking kaninda mini etekli kizlar var ok atiyolar falan. tabiki bu amazon kizlarinin lideri ile tarkan sevişiyorlar her zmanki gibi.neden? çünkü türk erkekleri her çağda seksi ve çekicidirler.)
euheuhueuh :D:D yok şimdi izlicem zaten canım sıkıldı işyerinde müşteride yok yolcuda yok :D
maşallah era nasılda gidiyor ole
çok saolun arkadaşlar böyle tepkiler gorunce satasım gelmıyor :D
kamer vti'ı sattın mı ?
evet kardeş oldu baya sattık bunu aldım.kışa da type r dusunuordum ama yalan oldu gıbı bısı.artık hayal benım ıcın.
C.tesi bizde güzellikler yapalım :)
face den yazmıssın kusura bakma cvp veremedık unuttum sonra.
cumartesı aksam 7 de cıkıcaz adanadan.isterseniz sizde gelin yada işiniz varsa gece dondugumuzde denerız nasıl dersenız
SercanTurkoz
15-07-2010, 12:09
tü tü tü tü maşallah era'ya =)
İkisinede maşallah ama normal. jetta eraya göre +200kg vardır
1334 kg jetta
1205 kılo era :D 129 kılo var arada:)
Kamer eline ayağına sağlık çok güzel ve çok zevkli bi yarıştı gerçekten çok eğlendim ben hele drag denememiz süperdi:D en çok orda eğlendim zaten:D eraya da maşallah çok güzel gidiyor chipnin hakkını veriyor torkuna sağlık:D
bu yaptığın çok terbiyesizce bi hareket kamer video eklerken izin aldınmı senn...
:D:D:D:D:D::D valla süper deneme olmuş ayaklarınıza sağlık
KAnka hiç sorma ya sormadan koyuyor:D :P Şaka bi yana gerçekten cok güzeldi sen erkenden kaçtın
1334 kg jetta
1205 kılo era :D 129 kılo var arada:)
era dişardan daha hafif gözüküyor :D 1000kg gibi sümbülden ağirmiş
Kamer eline ayağına sağlık çok güzel ve çok zevkli bi yarıştı gerçekten çok eğlendim ben hele drag denememiz süperdi:D en çok orda eğlendim zaten:D eraya da maşallah çok güzel gidiyor chipnin hakkını veriyor torkuna sağlık:D
saol kardeşim senınde elıne saglık valla bende cok eglendım :D yapalım sık sık:D
harbıden kararsız kaldım koysam mı vıdeoyu koymasam mı dıe de neyse bısı demedın:D
alper1001
15-07-2010, 13:54
turbo+supercharger, ııgh yetmezki eraya, karatren iş yapar ya, benzinli turbolarla yürüyo bu, kaldıki vw nin 1.4ünümü geçemeyecek
jetta daha ağırdır tabi o ağırlık olmasa era öyle gidemez jettayla ama o jettalarda da hem superchartger hemde turbo var
era era çok temiz yürüyor maşallah ama bi ep3 bekliyoruz:)
uğurcan dizelle gelirsen yine geçerim üzülürsün:):):) işin şakası birtanede golf VI tsi gelebilir cumartesi;)
Focus vs senin Civic denemesi daha adeletli olur en azından 120-130'a kadar. :) A3 vs Kamer Era denesek, Kamer devam edecek ben orada kalacağım gibi. :D
Şaka bir yana Era yazılımla böyle gidince, turbo dizele yazılımın ne kadar verimliği olduğunu gösteriyor.
çok saolun arkadaşlar böyle tepkiler gorunce satasım gelmıyor :D
evet kardeş oldu baya sattık bunu aldım.kışa da type r dusunuordum ama yalan oldu gıbı bısı.artık hayal benım ıcın.
face den yazmıssın kusura bakma cvp veremedık unuttum sonra.
cumartesı aksam 7 de cıkıcaz adanadan.isterseniz sizde gelin yada işiniz varsa gece dondugumuzde denerız nasıl dersenız
Estağfurullah...
Bizde düşünüyoruz, beraber gidelim. Özelden numaranı yazarsan telden haberleşiriz...
saol kardeşim senınde elıne saglık valla bende cok eglendım :D yapalım sık sık:D
harbıden kararsız kaldım koysam mı vıdeoyu koymasam mı dıe de neyse bısı demedın:D
Koymuşsun bile hadi nese:D ellerine sağlık :D evet sık sık deneyelim ama fazla trafik olmasın adam akıllı uzunda deneyelim bidahakine ;)
tamam allah ne verdıyse basak anasını:D
fsunnetci
15-07-2010, 22:06
Kore Kaplanı demiyorlarmış boşuna demekki Maşallah...
devilboy
15-07-2010, 22:35
KAnka hiç sorma ya sormadan koyuyor:D :P Şaka bi yana gerçekten cok güzeldi sen erkenden kaçtın
ortak aile babası olduk artık action bize uzak :D
Maşallah 2 araca da ama eraya ekstra maşallah :)
Viper_Si
15-07-2010, 23:24
maşallah kamer iyisin;)
yine kacırdıgım bir action. masallah 2 aracada.
ortak aile babası olduk artık action bize uzak :D
Aman aman kıyamam sana :D:D
tamam allah ne verdıyse basak anasını:D
Mesajı okuyunca gaza geldim :D:D
Masallahh araçlarımıza :D benim gittiğim gün mü bastınız bakimm :icon_tup:
accent in farlarında mum mu var ?
tü tü tü tü maşallah era'ya =)
arabalara 14 jant mı taksak bizde :D
Cliosportve
17-07-2010, 01:21
ERA manyak gidiyor Çip baya iyi gelmiş
accent in farlarında mum mu var ?
yoo hiç taktırmadım valla
Masallahh araçlarımıza :D benim gittiğim gün mü bastınız bakimm :icon_tup:
Biz sana dedik kanka biraz daha bekle diye kalktın sen :D
ismailozkan_01
17-07-2010, 23:00
maşallah abi
kamer era mera diosun her olaylı adana gecesinde sen varsın :)
maşallah eraya. gidişine bizzat şahit oldum ışınlanıyor gibi :D
yoo hiç taktırmadım valla
takılıyorum..
senin taraf karanlık jettanın önü sabah gibi. farları mı yakmadın xenon farkettiriyor diye