Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Dünya Müslüman Olacak izlenmeli..
VTec_king
16-07-2010, 20:49
http://www.facebook.com/video/video.php?v=99087039569
emre yeşil
16-07-2010, 22:26
Kuranda yazıyor zaten ingilizce öğreniyoruz bol bol kuran okumayı da öğrensekte gerçekleri bilsek ne mutlu olurduk o zaman acaba.
_muhaRRem
16-07-2010, 22:29
Kuranda yazıyor zaten ingilizce öğreniyoruz bol bol kuran okumayı da öğrensekte gerçekleri bilsek ne mutlu olurduk o zaman acaba.
aynen.........
İbrahim Erdem
16-07-2010, 22:33
Bugün hafız bir arkadaşla tanıştım. 3 senesini Kur'an ezberlemek için vermiş. Benimle yaşıt ve şu an liseye kaldığı devam ediyor. Aklıma geldi de imrendim açıkçası.
Müslümanlık = Terörizm diye bilinmekte . Gerçek bilinse bunun 2 katı hızla yayılır dünyaya.Video da da bi tehdit olarak gösteriyorlar ... yazık
dünyada kendi dinini kendi dili dışında benimseyen bir başka millet daha var mı acaba? bi bak bakalım ne yazıyor bi anla di mi. Yok olmaz, günah anca okunur arapçası. ötesi günah zaten. sorgulanmaz, sorulmaz, hem onun üstünü etresi var nasıl çevirecekler türkçeye Kuran'ı. dur ben yine arapçasını okuyayım en iyisi. Bugün cuma bi yasin okuyayım ama hiç anlamayayım yasin suresinde ne yazıyor. olsun varsın orjinal olsun.
dragon07
17-07-2010, 08:07
her yere türkiye bayragı koymuşlar :D bizden korkularından altlarına edicekler...
Müslümanlık = Terörizm diye bilinmekte . Gerçek bilinse bunun 2 katı hızla yayılır dünyaya.Video da da bi tehdit olarak gösteriyorlar ... yazık
İstedikleri kadar uğraşsınlar nitekim RABBİMİZ C.C. Buyuruyor ki;
Ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler hoş görmese de Allah nurunu tamamlayacaktır.(SAFF suresi 8. Ayet)
ne yazikki dini konular yasak arkadaşlar.
Araba forumuyuz