yeni kasa doblo aldım geçen hafta üzerinde 195-55-16 saç jant var
jantı değiştireyim istiyorum güzel ofsetli bi jant takayım
biraz gezdim jantçıları ama 5x98 ölçüde pek seçeneğim olmadığını söyledi...
aklımdaki modelde şu meşhur maraz alinin jantı :)
16 veya 17 inç fark etmez ama illaki ofsettli istiyorum..
bbs veya borbet replika modelleri tercihimdir ama farklı önerileri olan arkadaşlarımdanda yardım bekliyorum
Tayfun-E30
17-07-2010, 10:14
5x100 olmuyormu olması lazım...
onu net olarak bilmiyorum jant işi yapan arkadaşlar bi baksa olay çözülcek ama
jantçı olan arkadaşlar vardı nerdeler??
Ben 4x98 olan ölcüme 2 kez 17'' 4x100, 1 kez de 16'' 4x100 jant taktım.
Hicbir sıkıntı yasamadım. 5 bijonda da sorun olacagını sanmıyorum, bilezikle denkliyor zaten.
Ama sanssız oldugun 1 kısım var, 5x100 offsetliyi bırak pek düzgün jant bulunmuyor.
Ben olsam extrem birsey yapar, alfa romeo jantı takardım, dobloyu güzel bastımı da süper olur ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-alfa-romeo-5x98-7x17/detay?
Bu jantla mükemmel olur valla.
araştırıyorum hala bakalım ne bulcaz
alfa jantını göstermişti ama beğenmedim
kesinlikte alfa jantı denenmeli bencede çok vahsii bişe cıkar ortayaa.
styleonsa
09-08-2010, 18:48
wholesale Balenciaga (http://www.stylesaler.com/wholesale_Balenciaga.html) clothing wholesalers in usa,cheap Balenciaga clothes exporters in uk, replica Balenciaga polos china,discount Balenciaga outlet,Balenciaga cotton tshirts warehouse,authenticBalenciagafleece distributors In Bulk,Balenciaga coats manufacturers,Balenciaga jackets clearance lots credit card,originalBalenciaga shirts store no minimum,kidsBalenciaga factory canada,knock off Balenciaga jeans for sale paypal,,fakeBalenciaga rhinestone tees for less free shipping,,childrensBalenciaga hats,caps,handbags,perfume,purses,bag ,hoodies,belts,dress,flip flops,Slippers,jewelry,bracelet,earring,necklace,s carf,shoes,boots,wallets,purse,Balenciagabriefs,ri ngs,sunglasses,bra,shorts,skirts,Balenciagasweater s,Balenciagaswimwears,tank tops,Balenciagaunderwears.